![]() |
Re: dBig Sounds - Car Audio & Tuning
11 Attachment(s)
Smart ForTwo
-eliminare HU oem -instalare DVD Alpine 2din -instalare kit cabluri -instalare subwoofer Hertz -instalare amplificator Hertz -eliminare difuzoare oem -instalare set difuzoare Hertz |
29 Attachment(s)
Audi A4 2012 Audison
-eliminare difuzoare OEM B&O -izolare capota portbagaj -izolare portiere -izolare polita de sub luneta -confectionare inele MDF pentru difuzoare -instalare difuzoare fata+spate Audison Voce -instalare medii Hertz HiEnergy -instalare subwoofer Audison Voce -instalare procesor de sunet Audison BitOne -instalare amplificator Audison Voce 5.1 -instalare amplificator Hertz HCP4 -cosmetizare portbagaj nota: Incinata subwooferului nu este in varianta finala |
7 Attachment(s)
Opel Astra J
-eliminare difuzoare OEM -instalare difuzoare fata+spate Hertz Energy |
2 Attachment(s)
Putina Atentie !
Niste intamplari petrecute in trecut si recent ma indruma sa atrag putina atentie asupra unor lucruri: - In Uzina Metrom, atelierul se afla langa Morar Serv (fosta spalatorie auto). - In domeniul car-audio din Brasov (cel putin) este un singur Bigu (adica eu). - Nu am angajati! Configurari de sisteme, consiliere, lucrari etc., totul se discuta cu mine. - Daca nu te descurci sa ajungi la mine folosind harta atasata, formeaza cu incredere numarul de telefon afisat ( 0733.566.660 ) - Programul de lucru (in 70% din cazuri) se desfasoara intre 9.00 – 16.45 de Luni pana Vineri. - Serviciile oferite de mine sunt garantate exclusiv platii in numerar, NU fac barter cu bidoane de motorina, carnati, lemne sau mai stiu eu ce. - Servesc pe cine vreau! Poti sa ai 2 bani sau 10mil $, toti avem o gaura in fund, diferenta o face caracterul, deci pentru mine conteza omul inaintea banului. - Inainte de o vizita, insist sa suni inainte! Sunt sanse sa fiu pe teren sau sa lucrez la ceva, iar daca vrei sa stam la povesti nu o sa o fac! Pentru ca daca masina ta ar fi in lucru nu cred ca ti-ar conveni sa o las deoparte pentru a sta la taclale cu cineva. - Tarifele practicate sunt LA FEL pentru toata lumea indiferent de cat de scumpa e masina, haine etc - NU ofer produse si servicii in rate, iar pentru comenzi de produse se percepe avans - Pagina oficiala pe Facebook este www.facebook.com/dbig.sounds PS: Fiecare alineat are o scurta poveste mai mult sau mai putin placuta/hazlie , deci cine este curios de ceva pot detalia pe privat. Multumesc! |
9 Attachment(s)
BMW - e90
-eliminare difuzoare OEM (4x 10cm) -instalare set difuzoare componente fata Hertz Energy 13cm -instalare set difuzoare coaxiale spate Hertz Energy 16.5cm -instalare subwoofer 30cm Hertz Energy -instalare amplificator Hertz HCP1d -instalare condensator Connection -instalare kit amplificator Connection 4AWG |
1 Attachment(s)
Nu atinge membrana ... Attachment 2969488
|
1 Attachment(s)
Nu atinge :)
Acea diferenta este arhisuficienta si nici in miscare nu atinge. Daca atingea era logic ca nu o lasam asa :) |
Quote:
|
Sunt legate pe amplificatorul OEM,
Nu exista termen de comparare, inainte erau difuzoare fullrange de 10cm diametru, acestea sunt coaxiale si de 16.5cm. |
nenea Bigu mai vrem poze.
|
10 Attachment(s)
BMW e90
-eliminare difuzoare OEM (4x 10cm) -instalare set difuzoare componente fata Hertz Energy 13cm -instalare set difuzoare coaxiale spate Hertz Energy 16.5cm |
Quote:
Merci de interes! ;) |
7 Attachment(s)
Ford Focus
-eliminare difuzoare OEM -instalare set componente Hertz |
6 Attachment(s)
Mercedes Vito
-confectionare incinta din MDF -instalare subwoofer Hertz -instalare amplificator Kicker |
Cat costa o incinta? undeva intre 43 si 60l, mdf, mocheta etc..?
|
Ai pm
|
Salut
Pe un A3 din 2001 ce-mi recomanzi? M-ar interesa un subwoofer, dar nu vreau ceva extrem de mare spatiul nefiind foarte mult, as vrea sa se auda un bass frumos. Mersi |
Salut,
Recomandare sau "diagnostic" pun numa medicii de familie sau doctorii miserupisti :) 0733.566.660 Ne auzim la tel, stabilim o intalnire si povestim. Mai sanatos pentru portofelul tau sa ajungi la ce iti trebuie din prima decat sa faci upgrade odata pe luna... Parerea mea :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning