![]() |
Re: E21 - '79 316
Quote:
|
In sfarsit am ajuns sa pun mana sa mai fac si eu cate ceva la masina ca am cam lasat-o deoparte de un timp;).I-a venit vremea sa-i schimb bara si mai urmeaza sa o vopsesc(bara,spoilerul si capota,plus cateva retusari pe alocuri).
|
cred ca bmw-ul tau se bucura ca are din nou atentia ta. Cum va arata bara ?
|
5 Attachment(s)
Cred ca am ceva probleme cu net-ul ca nu am reusit sa pun pozele mai devreme:???:
|
Yeah! Arata mult mai bine asa, cu bara asta! Un sfat: Cand cand mai umbli la vopsea da-i "prizele" alea de aer jos... just an opinion!
|
Am luat atata vopsea ca sa-mi ajunga sa revopsesc si capota dupa ce le dau jos:lol::lol:
|
4 Attachment(s)
Azi am reusit sa dac si colturile lipsa la spoiler si sa dau alea jos de pe capota,luni duc masina la vopsitor.Sa vad maine poate reusec sa termin cu fibra si chitul,daca nu mai las si pe luni;).
Si astea sunt farurile pe care vreau sa le pun cu toate ca nu prea imi dau seama cum,deocamdata,ca nu se potrivesc in suportul normal de far de la rechin. |
abia astept sa vad cum sa o iasa - iti urez spor la lucru si sa pui poze cu evolutia daca ai timp si rabdare sa faci poze in service
|
Mersi;)
Poze o sa fac pentru ca in afara de vopsit restul fac la mine la serviciu la garaj.O sa depinda numai de timpul pe care o sa-l am pentru lucru la masina. |
salut! mai am si eu o opinie mica daca tot vrei sa faci ceva frumos schimba-i si oglinzile ca nu au nici un D-zeu in rest imi place ...SPOR LA TREABA!!!!
|
Da,ai dreptate.O sa urmeze si alea dar deocamdata trebuie sa mai astepte.Poate o sa mai apara pe forum vreo ocazie sa iau ceva frumos,mai convenabil,la un moment dat.;)
|
felicitari ca ai reusit sa faci masina functionala si arata si bine.cred ca
ai muncit nu gluma |
Fiind masina cu care circul toata ziua mie nu mi se mai pare chiar asa iesit din comun chiar daca are 30 de ani:-),dar adevarul este ca o am de trei ani si pot sa spun ca tot timpul este de lucru la ea si nici acuma nu este terminata si nici nu as putea spune cand o sa fie gata ca nu se stie ce se mai iveste cu timpul;)
|
spor la treaba domnu..si bucurate de ea cat poti de mult si nu te opri niciodata din investit in ea! merita modelul...mai ales ca nu ai ghinionul meu..Multa bafta! (cu oglinizile poate am sa te pot ajuta eu..intai sa hotarasc soarta lui Monica);)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ca de obicei,merge greu treaba cu vopsitul,dar am sperante pentru marti sau miercuri:sad:.
|
as zice sa ai rabdare dar cam stiu ce inseamna si stiu cit e de greu
|
Mai rezist un pic:-P:-P
|
Uuuufffffff, am terminat si eu de citit tot. Ce pot sa zic, se vede pasiunea, ambitia, munca etc. Spre deosebire de mine si satisfactia e mai mare, eu nu m-am bucurat cat as fi vrut de ea. Personal imi place mai mult noul spoiler, se incadreaza mai bine cu linia masinii, eu zic ca nici pe ursulet nu da prea bine cel vechi, sunt masini totusi destul de vechi cu linii drepte si colturi, nu merge ceva rotund, sa zic asa. Poate doar in spate ca este mai putin colturoasa, dar pe urma se strica linia generala, deci sunt de parere ca merge ceva mai clasic. Asta nu inseamna ca nu e frumoasa si acum, din contra, insa depinde fiecare ce imagine vrea sa ii dea masinii, poti sa o faci stil dtm, wrc sau "nava spatiala". Eu zic ca e bine pt ce ai urmarit, nici exagerat, dar sa si sara in ochi. Asteptam sa o vedem vopsita. De acum o sa urmaresc mai atent evolutia. Multa bafta in continuare si spor la treaba.
|
Sal....i-mi place E28-ul tau...se vede ca te implici nu gluma...i-ti urez multa bafta.....sper sa-l vedem pe strazi curand....Si eu astept sa-si faca vopsitorul timp sa o vopsesc si eu E12-le meu...Bafta si mult succes
|
Asta e E21,3-er nu 5-ar,2 usi nu 4 usi.;)
Mersi de aprecieri. |
Quote:
Ai grija sa nu ii faci cine stie ce tuning, cred ca arata mult mai bine asa clasica... ca pentru cunoscatori. :D Succes si spor la treaba! |
Mersi de aprecieri.Daca te uitai mai de la inceput vedeai ca am avut ceva tuning mai dubios la un moment dat dar pe masura ce s-a putut si am gasit am reusit sa ma intorc la un aspect de tuning mai apropiat de modelul original(in partea din fata) si cu mici exceptii (in spate si lateral) dar care parerea mea este ca nu se abat foarte mult de la linia si aspectul general al masinii;).
Azi am adus-o de la vopsit dar trebuie sa mai stau un pic cu acumulatorii de la camera la incarcat si pe urma ma duc sa fac cateva poze. |
8 Attachment(s)
Si pozele.Ca de obicei se putea si mai bine mai ales ca nu l-am grabit pe om sa termine ca am si lipsit o saptamana si la el a stat trei saptamani dar sper sa iasa totul la polish.
|
cei cu eleronu ala :|
|
1 Attachment(s)
Cu ala am luat masina si deocamdata imi place,deci ramane:lol:.
|
Quote:
masina a iesit superb si cred ca esti tare fericit ca e gata ai putea sa vi la timisoara la show la sf lunii cu ea |
Imi pare bine ca iti place.Int-adevar sunt fericit cu toate ca mai am ceva rezerve in ce priveste vopseaua.O sa vad ce o sa iasa la polish.
Din pacate,momentan nu am posibilitati financiare sa pot sa merg la Timisoara din cauza altor prioritati.Bugetul pentru masina este suspendat temporar:cry:. |
Quote:
imi pare tare rau ca nu poti sa vi |
2 Attachment(s)
Oricum si daca puteam sa merg nu pot sa am pretentii la mai mult decat sa ma incadrez la rubrica "masinile din parcarea expozitiei".Nu ma pot incadra la standardele unei masini de show,din multe puncte de vedere.Cel putin la interior nu am nimic in afara de volan,iar la motor nici atat(vizibil,cel putin).
|
e frumoasa masina - e ok pt expo - eu zic sa nu iti faci probleme
|
Mersi,esti amabila dar credema ca am dreptate.Si,din pacate,asta se intampla din cauza bugetului limitat.Nu intotdeauna am putut sa aleg solutiile cele mai de calitate ci pe acelea care mi-au fost mai la indemana.De aceea rezultatele cam lasa de dorit.Si poate ca ar fi trebuit sa fiu si eu mai habarnist ca sa nu dau atentie la toate neregulile:lol:.
|
ba nu - trebuie sa faci totul cum iti place tie si mai bine sa ai rabdare - nu vreau sa fac pe desteapta - stiu cum e sa nu dormi noaptea si sa te gindesti cum sa faci sa iasa asa cum vrei
|
Asta va fi la urmatoarea vopsire:lol:,peste cativa ani,pana atunci ramane asa cu un polish.E OK totusi,poate sunt eu prea pesimist:???:.
|
Quote:
|
bafta in continuare......shi cred ca ar trebui sa faci ceva cu eleronu ala ca nu se potriveste delok ku mashina(parerea mea)
|
3 Attachment(s)
Mie deocamdata imi place,poate ca depinde si din ce unghi vezi masina.Oricum momentan nu am de unde sa pun altul si altul,daca va fi,cred ca tot ceva un pic mai inalt va fi pentru ca,nu stiu,asa vad eu linia masini din cauza ca are si prelungirea aceea sub bara(fusta,sortul).
|
asa cum zicea si CED mai sus.. masina arata bine... si nu mai fii asa pesimist... eu unu nu sunt adeptul eleroanelor... mai ales pe rechin... dar acuma fiecare isi face masina cum ii place... ma bucur k ti-ai pus bara aceea fatza.... e super tare . numai bine
|
7 Attachment(s)
Mersi.
Azi mi-am spalat ochii cu o bijuterie,un M3 nou nout:shock:.Masina e in drum spre fericitul cumparator in Bucuresti.Atat am putut sa fotografiez ca nu aveam loc in duba pe langa ea:sad:. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning