![]() |
Re: Onesti
vad ca esti cu pata pusa rau de tot pe ea, vezi poate o sperii si fuge de pe forum :lol:
|
:)))))))))))))))))))))
|
de ce va agitati mah ??????????? poate nici nu e "fata" ;)
|
nu s-ar putea face intalnirea dupa 1 iulie sa ma intorc si yo din germania???pls ca as vrea sa fiu prezent la prima intalnire de acest gen din orasul nostru(din cate stiu eu)
|
Azi ma duc si prin orash sa vad ce mai e,si dak mai vad cv misto tunat,stilat,aranjat ii trag o poza :P
|
speed la ce te refereai knd ziceai ca ma implic?????
|
[QUOTE=Bmw_Rulllzzz;957084]vad ca esti cu pata pusa rau de tot pe ea, vezi poate o sperii si fuge de pe forum
nu ma sperii asa usor sa o iau la fuga:D |
Quote:
|
pune macar o poza cu mashina....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In nici un caz,draga! nu ne( sau nu imi) trebuie fete ocupate = nu ma dau la o fata care are prieten. Sper ca acum am fost mai clar. Oricum...eu inca astept o poza...macar de la gat in jos....
|
Quote:
|
mai dar ce va mai iubiti...:D :D
|
ehh...mai degraba ne cunoastem mai bine
|
nu miai raspuns la intrebare....acum esthi aksa???
|
Quote:
|
dap...sunt acasa.treaba nasoala e ca la ora 2 plec in bv.nup,nu cun nici un mihai calcan
|
mititica fa-i si tu lu dexter pe plac ca nu mai poate omul. saracutzul :D Pune si tu o poza cu masina, cu tine...
|
Bft dexter,vezi cum te distrezi prin brasov...:)se u soon ,cand te intorci??
|
http://www.protv.ro/filme/nepotul-lu...?id_file=22559 ca sa va mai destindeti putin :lol:
|
Quote:
|
pai....mi-ai demonstrat ca nu esti chiar asa de rea pe cat pareai :lol: :lol: :lol:
|
chiar deloc nu e! abia astept un live
|
stiu dex stiu...astepti tu multe :D
|
:)),am facut niste poze misto azi...marius ai facut u poze cu calibra (PYT)??
|
=)) super tare faza cu PYT. FTU imi zice pe mess, "fa-i repede poze la calibra cu PYT, ca e in fata blocului" si el de fapt era la mine la calculator si a vazut. a ras omu' de era pe burta :)))) nu i-am facut poze, n-am avut timp dar o sa-i fac intr-o zi. am unele mai vechi, pana ii fac altele am sa le postez pe alea, poate mai tarziu.
|
Poi vezi k am si eu cateva facute azi...dak vrei le postez...ce zici?:|
|
da da da !!! poze cu PYT!!! si eu vreau sa stau putin de vb cu ...soferul. Am de dat o bere.
|
Quote:
|
da ratzza posteaza-le. andrey...dor t-i se pare :lol:
|
eu mi-am zis pararea...acum tu il cunosti mai bine ca mine rulllzzz.....
|
Scz marius dar nu le mai postez in seara asta pt k nu imi gasesc cablu de date..maine le vezi...ok??
|
PYT....e de treaba cat nu il superi.....eu stie
|
ok ratzza. haideti sa fixam o data si o locatie pentru prima noastra intalnire :D spre sfarsitul saptamanii viitoare as zice eu, dar acum depinde si care cum poate. de aceea va rog sa anuntati care vine cu siguranta si cam ce data i-ar comveni lui
|
eu va rog sa ne intalnim pe 2 iulie sa vin si eu aksa.....dak sunteti de acord...ca as vrea sa fiu si eu prezent la prima intalnire din Onesti....care e de acord cu me???pls
|
alegeti o data din cele 4 pt intalnire 28 iunie, 29 iunie,1 iulie sau 2 iulie ???
|
Eu as vrea pe 2 iulie k sa vina si Ftu ,k lui ii place si i-am face inima rea dak nu ar veni...ce ziceti?
|
2 iulie
dak se face pe 2 iulie sigur vin...fara nicio discutie is prezent... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning