![]() |
Re: Jetta mk3 1.8gt
Arata urat cu bot de golf ! :)
|
Quote:
|
Quote:
Eu zic sa mergi pana la sfarsit cu Jetta US .. |
1 Attachment(s)
golf mk3 sedan :lol:
|
Quote:
invers, bot de vento/bora pe mk3/mk4 parca arata mult mai bine, dar asta este doar opinia mea ta-ai interesat? cat de ajunge toata treaba cu vopsirea $$$ ?? |
Vopsitul ma costa in jur de 2000 de lei, cam pe acolo se invarte suma, mai mult sau mai putin, important este sa iasa bine!
|
destul de ok pretul, chiar ff ok, dar in bani astia intra si lacul? eventual si cuptor? intreb ca tind sa cred ca masina mea a fost vopsita si lacuita , prost dealtfel, ca nu imi explic de ce se exfoliaza lacul asa repede pe cupola
spor la treaba |
nu se va mai numi jetta , se va numi getta :))
|
Jetta, getta, cum o fi tot frumoasa va fi! va fi unicat in romania daca nu ma umflu prea tare in pene! :D
|
3 Attachment(s)
cred ca asta ar fii ceva unic!
|
Si nu ti-o mai inmatriculeaza nimeni.. E o bora coupe in romania si a ajuns pe bg deoarece la noi nu accepta asa ceva
|
Corect! La noi legea nu-ti permite nici husa pe volan, da sa iti mai faci masina coupe :)) ? Te aresteaza direct! R.A.R'ul a ramas regim comunist!
|
Quote:
|
Quote:
|
Da poate ii pacalesc daca desenez din izoler conturul la usile spate, cum am mai vazut pe la nemti si la americani ca fac la caterinca!
|
4 Attachment(s)
update: Botul de golf e sus!
Momentan capota e vopsita la spray ca sa iasa argintie si sa nu mai stau cu 10 culori pe masina pana intra la vopsit, e diferenta de culoare dar e mai bine decat neagra! Problema cu farurile... cand mut pe faza lunga mi se stinge scurta, iar becurile pe lunga bat putin mai tare decat pozitiile, adica sunt chioare1 ... daca sunteti patiti va rog sa imi dati si mie un sfat! |
Imi place! cu badboy arata foarte bine botul de golf pe vento.
Mai bine se punea din fabrica botul de vento pe golf si invers :lol: |
Arata interesant cu botu de golf 3 :)
Eu as face buza neagra in locu tau. :) |
Urat..
|
da foarte frumos golful :) daca iti place mai mult golful
ps: personal imi placea mai mult inainte, doar parere personala fara nici o rautate :) |
1 Attachment(s)
Quote:
deobicei farurile aftermarket vin cu un set de tablite de forma literei C inversata care se aplica in panou. succes! |
1 Attachment(s)
... 8)
|
Quote:
Multumesc oricum pentru sfat! si va multumesc la toti pentru aprecieri, chiar si lui adryano ca e prietenul meu! :)) |
Arata foarte bine dar cred ca buza ar trebui sa fie neagra :)
|
Se vede aiurea acum cu bara alba si buza gri, dar cand o voi vopsi va sta altfel treaba!
|
foarte frumosa getta ta .arata foarte bine 8)
|
De obicei nu sunt pro pentru Vento cu bot de Golf , dar a ta are ceva care imi place , cred ca e de la badboy .
Felicitari pentru masina , trebuie neaparat sa o vopsesti cum trebuie si sa ii faci si buza neagra . Mai baga si tu mai multe poze , si cu fata spatele , interioru sa mai vedem si noi :D. O sa urmaresc in continuare topicul tau pentru ca imi place masina ! Botu de vento il pastrezi sau il pui la vanzare ?? Bafta!! |
Frumosasa getta mai ai ... :lol:
Felicitari pentru trecerea la bot de golf ii sta foarte bine :twisted: |
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am luat de la dezmebrari de pe un toledo un vas de lichid de parbriz, de 8 litri cu 2 motorase, al doilea fiind pentru stropitori la faruri. Acum stau in dubii daca s-ar merita sa gauresc bara de america si sa-i pun stropitori de octavia sau nu?
Voi ce parere aveti? |
Foarte frumoasa masina. Naspa ca nu m-am gandit mai bine la shimbul ala :).
|
Ce sa iti fac? N-ai vrut, eu am mai avansat! Acum nu o mai vand... deocamdata! :D
|
masina a iesit ce trebuia bravo pretenas
si cu stropitori la far eu cred ca te strici pt ca e prea frumoasa bara aia asa bafta:-)8) |
multumesc frumos pretenas! :)
nu mai pun spalator la faruri, am renuntat la idee, nu vreau sa stric bara! tu ce mai zici? ai dat golful? |
bai arata prea tare masina!te-am vazut weekendul trecut seara prin port.imi place mult cum arata asa masina!;)
|
Multumesc frumos!
|
Cate s-au intamplat de cand n-am mai intrat pe topic :shock:.
Arata extraordinar de bine, felicitari. P.S: Trebuie sa-ti schimbi semnatura. |
cate post-uri penibile .. wow ce tare.. vai ce frumos.. mai deseneaza-i o floricica ..
poate va arata si extraordinar cand va fi vopsita integral si va fi gata exteriorul, dar daca o laudati atat acuma cand e inca in constructie, cand va fi gata ce mai spuneti ? nu am nimic cu nimeni, nu contest munca si eforturile depuse pentru a ajunge la stadiul actual insa pe langa tot ce face baiatul asta aici, este o mare gasca de aplaudici. stiu.. o sa-mi sariti toti in cap, vorbesc iar din invidie.. sau sunt tare in tastatura, insa asta e punctul meu de vedere. ca sa fiu putin obiectiv, masina se indreapta intr-o directie buna, dar mai e cale lunga pana la extraordinar spor la bani Geo, ca sigur mai e mult de lucru! |
Quote:
Pentru mine arata extraodrinar fata de stadiul in care am vazut-o ultima data. |
Quote:
Quote:
MadAboutGolf3 toti cei care imi lauda masina probabil o fac pentru ca... chiar si asa nevopsita cum e, e mult peste alte masini prezentate pe acest forum care sunt laudate ca sunt absolut stock, sau sunt spalate cu furtunul si matura in curte la tara! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning