![]() |
Re: DACIA SOLENZA 1.4 MPI
Baga`i un volan cu AIRBAG, asta arata foarte urat, parca nu a ''mancat'' de ani de zile :)).
|
6 Attachment(s)
Quote:
Si ceva poze de astazi |
Daca tot te plictisesti si mai faci cate una alta pe la masina, nu ti-o dau si pe a mea sa-i mai faci cate una alta?? :P
|
...ori faci grila albastra, ori pleoapele negre, nu se-mbina una cu alta, mai frumos ar fi cu toate vopite, inclusiv barile si eleronul, iar buza de g3 neagra ;)
|
scoate tot ce ai lipit pe parbriz inclusiv sigla 4t.vopseste barile si eleronul in culoarea masini,eu as mai scoate si paravanturile alea urate.mai merge scos si semnu ala cu 1.4mpi.
|
sal distantiere ai doar spate sau ai si fata, oricum arata bine.
|
nu te lua dupa toata lumea ,fa u cum crezi ca e mai bine ,spor la tunareala.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
forta distantierele alea dar las'o jos de fund si o arate crima
|
Quote:
Am luat si ITP fara nici o problema(ca noua :D:D) |
Ii ceva si cu distantierele alea dar laso ma jos de spate,ITP cred si eu ca lai luat ca masina noua cu niste $ in talon si o inchis ochi la stopurile negre si cauciucurile,pleoapele.Numa asta ee nu toti mergem pe corect.Spor la modificat
|
Quote:
|
Alex eu mam referit la partea "tuning" stii normal ca oricare dintre noi avem mecanica si frane bune ca ii in joc viata noastra.Eu zic de partea aia.
|
Mai bine dau ceva in plus la ITP pentru modificarile de bun gust (folie stopuri, jante, etc), decat cum dau altii ca sa ii treaca cu vederea partea mecanica, la o cazatura de masina :)
|
4 Attachment(s)
Cateva poze de la intalnirea de miercuri:D
|
As vrea saptamana ce vine sa ma apuc de partea cu suspensia:D
Ce imi recomandati? Eu m am gandit asa: -fata: arcuri sport bmw e36 + telescoapele stock -spate:telescoape intarite + arcuri sport(aici sunt in dubii ca nu stiu de la ce masina s ar potrivi) Astept si parerile voastre!! |
Pentru ce vrei o suspensie atat de tare pe spate ?
Macar de le intareai pe toate 4 + 4 arcuri sport , asa pe fata arcuri si pe spate si arcuri si intarite , o sa fie prea tare zic eu , e usoara de fund si nu o sa fie prea bine .... Parerea mea |
Quote:
Astept raspuns la mesajul pe care ti l am trimis(daca se poate):D Zilele astea sper sa o fac 1.4 MPI printr-o resoftare:D |
O faci la 82 cp sau mai mult?
|
Eu zic sa nu faci asa , ti'am zis ori le intaresti pe toate si pui pe toate arcuri sport ori doar arcuri ... si schimba telescoapele pe spate pune bilstein noi si o sa vezi diferenta , sunt tari .
|
Pune-i arcuri de SN si o sa fie mai rigida
|
Astazi i-am facut resoftarea
Acum este oficial 1.4 MPI:D Ce pot spune este ca se simte ceva( de la 75 la 82):lol: |
trebe sa ne dam ca sunt curios :D
|
cat te-a costat ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
foarte frumoasa solnita ta:D >>>8)
|
1 Attachment(s)
O poza sa nu moara topicul:D
|
4 Attachment(s)
Pregatit de iarna:D
|
Quote:
|
Zilele astea as vrea sa imi iau un kit bi-xenon h4
Ce imi recomandati 4300k sau 5000k ,lasand comentarii ca o sa i orbesc pe cei din trafic:D :D si ca o sa fiu injurat :D Astept parerile voastre |
Parerea mea e sa ii cumperi un set de jante in loc de mizeria aia.
|
Quote:
Astept ceva pareri In legatura cu jantele deocamdata raman cele pe care le am ca nu am 250-300 euro sa iau ceva mai bun |
Eu iti recomand 6000K bixenon daca ai.Apai tu cum crezi.
|
Un mic sfat pt xenon....solenza este echipata cu faruri striate,pt a nu orbii traficul,folositi becuri H4R...bat si mai bine,si nu mai orbesc,cel utin nu asa mult ca si cand bate "becul" direct in fata
http://hid-service.jp/hid/data_image...8122500021.jpg |
Sau mai bine iti pui lupe :D. Fa-ti cadou acuma ca tot vine Craciunu un set ;)
|
Pana la urma mi am comandat un kit bi-xenon h4 de 5000k
Luni sper sa le pun pe masina |
1 Attachment(s)
O poza de sezon
|
Si tu esti ca si mine cu zapada eu o dade-am jos si era la loc in 10 min.Frumos nu atingi cu buza?
|
3 Attachment(s)
Quote:
Astazi am reusit sa imi montez si xenoanele |
Astazi am schimbat:
-curea distributie + rola(Gates + Koyo) -pompa de apa(Airtex) -curea alternator(Gates) -ulei(Valvoline 10w40) -filtru ulei(origine) -placute frana (Ferodo) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning