![]() |
Re: my tuning r5
Quote:
ii ilegal sa fi asa de p**s*...... dai ban.... PE VIATA :twisted: |
Si pe urma noi la ce ne mai uitam?
Asta cred ca e cel mai bun exemplu de "cum sa NU iti faci masina" |
Quote:
Hai nu tot forum-ul dar macar prima pagina. De cat sa scrii in limba romana cu o gramada de greseli mai bine scriai in maghiara sau o alta limba pe care o cunosti - in cazul in care exista vre-o limba pe care o cunosti. |
Deci aia cu "avand in spate 2 ani de experienta" este GENIALA.....=))))))))
|
Quote:
|
best topic ever.Nu putem face sticky topicul?????Cel putin pe mine ma binedispune de fiecare data cand il citesc.
|
1 Attachment(s)
banda de led
|
Foarte frumos ca afisajul butoanelor mp3 player-ului sunt in nuanta cu banda led
|
Mien imi place asa cum ii,cui nui place sa nu sa uite si nu este obligatoriu sa comentati!!
|
Asa este.. spor la treaba in continuare si neaparat sa mai pui poze cu modificarile.. cat mai multe ..
Sper sa o aduci la 4tuning days .. sa o admiram si noi! :D |
Quote:
De abia astept sa o vad la 4t days |
Mai poti aduce din Germania?
|
set neon?
|
Quote:
|
Am auzit de la un pasaroi ca iti pui ceva eleron de turbo f16! ia baga niste poze sa vedem!
|
Quote:
|
e incredibil baietasul asta...ar trebui sa luam exemplu...fratilor, nu va mai modificati masinile ca nu stiti, aduceti-le la baiatul asta ca o sa va faca un "tunning" de mare efect, avand in spate 2 ani de experienta... oferta de primavara: tunning ieftin, de inalta calitate. :lol::lol::lol:
|
3 Attachment(s)
nou parts
|
Frumos parts :lol:
|
Superb parts. Eleronul ajuta la viteze de peste 200 km/h.. buna alegere!
:lol: |
Misto parts! Nu numai la viteza mare, dar si pe viraje!
Exact ce lipsea kit-ului exterior |
filtru de aer sa il pui frumos,cu teava de aluminiu,sa fie frumos cand deschizi capota...
|
:D:D:D vad ca perseverezi fara nici o jena
|
Unii inca viseaza la un r5 si tu...
|
1 Attachment(s)
.......
|
ti-am trimit un mesaj privat ;)...
|
.... ok
|
1 Attachment(s)
nou amplificator
|
In sfarsit ceva bun si din partea ta
|
Am incercat sa urmaresc topicul. Am ajuns la urmatoarea concluzie: ori omu scrie la misto, ori e Fernando in spatele nick-ului.
|
1 Attachment(s)
......
|
ti-ai usurat masina?
|
nu ,numa astept sa primesc adaptor pentru scaune sport.
|
O bagi la curse? Vezi ca intri la profi daca o usurezi.. :-)
|
Quote:
|
da ce faci mai ii pui Roll Bar????:)):)):))
|
nu nu vreau sa pun Roll Bar ,numai nu am scaune acuma
|
Va roade invidia pe toti...:dribble:
|
Aolooo ce e pe aici.. razboi in adevaratul sens al cuvantului.. sicner lasati l in pace nu am nimik cu el e treaba luince vrea sa ii faca masinii( sa isi bat ajoc de ea) doar uitati va ca masinile care merita""a fi in primele pagini sunt spre dezamagirea mea dupa acest Ou Kinder Dumnezeu stie ce vrea s aiasa din el din pacate) Il rog ceva pe proprietar, sper sanu ma injure iar daca o face sa fie sanatos:D vinde i masina cuiva care este pasionat de Tiuning:P si vei fi uimit cum acel cineva chiar este in stare sa aduca masina intr un stadiu la care tu nu poti ajunge...Pacat ,cum au spus si niste colegi de forum ca de asa masina tu iti bati joc si asa putine pe la noi...(CAT DESPRE LIMBA ROMANA,CRED CA ARE TASTATURA DE SILICON,CAUCIUC CUM VREA FIECARE SA INTELEAGA:))):)))...Acestea fiind spuse Spor la INVOLUTIE!:d
|
Daca la 19 ani nu avea bani,nu crezi ca mai bine o lasa stock si nu o facea asa 'dă' curse?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning