Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1310 HAI HUY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/215094-dacia-1310-hai-huy.html)

DJBOSS 03-01-11 17:32

Re: Dacia 1310 HAI HUY

1 Attachment(s)
Astazi in sensu giratoriu pe calea timisoare dr tr severin un Bosorog de 70 de ani cu o dacia super nova a intrat pe contrasens in sensu giratoriu pe banda care eram incadrat si ma lovit frontal:sad: noroc ca am tras pe loc dreapta si ma lovit partea stanga :sad: adaptez o poza care am reusit so fac pe loc
Acum sunt plin de nervi .Maine la ora 9 sunt la firma de asigurari la care o avea mosu adica ASIROM .Acidentul sa intamplat la ora 16:25

Thomas Everywhere 03-01-11 17:36

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3950248)
Astazi in sensu giratoriu pe calea timisoare dr tr severin un Bosorog de 70 de ani cu o dacia super nova a intrat pe contrasens in sensu giratoriu pe banda care eram incadrat si ma lovit frontal:sad: noroc ca am tras pe loc dreapta si ma lovit partea stanga :sad: adaptez o poza care am reusit so fac pe loc
Acum sunt plin de nervi .Maine la ora 9 sunt la firma de asigurari la care o avea mosu adica ASIROM .Acidentul sa intamplat la ora 16:25

ba ma lasi ma ? :| pacat :( lasa ca se indreapta, bine ca nu patisi tu altceva.

adi_design_a 03-01-11 17:51

cu ce era nana ala?
cu dricu ?

adi_design_a 03-01-11 17:52

ce daune ai la masina?

adi_design_a 03-01-11 17:53

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3950248)

bine ca nu-ti dadu in spate sa-ti afecteze toba si galeria
ca era pacat

MH-03-VRG 03-01-11 17:55

baciule daca vrei sa faci anunt faci un topic cu titlu sunt mecanic:lol: nu c theradu lu huy

grigore89 03-01-11 18:00

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 3950259)
ba ma lasi ma ? :| pacat :( lasa ca se indreapta, bine ca nu patisi tu altceva.

am ajuns si eu acolo in locul unde era masina si credema ca nu se poate indrepta , are aripa facuta terci indoita pana al imbinarea cu stalpul de la usa , far spart , capota + suportul de fier de la far ,bara fatza + bara aia de protectie , si sigur nu ma insel are si bieleta stramba < vazui cum roata mergea putin aplecata spre interior > oricum imi pare rau . eu pe astia i-as juca in picioare . nu stiu reguli de circulatie in sens giratoriu , fac depasiri pe contrasens , nu fac stop-urile . astia nu merita sa fie soferi si nu le-as mai da permis 5 ani de akum incolo . si eu sunt cu boala vitezei dar ii dau atunci cand am unde nu prin intersectii . si mai auzeam pe cate unii ca oamenii batrani cu experienta respecta regulile si sunt soferi

oricum e bn ca nu a fost mai grav speram sa se termine repede si sa scoti masina din service

DJBOSS 03-01-11 18:05

App Multumesc lu grigore89 si lu mama lui ca, au venit si iei, sa-mi dea o mana de ajutor , ei trecand prin astea si nu cumva sa ma fi tras in piep cel vinovat

DJBOSS 03-01-11 18:06

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 3950345)
am ajuns si eu acolo in locul unde era masina si credema ca nu se poate indrepta , are aripa facuta terci indoita pana al imbinarea cu stalpul de la usa , far spart , capota + suportul de fier de la far ,bara fatza + bara aia de protectie , si sigur nu ma insel are si bieleta stramba < vazui cum roata mergea putin aplecata spre interior > oricum imi pare rau . eu pe astia i-as juca in picioare . nu stiu reguli de circulatie in sens giratoriu , fac depasiri pe contrasens , nu fac stop-urile . astia nu merita sa fie soferi si nu le-as mai da permis 5 ani de akum incolo . si eu sunt cu boala vitezei dar ii dau atunci cand am unde nu prin intersectii . si mai auzeam pe cate unii ca oamenii batrani cu experienta respecta regulile si sunt soferi

oricum e bn ca nu a fost mai grav speram sa se termine repede si sa scoti masina din service

da asa este, este si bieleta

DJBOSS 03-01-11 18:07

Quote:

Originally Posted by adi_design_a (Post 3950311)
bine ca nu-ti dadu in spate sa-ti afecteze toba si galeria
ca era pacat

Pai ma lovi frontal ,din spate nu avea cum sa ma loveasca :lol:

grigore89 03-01-11 18:40

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3950365)
App Multumesc lu grigore89 si lu mama lui ca, au venit si iei, sa-mi dea o mana de ajutor , ei trecand prin astea si nu cumva sa ma fi tras in piep cel vinovat

stai frate linistit , faza a fost ca eram pe gol cu rezervorul dar am plecat asa la risc . stiu ca lumea e cam scarboasa in timpu de acum si cauta sa se scape de vinovatie sau sa scape ieftin d-aia am si venit + ca nha doar cred ca ai reusit sa imi cunosti felul meu de a fi . nu pot sta cu minile in san . am trecut prin asa ceva de 3 ori pana akm si odata grav de tot cand am pierdut golfu si stiu cum e :sad: . oricum sa speram ca o sa fie bn de akm incolo si sa nu mai avem ghinioane de genu

MH-03-VRG 03-01-11 19:38

dale ma dracu de fiare ca se indreapta bine ca nu ai tu ceva;). acu sa vezi ce faci cu asigurarea sa o faci cat mai repede sa ne tragem pe bulevard

il padrino 03-01-11 21:15

Quote:

Originally Posted by MH-03-VRG (Post 3950698)
dale ma dracu de fiare ca se indreapta bine ca nu ai tu ceva;). acu sa vezi ce faci cu asigurarea sa o faci cat mai repede sa ne tragem pe bulevard

ma nana, ziceai cv de o dacia 1300 originala cu 10 mil in Severin, ti-am tr pm dar nu ai raspuns, daca esti baietzash binevoieste si u sa-mi dai ceva detalii unde as putea sa o vad ca vreau sa cumpar una de aia din anii '70.....ms

DJBOSS 03-01-11 21:18

Quote:

Originally Posted by il padrino (Post 3950988)
ma nana, ziceai cv de o dacia 1300 originala cu 10 mil in Severin, ti-am tr pm dar nu ai raspuns, daca esti baietzash binevoieste si u sa-mi dai ceva detalii unde as putea sa o vad ca vreau sa cumpar una de aia din anii '70.....ms

Mi-teai adresat mie sau lu Silviu VRG ?
Daca vrei o dacie ieftina stiu eu la 300 de euro una in schela, masina buna o vande ca are nevoie de bani si-a laut straina

il padrino 03-01-11 22:26

lui Silviu VRG, el zicea ca stie o dacia 1300, ma intereseaza sa fie originala...daca ma poti ajuta raman dator...bafta!

DJBOSS 04-01-11 10:56

4 Attachment(s)
Gata azi la 9 am fost la asigurari unde avea vinovatu si am rezolvat treaba, am hotarat ca sa fie treaba mai repede sa o bag in servide la TOPSERVICE adica la cioarec, ideie este ca am vorbit acolo si au totu pe stock...am facut si poza la lista cu care mi-a facuto constatatorul , acu 10 minute am trecut la service si masina deja numai era acolo o bagasara inauntru acum credca maine este gata, dar sa vad asig cand baga bani alora ca sa-mi pot ridica masina

Thomas Everywhere 04-01-11 11:56

sa speram ca iese tot asa cum a fost :D da jafu aluia cum s-a avariat? e mai rau ca dacia ta sau? hai ca sa rezolva repede.

DJBOSS 04-01-11 12:00

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 3952428)
sa speram ca iese tot asa cum a fost :D da jafu aluia cum s-a avariat? e mai rau ca dacia ta sau? hai ca sa rezolva repede.

E rau avariata si aia numai ca bara nu i sa sparg doar sa ingaurit, si parbrizu il are spart ca ia venit capota in el :D acum mosu se gandeste unde so faca pe bani lui :lol::lol:

Thomas Everywhere 04-01-11 12:06

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3952437)
E rau avariata si aia numai ca bara nu i sa sparg doar sa ingaurit, si parbrizu il are spart ca ia venit capota in el :D acum mosu se gandeste unde so faca pe bani lui :lol::lol:

pai de...neatentia si prostia doare in multe momente..hai sa nu zic asa...poate a fost ghinion :oops: si so fi pierdut omu ca a pierdut masina de sub control si a intrat in tine. O face el, nu e problema, a ta sa iasa ca floarea :D

MH-03-VRG 04-01-11 17:15

hai boss ca maine plec si joi ajung in tara sa vii sa ma iei, sper sa iti dea masina;) pana joi

DJBOSS 06-01-11 17:04

Quote:

Originally Posted by MH-03-VRG (Post 3953347)
hai boss ca maine plec si joi ajung in tara sa vii sa ma iei, sper sa iti dea masina;) pana joi

Imi pare rau sylviu dar nici azi nu a fost gata masina cel putin asa cred, nu am primit nici un apel de la cei de la service si nici la ei namai fost maine ma duc sa vad care este treaba, au zis co lasa la vopsit o zi adica astazi toata ziua pentru ca ieri a fost vopsita..acu sa vad maine..
Mie greu fara masina :cry::cry:

Alexis_PSA 06-01-11 18:41

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3952196)
Gata azi la 9 am fost la asigurari unde avea vinovatu si am rezolvat treaba, am hotarat ca sa fie treaba mai repede sa o bag in servide la TOPSERVICE adica la cioarec, ideie este ca am vorbit acolo si au totu pe stock...am facut si poza la lista cu care mi-a facuto constatatorul , acu 10 minute am trecut la service si masina deja numai era acolo o bagasara inauntru acum credca maine este gata, dar sa vad asig cand baga bani alora ca sa-mi pot ridica masina

nasoala treaba ai patit si u cu masina,stiu cum e ,dar bine ca nu ai patit nimik si cum au zis si baietii mai sus fierul se repara acum depinde cat de repede ca stiu pe cinvea caruia serviceul' l'a tinut in jur de vreo luna cu masina pe nus ce motiv ca nu aveau piese material etc....si nu a fost ceva chiar asa grav ,drum bun in continuare si sa nu mai ai parte de asa ghinion

DJBOSS 06-01-11 20:19

Quote:

Originally Posted by Alexis_PSA (Post 3960156)
nasoala treaba ai patit si u cu masina,stiu cum e ,dar bine ca nu ai patit nimik si cum au zis si baietii mai sus fierul se repara acum depinde cat de repede ca stiu pe cinvea caruia serviceul' l'a tinut in jur de vreo luna cu masina pe nus ce motiv ca nu aveau piese material etc....si nu a fost ceva chiar asa grav ,drum bun in continuare si sa nu mai ai parte de asa ghinion

La mine piesele au fost pe stock le-au avut, numa ca faru si abru nu l-au avut si trebuia sa vina,ieri miau zis ca masina era deja la vopsit si o zi o lasa sa se uste si peurma e gata deci ar cam trebui maine sa fie gata ca ma gandesc ca veni faru azi,turbez daca nici maine no iau :sad: nu ma simt asa bine merg cu opelu:cry::cry: tot dacia mea e mai buna :lol:
Sper sa numai am parte de ghinion

Cristinelul 06-01-11 20:20

Ce sa faci daa ies toti bosorogiii o data pe an ce sa stie sa conduca,dai in rahat de aici ca sunt bombe pe strazi....au si iei masina si ies odata pe saptamana pe strada sii atunci o lovesc....Ce sa zic imi pare rau:sad:,Tocmai cand incepuse saa prinda si ea contur,una alta ....E asta este e fier pana la urma urmei sii se face,bine ca tu nu ai patit nimica....Bafta multa si la mai multe modificari;);););)

DJBOSS 06-01-11 20:24

Quote:

Originally Posted by Cristinelul (Post 3960509)
Ce sa faci daa ies toti bosorogiii o data pe an ce sa stie sa conduca,dai in rahat de aici ca sunt bombe pe strazi....au si iei masina si ies odata pe saptamana pe strada sii atunci o lovesc....Ce sa zic imi pare rau:sad:,Tocmai cand incepuse saa prinda si ea contur,una alta ....E asta este e fier pana la urma urmei sii se face,bine ca tu nu ai patit nimica....Bafta multa si la mai multe modificari;);););)

Da asa este ai dreptate ...dar na ce sa le faci ,sti cum sunt batrani mai comunisti si zic ca tot iei au dreptate , oricum acum dupa ce o iau sa vad ce fac cu bad boy looku ca vreau sal fac din fibra.
Initial am vrut sal fac tot acuma cand fac masina dar nu sa putut la servisu asta pentru c-ami cereau foarte mult pt prelungirea asta...si na sper sa iese bine .

Cristinelul 06-01-11 20:30

Eu unu nu mi-as face prelungirea din fibra caa e foarte fragila....cea mai buna e o tablitza sudata,imbracata bine in firba si chit si nu mai are moarte....asa stau cu grija sa nu stea vreun tovarash pe marginea capotei si altele.....Mai dai ma in mrtzi lor de aici ca dak nu le convine sa stea dreaqu acasa ca ii mai omoara si pe altii nevinovati:shock:

B-61-KYS 06-01-11 23:16

Quote:

Originally Posted by Cristinelul (Post 3960530)
Eu unu nu mi-as face prelungirea din fibra caa e foarte fragila....cea mai buna e o tablitza sudata,imbracata bine in firba si chit si nu mai are moarte....asa stau cu grija sa nu stea vreun tovarash pe marginea capotei si altele.....Mai dai ma in mrtzi lor de aici ca dak nu le convine sa stea dreaqu acasa ca ii mai omoara si pe altii nevinovati:shock:

Te contrazic cristinelule referitor la rezistenta bad boy-ului din fibra! ;) Am asa ceva de 2 ani aproape si nu a patit nimic. In plus , la capota din tabla , intr-un final chitul tot va crapa si se va rugini!

DJBOSS 06-01-11 23:20

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3961058)
Te contrazic cristinelule referitor la rezistenta bad boy-ului din fibra! ;) Am asa ceva de 2 ani aproape si nu a patit nimic. In plus , la capota din tabla , intr-un final chitul tot va crapa si se va rugini!

Eu nusthiu ce sa fac si cum sa fac :lol::lol::lol:

MH-03-VRG 07-01-11 00:06

eu zic ca e mai usor la tn sa faci cu tablita fata de mn da tot asa o sa fac si eu:) toate la timpu lor:)

DJBOSS 07-01-11 11:24

4 Attachment(s)
Acum doar ce am venit de la service, am fost sa-mi vad masina in ce stadiu este.
Masina era la uscat inca vopseua era proaspata doar ceo dadusara cu lac,dar nus multumit de lcurare deloc.
Capota era peticita nici decum schibmata vopsita doar unde au peticito,pe aripa se unflase puncte de vopsea,cauicu pe dreapta era desumflat ,nuca la schibmator no mai avea, usa era vopsita tot in parti adica nu toata intreaga, ca cica sa nu dea actibilturile jos( mai bn de le dadea) :shock::shock: si nam rezolvat nimica debia luni zisa so trec so iau :( atasez ceva poze de la service oricum sunt dezamagit :cry:

Alexis_PSA 07-01-11 11:29

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3961969)
Acum doar ce am venit de la service, am fost sa-mi vad masina in ce stadiu este.
Masina era la uscat inca vopseua era proaspata doar ceo dadusara cu lac,dar nus multumit de lcurare deloc.
Capota era peticita nici decum schibmata vopsita doar unde au peticito,pe aripa se unflase puncte de vopsea,cauicu pe dreapta era desumflat ,nuca la schibmator no mai avea, usa era vopsita tot in parti adica nu toata intreaga, ca cica sa nu dea actibilturile jos( mai bn de le dadea) :shock::shock: si nam rezolvat nimica debia luni zisa so trec so iau :( atasez ceva poze de la service oricum sunt dezamagit :cry:

ce jegosi sunt astia de la service :evil::evil::evil: ,dar poate o sa ti'o faca pana luni klumea dar dak spui ca deja au vopsit'o si dat cu lac nu prea mai au ce sa faca, pai si nuca de la schimbator cum nu mai e???

Cristinelul 07-01-11 11:34

Adevarat ce spui u KYS daa la dacie eu unu zic ca nu se merita sa faci din fibra deoarece e un pic mai mult costisitor,pecand u la logan normal ca nu iti faceai frate din tabla e logic caaa iti faci din fibra. Daca e facuta bine tablitza nu rigineste si in plus chitu nu are dc sa crape decat dacaa o lovesti sau se aseaza cineva pe ea sa plece tabla aceea de la locul ei de acolo......

Cristinelul 07-01-11 11:46

Asa au fost tot timpul astia din service-uri....da ce sa le faci asta este,esti cum ar veni la mana lor sii cam atata:(

DJBOSS 10-01-11 19:24

6 Attachment(s)
Astazi 10-01-2011 dacia hai huy s-a intors dinou acasa unde ai era locul 8) Pot sa zic ca sunt si fericit ca am luato din service dar sunt si nemultumit pentru lucrarile prestate la service.
De culoare sunt multumit,pentru ca a iesit ceea ce trebuia dar in rest nuprea.
In primu rand la imbinarea aripei cu plafonu zgarciti draq nau pus mastic deloc,pe aripa jos nau pus continuarea de la bandou,usa nau reglato si este deplasata din balamale si-mi atinge in stalp si de vopsit au vopsit foarte putin la ea, capota mi-a reparato doar partial exact in locu lovit cai durea mana daca indreptau si langa, + capota nu se aliniaza la fel de bn de inchis se inchide, becu cel albastru si pozitia alba mi le-au luat si au pus normale si alea normal mergeau, numaru de imatriculare mi la-u ridicat prea sus :x ca cica sa-l vada garcea bn :cry: dar eu ori il mut mai jos ori il pun pe dreapta. Distanta diintre bara si far e cam mare.
In rest toate bune si frumoase atasez si ceva poze de astazi.

Thomas Everywhere 10-01-11 19:32

desfa din nou bara si ridic-o mai sus de coltul din stanga ca iti sta stramba, pune numarul mai jos cum trebuie normal sa stea pe bara de CN3, farurile stau ca pe garduri, pur si simplu zici ca aia nu au avut imaginatie sa puna la loc ce au desfacut..ar trebui sa reglezi capota, lasata putin mai jos pe faruri, diferente enorme intre faruri si capota...

Cosmin-SNR 10-01-11 19:47

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3972694)
Astazi 10-01-2011 dacia hai huy s-a intors dinou acasa unde ai era locul 8) Pot sa zic ca sunt si fericit ca am luato din service dar sunt si nemultumit pentru lucrarile prestate la service.
De culoare sunt multumit,pentru ca a iesit ceea ce trebuia dar in rest nuprea.
In primu rand la imbinarea aripei cu plafonu zgarciti draq nau pus mastic deloc,pe aripa jos nau pus continuarea de la bandou,usa nau reglato si este deplasata din balamale si-mi atinge in stalp si de vopsit au vopsit foarte putin la ea, capota mi-a reparato doar partial exact in locu lovit cai durea mana daca indreptau si langa, + capota nu se aliniaza la fel de bn de inchis se inchide, becu cel albastru si pozitia alba mi le-au luat si au pus normale si alea normal mergeau, numaru de imatriculare mi la-u ridicat prea sus :x ca cica sa-l vada garcea bn :cry: dar eu ori il mut mai jos ori il pun pe dreapta. Distanta diintre bara si far e cam mare.
In rest toate bune si frumoase atasez si ceva poze de astazi.

Ce fain arata cu un semnal portocaliu si unul negru:lol: in rest..a iesit bine vopseaua...da tinichigerie cel mai de ***...

Cristinelul 10-01-11 20:22

Frate ma bucur ca ai reusit sa o scoti din service.....si ce sa zic arata binisor niciodata nu o sa mai iasa lafel ca nu ai cum,trebuie sa o mai iei tu la retusat
sa ridici usa,sa asezi aripa bara...ce sa faci asta este:( Succes sii km multi fara incidente

Alex4u 10-01-11 21:51

Ba stii de ce ma apuca nervii in tara asta..a vazut ca e dacie ...si ce au zis lasa domne ii trantesc 100 ml de vopsea acolo si 2 ciocane la capota ca e dacie/coroapca merge si asa ...niste nemancati ordinari...scz dar asa este ...

DJBOSS 10-01-11 22:02

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3973295)
Ba stii de ce ma apuca nervii in tara asta..a vazut ca e dacie ...si ce au zis lasa domne ii trantesc 100 ml de vopsea acolo si 2 ciocane la capota ca e dacie/coroapca merge si asa ...niste nemancati ordinari...scz dar asa este ...

Alex ai perfecta dreptate asta gandesc in general toti :???: mi-e scarba de iei:cry:

TL 02 UFO 11-01-11 12:57

Nu te supara da negrul ala si toba aia sunt de tot rasu e parerea mea.:)

All times are GMT +2. The time now is 00:28.

- Copyright 2026 4Tuning