Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - BMW E46 Felina Mea (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/223432-e46-bmw-e46-felina-mea.html)

Adryanbmw 16-12-10 18:08

Multumesc aleks am sa ma uit.si nu sunt miciunii cum zic unii de pe form pt ca nam de ce in fine nu conteaza oricum ma judecati gresit da in fine nu conteaz,si stiu foarte bine ce inseamna oem multi de pe form se inseala da le dau pace:sad:cum zice cineva ca am pus poza cu bmw meu cu zapada si atat eu oricum sunt mandrau ca pt inceput mi-am pus bara stabilizatoare o capota bad boy suspensie reglabila angel eyes etc apoi credeti ce vreti daca mi-a ajuta Dumnezeu o sami fac masina full oem:sad:

Unii de pe acest form s-au nascut gata invatati le stiu pe toate bv voua baietii multumesc celor care ma inteleg:sad:

Wilgax 16-12-10 18:44

Re: E46 - BMW E46 Felina Mea

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3903371)
Unii de pe acest form s-au nascut gata invatati le stiu pe toate bv voua baietii multumesc celor care ma inteleg:sad:

Nu a spus nimeni cum ca cineva de aici s-a nascut invatat ci doar lumea de pe-aici incearca sa-ti explice cam pe ce se pune baza la un BMW ca al tau.Ai vazut eleronul ala urat tare rau de tot, ai pus o poza si gata vroiai si tu.De curiozitate ai urmarit pana acum cam toate topicurile cu E46 de pe forum?Te ajuta mult sa intelegi cam cu ce se mananca E46-le.Multi de aici se amuza pe ce baliverne si vrajeli iti baga altii in cap.........turbo charger de 18000 euro.....in banii astia iti iei un BMW cu 2 turbochargere nu 1, plus inca odata repet eleronul ala masiv.Daca ai fi urmarit cu atentie celelalte rubrici sau topicuri si ai fi vazut cu ce se mananca E46, ai fi vazut ceva de bun gust si finut ca si detaliu pe viitor pt al tau.Nimeni nu ti-a contestat ca ce ai facut tu pana acum nu e bun.Sa ai bafta in cotinuare la tuning de calitate asta vrea lumea.Ti-a spus si aleks sa vezi proiecte, sa iti placa ceva, sa pui poze si cei de pe-aici ar putea sa-ti dea o idee.Mergi pe conceptul ca faci BMW-ul cum vrei tu si pe urma ai pretentia sa placa la lume.Da va place....dar pentru cei ce sunt invatati cu kitch.Si mai sta si altfel.....cand faci tuning OEM acesta e tuning pentru cunoscatori nu pentru toti orasenii care viseaza statie bass in portbagaj, si spoilere de nu o misti din fata blocului si vopsele de-alea in 10 nuante plus 10 iesiri de esapament in spate.CEI DE AICI TE INVATA DE BINE SA RETII ASTA si se pricep a naibii de bine sa dea idei bune si folositoare cand vine vorba de pasiunea ce ne uneste si anume BMW.Daca stii cu ce se mananca OEM nu mai arata alte poze decat cu asa ceva.Baftalo!;)

Adryanbmw 16-12-10 20:22

Mersi Wilgax acuma inteleg ce spui multumesc,nam umarit topicurile e46 da de acuma am sa le urmaresc sa ma inspir singurul topic pe care m-am uitat a fost a lui e46 RRM cam asa ceva imi doresc eu sa ajunga masina mea

Wilgax 16-12-10 20:26

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3903710)
Mersi Wilgax acuma inteleg ce spui multumesc,nam umarit topicurile e46 da de acuma am sa le urmaresc sa ma inspir singurul topic pe care m-am uitat a fost a lui e46 RRM cam asa ceva imi doresc eu sa ajunga masina mea

Acel proiect e o buna baza de lansare pentru un E46 ca al tau.Bine nu neaparat le fel, ci cu mici ajustari sa fie diferit.;)Cat despre celelalte topicuri sa ai spor la citit si invatat, sa fii pe calea cea buna.

Adryanbmw 16-12-10 20:36

Mersi mult sper sa fiu pe drumul cel bun

Adryanbmw 16-12-10 20:47

Baietii cam asa ceva se aude la un 320d e46 cu toba sport din galerie?https://www.youtube.com/watch?v=NzsdctiC100

JusT_SaY_BoBo 16-12-10 21:17

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3903791)
Baietii cam asa ceva se aude la un 320d e46 cu toba sport din galerie?https://www.youtube.com/watch?v=NzsdctiC100

https://www.youtube.com/watch?v=UacWa5m7XDg aici ai un filmulet cu o evacuare schimbata in romania,care dupa parerea mea pentru un diesel se aude intr-un mare fel.important este sa ai bani ca te poti duce la o firma specializata gen borla din ce imi vine acum in minte si iti spun ei acolo cam ce trebuie schimbat pentru un sunet frumos.
ca un sfat in legatura cu jantele:cauta pe forum la rubrica bazar jante si anvelope ca vei gasi foarte multe jante!cand vezi un model in care te incadrezi cu banii pe care ii ai disponibili pentru ele si iti plac tie posteaza aici anuntul si vei primi pareri despre acele jante.
fiecare are anumite preferinte si fiecare care va posta iti va arata altceva,alta dimensiune...

pentru ajutor uite linkul cu anunturi la jante(ai nevoie de jante cu prindere 5x120,si ca sa arate bine dupa parerea mea trebuie sa mergi pe minim 17") https://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope.html
daca chiar iti doresti o masina frumoasa,apreciata si cu bun gust,chiar daca nu stii nimic despre cum o poti modifica incearca sa citeste ce au facut altii si vezi ca incet incet ai sa acumulezi fara sa vrei informatii utile si sa iti conturezi anumite gusturi,gen jante,eleron,kituri etc. ajungand la un nivel la care o sa te amuzi si tu cand ai sa recitesti threadul tau daca vei ajunge sa modifici masina cu bun gust!
multa bafta si asteptam progresele(cel putin eu)

Adryanbmw 16-12-10 21:23

Multumesc JusT_SaY_BoBo pt ajutor si pt cuvintele tale.o intrebare am da masina din filmare are si filtru sport sau numai toba direct din galerie sport?

JusT_SaY_BoBo 16-12-10 21:32

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3903873)
Multumesc JusT_SaY_BoBo pt ajutor si pt cuvintele tale.o intrebare am da masina din filmare are si filtru sport sau numai toba direct din galerie sport?

sincer nu stiu :???:.
uite dupa o scurta cautare un model de jante frumos,de calitate fiind originale bbs,dimensiune potrivita,pret super https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...auciucuri.html

Adryanbmw 16-12-10 21:40

Sunt frumoase pretene da mi-ar placea un model care sa iasa in afara din caroserie cauta ceva si posteaza daca vrei:-P ms mult

JusT_SaY_BoBo 16-12-10 21:56

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3903913)
Sunt frumoase pretene da mi-ar placea un model care sa iasa in afara din caroserie cauta ceva si posteaza daca vrei:-P ms mult

banuiesc ca vrei sa iti ajunga buza la nivelul aripei ca daca iesa nu e bine ca iti freaca in aripa.
ca sa iasa la nivelul aripei iti trebuie et mic.
daca janta are et mare si nu iti place ca sunt in interior se pot cumpara distantiere si o sa iti scoata janta mai inafara:-P
mai uita-te si tu.se gasesc solutii dar din nou repet e vb de gusturile tale si de buget alocat!

dani3lll 17-12-10 11:13

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3903873)

la cum se aude masina din linkul dat de JusT_SaY_BoBo, mai are si un blow-off valve pt diesel.
sunetul ala nu este doar din evacuare.
adica asa ceva https://forum.4tuning.ro/465-turbine-...pt-diesel.html

Adryanbmw 17-12-10 18:25

salut daniell ce-mi place cum suna :-P unde se poate gasii asa ceva?:-P

C_kst 17-12-10 19:01

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3906195)
salut daniell ce-mi place cum suna :-P unde se poate gasii asa ceva?:-P

Da serios acum,u nu ai treaba cu nici un alt topic / forum / discutii/ bazar/ piese vanzari / etc inafara de topicul tau ??

SAX1987 17-12-10 19:11

Baiiiiiii ce de aiureli pe aici ! Nu prea mai am eu timp acum ca tare m-as baga si eu aici printre " felinari":shock::shock::shock:

Adryanbmw 17-12-10 20:16

ba da ma mai uit C_kst :-P

Adryanbmw 17-12-10 20:49

De acuma urmaresc toate topicurile bmw sa ma inspir putin sa mai invat cate ceva.da am o intrebare blow-off iti mareste cu cativa cp in+ sau doar pt sunet?

kathalin 17-12-10 21:40

Sigur iti da 20-30 de cai cu cat e mai scur tubulutura cu atati mai multi cai si dc ii pui si o alta turbina va creste cu cel putin 60-70%.Bafta cu proiectul Adryan,You are the best!

Adryanbmw 17-12-10 21:45

Mersi kathalin sper sa fiu pe drumul cel bun am sa-mi pun si eu asa ceva da dupa sarbatorii da vreau sami pun si evacuare sport din galerie cap coada cu 4 iesiri ce imi place cum suna sa-mi bag colegii in actiune vreau tot ce e mai bun pt masina mea te salut kathalin:-P

quze 17-12-10 22:06

Am avut eu galerie incurbata cu 4 iesiri... frate, vezi ca rupe aderenta in a 2-a si a 3-a, depinde de cati ani ai permisu nu iti recomand asa ceva in primii 4 ani vb serios. Cat priveste blow off-ul, nu prea iti recomand am prieteni care le-a iesit prin capota din cauza presiunii in diferential... acum tu stii

MiTzA- 17-12-10 22:17

Quote:

Originally Posted by quze (Post 3906793)
Am avut eu galerie incurbata cu 4 iesiri... frate, vezi ca rupe aderenta in a 2-a si a 3-a, depinde de cati ani ai permisu nu iti recomand asa ceva in primii 4 ani vb serios. Cat priveste blow off-ul, nu prea iti recomand am prieteni care le-ai iesit prin capota din cauza presiunii in diferential... acum tu stii

l-ai bagat in ceata, nu a inteles nimic !

15 pagini de vorbe, dar fapte nimic ....2 3 poze si atat !!!! daca x zice ceva, imediat si el zice ca respectivul si face ca el, daca y zice si el ceva, face si ca ala .....

Adryanbmw 17-12-10 22:18

salut quze zici ca nu ar fi bine sa-mi pun blow off-ul?de 4 ani am permisul da mie asa imi place sa imi pun toba sport cu 4 iesiri:-P

quze 17-12-10 22:19

Depinde acum... cu ce presiune mergi de obicei ?

Adryanbmw 17-12-10 22:22

la turometru te referi la cat schimb viteza?sau la ce? da eu tot mi-as pune blow off ca imi place mult cum suna da dupa ce imi pun toba sport:-P

Adryanbmw 17-12-10 22:26

MiTzA- le stie pe toate da il ignor nu bag de seama

MiTzA- 17-12-10 22:28

n am dreptate ? https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...-e46-320i.html , ai de gand sa faci ca aici ?

Adryanbmw 17-12-10 22:30

Nu frate oricum nu bag de seama ignor tot ce zici tu de mine nai decat sa crezi ce doresti tu e problema ta si n-ai dreptate

JusT_SaY_BoBo 17-12-10 22:45

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3906861)
Nu frate oricum nu bag de seama ignor tot ce zici tu de mine nai decat sa crezi ce doresti tu e problema ta si n-ai dreptate

pai prietene fa o poza la talon si da-i peste nas intr-un mod frumos...
acum am vazut si eu si mi-am amintit ce celalalt theard...

cred ca e un caz pierdut....:rolleyes2

Adryanbmw 17-12-10 22:47

Special pt el am sai fac o poza la talon

SAX1987 17-12-10 23:30

Daca pui cu evacuare cu 8 iesiri o sa iti dea 6 cai (frumosi) la roata ....

ovidiu89 18-12-10 00:36

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3906822)
salut quze zici ca nu ar fi bine sa-mi pun blow off-ul?de 4 ani am permisul da mie asa imi place sa imi pun toba sport cu 4 iesiri:-P

Fara suparare. Tu chiar ai 21 de ani?

C_kst 18-12-10 01:48

Sa inchida cineva topicul asta !!!!

BMnWA 18-12-10 02:10

asta a fost cea mai tare :)))))

--------------------------------------------------------------------------------

mah desteptule si dak e benzinar sugi cariciu?personal vin cu bmw pan in bucuresti sati demontrez.am avut si diesel da mi accidentat eu sa nu stiu ce am sub capota ?nus fraier is sofer profesionist si daca este benzinar ce sati fac daca esti asa destept?

:))) de pe topicul vechi :))) iei cariciu la tranta daca nu e asa ? ce sa-ti fac eu ? yam yam :))))) rautate

dani3lll 18-12-10 03:12

ce batjocura de thread
=)))

nu imi vine sa cred.
inchideti ma threadul asta

Adryanbmw 18-12-10 10:53

ca de mine inchidetil credeti ce vreti:sad:

Skillzu 19-12-10 15:15

:???:

Wilgax 19-12-10 15:22

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3907572)
ca de mine inchidetil credeti ce vreti:sad:

Incearca sa te abtii la lucruri de-astea cu credeti ce vreti.Deasupra mea la nea skillzu la avatar scrie ceva dedesubt.Daca-ti pui dorinta asta s-ar putea sa se indeplineasca mai rapid decat crezi.Fii baiat intelegator si pune-te pe treaba la ce ti-au spus baetii mai sus in comentarii.

Adryanbmw 19-12-10 15:24

2 Attachment(s)
:-P MERSI Wilgax

Wilgax 19-12-10 15:25

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3910891)
:-P MERSI Wilgax

Un garajel pentru el nu ai gasit si tu?Sa nu mai stea in frig.

Adryanbmw 19-12-10 15:28

AM UN GARAJ DA MAI MULT STA FORDUL LUI TATA IN GARAJ

All times are GMT +2. The time now is 13:58.

- Copyright 2026 4Tuning