![]() |
Re: Meeting Oltcit
imi cer scuze pentru off topic. Intrati pe hubul posesorilor si pasionatilor de oltcit. adresa este 86.104.85.71:411 (imi cer scuze pentru cele 2 zile in care hubul a fost oprit. am avut probleme cu netul) va asteptam acolo.
|
Quote:
|
Quote:
|
Sal ce naspa ca nu am putut veni am avut o pb in familie..pomana...chestii.sorry data viitoare incerc sa vin..
|
ba frate termina in pu_la mea cu hubu ala odata nu deja devii crizant!!!!
n-are nimika poate o sa se mai faca intalniri daca faci efortu vi atunci! condoleante. Laure ai 2 beri de la fratele daca pui si alelalte poze ca mie imi merge imageshacku ca curu!! baftaiedevil lasa-te de abure-li ca ai stat ascuns in baie cu capu in wc de frica GPL-istului care te astepta nervos la linia de start... |
oricum, a fost destul de mishto..ce zicetzi, ca sa impamantenim shi o traditzie aici..nu facem un meeting la fiecare 2 sapt? asha o sa shtie toata lumea cand e! din 2 in 2 sapt, meeting..se pregateshte fiecare intre timp, mai face ce mai face, la 2 sapt ne intalnim, mai ardem o linie etc..
|
Quote:
|
e super misto locul vostru de intalnire..banuiesc ca e privat? ce cauta garcea acolo?:D
|
Quote:
FMX pun pozele deseara ca acu nu prea am timp |
DA e ok imi convine chiar imi doresc sa vin la intalniri...deci ramane la 2 sapt.nu?
|
10 Attachment(s)
si pozele promise de la FMX
|
12 Attachment(s)
altele....
|
9 Attachment(s)
...................
|
sapca lu' Pralea.... :twisted: :twisted: :twisted:
|
Suuuuper poze ce mi-e necaz ca nu am putut veni si eu...data viitoare sper sa nu mai fie nimik care sa ma impiedice sa vin la intalniri..
|
cand mai facem ceva?
|
Quote:
|
bai soarecilor ce ziceti mai ardem una weekendyu viitor??? da sa fie mai de dimineata ca daca ne apuca caldurile ale mari pe airport...:rolleyes2io ce dreac va minteam vere aici de ma ascultati toti asa ca pe tata vostru??
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1176970664 :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
hai ca de saptamna ..care vine.. vin si eu ma primiti si pe mine...:-P vin.. cu noua achzitie..:D ceata... va dau. .. la pachet :-P |
ramane atunci. dadui un post shi pe oltcit.ro. la 11 pe aeroport. duminica. bogdan, te ashtepam. cu sau fara ceatza. ;)
|
Quote:
pana atunci...:cry: .n-am ..cum dar lasa ca mai facem noi :D bafta.. :D |
bodyspeed ti-ai fakut masina?
|
Quote:
dar o sa vina si vremea ..ei :D soon ;) |
lasa ba ca vi cu dany...
te-au cam luat aerele de vedeta de nu prea ne dai importanta de la un timp incoace.la intalnirile de le facem noi cu oltcituri teapa la intalnirile NSL culmea organizate de tine teapa.....incep sa se adune si zi-i si lu mrs. Pruna ca e asteptat si invitat pe calea asta oficial de mine sa nu ma mai abureasca cudalea ca nu stie si bla bla bla..... end! |
punctul pe rana shiu degetul pe "I"! idea e ca venitzi care vretzi, care putetzi..meeting oficial, pt tot poporu'.. cat mai multzi, cat mai bine!
|
10 Attachment(s)
poze de azi
|
10 Attachment(s)
altele.......
|
10 Attachment(s)
altele......
|
frumoase pozele deabea astept sa vin si eu acolo daca ma primiti binenteles
|
frumoasa treaba la voi cu aeroportu ala!! bravo!
|
frumos...frumos o gramada de oltcituri....si la mine suntem mai multi cand vine GIL,CSS,MDU,MFM,BYDsi nu in ultimul rand PTKu la mine in spatele blocului:lol: ....da se oftica toti vecini mei care zic k oltcitu nu e masina......;)
|
ceva rezulate la liniute nu ne poti spune?? nu stiu de ce traiesc cu senzatia ca FMX'ul e cel mai bun la liniute din grupul asta care participa la intalniri......asa este?
|
Quote:
|
si d mine dc nu zicetzi bah:)) :P
|
da asa e MIC e tatic momentan insa astazi afla si tiganu prost ca au toate o limita :)) trebuia sa se intample oda si odata!!! lasa n-are nimika e bine ca vzu in timp...sa speram ca e decat desfacut si nu tre sa schimbe si vibrochenu ca s-a ratat....
|
io unu nu mai aduc vb de liniutze..cel putzin deocamdata..p.s. CIC sucks! Big time!
|
Daca tot suntem la sectiunea meeting:Am si eu un anuntz de facut pt toti oltcitistii din Timisoara si de ce nu si din tara in fiecare Duminica orele 20:00 in parcarea stadionului "Dan Paltinisan" intalnire a pasionatilor si posesorii de automobile Oltcit.
|
maine adik vireri la ora 22 toti oltcitari din bucuresti sunt asteptati in fata academie la intrunirea oltcitarilor din bucuresti....va asteptam pe toti...nu uitati vineri 25 mai la ora 22 in fata academiei...va asteptam
|
ai uitat sa mentionezi...Academia Militara(de la eroilor drept in fata cum vi dinspre piata Matache,gara de nord)suntem undeva sus pe platou;) asteptam pe toata lumea:lol:
|
Danutz, bine ca ai fost prezent... marfa invitatia
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning