![]() |
Re: 4Tuning Veterans Meeting !!!!
la ce zapada e , pun pariu ca nu vin nimic macar 10 masini !
|
tu n'ai prins inceputul, suntem mai uniti decat s'ar crede ;)
|
sigur ca da, se (va) vede
|
daca tot ne strangem multi , ce ziceti de asta https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post3905975 ? avand in vedere ca sunt minim 20 de masini, cred ca putem pune si noi in aplicare :)
|
Ar fi o idee buna :Pca n-ar fi rau dac tot sunt atatea masini :->
|
daca protestam hai sa mergem cu ele impinse :) ca daca nu avem combustibil ? nu e normal ?
|
zisa cel cu masina cea mai mica :))
|
Quote:
|
Sigur....consumam benzina degeaba .Oricum nu ne ia nimeni in seama.Si daca vreti s'o faceti p'asta,hai s'o facem cand e cald frumos si e lume multa .Nu acum knd toti stau in casa la caldurica.
|
Quote:
|
daca mai e de actualitate faza cu restaurantu.. sa stam la un suc.. clatite.. etc.. putem sa facem la restaurant la TCH (Hidroconstructia), parcarea e suficient de mare.
|
Quote:
|
buna ideea cu restaurantul asta. eu zic ca este f OK
|
ok :) ar fii bine daca am si vb dinainte.. cam cati am fii.. sa ne uneasca niste mese.. . un fel de rezervare asa :)
|
Quote:
|
eu vin sigur, si buna ideea cu TCH-u bv....
|
Quote:
|
Quote:
1 la mana... facem intalnire... sa ne intalnim multi .. care nu ne-am mai vazut de cativa ani de zile , acum avem ocazia 2 la mana ... kkmas pe ea de lege / prostest / mars sau ce o fi ... ca oricum u o sa fim luati in considerare si nu vrem sa dovedim nimic prin ceea ce facem pe 27 ( la stadion sau prin tura de oras ). pur si simplu suntem niste oameni care nu ne-am mai vazut demult majoritatea 3 la mana... crezi ca o sa vrea careva ? :) |
Una e bucuresti unde sunt toti parlamentarii,nenea shuvitza si p**a mea care'or mai fi si una e valcea ...un oras mic linistit :)) si dupa ce ca suntem noi cum suntem cu modificari de masini si bla bla bla mai dam motive la politie sa ne opreasca mai des. "aaa tu esti ala care a fost atunci acolo..ahaaa dadada :)) "
|
Asa e....cate Opel astra f albe cu palfon si capota neagra, cu badboy, cu jante, eleron gsi, numar spate luminat cu leduri, folii, volan sport, scaune calibra, motor fara serie si cu numarul MFB sunt in valcea ?
|
niciunul :rolleyes2
|
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))) nu va puteti abtine :)))) trebuia sa bagi tu rpd trafi si ledurile alea in calcul :))) da ma maine le scot :))))) !!!
|
daca m`i le dai mie o sa zic la toata lumea ca esti sefu meu
|
Quote:
i le dau lui Bodo baiatu cu Dacia. |
Quote:
|
a cui o fi ?:))
|
Quote:
|
Pana la urma "ora si locul intalnirii care sunt" ? :) v-ati hotarat unde ne intalnim toti si pe unde mergem ?:-)
|
Pot sa vina si juniorii ?:D astia mai noi :-)
|
Oricine e binevenit
|
ok :D Sa pui pe lista Vlad - VW Polo Cross
S`a stabilit locatia si ora ? |
update....
1. CaDDy -VW Golf mk3 GTDiesel 2. Kameleon -VW Golf mk3 3. Alex - VW Polo GT *LEX* 4. Sabin - VW Golf mk4 White edition 5. Fane - Bmw 730i 6. PrietenCuNoiToti - Hyundai Accent 7. Kalu - VW Corrado VR6 8. SYD-u -VW Golf mk4 vagenwerks edition 9. Sharky - Bmw 320i 10. TIR - Fiat 500 Abarth 11. Victor WRC - VW Golf mk4 GTI 12.Lunganu' -Dacia Logan (posibil) 13.Frankie - cu Lunganu' 14. Trafy - BMW ///M318 15. Aaron - Vw Passat(sa speram) 16. Dr. Dre - Opel Astra 17. Radu Nb1 - BMW E30 18. TYB -BMW e36 19. LEXu - VW mk4 Anniversary 20. Minimal M. - Opel Astra 21. ALin CUCU - Suzy GTI 22. Olivian GTS - Opel Vectra OPC 23. Alex Shorty23 - Seat Leon 24. thex - Renault Megane 25. Adytzu - Opel astra[/QUOTE] 26. Bila - BMW E21 27. TEO - BMW 328i AlBina Edition 28. Andrei VMD - Seat Ibita[/QUOTE] 29. Cristy CTZ - VW Passat 30. GoguCTZ - Audi A4 B5 1.8i 20v 31. Bogdan BJP - BMW E36 32. Vlad - VW Polo Cross Intalnirea este pe 27 decembrie ( luni ) - la ora 14:00 - parcarea de la Stadion Ne strangem acolo , facem poze , vorbim ... dupa ne stabilim si mergem intr`o tura de oras... cu destinatie finala Restaurant TCH (in nord - langa hidrocentrale) unde ramanem la un suc / vin fiert / ciocolata calda.. toti care doriti !!! PS: Craciun fericit tuturor ! |
Craciun Fericit 8)
|
1. CaDDy -VW Golf mk3 GTDiesel
2. Kameleon -VW Golf mk3 3. Alex - VW Polo GT *LEX* 4. Sabin - VW Golf mk4 White edition 5. Fane - Bmw 730i 6. PrietenCuNoiToti - Hyundai Accent 7. Kalu - VW Corrado VR6 8. SYD-u -VW Golf mk4 vagenwerks edition 9. Sharky - Bmw 320i 10. TIR - Fiat 500 Abarth 11. Victor WRC - VW Golf mk4 GTI 12.Lunganu' -Dacia Logan (posibil) 13.Frankie - cu Lunganu' 14. Trafy - BMW ///M318 15. Aaron - Vw Passat(sa speram) 16. Dr. Dre - Opel Astra 17. Radu Nb1 - BMW E30 18. TYB -BMW e36 19. LEXu - VW mk4 Anniversary 20. Minimal M. - Opel Astra 21. ALin CUCU - Suzy GTI 22. Olivian GTS - Opel Vectra OPC 23. Alex Shorty23 - Seat Leon 24. thex - Renault Megane 25. Adytzu - Opel astra[/QUOTE] 26. Bila - BMW E21 27. TEO - BMW 328i AlBina Edition 28. Andrei VMD - Seat Ibita[/QUOTE] 29. Cristy CTZ - VW Passat 30. GoguCTZ - Audi A4 B5 1.8i 20v 31. Bogdan BJP - BMW E36 32. Vlad - VW Polo Cross 33. AndreyWOB - Seat Leon |
nu e prea devreme la 14:00 ? poate unii au si servici , nu cred ca au toti liber :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca nu,o fi greu s'o facem duminica pe 26 cand e toata lumea free?
|
Quote:
|
Pe mine ma puteti taia de pe lista. Sunt plecat din localitate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning