![]() |
Re: E36 - Proiectul NWA cabrio
De mult vreau un cabrio... dar acum VREAU SI MAI MULT! :D
Vrau sa il vad LIVE ... poate faci un drum de VL sau oricum ne vedem la intalnire :D:D:D De ce nu se aprind luminile la casetofon/clima/obc/intrerupator lumini?! :???: Spor la treaba! :paper: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
De ce nu se aprind luminile la casetofon/clima/obc/intrerupator lumini?! :???: Ne vedem noi cat de curand :D sa iti arat si scaunele incalzite :D:D:D Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Foarte tare ti'a iesit jucaria :D
S'o rulezi sanatos !! |
frumos a iesit:shock:
parca e cam inalta cu rotile pe 19" dar e ok:lol: daca nu aveai xenon mergea de minune sticla de la lupa galben si semnale portocalii:lol: |
Quote:
Quote:
|
:omfg: si eu vreau :(
|
Quote:
Azi am legat cd-ul , nuca iluminata , am schimbat semnul de pe capota ca era ca dupa razboi,am pus smd-uri la numar,in interiorul portbagajului in cele 2 lampi si in lampa din fata + ca am pregatit capacul de la airbag sa nu mai am ligheanul ala in fata toata ziua :)). Atatea maruntisuri mai am de facut ca nu stiu cand le vad gata.. |
spor !!!
|
salut, frumoasa masina. felicitari pentru cele realizate. te rog da mi si mie pe privat detalii despre volanul de e46. de unde l ai luat, ce trebuie pentru montaj si ce modificari tb facute. multumesc.
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
inca un mic detaliu..
|
Superba masina.
Iti dau un sfat.Am avut si eu jante pe 18" pe masina ///M3 Dream.Vreau sa-ti zic ca intr-o luna de zile am zapacit totata "bucsaraiea" la ea.Si in plus o inalta putin.. se vede cam nasol.Poate un set de jante pe 16'' s-ar vedea si ar merge mult mai bine masina cu ele.Parerea mea.Oricum.. Masina e Suuper! Sa o stapanesti cu placere. |
Foarte frumoasa ti-a iesit. Se vede ca o rasfeti din plin ;)
|
man fara suparare,vad ca ai luat o gramada de acarete misto ptr masina,dar toate sunt degeaba daca o lasi cu nenorocirile alea de jante.Alea nu se pupa indiferent cum ai da-o,pune bbs-urile alea si fa ceva cu suspensia.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Cu suspensia am scris mai sus man ca o pun zilele astea :lol: |
Azi am rezolvat si capacul la airbag,deja e alta masina la interior..
|
8 Attachment(s)
Sa ma risc oare sa dau la scaune o vopsea de piele ? sunt in dubii,nu as vrea sa iese ceva neplacut.. Cam asa arata led-urile si airbagul.
|
Tema de casa:
Se da jos suportul ala de numar Se cumpara una bucata BISON CARTAPE Se pun 3 fasii de banda pe numar dupa ce ii bine degresat Se lipeste la loc Rezultat ? O lumina mult mult mai buna si un look frumos ! |
Quote:
da,chiar am vazut ca e scos suportul si are nevoie de ceva sa il tina lipit. Urmeaza si maruntisurile dar intai o iau cu greul :) |
am comandat si un set de presuri noi,o sa ajunga o data cu deflectorul..
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
o mica iesire de duminica..
|
Vara daca scade la voi albia raului Mures cred ca il poti traversa lejer cu pisica daca ii pui o codita de rechin :lol: glumesc:D:D:D:D
|
Quote:
|
frumoasa a iesit pisica , mai lipsesc bandourile late ca sa fie completa....:-)
|
Quote:
|
Quote:
A treia poza e senzatie.Baitza la piciorushe...:D |
Si eu care credeam ca pisicile urasc apa :))
|
Pisica e ca femeia,cum ti-o cresti asa o ai :twisted:
|
2 Attachment(s)
Cheie new style si modul coming home,sper sa le pot lega toate ca deja e prea multa electronica intr-o pisica :)) mai ales ca deja am alarma pe masina,sa vad cum le combin..
|
Scuze, eu is mai robot de fel. Am auzit la mai multa lume / multe masini. Ce e aia "coming home". Stiu ce inseamna in traducere, dar intreb ce face aia concret :D
|
Dupa ce scoti cheia din contact cam 10 secunde stau farurile aprinse pana ajungi tu la usa casei sau la bloc...Eu asa stiu...daca am gresit ma scuzati:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning