![]() |
Re: DreamWorks
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
ANUNT!
Din auzite au inceput sa apara pe strazi fel de fel de masini cu parasolarul nostru (DreamWorks). Vreau sa anunt ca nu avem nici cea mai mica treaba cu acesti "reisari" care probabil vor doar sa se dea in stamba si sa strice imaginea clubului! Membrii clubului sunt scrisi cu o pagina in urma iar atunci cand o sa mai fie membri noi, se va reactualiza si lista si vom posta cine sunt membrii OFICIALI din club. De asemenea, mai am si eu rugaminea ca atunci cand veniti la intalniri sa veniti cat se poate de calmi si nu sa intrati cu frana de mana / sa nu turati motoarele pana la refuz,etc pentru ca riscam cearta si sa fim dati afara din parcare! Aceeasi rugaminte am si cu cei care pleaca...sa plecati frumos pentru ca voi v-a duceti altii mai raman si BGS-ul vine si se ia de cei care au ramas. Va multumesc pentru atentie si va asteptam Vineri la ora 20:00 in parcare la Sun Plaza |
Sa ii prindeti pe aia si sa le luati parasolarele..sa numai dati bani sa va faceti voi :lol:
Ce lume.. :-j |
Este nasolică treaba deoarece nu avem ce'i face acelui om,pentru că nu suntem A.C.S. şi dacă chiar aşa este doar îi putem bate obrazul atâta tot...trist că deja se întâmplă chestii de genul !
|
nu e bine deloc ce a scris ZUZ mai sus....inercat sa faceti un semn distinctiv ceva....eu am vazut cand veneam de la mare,pe o ragalie de dacie ,parasolar de la Anonymous(cand zic ragalie,crede-ti-ma,era KITSCH)Dev...da-mi un semn pe mes..si iti dau cateva idei:D
Multa bafta in continuare,baieti |
Mda ... ori tipul ce mi-a spus de acea masina a confundat parasolarul cu al altui club ... ori e pe bune.Atata timp cat noi suntem singurii inregistrati pe 4tuning si aparem pe "goagal", nu prea are dreptul sa poarte parasolarul.
|
Eu nu cred k s-a dus asa repede vorba despre clubul nostru incat sa copieze cineva parasolarul , mai degraba l-a confundat
|
Probabil avea un nume asemanator clubului vostru..
|
Hai ma
nu e chiar stok :))
|
Mult succes cu clubul, imi place ca aveti reguli pe care intr-adevar le respectati si ca doriti sa aveti membri civilizati si de calitate.
Hmm, Sun Plaza de la ora 20:00, poate trec si eu pe-acolo o juma' de ora asa, in calitate de simpatizant doar, cunosc pe cativa din club, poate chiar mai multi:lol:, va gasesc eu pe 3 niveluri:lol:. |
poate voi da o tura pe la voi dak nu plec cu clubul meu la gratar
|
Am discutat si u Tweety problema legata de parasolar, dar nu am vazut ce era scris aici... Vom lua o hotarare vineri la meeting! Propun sa luam bate de baseball sa ii ciomagim pe aia care ne-au copiat :lol: (glumesc, evident....). Eu sper sa nu se fi intamplat asa, pentru ca asa cum a spus si Razvan, nu avem ce sa le facem.... decat cu vorba buna, daca vor sa inteleaga... desi daca atata i-a dus capu incat sa copieze emblema noastra si sa o puna pe masini neavand nici o legatura cu acest club, nu vad de ce le-ar da jos... si sunt curios pe ce masina era... b777kap te asteptam, alex4peed la fel, vera... mai ales pe tine :lol:
Va rog sa tineti cont si de ce a mentionat Zuz, si anume: la intalnire venim frumos, la relanti, plecam frumos... nu vrem probleme cu cei de la paza!!! Poate odata gresim, se intampla si facem asa si plecam toti odata, dar data viitoare tot acolo mergem, in principiu acolo vrem sa ne intalnim in fiecare weekend, si nu vrem sa ne punem rau cu ei, ci dimpotriva, mai ales ca acolo se intalnesc si cei de la Golf Club! Acelasi gand l-as avea si in trafic... inteleg ca uneori va grabiti, mergeti sportiv, etc... dar nu incercati sa fiti duri pentru ca purtati semnele clubului Dream Works! Vrem sa respectam participantii la trafic (inclusiv pietonii :lol:) pentru ca nu suntem "reisari" sau copii d-aia prost crescuti si de bani gata! E o rugaminte! Toti cei care s-au vazut pe lista mai devreme + pustiu_FUG + B777KAP + alex4peed + Vera, va asteptam vineri ora 20:00 in parcare la Sun Plaza, nivel -1 la zona albastra! Pentru nelamuriri legat de club sau indicatii pentru a gasi locatia maine: 0726 89 00 86 Liviu (B-99-SAA) 0769 69 59 06 Tweety_rzw (Razvan) |
Înţelep post,ai vorbit ca un om în vârstă trecut prin viaţă SAAule :P !
Mâineeeee €€e pt parasolare nu uitaţi nu le pot face până nu se strâng banii ! ;) |
Quote:
Bafta in continuare tuturor! |
Quote:
Nu ai fost pe lista la inceput pentru ca lista a fost facuta de tweety, fara sa ne consultam... initial abea te vazuse la intalnire, i-am explicat ca nu ai putut sa stai mult, deci te astept diseara sa discutam mai pe larg! Diseara 29.10.2010 intalnire Club Dream Works, in parcarea Sun Plaza, nivel -1 la zona albastra! |
Quote:
@Tweety...sper ca nu ai inteles gresit mi se pare super tare ideea cu zarurile dar era o apreciere pentru bogdan. Diseara incerc sa ajung la voi la intalnire....daca e ok cu voi bineinteles. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Ok :D
Am o veste proasta...nu pot ajunge asta seara pt ca am ceva probleme cu masina si incerc sa le rezolv. Promit vinerea viitoare ca vin sigur. Multumesc si scuze inca odata. |
40 Attachment(s)
Pozele de azi...cam putine dar asta e. N-am avut chef de foto :-)
|
Multumim ZUZ (trebuia sa inchid proiectoarele...).O seara relativ frumoasa, fara incidente, dar putin dezamagit ... Multumesc PIV , VRU si Babone pentru prezenta.
|
Npc man...da trebuia sa lasi doar pozitia dar lasa ca mai facem noi poze nu-i problema. Multumim tuturor care au venit. De ce dezamagit Alex? PM
|
Frumoase pozele' ;)
|
V-au iesit bn pozele..sorry ca nu am mai ajuns si pe la voi in vizita dar noi am fost la poligon...
|
Quote:
Quote:
Cine nu aduce banii pentru parasolar+sticker pana vineri, probabil va fi exclus ... |
Quote:
|
Cred ca vinerea viitoare o sa vin ca sa-l bat pe tyfu ca s-a luat de jantele mele =))
|
Frumoase poze, voi mai trece la intalniri, m-am simtit bine, urata e a mea cu table:oops::lol:.
Razvane cauta si tu un set de jante d-astea de Opel pe 15" dar mai intai un set de arcuri sport si o rezolvi tu, dar dupa iarna cel mai bine:D. |
Quote:
|
Jantele care le-am avut eu pe masina le vand... pe 15' de opel...4x100... uitati-va la album la mn ca sa le vedeti ca nu mai am poze in pc
|
Offtopic....offtopic...nu vreau sa umplem paginile aiurea.Folositi p.m-ul.
|
am trecut si eu pe la zona albastra vineri da nu am vazut pe nimeni :oops:
...cred ca aveam ochelarii aburiti..:twisted: |
E...se mai intampla. Mai dai o tura vinerea viitoare poate ne gasesti :-). Etaj -1 zona albastra...in caz ca nu ne vezi dai un burn si venim noi :D
|
Quote:
|
Quote:
Vineri speram ca ZUZ o sa vina putin schimbat la intalnire...nu intrebati ce ca nu se spune. O sa vedeti atunci. Asteptam cati mai multi vineri |
E plin de surprize ZUZ`u :twisted:
|
Păi să te mai schimbi şi tu de caracter de haine :)) :P că ne-ai plictisit....joke...
Băiatu' ăsta chiar îi place ce face :X şi nu numai lui îi place ne satisface privirile tuturor cel puţin mie :X îmi place ceea ce văd bravo lui ! Bravo ZuZulică apreciez efortul tău şi ţine'o tot aşa şi să te ferească Dumnezeu de belele frăţică ! Te pup ! |
Quote:
Quote:
|
Reactualizare membrii si posibili membrii ( da, suntem multi, stim...) :
1.Alex DEV : Nissan 100nx - 1.6 2.Tweety RZV : Corsa B - 1.2 3.99-SAA : Daewoo Tico - 0.8 4.Alex30 Zuz : Dacia Logan - 1.6 5.Iulian VRS : Bmw e36 - 1.6 6.Cimpy : Bmw e36 - 2.0 vanos 7.Florin : Bmw e30 cabrio - 1.8 8.Garcea : Bmw e34 - 3.5 9.PDV : Bmw e34 - 2.5 10.Adi RAM : Dacia Logan - 1.5 dci ................................ 11.Iulian VRU : Opel Calibra - 2.0 12.Mihai KAP : Volkswagen Polo 6n - 1.0 13.Andrei ZAM : Fiat Stilo - 1.9 14.PIV : Opel Vectra - 2.5 V6 15.Light : Honda Civic Ek4 VTI - 1.6 16. xxx : xxx - xxx hp drag car Dupa intalnirea de vineri 05.11.2010, o sa postam categoria la care fiecare membru se va incadra.Pana in primavara sper sa ne implinim atributile :D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:18. |
- Copyright 2026 4Tuning