![]() |
Re: Staţii CB (tip TIR) şi antene pentru maşină [discuţii generale]
Quote:
|
Aia ii clar care are statie si antena buna si calibrate normal ca il acopera.Aseara am patit si eu cu unu tot dilu crocodilul apai in toate formele face ca si asta al vostru.
|
SOLENZAXJG, te rog frumos, fa un efort si foloseste semnele de punctutie. E o adevarata aventura sa intelegi sensul cuvintelor postate de tine.
|
ce-mi place cand se sterg post-uri aiurea . ce am scris eu n-avea legatura cu subiectul, dar comentariile colegilor de deasupra sunt exact ceea ce trebuie ;) pe zi ce trece ma uimesc din ce in ce mai tare moderatorii 4 tuning :rolleyes2
daca tot faceti curat, macar faceti cum trebuie ;) |
Quote:
Iar postul lui Robynet nu l-am şters pentru că omul chiar scrie cu picioarele. |
Quote:
|
Salutare ! De curand am intrat si eu in posesia unei statii CB pe care am achizitionat-o la un pret bun , zic eu , mai precis 400 de ron cu tot cu antena . Statia e un Intek M-550 Power care a fost montata pe o masina vreo 3 saptamani , cel de la care am luat-o mi-a adus-o cu cutia originala si cu factura de la ea plus garantia....Antena de-acum e obosita rau dar isi face treaba binisor dar oricum am in plan achizitionarea , in curand , a unei antene serioase , mai ales ca i-am auzit pe foarte multi ca antena joaca un rol extrem de important . Motivul principal pentru care am luat statia e ca fac naveta la serviciu cu masina zilnic si duminica trecuta am "impuscat" un radar care m-a pagubit de 6 puncte de penalizare si 600 de ron amenda , din care am achitat 300 in 48 de ore asa ca......O sa pun poze cu "agregatele" in curand ;)
|
Quote:
|
O proba nu iai facut sa vezi cum se aude cat bate distanta cum se comporta.Fiecare ii multumit cu ce poate si cum poate sa cumpere.Ar trebui sa mearga f bine daca ai si statie buna.Asa ii antena ca si in linkul asta? http://magazin-statiiradio.ro/antena-avanti-carera.html
|
Quote:
|
Quote:
|
Si eu am antena inca mai mica decat asta si ma descurc foarte bine.Vad pe zi ce trece ca tot mai mult masini au antene mici nu mai folosesc antene mari 1,45m sau mai mari.Nu ai facut proba cam cat iti bate?
|
In jur de 7 km ;)
|
Pe drum drept(camp)adica zona libera sau oras.Mie pe drum drept imi bate cam 10 12km si prin oras sau zona mai muntoasa sau cu semnal slab vreo 5 km.Oricum si daca prinde numa 3 km tot scapi de radare si alte chesti.
|
Afecteaza cu ceva antena daca ingheata ?
|
Quote:
|
Faci 4-5-600 de km pe vreme rece si umeda, iarna, iti ingheata bratele la stergatoare de nu e adevarat, darmite antena...
|
Multumesc pentru sfat . Am sa o tin in casa ;)
|
Quote:
|
Atentie la MCV-uri. Saptamana trecuta ma luat radaru,Eu fac traseul Brasov-Constanta-Brasov de aprox 8 luni,4 mii de km pe sapt,am statie de 6 ani pe duba dar saptamana trecuta eram intre Slobozia si Urziceni, intreb pe statie si se da liber,in prima comuna cand am intrat imediat ma luat radaru,Baietii aveau statie pe masina, oricum politisti de nota 10, am dat 45 de lei si m-au iertat.Mi-au aratat si statia de pe masina de politie, un midlant low cost si o antena mica,abea o vezi asa ca tre sa avem mai multa grija.
|
Si eu eram sa o musc asa dar am intrebat ce masina ai.Si atunci un coleg tot de pe statie mio spus vezi ca ii radar acolo si vorbeste politia ca are statie.Intrebati cand numa 1 va raspunde ce masina:marca,culoare,nr eventual sau ceva sa stiti cu cine vorbiti.Sau prins si ei de faza cu statia.
|
Colegii un filtru pentru paraziti stie careva cam pe unde as putea gasi si cat e ? Sa nu ma mai fasaie statia cand mi-e lumea mai draga :D
|
Quote:
Uite aici un filtru: http://www.magazin-online.ro/statii-...stribuitor.php L.E: am observat ca e compatibil cu Alan si Midland, iar tu parca ai Intek.Nu cred ca te ajuta prea mult. |
Quote:
|
salut,
as dori sa achizitionez statia din linkul de mai jos. Ce ziceti merita banii? http://www.statii-cb.ro/PROMOTII-STA...-145-magn.html |
stie cineva daca fac vreo chesti daca am 2 antene si imi iau sliter sau cum se numeste sa pun ambele antene ?
|
Eu zic ca merita la pretul asta,antena+statie ii numa bine.Statia ii destul de buna caracteristici.Parerea mea cumpara pachetul asta.
|
Quote:
|
Vreau sa-mi cumpar si eu o statie cb, am buget de maxim 5-6 milioane. Zilele trecute m-am tot uitat si documentat si am ajuns la concluzia de a-mi cumpara statia President Truman ASC cu antena President Alaska sau aceeasi statie cu antena President Super Florida. Ce imi recomandati? Ce antena sa aleg?
|
Si eu sunt interesat sa imi achizitionez un president harry2 sau harry 3asc cu antena president ML145....nu prea am vazut nici recomandari si nici pareri legate de aceasta marca...si acum va cer parerea....ce ziceti??
|
President e intamplator sau nu, marca nr 1 in CB. :)
|
Quote:
|
Salutare, sunt nou in utilizarea statiilor cb, am primit o statie danita640am second, si mi-am cumparat o antena president ml 145 noua, pe viitor as vrea sa-mi iau si o statie noua tot president, ce imi recomandati.
Prin 2000 am facut taxi vre-un an si am avut un grant president dar am vandut-o nestiindu-i valoarea.:sad: |
Cat ai dat pe antena president ?Daca nu este secret pretul.
|
250ron, nu e secret si cred ca am dat cam mult dar asta e, mi-a si calibrat-o omu in banii astia.
|
Si eu sunt in cautarea unei antene President,Sirio,Midlan acuma sa vedem.
|
Sunt interesat si de pareri despre statii president sh, gen lincoln, jackson 1 grant.
|
Salutare colegii ! Are cineva idee despre antena asta ? Vreau sa o schimb pe a mea cu una mai scurta si m-am orientat catre asta : http://magazin-statiiradio.ro/antena...ite-cb119.html
Astept pareri ;) sau alternative :D |
Ce sa aleg intre jackson1 si lincoln?
|
Eu am statie President Johnny 2 si antena am avut Sunker CB1 77 cm si antena nu o fost capabila sau buna de statie ca statia mea ii de 6 wati din ce mia spus cel care a facut calibrarea.Ia orice President ca nu iti pare rau ca ai dat banul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning