![]() |
Re: Idei pentru exterior(Ford Taunus)
Quote:
p.s.-acum tot bondar o sa-i zici???:)) |
Quote:
|
abia astept sa vin acasa
Cristi sper ca nu ai uitat de lucrarea pentru weekendul viitor :) |
Vb la tel ;)
Si filmul :arrow: http://px5.sfstatic.com/thumbs/0000/97/10/707901.jpgFord+v6-custom+exhaust |
Super tare se vede si super tare se aude, ce să zic ţi-a reusit de minune :D.îmi place muscle-ul tau
|
Quote:
p.s.-sapt.viitoare mem la felix???...:))) |
da!!! :D
|
Cam chitros cu turatiile...dar e bine :)
|
Dupa rodaj ma dau la el ...pana atunci tot chitros oi fi cu acc :-)
|
Aaaaa, am uitat ca ai facut motorul.....ma scuzati va rog......astept turele de dupa rodaj.
Bafta |
cum merge?ai fost pe undeva cu el?traje?rupe?gaborii..ceva??..:))..
|
dada...l-am urmarit eu asa 2 ture pe centru cu muzica data incet si geamurile jos :D
|
Merge super ok , se simte diferenta si la mers normal :-) ,maine imi vine pompa de apa si termostatul ;)
|
na facuram si rodaju...greu drumu pana in bahamas..:))...greu si rodajul...mancare,bautura,soare,baie,..ce mai..un chin..;)..mai vreeeaaauuuu!!!!!..:))
|
4 Attachment(s)
Da, intradevar nu a fost usor :lol:
|
Quote:
|
ahaa deci de alea mi`ai zis azi la sala :)))))))
|
Quote:
|
pe ruta arad sibiu cluj oradea ma bag si eu :))))
|
off topic: se si lucra ceva la drumu ala? Si eu trebuie sa merg la Oradea si ma ingrozesc :)
|
Quote:
|
Se lucra a dracu de incet..
am fo si eu pe la Strand p'acolo si mi-am mancatnervii cu drumul ala.. o portiune normala m agasit unde am mers cu 120.. pt 30 de secunde.. :-) cam atat.. |
ii ok drumu acuma...ii aiurea daca prinzi aglomeratie la semafoare, da` daca ii cat de cat liber, te poti bucura din plin de bucatile proaspat asfaltate :D criss si gti, vi`am vazut masinile parcate in oras da voi nu erati prin zona :D
|
Quote:
|
salut Criss,
cand ai fost la mine pt piesele de motor ai auzit cum suna Capri meu la ralanti, dar pt ca era motorul rece , n-ai avut ocazia sa-l auzi turat. In filmuletul de mai jos se poate... https://www.youtube.com/watch?v=P56FmSWv2ZM |
Imi place cum suna :tenisclap ;) , vad ca te dai la el :-) ... poate le punem una langa alta intr-o zi ... asa ...la un sfert de mila :-) :drunk:
|
Quote:
|
Da, totusi am cornitzele alea care mai cresc un pic downforce-ul :-P
|
Quote:
Si ca tot omul subiectiv :D pot sa-ti spun ca sansele tale sunt EXTREM de reduse :D:D:D Sper ca stii de gluma :-) ps: o sa mai vin cu un video cu filmare din interiorul masinii, unde se poate auzi sunetul dual al esapamentului: 'setat' cuminte si 'setat' mai putin cuminte... |
Chiar va fi interesanta cursa avand in vedere ca ambele masini nu mai respecta specificatiile din fabrica :D , ;)
|
Criss, am impresia ca tu cam vorbesti serios in legatura cu 1/4 mila...:shock:
E ok din partea mea, dar ar fi bine sa-ti faci rost de un eleron ;) (cum zicea si GTI) ,macar la fel de gigantic ca al meu daca vrei sa-ti sporesti cat-de-cat sansele:D:D:D ...ca eu nu am de gand sa-l dau jos pe al meu (nu de alta, dar ar putea sa creada cei din jur ca am devenit si eu 'om normal' si in pas cu moda :lol:), iar tu fara eleron o sa ai din start un handicap...:D:D:D ps: evident ca cine are eleronul mai mare o sa castige :lol: |
|
Sigur ca vorbesc serios cu 1/4 mile (oricum la prima cursa legala din primavara pun si eu bondaru' la start :-) ) , bineinteles la modul racoros, cum zice exitu',for fun :-) ;) ...din cand in cand nu strica... se mai curata supapele :lol:
Parerea mea despre masina ta o cunosti, o prinde bine si eleronul si emblema GT :-) ;) Later edit: Costi, am impresia ca exitu' face misto de noi cu filmul ala :lol: ...adica ce? martzoagele noastre nu merg? :lol: |
Da, merg, si la cati banii am bagat in ele isi scot cheltuiala :-) Taunus-ul din filmulet este preparat de ceva firma specializata in tunat motoare, am vazut si ceva Capri preparat tot de ei. Las'ca trece criza asta :evil: si o sa avem iara bani si o sa ne cumparam si noi :D:-) niste motoare d'alea, niste jante americane:-P, cauciucuri mai late cu inscriptii albe sau galbene :-), si o sa vada ei atunci...
Da numa' putin, sa treaca criza...:D:D:D Incep sa ma gandesc serios la chestia cu 1/4 mila, cred ca o sa ma bag si eu, macar pt delectarea publicului, daca zici ca va fi organizat ceva concurs...:-) |
Criss.....parerea mea este ca 2,0 DOHC+cutia MT75 face un 2,3 V6 carburator...sorri.
Oricum vreau sa aud finalul de la voi. Bafta |
Quote:
|
Da, ar fi binevenite si pariurile, sa se adune ceva tuburi de heineken :D :drunk:
Ovi? punem asa vreo 8 tuburi la bataie? :lol: |
eh, filmuletu era asa mai mult obiectiv in ceea ce se intampla pe afara cu old schoolurile in comparatie cu romania, unde lipsa banilor se simte rau de tot.
trag nu zic eu ca nu trag, mai ales in raport pret/calitate a-ntaia! felicitarile mele deosebite pentru nervii, frigu din oase si restul sacrificiilor pe care il depuneti pentru a avea asa rezultate.pasiunea doboara orice obstacol, nu-i asa? :). in fond masinile voastre sunt custom/home made :D criss, poate daca o sa castigi pariu pui de-o galerie din Al :))) LET THE BEST TO WIN! :rockon: |
Quote:
|
Criss....mie imi place mai mult Taunus...dar DOHCul ala trage bine rau (nu stiu ce diff are omu pe Capri)...pe Sierra DOHCul mananca asfalt destul de bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning