![]() |
Re: Machete in lucru - DrifterGT
Abia astept sa vad finalul la lucrarea asta!
|
Eu as da 1-2 straturi de lac mat la sfarsit. E cam lucios rosul ala.
|
Quote:
Quote:
|
Imi place ca ai matuit bine vopseaua , sper sa fie facuta bine trecerea de la alb la metal cu toate ca e cam greu.Eu as mai freca la sfarsit cu 2000 . La scaune cel mai indicat este sa aplici un strat de lac mat , dar daca nu ai lac mat le poti aplica o mana subtire de cif crem (matuieste instant) . Imi place ce iese aici, mult spor !
PS - La bancheta spate aplica un strat de primer dupli , cunosc problema cu acrilicele care nu fac priza pe toate tipurile de plastic. Daca repeti operatiunea nu ajuta la nimic. Aplica un primer subtire si apoi vopseaua, prinde mult mai bine si mai uniform. |
Cred ca merita sa pastrezi si proiectoarele , are alta linie cu ele.... sa nu capete forma de "banca" cu bara asa clean :D bafta!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
După ce am curățat bancheta spate de vopseaua veche care nu s-a prins bine, am dat-o cu primer și mai târziu am dat primul strat de vopsea.
La fel am făcut și cu "șasiul" machetei care includea bara față/spate + praguri care și pe ele le-am dat cu primer și după un strat de vopsea. Momentan nu arată rău însă după al 2/3-lea strat sigur arată mult mai bine. |
Ce culoare pui pe ea??
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am dat și al 2-lea strat și arată mult mai bine. |
Bun bun....dar eu as da o desaturare la sasiu, lonjeroane, izoleaza pragurile, prelungirile barelor si restul da intr-o nuanta de gri sau negru, as merge pe gri la lonjeroane si restul negru.;)
Are si textura aia de antifonat deci ar merge brici. Apropo, rosu e mofturos tare, vezi ca ar putea aparea tendinta de a fi mai inchis pe plastic si mai deschis pe caroserie... un sprit-chit subtire, eventual amestecat cu vopsea neagra, sau chiar un strat negru subtirel te-ar scapa de acest patinaj al culorii. Acum tu stii ce nuanta are culoarea aia de rosu, dar in caz ca nu iese aia e cauza, plasticul negru de sub rosu. |
Da, șasiul va fi vopsit în negru/gri, dar după ce se usucă vopseaua să pot acoperii barele/pragurile.
Să sperăm că nu vor fi diferențe între vopsea (cu toate că am văzut și la case mai mari gen Kyosho/AUTOart că au dat-o în bară cu asta) |
Pana aici arata bine! Abia astept sa vad cum va iesi ! Sa ai spor!
|
Frumoasa tare culoarea. Abia astept sa le vad la final toate puse la loc si vopsite.
|
Am cam terminat cât de cât treaba și cu E36 și pun un teaser.
https://i1111.photobucket.com/albums/...one/Abitch.jpg Poze mai în viitor că mi-a cam pierit cheful de pozat/postat machete în ultima vreme ! :evil: |
Quote:
|
Arata foarte bine in poza asta, astept sa il vad mai bine!
|
1 Attachment(s)
Audi-ul a primit folii negre pe geamuri, stopuri și fumurie pe faruri.
|
1 Attachment(s)
Am găsit-o azi când făceam curat, era să o arunc... :???:
Din păcate am observat mici probleme la vopsire, în rest pare ok. |
Doar o poza??
|
Quote:
Daca te uiti atent la poza si inclini ecranul/monitorul se vad zonele unde vopseaua originala nu a fost indepartata si doar matuita dar din pacate nu la nivel. Asta e o problema destul de grava . Sper sa nu te superi pe mine, Timitza ! |
4 Attachment(s)
|
Place!
Cred ca ar da bine imbracata cu desene.. |
Stii parerea mea. In rest, e foarte frumoasa.
|
1 Attachment(s)
A intrat în lucru...
|
ce planuri ai cu ea alex?8)
|
Si eu sunt curios...
|
Spune-le tuturor Alex. Nu tine lumea in suspans. Eu ma gandesc la ceva, da' nu spun.:lol:
|
3 Attachment(s)
Salut,
Am de mult în plan să modific un Bentley și am ales Continental Supersports fiind unul dintre cele mai frumoase Bentley-uri și ușor de modificat + că mai am unul stock pe alb. Am început prin a da roțile vechi jos cu tot cu discuri și a umbla la suspensie. Macheta a primit numere britanice preferențiale. Pasul următor este să îi pun un set de jante BBS RS-GT de 20inch făcute în totalitate din aluminium care au gume cu profil mic. 1 - Attachment 2584292 2 - Attachment 2584293 3 - Attachment 2584294 |
Arata bine,de unde le-ai achizitionat ??
|
10 Attachment(s)
Cam asta este rezultatul.
Cum mulți mi-au zis că această machetă/mașină este superbă și stock, am decis să mă opresc aici cu modificările. |
E superba,ce modificari ai vrea sa-i mai faci?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
A iesit super, felicitari!
|
Faina treaba.Ii sta bine de tot !
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Și o poză în care se vede mult mai bine cum se așează jantele pe el. 8) |
9 Attachment(s)
O schimbare de plan, am văzut niște BBS RS-GT pe culoare Frozen White și am zis să le fac și eu la fel.
Vreau să îi mulțumesc lui bmwh548 pentru sfaturile date despre vopsire care m-au ajutat enorm. Mai jos pun niște poze din timpul lucrului și curând o să urmeze câteva la lumina naturală unde se va observa cel mai bine culoarea și cum e aplicată vopseaua. :D |
a iesit foarte agresiva, imi place foarte mult! Sooper!
|
Pana la urma ai dat primer?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning