![]() |
Re: Incepator..Prima mea Masina..
Quote:
|
Re: TnGmorors
ce wa?nui bun?nu se vede bine aici dar pe foaie se vede mult mai bine;)
|
presupun k era o mazda 3 ... e si asta un inceput... munca si perseverenta ... si vei desena mult mai bine
|
ma dak poate desena atat de bine bravo lui ... ar fi bine dak ai pune totusi nijte poze mai maricele ... iar legat de primu tau desen ... eu nu l-as posta pe al meu nici in o mie de ani :D
|
munca si perseverentza ...si renuntza la cariocile alea sau cel putzin hasureaza intrun singur sens ...si linile masinii mai pronuntzate...si poate poate iese ceva mai bine ....munca si perseverantza...(citat din ace axel)
|
a ... am uitat sa precizez ... ai probleme cu perspectiva si proportiile...
ms pentru drepturile de autor mba :lol: |
sczue k te-am luat tare da' asa am patit-o si eu la inceput - oricum - incearca sa faci de acum in colo doar schite simple si in niciuncaz chestii d'astea ca mazda 3 kre pp ca e
|
Quote:
;) |
Quote:
|
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
2 Attachment(s)
eeee .... long time no drawings ... uitati 206-le complet ... bagati nijte comentarii ... si un desen de acu cateva saptamani de la scoala kre mi-a fost lene sa il termin ... asta nu e nevoie sa il comentati :p
|
ok, vreo 3 chestii mici de perspectiva, la faru de ceatza din (dreapta stanga vor fi cele ale masinii sa spunem) stanga are chestia aia care arata k e in interior, celui din dreapta ii lipseste, la gaura cea mare din fatza, partea de jos, e o placa sau nuj c ai vrut sa desenezi , trebuia putin mai spre dreapta, de pa cele 4 aeresiri de pe capota , alea de sus nu sunt simetrice una fata de alta, janta din spata are spatiu de la cauciuc la spitza asta din fatza nu are, portiera aia pluteste? pentru ca nu are ceva care sa o tina prinsa de masina(in mod normal la lsd-uri se vede bratul ala de acolo) in rest e dragutza , bv :D
|
la capota ai perfecta dreptate... aia am desenato azi de dim ... se pare k nu eram treaz complet ink... la proiectoare nu inteleg kre e problema
legat de usa ...uite una din unghi asemanator http://cache.jalopnik.com/images/200...ic_scissor.jpg ... arata-mi si mie unde vezi sistemul lsd |
Am si eu ceva de comentat in legatura cu Peugeot-ul 206 ... Pe aripa ai forma aia aerodinamica care pe usa nu se mai continua ... ceea ce nu prea ar fi corect ... Asta inafara de ce au comentat cei de mai sus:D
|
Nu foloseste nici un monitor sau geam ... Uita-te atent si ai sa observi ca foloseste indigo sau deseneaza cu un fel de carioca ceva:???:
|
1 Attachment(s)
sal...primele 2 masini,azi leam facut la ora de mate din pacate nu am avut alta foaie numa ca patratele..cum vi se par??
|
UnderVT... sal :D parerea mea ii ca ar fi bine sa fii mai atent la detalii.. sa le faci cat mai aproape de realitate.. si fa-le mai mari.. inteleg amu k ii pe foaie de caiet.. k si io faceam asha.. :) da amu m-am smecherit.. duc foi A4 de acasa.. :P keep up the good work.. :D
|
sal Alex...mersi pt sfaturi asa voi face si eu imi duc foi A4 si incerc sa le fac mai mari...lucrarile tale unde le pot vedea?
|
mah vrei sa-ti dau cu desenu in cap :lol: :p ... se continua sub oglinda ... dar nu poate fi la fel de evident pt k nu sunt al acelasi unghi ;)
|
ocupa-te mai intai de problemele cu perspectiva under ;) bafta
|
Quote:
|
alkatraz da cu caricatura c sa mai intamlat....k parca faceai un logan nu???
ace usa pare sa stea in aer...cam ciudat si acum ii dau dreptate lui alkatraz k nu se continua pe usa modelu de pe aripa...ai pe aripa facut cu creionu ceva iar pe usa nu chiar deasupra rotzii sper k pricepi ...si imi placeau mai mult farurile de la prima schitza... |
dak t referi la kitul widebody... asa am vrut sa fie ...
|
la asta se refera alkatraz.... sau asa cred.... sau asa sper ... nevermind astept de la alkatraz caricatura....:lol:
|
Caricatura e pe vine ...
Am inceput-o de 3 ori ... da niciodata nu am apucat sa o termin ... Am sa incerc sa o termin cat de repede pot ...:D:D |
1 Attachment(s)
Quote:
ps - nu lua in considerare ce am sters cu guma :-) |
import fara suparare... dak nu le faci k lumea ... nu mai desena linii de constructie peste desenele altora...
|
1 Attachment(s)
multumesc pt sfaturi...de asta ce ziceti??
|
:))
c roti mici are, capota e prea lungina in partea stanga a masinii, nuj. multe chestii, ai grija la acele rotiilor, acoperisul, parbrizul... :) interioru trebuia sa se vada negru prin sticla laterala, bv, mai exerseaza ;) |
stiu k nu t poti abtine k asa eram si eu la inceput, dar incearca sa nu t mai bagi la kestii complikte... mai intai invata sa desenezi forma masinii corect.
|
Ai dreptate Ace Axel pt inceput masina e destul de comlicata si mi-o iesit cam deformata:sad: ...o sa incerc sa fac lucruri mai simple
|
http://www.autof1.ro/index/VIDEO__CU...O_MASINA_.html
nu stiam unde sa postez... pan' la urma am postat la discutii aici... uitati cum deseneaza asta o masina :shock: |
super tare tazaless da nu as avea rabdare sa fac asa ceva dar superb...no comment :D ...mai vrem(vreau :))
|
ce mai vrei? :lol:
|
exact linkul ala vroiam sa il postez si eu ... :p
|
e si pe youtube ...e postat pe la divertisment linku ;)
|
hai ne apukm si noi de desenat in paint!? :D
|
sicer eu 1 nici nu miam imaginat vreodata k ai putea sa faci asa cv in paint... :lol: :lol: prea marfa......
|
Super fain ... da cred ca ia oleaca de timp ... :D:D
Intr-o noapte in vacanta am incercat si eu sa desenez 2 oameni pe o plaja ... dar dupa vreo 3 ore sa oprit curentul ... si nu salvasem foarte recent ... oricum nu realizasem foarte multe ... Deci imaginativa ca masina aia ia cateva ore ....:D |
super tare masina...nu am crezut ca se poate lucra atat de bine in paint
|
ziceam k mai vreau .... filmulete sau chestii din astea... k o fost super
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning