![]() |
Re: vw golf 3 gti 16v
Quote:
|
Da-mi un pm sa vezi cum am facut bordul la mine, poate te tenteaza... :D
|
din pct meu de vedere plasmele sunt tiganie la fel si schimbatul ledurilor ... mai degraba lasa ledurile ei originale ... desfa-i bordul curata f bine plasticele care disperseaza lumina acolo la butoanele de climatizare si la fel curata si plasticele din ceasurile de bord ... si vei avea un verde f frumos ... poti avea neplaceri ulterioare daca lipesti leduri de alta culoare cu rezistenta etc ... parere mea ... spor !
|
Si pentru mine plasmele sunt o porcarie, dar chestia cu ledurile e superba, eu am facut cu albastru, deoarece imi place mie albastrul, dar facute toate butoanele si lumina de la ceasuri cu alb...Iese bestial. Eu nu suport verdele in masini,de aia am schimbat repede toate ledurile.
|
sunt constient ca e cam complicat si cu ledurile, e buna si ideea lui mihai sa curat bine acolo. Oricum vreau sa ma rezolv cat mai repede cu retusurile la caroserie si cu aripa fata(atinge roata).
P.S. cum se scoate geamul lateral spate? tinand cont ca este coupe |
daca vrei plasme te pot ajuta cu niste preturi bune.Pe negru cu lumina albastra sau verde sau albe si la fel schimbi lumina verde-albastru.
Am vrb cu aia de pe autoaccesorii si nu mai au si cica aduc in 2 luni. Ce uameni |
De ce vrei sa dai jos geamul din spate? Se da destul de greu jos, tinand cont ca este lipit...
|
Quote:
|
18 Attachment(s)
imi cer scuze ca am disparut din peisaj, nu prea am mai avut timp de calculator etc. am retusat peste tot unde a fost nevoie, am scapat de rugina. Urmeaza sa o vopsesc pe toata si sa evazez nitel aripile...culoare...alb mat.
|
:) de ce sta asa sus de cur? arata urat....
|
Quote:
|
Astazi mi-a iesit si stickerul. Voi face poza si voi pune pe forum. Sambata am montat un kit de inductie directa, diferenta la cum trage masinutza nu este, doar ca raspunde mai rpd la acceleratie. Sapt asta vreau sa merg sa i montez si sistemul audio neaparat.
|
Foarte tare masina ! :shock:
Imi plac jantele si faptul c anu ai facut plafunul negru mat...cum fac toti ! Bafta :workout: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
............
|
Quote:
|
he he :D asa ceva trebuie sa lipesc si eu pe cazanul meu :D
|
unde pot gasi si eu...prelungiri aripi golf 3, pentru spate m-ar interesa...ceva mai evazat
|
2 Attachment(s)
soft:D
chiar nu stie nimeni unde as putea sa gasesc prelungiri pt aripi spate sa fie mai evazate...cv sa le lipesc cu fibra |
nu mai bine le umfli tu ?:D
|
Quote:
|
asa cum fac majoritatea cu fibra de sticla. Vezi Threadul lui Ghetto Tuning de la Bazar/tuning exerior.
|
sau mai degraba pune-i o reglabila si gata !
|
Quote:
|
asa ceva vrei?
https://img336.imageshack.us/img336/2103/p10100089ls.jpg sau asa modificata cu buze de aripi de corrado. http://img.photobucket.com/albums/v4...oadtrip004.jpg |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Da o fuga cu ea la Bucuresti :D
|
tai din aripi, sudezi in puncte aripa exterioara cu cea interioara sa nu intre mizerie si pe urma pui peste, evazarile in fibra...
daca dai pe la cluj... uita-te pe threadul SmokeDesign |
9 Attachment(s)
next scos bandouri..clean...spirtz chit...vopsit..evacuare a-z
|
5 Attachment(s)
uitasem de ele
|
Man...dar de ce ai unit bara cu caroseria??? 80% sunt sigur ca o sa crape.....+ ca mie nu imi place asa, dar asta e chestie de gust...
|
Inca o dovada ca, din lipsa de bani, ies doar lucruri de ***.
|
asta e...fiecare cu gusturile lui...voi revenii cu poze dupa ce o voi termina pe toata:)
|
Asa cum zici.Dar eu vad ca cine a lucrat la masina e un mare incepator, mai bine te duceai la Smith, care stie ce face. Oricum, nu trebuie sa te superi, este doar parerea mea.
Astept sa vad masina finisata. |
Quote:
|
SantoD : Foarte tare GOLFU asta alb am urmarit fiecare poza de cand ai inceput sa il construiti este extraordinar si faptu cum o prins prelungirea de capota din fibra de sticla ca o kituita si o vopsita prinsa pe ia nici nu se cunoaste ca e are prelungire , eu ma-m grabit sa merg la cluj la drift in sambata aia si vineri am prinso fara sa o mai kituiesc si am vopsito si a iesit asa bine se vede din lateral ondularile....
PS: din interior folia de carbon pt bord de unde ai facut rost un LINK daca se poate te rog si la ce pret exact mai multe detalii , la fel si cu Ceasul Plasma pt GOLF 3 de unde si la ce pret daca te rog :) |
Tare masinuta, imi place ca o tii "curata" , fa'i evazarile alea si lasa-o pe burta :)
Asteptam poze .... |
frumos golful.dar la aripi acolo nu e treaba buna...parerea mea.am facut si eu asa ceva la un mk2 poti sa vezi poze pe topicul meu dar am procedat altfel.cat despre bara lipita de caroserie va tine cat un fir de par.sigur va crapa kitul.in rest imi place.sper sa nu te superi dar asta e doar parerea mea.bafta in continuare
|
cati cm sunt interior foli de carbon cum ai la golfu asta alb imi trebuie , doar la aierisiri si la panoul de caldura
|
Re: Golf 3 - GTI 16v
pune si tu niste poze sa vedem si noi cum arata masina acuma! bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning