![]() |
Re: Machetele mele - florinvfd
Nu am mai vazut niciodata pana acum poze la o macheta, afara, sa arate asa bine ca 1,2,6. Felicitari!
|
Numai cine cunoaste zona stie ca alea sunt..altfel..sunt doar niste cladiri in ceata. Ar fi o idee sa le cer bani..si asa nu prea vand apartamentele :)
mersi de aprecieri! |
AS vrea sa spun ceva dar nu-mi gasesc cuvintele.
|
Ce fotografii! Jos palaria Florin:!:
|
6 Attachment(s)
Am tot oscilat intre portocaliu si alb si am ales ..ce era in stoc:
Saleen S7 - Motormax 1:18 Inca nu are poze afara..iar poza cu interiorul nu am pus pt ca se face de ras :) Si antena ar trebui inlocuita cu altceva decat plasticul ala gros. |
un supercar superb asupra caruia, dupa cunostintele mele, niciunul dintre marii producatori de modele nu si a indreptat inca atentia...pacat. Desi macheta arata oribil, pozele tale o fac sa para la next level de deataliu.spor.
|
Foarte frumoase pozele si macheta!!!
se vede profesionalism in fotografii 8) |
15 Attachment(s)
Intre timp am mai luat 1:18...(vreo 10 cred) dar din lipsa de timp nu prea am mai pus poze.
Azi pun una care mi-a placut in mod special: Porsche 911 Targa 4S - Norev dealer ed. |
Esti artist la poze! Frumoasa foc macheta.
|
arata foarte bine porsche pe negru mai ales in pozele tale!
|
Frumoasa macheta,la fel si pozele!:-)
|
Nebunie mare Targa asta.....nici Saleen-ul nu imi displace atat timp cat altul mai bun nu este :-)
|
Foarte frumos porsche-ul!Tine-o tot asa!
|
Foarte frumos acest Porsche. Īmi place mult culoare şi desigur pozele.
|
36 Attachment(s)
un fel de update 1:18
|
Cu Jota acela mov mi-ai alungat somnul. Nu il vinzi?
|
o colectie impecabila!!!
|
Care Jota...care mov...??...mie mi pare cat se poate de Diablo ala...
|
Quote:
|
astept prezentarile, mai ales la Ferrari 612 Scaglietti si Ferrari 599XX, Ford GT90, Diablo GTR si mai multe...
|
Foarte faine,machetele dar si pozele..fara cuvinte.Ce mai pot spune e ca si eu astept cu mare interes prezentarile Lamborghini(si nu numai..;) )
|
Foarte frumos acel Mustang Saleen. Ma refer la modelul mai vechi ;) Oricum o colectie foarte frumoasa si foarte frumos prezentata.
|
Dar mai lipsesc poze cu machete din upgrade-ul asta,nu? Cu Jota ai mai multe poze?
|
Superb 599 GTO,astept prezentarea!:D
|
6 Attachment(s)
in postul de mai sus e doar un update..restul de machete sunt prezentate anterior. posibil sa fi omis vreuna..doua.
Pun acum mai multe poze cu Lamborghini Diablo SE Jota Maisto 1:18 (pe care nu il vand...dar am unul 1:24 de vanzare) |
Arata super!E Lamborghini,e Diablo,e mov si e detaliat.Un model cu totul deosebit.Unul din cele mai faine Lambo aparute vreodata(alaturi de Miura :D ).Multumesc pt prezentarea prompta :shock:
|
Vorbim ca e Jota si nu Diablo de vreo 5 post-uri, dar la subiect, e dementiala culoarea, cred ca adaug un Maisto colectiei daca il gasesc.
|
Foarte frumos Lamborghini. Deosebita culoarea.
|
12 Attachment(s)
inca una:
Ford Mustang Saleen S281 - Autoart 1:18 (comandasem modelul galben, versiunea extreme, dar am primit modelul standard..portocaliu; cel extreme are jante mai frumoase :???: ) |
tare frumos si pe portocaliu ca si pe galben ;)
|
frumoasa rau pe culoarea asta si imi place mult de tot ce vad sub capota!!!
|
Un model foarte reusit al celor de la AA!:shock:
Acest model de Mustang realizat de catre alti producatori mi se pare foarte slab finisat,acesta reprezentand cea mai buna replicat la scara 1:18! Eu astept sa apara la reducere versiunea Parnelli Jones,care mi se pare impecabila!:D |
15 Attachment(s)
Quote:
mi-am luat si versiunea Shelby GT500 - Hotwheels Elite |
mult prea tari pozele...
arata bine de tot macheta asta!!! |
Like real!!! Ador sa privesc toate pozele tale, macheta este una din preferatele mele )
|
intr-adevar arata 100% reala (aici 50% este contributia Autoart si 50% aparatul foto cu fotograf cu tot) ;)
|
Quote:
|
asa-i. scz, deja la ora asta si dupa nunta citesc printre randuri. HW nu stiam ca fac asa bine machetele... stiu asa in mare ca cele Elite sunt mai bine facute, dar stiam ca Autoart sunt cele mai tari
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning