![]() |
Re: Passat - 1.9TDI
Quote:
Din cate stiu eu bujiile NGK sunt unele dintre cele mai bune. |
Intr-o seara nu stiu cum am comis-o de am fisurat din nou baia,nu am vazut decat a 2 a zi dar din pacate am facut cativa km fara gram de ulei. Dupa ce am dus-o in service si am schimbat baia,filtrele si uleiul m-a lovit turbo care era dus.. De data asta nu mai e nici un furtun,am dat jos turbo si e discoteca acolo inauntru. Pe luni marti ar trebui sa-mi ajunga piesa sa pun masina in miscare..
|
1 Attachment(s)
Maine ar trebui sa ajunga turbo,e enervant zilnic sa bag benzina de 60-70 lei :) am luat o mica jucarie ce se potriveste perfect in bord. Urmatorul lucru care il fac e sa ii schimb suspensia,cred ca o sa iau de pe un passat de 2,5 tdi sa fie mai rezistente si mai ridicata..
|
o sa dea foarte bine montata in bord, ce marca e navigatia?
|
sal ma intereseaza si pe mine cat ai dat pe toate bieletele de directie mersi mult :D
|
Quote:
Quote:
|
cu ambeiaj nou,turbo "nou" ulei si toate filtrele schimbate a reusit sa faca un mic scartz si in a 3-a :D
|
rama 2din +cusca
|
1 Attachment(s)
pe cate roti de vara misto au fost,pe atat de urate sunt,dar din pacate nu am depus efort inca deloc sa gasesc ceva frumos pentru iarna.. Am luat niste bari de "rigidizare" iar pe saptamana viitoare sper sa fac timp sa pun dvd-ul.
|
am si eu o intrebare daca ...?? stii cumva cum se schimba garnitura de la baia de ulei cred ca-mi pierde ulei pe acolo mersi mult
|
Quote:
|
de jugul ala imi este frica . pt ca vreau sa-l fac singur ca ma mai pricep si eu
|
mi-a ajuns si furtunul de la intercooler care era fisurat si facea circ pe acolo,daca are nevoie cineva pe viitor 215 lei a fost de la reprezentanta..
|
azi am luat un interior sport (scaune+bancheta) dar nu le voi pune decat in vara pentru ca nu au incalzire in scaune si iarna chiar imi prinde bine pana se incalzeste vaporul tdi sa dea caldura :)
|
salutare, felicitari cu masina arata ff bine, si ai gusturi bune la jante, toate arata bine.Succes in continuare si drumuri bune fara peripetii :) . Apropo la tine cresc jantele in gradina? :)) (eu de 3 luni incerc sa fac rost de bani sa-mi iau unele pt o mazda din 90 si inca n-am reusit =)), asa e la 17 ani mai greu)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze cu scaunele..pacat ca nu au incalzire ca statea si eu mai bine din iarna :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Astept pm daca nu le poti vedea si ti le trimit din nou. http://vwforum.vwforum.ro/topic/5753...iterie-spatar/ http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=20276 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
astea vor fi jantele de iarna,usoare si rezistente 8)
|
1 Attachment(s)
o varsta rotunda :)
|
Si la mai multi! app...cat te-a ajuns interioru?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
iarna asta se poarta alb 18'' 8j et41 original production :twisted:
|
Quote:
pana la sfarsitu ierni, cate perechi de jante mai vede masina? :lol: |
Quote:
|
De ce nu schimbi farurile alea, sa pui unele cu lupa?
|
la modelul 2002 cele de fabrica sunt foarte ok,dar din pacate la modelul meu nu am gasit nimica sa imi placa,ce arata mai urat la mine sunt semnalizarile care le-am luat dar am tot uitat sa le schimb..
|
2 Attachment(s)
inca nu ma pot obijnui cu jante albe.. cand le vad imi vine in gand doar candy white :))
|
unde iti este capacul de la bara de pe plafon :P
arata foarte tare cu jantele astea |
5 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sfidam criza si merge pe 20'' iarna asta :D
|
:yikes:
|
par a fi cele de X5 !?!
|
Quote:
|
Iti dai seama ce fel trage motorasul ala dupa cu jantele pe 20" :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:45. |
- Copyright 2026 4Tuning