![]() |
Re: VW Corrado 1.8 20VT
Quote:
|
5 Attachment(s)
Dupa aproape 2 ani de stat pe dreapta, masina a vazut in sfarsit asfaltul. Am rezolvat cu flansele, care nu erau prinse prea ok, downpipe-ul si i-am schimbat uleiul si de cateva zile ma plimb cu ea. Ca bonus, motorul se pare ca are soft :) Saptamana viitoare primeste o reglabila H&R si tranteala ca momentan ii schimb lejer uleiul fara rampa :D
|
6 Attachment(s)
Din pacate am ratat H&R-ul. Am lasat-o in sfarsit de bot, in weekend ii fac un mic unghi negativ pe spate si o mai las si de-acolo.
|
|
4 Attachment(s)
.....
|
Quote:
|
Superba . 8)
|
Pana aici totul bine dragule, dar capacele alea de porsche? :-)
|
Nu sunt gata. Si nici nu-mi mai bat capul cu ele anul ăsta, cât a mai rămas din el. Le fac la iarnă când o să refac jantele de la zero. Momentan o plimb, o spăl si mă bucur de ea cat mai e timp frumos.
|
frumoasa, am admirat-o in fata la Hasdeu, sa ai parte de ea.
|
Danke!
|
3 Attachment(s)
Si-alte poze:
|
Foarte frumoasa masina, spune-mi si mie unde ai facut toba si cat te-a costat?
|
Salut, evacuarea a fost facuta cap-coada la baietii de la Pilot pe vremea cand aveam vr6 si a fost 1400 ron cu materialele lor (teava, racord flexibil, intermediara, finala, suporti) dar nu-i mai recomand, ca nu mai lucreaza baiatul care mi-a facut lucrarea atunci, iar cei de-acum sunt cam cu durere-n p*#@.
|
baaaa cum arataaaa!!! :shock:
|
aham, pretul era ok , nu ai pe cineva care mai face tobe sau sa-mi recomanzi ceva? mersi !
|
Sunt mai multi care se ocupa cu asa ceva, dar nu o sa le fac eu reclama, ca nici nu am fost la ei sa ma pronunt si nici n-am vreun beneficiu. Oricum ii gasesti pe 4t daca dai o cautare si vezi acolo si feedback-uri de la cei care si-au facut la ei. Bafta!
|
ok man ,mersi mult , bafta cu masina ai grija de ea ca e bomba !
|
Am avut ocazia sa o vad astazi la intersectie acolo cu pache protopopescu , geniala masina arata foarte bine live ... felicitari
Bafta in continuare |
Mersi, la fel!
|
1 Attachment(s)
Jucarii noi :D , faruri de SUA:
|
deci marssssss!!! :lol::lol::lol:
|
asta e unul din modelele auto care ma fac sa intorc capu pe strada dupa dansul.
sa-ti traiasca! |
masina de vis! sa ai grija de ea! daca se poate.. macar o poza pe zi... nu m-as satura vreodata sa privesc astfel de exemplar.. Felicitari!
|
de ce farurile de usa au alea 3 "bubitze" pe sticle ?
|
Habar n-am care e treaba cu punctele alea 3 la farurile de SUA. Am mai vazut unele de mk2 si la fel aveau. O sa intreb pe cineva de-acolo, poate ma lamureste, ca si eu sunt curios.
|
da , eu am vazut pe golful 3 de usa si am fost curios insa nimeni nu mi-a dat vreun raspuns si deasta am incercat sa te intreb si pe tine poate ai habar ...
cat despre masina ce sa zic...foarte frumos corrado-ul tau , farurile de usa vin la fix pe traggerul de europa ? ca la mk3 nu se pupa deloc... |
Am inteles ca acele bubite ofera o rezistenta mult mai mare sticlei, astfel fiind mai greu de spart sau de ciobit!
|
farurile astea sunt in arad?....aaa scuze...confund masina...bafta in continuare
|
Esti răutăcios :p
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Si alte achizitii, interior piele crem cu scaune Recaro electrice si incalzite:
|
cat te-a costat interiorul asta ?
|
Destul, dar nu-mi pare rau de nici un leu. Sume nu-mi place sa dau, ca nu aia e esential, sper sa nu fie suparare :)
|
buna alegere ;)
|
super tare interioru pacat ca nu e facelift !
|
hotule :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
:)))))))))
|
foarte frumoasa masina am avut ocazia sa o vad !!
- interiorul foarte frumos - jantele dementiale ... Spor la tuning in continuoare !! |
Danke!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning