Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 3(0)4 SGM - the comeback (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/221105-3-0-4-sgm-the-comeback.html)

UniculSGM 02-12-10 20:06

Re: B 3(0)4 SGM - the comeback

Pompa este cea originala care face fata cu brio. Cele 4 furtune vor fi inlocuite cu unele cu insertie metalica pentru a diminua elasticitatea pedalei, dar asta la primavara cand va permite vremea.

Masina intra in hibernare.

UniculSGM 02-12-10 23:53

1 Attachment(s)
https://www.youtube.com/watch?v=xIVW1RxfBbo

HoricutzWSR 03-12-10 00:30

Felicitari, o sa fie o adevarata arta sa indesi turbina + anexe in ingramadeala aia de sub capota. All the best!

DANIEL03 03-12-10 00:37

Meriti laudat pentru ceea ce faci ! Doua masini luat-o de la 0 si duse pana la extrem... Nu oricine poate asa ceva! Bafat cu "Varu' 6" si te asteptam iar pe 402m in actiune ...

Sein 03-12-10 11:24

sa sti ca vestea cu loganu vr6 o ajuns si prin forumuri din spania .. adica pe cel mai mare din spania :P

UniculSGM 03-12-10 11:42

http://carscoop.blogspot.com/2010/12...swagen-28.html

http://www.autoevolution.com/news/da...94.html#image1

Am dat si eu pe google

UniculSGM 03-12-10 12:18

http://www.sport.ro/masini/video-sen...74-de-cai.html :))))))))

Asta cu Varu Robert e maxima!

Sein 03-12-10 12:50

vrei sal turbezi ? :evil:

DaII 03-12-10 13:14

Deci nu stiu daca sunt off sau nu..dar dupa cum merge treaba si loganul nu a iesit decat intr-un filmulet pe strada si deja a parut si pe alte forumuri,cand va fi gata sper Robert sa te vad la TOP GEAR..pentru ca stim cu totii ca si cei de la top gear au ramas surprinsi de ROMANIA..BAFTA in continuare cu proiectul!!

CoCaine 03-12-10 13:45

Voi credeti ca totul s-a facut/se va face pentru publicitate?
Masina nu o sa aiba motorul omologat, in RO nu poti omologa asa ceva pentru condus pe drumuri publice, inginerii R.A.R. sunt batuti in cap!
Asadar nu cred ca Robert doreste aceasta publicitate care se poate intoarce contra lui..

Nu mai dati atatea idei, nu va mai dati aiurea cu parerea, nu mai puneti intrebari stupide gen urmeaza turbo.. luati si savurati pozele si amanuntele care sunt, nu trebuie sa scrieti,doar sa cititi!

Targetul este de 350 cp din ce a scris Robert,nu mai dati voi ideile cum sa ajunga la cifrele alea!

Forumul asta nu merita thread-uri din astea, eventual sa dai un examen psihologic inainte sa poti posta!

Spor!

Cosmin-SNR 03-12-10 15:55

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 3866489)
Masina nu o sa aiba motorul omologat, in RO nu poti omologa asa ceva pentru condus pe drumuri publice, inginerii R.A.R. sunt batuti in cap!
Asadar nu cred ca Robert doreste aceasta publicitate care se poate intoarce contra lui..

Nu mai dati atatea idei, nu va mai dati aiurea cu parerea, nu mai puneti intrebari stupide gen urmeaza turbo.. luati si savurati pozele si amanuntele care sunt, nu trebuie sa scrieti,doar sa cititi!

Targetul este de 350 cp din ce a scris Robert,nu mai dati voi ideile cum sa ajunga la cifrele alea!

Forumul asta nu merita thread-uri din astea, eventual sa dai un examen psihologic inainte sa poti posta!

Spor!

Lol, ai fost prea aspru...dar e adevarat, ai mare dreptate in ce spui...si stiu ca acum toata lumea o sa se aprinda...

P.S: Robert, imi cer mii de scuze pentru off-topic, si am observat ca esti un baiat bun, si nu esti ca cei care vorbesc doar...tu faci fapte nu doar vorbe!
Tot ce iti pot ura este bafta, rabdare, si mai ales BANI ca fara nu poti face nimic...:rolleyes2 Salut si ai grija ce faci ;)

BlueAngel 03-12-10 16:09

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 3866489)

Spor!

Inca un avocat...

Ne poti spune daca te-ai hotarat ca motorul sa dezvolte 350 cai si in privinta modificarilor care o vor duce la 350 cai ?

alex.p7m 03-12-10 23:27

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 3866310)
http://www.sport.ro/masini/video-sen...74-de-cai.html :))))))))

Asta cu Varu Robert e maxima!

robert mult respect din partea mea chiar apreciez ...ce faci dar totusi ar trebuii sa fii constient de o singura gafa ( mie mi se pare a gafa ) si faptu ca ai postat masina aici si pe daciaclub ... de unde au fost reluate poze/filmulete si comentate de toti prostii care nu stiu cat fac 2 boabe adunate cu 2 ... daca stai sa te uiti peste tot la comenturi pe site-uri si astea ti se uraste ... si cum spunea cineva mai sus ... RECLAMA NEGATIVA ... care sper eu sa nu-ti inrautateasca situatia ( stii la ce ma refer ) ... mai bine dak mergea topicul doar pe poze fara comentarii si strict atat

INCA ODATA ITI DORESCC F F F F F MULTA BAFTA si ASTEPT sa vad PROIECTU FINALIZAT !!!
RESPECT

Muttley 04-12-10 01:04

Quote:

Originally Posted by alex.p7m (Post 3867995)
mult respect

ai postat masina pe daciaclub ...

BAFTA
RESPECT

Un link se poate?
Multumesc

LiviuTunman 04-12-10 08:34

Astra bertone o mai ai ?

OT: felicitari pentru progresele realizate! pacat de vremea asta ca nu se mai poate lucra.

UniculSGM 04-12-10 09:52

Nu am postat nimic pe DaciaClub si nici nu voi posta acolo. Pe logan club am postat.

Nu mai am Bertone-le, a ajuns la o fata :)

alex.p7m 04-12-10 10:25

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 3868558)
Nu am postat nimic pe DaciaClub si nici nu voi posta acolo. Pe logan club am postat.

Nu mai am Bertone-le, a ajuns la o fata :)

imi cer sccz de confuzie ... stiam eu ca ai mai postat undeva :))
" SUCCESURI "

look 05-12-10 17:44

Foarte tare ce ai reusit sa faci

quick_5hifter 06-12-10 15:57

Ai avut ocazia, pana acum, sa afli cu cat a crescut masa totala? (sau macar pe fata, ca pe spate e posibil sa fi scazut dupa eliminarea tamburilor)

Sunt curios daca rulmentii de Logan vor rezista (avand in vedere franele mai mari, dar si Nm mai multi). Oricum, asta nu ar fi o mare problema, ci mai degraba capetele de planetara de Logan...

Un amic cu VR6 se plangea de ceva fluctuatii la relanti dupa schimbarea volantei cu una mai usoara. Din filmuletele de prezentare nu mi-am putut da seama: se simt ceva trepidatii la volan, la relanti?
In caz ca nu, ce marca e volanta? (din poze am observat ca nu e cea originala de vr6 usurata, cum crede lumea).
Tot el spunea ca a schimbat de 2 ori baia de ulei, din cauza ca e prea joasa... la tine cum e acum?

Scuze pentru rafala de intrebari, dar ma bate si pe mine un gand oarecum asemanator... o sa te deranjez pe viitor cu alte intrebari, pe privat.

PS: poza cu capota inchisa face toti banii :D si probabil si culoarea ai ales-o intentionat sa nu sara in ochi masina :D

Felicitari pentru acest nou proiect fara precedent!

B-99-SAA 06-12-10 16:04

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 3844869)
ce planetare ai folosit?

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 3844910)
Originale de VR6, evident. Dar un pic modificate sa intre in fuzeta de dacie.

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 3855788)
Cam asa arata planetarele ajustate la dimensiunea necesara si cu caneluri pentru fuzeta de dacie.

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 3875395)
Sunt curios daca rulmentii de Logan vor rezista (avand in vedere franele mai mari, dar si Nm mai multi). Oricum, asta nu ar fi o mare problema, ci mai degraba capetele de planetara de Logan...

Cred ca alea de Logan nu mai sunt... cel putin din cate scrie mai in spate putin :D (vezi ca sunt poze la al 3-lea quote). Iar despre relanti a mai intrebat cineva... tot de fluctuatie... si a zis Robert ca merge bine :)

UniculSGM 06-12-10 16:38

Ti s-a raspuns mai sus la intrebarile legate de planetare. Nu am nici un element de dacie, totul e original .

Volanta este modelul care se gaseste pe ebay. Merge ok la relanti cu ea.

E destul de ridicata baia de ulei si oricum o sa modific scutul de dacie pentru a intra.

quick_5hifter 06-12-10 19:39

Da, scuze, am citit tot topicul insa n-am inteles exact la partea cu fuzetele, din greseala am inteles ca planetarele de vr6 au fost adaptate pentru a intra in capetele de planetara de Logan. Cand am citit "caneluri pentru fuzeta de dacie", m-am gandit automat la cele din interiorul capetelor de planetara, unde intra "tija" planetarelor. Acum am inteles, e mult mai bine decat am crezut eu.

Legat de volanta, discutia a fost despre probabilitatea acesteia de a crapa, nu despre dezechilibru, sau poate n-am vazut eu bine. Zice lumea ca unele marci de volante usoare, fie ele bine echilibrate la achizitie, dupa cateva sute de km provoaca vibratii neplacute la relanti datorita uzurii neuniforme. Dezechilibrul nu ajunge sa fie suficient de mare cat sa provoace dezintegrarea volantei, insa e suficient de mare incat vibratiile produse sa fie deranjante (cine a simtit asta pe propria piele, stie exact la ce ma refer, nu e la fel ca simplele oscilatii ale relanti-ului de alta natura).
Am intrebat despre asta intrucat vreau sa stiu cam la ce sa ma astept si ce marci sa caut la momentul potrivit.

Multumesc pentru raspunsuri!

UniculSGM 06-12-10 20:36

Am avut la berlina usurat tot ansamblul vibrochen,-biele-volanta-pistoane si nu am avut nici o problema. Frana de motor nu prea se mai simtea in schimb. Ridicasem relantiul un pic mai sus sa mearga rotund si nu erau probleme.

CoCaine 09-12-10 19:04

http://www.motorsportnews.ro/stiri-d...exclusivitate/

alex.p7m 11-12-10 00:18

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 3868139)
Un link se poate?
Multumesc

http://www.sport.ro/masini/video-sen...74-de-cai.html
il pusese si robert o pagina mai inapoi ... uitate la comuri ... si deja iti vine sa ii bati paia

bogo4all 11-12-10 12:00

Varu' Robert si la promotor....

valitataye 11-12-10 15:22

Respectul meu pentru ceea ce ai reusit sa faci pana acuma cu loganu:)Multa bafta cu proiectu

GABY-DSO 11-12-10 21:30

a fost azi la promotor? la ce ora este reluarea?

https://www.youtube.com/watch?v=l0IF5mYtXLw

E30_Power 12-12-10 12:07

Quote:

Originally Posted by bogo4all (Post 3887961)
Varu' Robert si la promotor....

Un link cu emisiunea:D? Eu am cautat nu am gasit:(

UniculSGM 12-12-10 17:44

Habar nu aveam de apartia la promotor. Are cineva filmul?

B-11-AYG 12-12-10 17:55

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 3891342)
Habar nu aveam de apartia la promotor. Are cineva filmul?

http://www.protv.ro/show/pro-motor.html ;)

Ja_Rule 12-12-10 18:23

Văru` Robert .. unde s`a ajuns ...

UniculSGM 12-12-10 18:46

O porcarie de stire. Nici eu nu stiam ca mi se zice varu'

SOLENZAXJG 12-12-10 18:59

Acuma sti Robert ca ti se spune Varu.

jakal 12-12-10 19:09

cam aiurea reclama asta pe la TV in special pt 'vigilenti'.....:rolleyes2
sper sa nu ai probleme cu ei.....
spor la treaba in continuare....

sal.....

E30_Power 12-12-10 19:34

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 3891523)
O porcarie de stire. Nici eu nu stiam ca mi se zice varu'

Au facut si ei o stire...Consider ca era mai frumos sa te invite la emisiune, decat sa publice 3-4 poze...si sa puna vorbe gen Varu Robert:)) care Varu venea de la VR6, in fine, Succes in continuare!!! Multa bafta in continuare. Esti fortza!!!

valitataye 12-12-10 21:05

Total aiurea stirea asta de la promotor...trebuia sa ia legatura cu tine personal zic ca era mai bine parerea mea

Ruffy RUF 13-12-10 01:17

Bafta in continuare cu Varu6, cat despre aparitie... cam aiurea treaba.
Sper sa nu existe probleme din cauza asta.

B-99-SAA 13-12-10 09:07

Niste prosti aia de la Promotor :-| Putea sa dea un telefon, sa te intrebe... ca nu cred ca erai plecat pe marte... in fine. Tu sa fii sanatos, si sa ai bafta cu masina :D

Alex4u 13-12-10 10:12

Am vazut acum reluarea la promotor..cica despre robert nu se stiu prea multe..doar ca i se spune Varu' :lol::lol::lol: deparca esti ala Varu' Sandel....au ajuns sa bage acolo chiar fara acceptul proprietarului sa aiba si ei material...pff

All times are GMT +2. The time now is 14:37.

- Copyright 2026 4Tuning