![]() |
Re: Bla-Bla
membru inregistrat nu cred ca este !
desi TOTI am vrea sa fim in thailanda macar pt o noapte :twisted: |
poi pe mine m-ar intereasa.. cumpar ceva pe acolo.. daca ma poate.. ajuta.. careva.. ca eu sunt cam foarte pasta.. la limba.. engleza..
|
urmeza concediile de vara .. care cum unde cand de ce planuri .. hai sa vedem pe unde mergem vara asta :?:
|
pai aici vara deabea incepe
si eu tocma am revenit din concediu azi-noapte la 12. AM parasit Montrealul la 7pm pe 17 mai si am ajuns in Orlando, Florida a doua zi la 12 noaptea (am oprit noaptea ca sa dorm, evident). Am vazut aproape toate parcurile in Orlando (disney, universal, seaworld), am fost 3 zile la Miami unde am cam avut ghinion ca a plouat, am fost pe la Daytona Beach unde am vazut vestitul circuit de Nascar si la Kennedy Space Center, in Cape Caneveral. A fost foarte misto si recomand cu caldura Florida ca destinatie turistica(si nu numai) tuturor.....noi am fost cam pe fuga tot timpul sa vedem cat mai multe chestii si tot n-am facut tot ce ne-am propus asa ca am venit destul de obositi acasa dar acum ne putem odihnii :D IN total, am facut 7200km in excursia asta, si asta bate vechiul record personal de 4000 facut cu celalalt Lexus acum 3 ani cand am fost in Carolina de Sud. Pt vara asta nu mai am in plan alt concediu (duh, e cam destul 18 zile in Florida) dar asa mici iesiri de weekend 1-2 nopti prin camping, poate la Toronto si bineinteles la Quebec, o sa facem sigur! |
prezinta-ti man masina vietii :lol:
|
Bogdane, prelude-ul ala gri care tot il pui cand scrii ceva e al tau ? :P
|
Da...e la semnatura...apare de fiecare data cand postez...mai multe poze, detalii cu masina aici: https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22296-car-spec.html
|
inca un neo zeelandez pe international
|
pai nu :P, :))))))
|
pai daca tot ai privilegiul sa faci parte din ''clubul nostru select'' :)) prezinta-te si tu ca omu' si masina si mai multe pe celelalte topicuri
8) |
ok :)). Sunt Florin, am 17 ani, sunt din suceava (RO) si auckland (NZ) :)) si imi plac mult masinile :))). masina mea are 8000 ture si yo am incercat sa ajung la 8000 dar la 7500 a sa auzit un bum :)). are 180 dar mai are niste linii pana la 190 crek. iar eu iam dat doar 180 :P. am mers cu a 4a la 5800 utre cu 160 :). si cam atat :) cum pun poze ?
|
Flo , este topic special de Prezentare ;)
|
care e :|. dal si mie si o sa scriu acolo :) ms
|
Topic prezentare personala: https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22292-prezentati-driver-spec/page-13.html
Topic prezentare masina: https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22296-car-spec/page-23.html Restul forumului 4T international: https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html Nu uita sa citesti topicul intitulat "Reguli".In rest...welcome and enjoy :) |
senx bog. i appreciate it
|
am gasit un bmw 528i din 98. masina merf=ge si arata super misto se vede si se simte ca e intretinuta. are 172 km si pretul care-l cere tipul mi se pare un pic ca mare. acuma ma lasa sa ma mai gandesc si eventual sa mai negociem ... sa-i fac o oferta.
voi cat ati da pe ea????.... repet ca e in conditie f buna si motorul trage ca unul nou |
M-am dat cu hayabusa :oops:
|
Te stii da pe motoare? Sau ai calarit in spate ca gagicile :lol:
|
1 Attachment(s)
dute ma lasa-ma cu gagicile tale
ca si pasager normal! |
:lol:
Ca veni vorba de motoare si eu doar ca pasager pot sa spun...am multi prieteni motoristi infocati si m-or tot batut la cap sa-mi iau si eu da parca tot la masini raman... Cea mai infricosatoare experinta de motor a fost in spate pe un Yamaha V-max de 1200 cu v-boost(turbo)...un monstru de motor... |
wow
cel mai tare e ca hayabusa e inmatriculata in RO :)): |
Quote:
eu as zice mai degraba sa te uiti la 540, se gasesc de la 8500 in sus si merita banii in plus si benzina pt motorul ala care zic eu ca e mult mai bun ca cel in 6 de pe 528.....si ca sa am si eu cu cine cursa nu de alta :D...dar serios vorbind, daca zici ca e in stare asa buna, pe la 10 000 ar fi un pret bun, pe la 12 unu pret normal. |
1 Attachment(s)
am vazut si yo o Hayabusa :-) :arrow:
|
V8 ai luat BMu ?
|
nu l-am luat inca.. tipul asta a mai lasat din pret dar cred ca o sa mai lase ca in cateva saptamani pleca definiiv in RO si atunci sper ca o sa-l dea la un pret mic sa se scape de el. chiar daca nu am bafta de asta pana la jumatea lu august tot iau ceva
pimp-lex mi-ar place si mie 540 dar am vrut ceva care sa nu suga atata si in plus jeepu nu-l dau deci o sa am si V8 apropo acuma scorul e la 11 000 |
eh, vezi ca am stiut de pret! AM studiat foarte amanuntit piata pt masini din astea in aprilie si mai si stiu preturile. Oricum fi sigur ca e in stare foarte buna, altfel sincer nu merita 11.
Dar de ce vrei inca o masina? Mie si cu una mi se pare asa de greu sa le intretii , nu ai cand ma gandesc la parcare (pt ca n-am decat pe strada), asigurari, inmatriculare etc.... |
pai daca il lasa undeva intre 9 si 10 il iau altfel...
vreau a2a masina pt ca jeepu e deja obosit dar de vandut nu vreau sa-l vand pt ca e prima mea masina ( e prea mare valoarea sentimentala :-) ) ... sper sa-l tin toata viata si cand ajung pensionar sa ma apuc sa-l restaurez. dupa ce o iau pe a2a daca vad ca nu tine potofelul la 2 masini probabil o sa-l scot din circulatie ca de luna viitoare o sa am loc de parcare si poa sa stea acolo pe tusa |
pai atunci ia o masina nouta daca problema jeepului e oboseala ca daca iei tot o masina obosita n-ai facut nici o smecherie.
Inteleg ce zici cu valoarea sentimentala, si eu as fi facut la fel cu vechiul Lexus, sa-l pastrez si restaurez peste niste ani, daca as fi avut alta situatie :( |
din pacate tre sa mai astept un pic pana mai iau o masina (probabil pana prin octombrie) nu-mi acorda banca numai jumate din cat vreau pt ca mai am cateva luni pana termin jeepu'
pana atunci de-abea am timp sa studiez piata |
2 FTO-uri pe forum ;)
https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi/47629-my-mitsubishi-fto.html |
2 Attachment(s)
Misto parcarea asta,nu?Skylineul alb are 500cp,pe bot e scris cu albastru pe imensul intercooler NISMO:-)
|
ALEX wellcome back !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
|
Mersi unchiule!
Pe cand niste drifturi cu WOB la volanul hybridului? :-) |
Sebi aveam candva un thread Hard Stuff...l-ai sters cumva? ca l-am cautat ieri si nu l-am gasit...
|
Bogdane Jur ca nu il gasesc - pe bune l-am cautat pe tot forumul .. hmmm si sters nu e !:rolleyes2
|
si eu l-am cautat si nu e, a fost creat de mine. cine stie cum s-a sters din greseala. faceti altu
|
aveti careva rezultate cu vre-o masina pe 1/4 mile ?
in sensul condesa de voi :) ar fii intersant sa facem un mic clasament / lista |
de ce nu mai sunt in grupul 4Tuning International???? :roll: :rolleyes2
|
|
Sebi dar cu mine ce ai avut?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning