![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Eu am scos 50 de afise, in format A3, ca sa le punem pe masinile noastre.
|
1 Attachment(s)
Afisele
50 A3 2 A4 |
pe exterior nu se pot pune. eu doar in parbriz o sa pot pune asa ceva, ca am folii pe masina. pun cei care pot! abia astept.
|
Da...eu o sa lipesc cu scotch in interior. Oricum le aduc pe toate si vedem cum le utilizam. :)
|
Am mai facut si eu 50 bucati A4 :)
|
Prezent si eu !
Maine in parcare la sala sporturilor la ce ora ? |
ora 15.
|
noi o sa mergem si pe jos ca in semn de solidaritate cu cei cu masinile
|
Sa speram ca ne gasim azi in parcare. :D :lol: Eu o sa marchez in fata liceului A. Lajos si o sa fiu cu un VW Polo alb...
|
si eu plec imediat. logan visiuniu.
|
Quote:
Inutil sa-ti tin o intreaga pledoarie despre parerea mea. |
Quote:
|
neam intalnit azi in livada
am pus flyere pe fiecare masina parcata in livada (vreo 100) si la cativa taximetristi am ramas sa ne int maine la 3 la sala sporturilor dupa care mergem pe la omvul de la gara si dupaia la omvul de la ceasu rau insa eu nu stiu daca ajung la 3 fix pt ca am ceva treaba de rezolvat eventual lasatimi careva un nr de tel sa va sun sa vad unde sunteti si o sa vin:D |
Am ajuns si eu acasa.
Am mai plasat 100 de flyere si la masinile din parcarea de la Real. |
Nu o sa plecam la 3 fix de acolo, o sa mai stam sa se adune lumea.
|
Am lipit si eu afise pe masina de servici. Sper sa am o fereastra in program sa pot sa ajung si eu macar jumatate de ore.
|
5,03 :rolleyes2 Astia chiar isi bat joc de noi?
|
Quote:
pentru ca nimeni nu zice, bai gata :) daca tu vezi ca eu am bani si furi, si tot furi, si furi de la mine, si eu tac, crede-ma, c-o sa furi in continuare, cand eu zic ... BAI ! GATA ! te opresti :) si daca nu te opresti te fac eu sa te opresti :) e simplu . |
. :(
|
Ramane de vazut cati o sa fie prezenti azi :))
|
fiti antena. in caz de belele, o dam in protest spontan. de astazi benzina e 5.03 ! ! !
|
In ideea ca am fost inteles gresit vin cu un ultim post pe acest topic. Eu n-am venit aici si v-am zis sa nu va duceti, eu mi-am spus parerea mea personala. Au fost voci care m-au vazut ca pe o oaie neagra, ca pe un om "din sistem" cu ochelari de cal. Stati linistiti ca nici mie nu-mi convine ceea ce se intampla cu taxele si preturile dar eu n-am vazut asta ca pe cea mai reusit forma de protest, fapt pentru care mi-am spus parerea acum cateva pagini.Eu va urez multa bafta in ceea ce faceti si sper sa faceti valuri!
Numai bine! |
Sa aduca cineva si un aparat foto!
|
eu o sa fac cu telefonul. am camera de 3.2 si face poze destul de clare pentru ce ne trebuie noua.
|
Quote:
|
|
dar cu ceva televiziune a vorbit cineva??
|
protv si antena.
|
Quote:
|
eu doar Joi revin in Bv sunt plecat....dar mai facem una :D
|
alta data scrie cine vine, restul rugam abtineri.
|
recunosc sunt cel mai mare tastaturist!!! nu am ajuns am fost la munca :(
|
desi cativa au zis ca nu mai vin altadata, sper ca macar 'o sansa' sa mai acorde. dar sa facem totul legal (cu lista la primarie) si din timp, macar 3-4 saptamani, si vorba lui ionut, cu deplasare prin oras cu afise pe masini etc. acum ne asteptau si jandarmii in parcare acolo, probabil erau la pont veniti (or fi citit forumul), pt ca eu nu i-am vazut pana acuma in acel loc. daca nici a doua oara nu mai merge, n-aveti decat sa acceptati sa fiti furati in contiuare! adica sa fim furati.
p.s. cei care nu au putut ajunge pentru ca chiar nu au putut ii intelegem, dar restul nu. daca era sa ne luam dupa ce scrie pe forum, macar 20 trebuia sa fim. asta e, romania... |
|
Eu debia acuma am ajuns de la munca. M-au mai intrebat oameni de afisu de pe masina. Imi cer scuze ca n-am putut sa ajung.
|
in alta parte se poate. pacat ca la noi nu. sper ca totusi, a doua oara sa fie cu noroc. si incercam organizarea in weekend. e 5.05 lei benzina! nu vreau sa stiu cat o sa fie de la 1 ianuarie.
|
Quote:
|
A NU SE LUA IN NUME DE RAU !!!
dar lovind in benzinarii nu se va rezolva nimic NU EI AU CRESCUT PRETUL CI A CRESCUT ACCIZA iar aceasta acciza este platita de producator la la iesirea carburantului din rafinarie recuperandu se ulterior de la consumatori P.S am lucrat in itr o benzinarie 2 ani |
ai fost lucrator, nu sti tu ce invarteli sunt.
s-a facut un calcul la televizor, daca s-ar vinde cu 2.5 lei litrul ar fi pe profit benzinariile. si nu stiu ce mama masii de accize sunt ca a ajuns sa fie mai scumpa ca in germania/austria, mai ales ca noi avem din resurse proprii ceva petrol, pe cand aia importa tot! |
nu vreau sa aberez pt ca nu stiu exact cat e proportia accizei la benzina dar iti spun in mod garantat la un pachet de tigari care costa 10 lei acciza este de 7.2 lei ;) ( o sa ma interesez si cu benzina )
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning