![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pai facem o intalnire doar a userilor 4Tuning data viitoare(a racerilor :D )!!! Ca sa nu mai ai motiv sa lipsesti, ok? |
Quote:
Sa-ti intre asta in cap :) |
Quote:
Unii nu au acces la net si poate de aceea nu sunt prezenti aici pe forum. Sunt sigur ca anumite persoane care nu sunt pe forum si au fost prezenti la intalnire cunosc mai bine masinile decat multi de aici :) |
Perfect e acord cu sNap7....Ghiufa de ex nu are acces la net, poti sa zici ca nu e pasionat, chiar mai mult decat altii ?!! Exemplele pot continua....
|
fast_racer_sonik...sory ca nu am mai postat pe forum..de intrat am intrat aproape zilnic sa vad ce se mai intampla ,dar ca de obicei mi-am uitat parola si intram ca si guest..:D...my bad ...dar acum mi-am pus o parola mai usoara..:)))..nu am sa o mai uit..sper
|
Quote:
|
atzii asa k mine???? sau......... Da te rog exemple.........:D
|
ARD, ai fost si tu ? :)
|
E perfect !
Bineinteles ca nu am lasat neincercata prima cadere de zapada :D Se comporta bine masina pe ud, prin parcarea de la stadion numa nush ce naiba s-a intamplat, cred ca s-a stricat frana de mana ca se tot intorcea masina :D :D :D :D |
Quote:
Quote:
|
no comment .. dar sunt in stare sa pun pariu ca exista sanse enorme sa te bata ilie pe circuit
|
mai baieti ia vedeti ca in reportajul ala in MG e un pilot de curse shi in Honda e un amator.........cum ar putea sa-l bata?????
|
Quote:
Deschizatoru' da' traseu... |
azi cumparai ceva piese....:D shi de luni ma apuc de ea... O sa fie mult de munca shi sper sa merite.......... o sa pun poze cu progresul mashinii mele......
|
Quote:
|
Quote:
...eu era sa o comit o data pe drumul spre Cincis, eram singur si m-a luat valu'...am simtit cum fuge maisina in alta directie decat cea spre care vroiam eu sa merg... ...de fapt ce vreau sa zic e...masina tare are multi calutzi si trebuie sa-i stapanesti...!!!Nu contesta nimeni ca ai un super car, cel putin mie imi place la nebunie din toate punctele de vedere... |
Quote:
Asteptam sa vedem pe viu produsu' finit dudu-le dar si in poze pana una alta ;) |
Ai dreptate fratzika , in legatura cu experientza...sa sti ca conteaza mult sa sti sa te folosesti de caii aia.
Un bun exemplu ar fi Tudoran:rolleyes2 |
Quote:
PS .... E ARS:) |
Quote:
|
Baaa hai sa ne punem totzi din zona semantura asta!!! :
https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/25894-semnatura-4tuning-hd-deva.html si dak e o schimbam pe parcurs cand apare alta mai faina :P Da' ori punem TOTZI din hd/deva ori n-o mai punem niciunu!!!!... Eu zic sa incercam cateva zile sa vedem cum arata si daca nu ne place renuntzam la idee Maine dimineatza o pun si eu ca acum nu merge netu calumea :(( |
Quote:
|
...nu-mi vine sa cred ce e maine in Bucuresti...PLM mi-e asa de ciuda ca suntem atat de departe...sunt sigur ca am fi avut ce vedea....
https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/25882-fia-gt-romania-casa-poporului-duminica-5-nov-demonstratia-bucharest-ring-show/page-2.html |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Bafta mare Andrei, si nu uita ca mi-ai promis ca-mi zici rezultatele :D
|
Quote:
|
ilie... nu te-ai saturat de dacii turbo... :P
|
spor la munca si ne vedem pe strada cu breakurile........:)
|
Quote:
|
nu mai are dacie... a trecut la RENAULT 5 TURBO... si sincer... nu prea cred ca ii e frica...
|
Quote:
|
cred ca o are... dar acum se "concentreaza" pe buburuza... :D
|
Quote:
Cand vei ajunge sa faci "victime" cu o masina fara turbo si de talia Logan-ului lui ilie (Golf 4 1.9 TDI, Opel Vectra 1.8i, Opel Calibra 2.0i ... si lista poate continua inca mult si bine) atunci cred ca iti poti permite sa il iei peste picior .. Cred ca trebuia sa il las pe ilie sa faca un reply la post-ul lui Andrei dar nu m-am putut abtine .. :) |
Quote:
ai uitat sa treci la lista, saxo shport:)) |
abia astept sa ma treaca si pe mine in palmares...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning