![]() |
Re: help (about...anything )
vezi incearca la TOp Electronics langa starea civilala Lucian ( spui ca te-am trimis eu )
o sa-ti recomande ceva bun si are si preturile acceptabile |
Quote:
|
Re: masinile modificate din bacau
misto ..... nota 10 de la mine
>>> Salut! Ajutati-ma intr-o problema. Nu mai am lumini la bordul masinii mele Mercedes D190. Pls Astept raspunsul vostru, ms mult anticipat. E-mail [email protected] |
unde nu ai lumini? numai cadranele din bord sau si butoanele de la caldura, lumini, geamuri electrice ( dak ai ) etc..
fii mai detaliat... ( si intr-un singur post daca se poate, ca intrebarea asta ai pus-o in 3 posturi diferite... ) |
sal... ms pentru atentie si pentru promptitudine.
Nu am lumini la cadrane si nici nu suna buzzzeru cand las luminile aprinse si ies din masina asta in permanenta; si uneori nu se mai aprind nici cele de la caldura id-ul meu de mess e dubledboy , daca ma poti ajuta, ca sa nu umplu forumul cu problema mea. daca ma adaugi in mess te rog sa scrii cine esti. poti sa scrii si pe forum in cazul in care nu ne sincronizam pe messenger. |
vreau si eu o pereche de boxe sony xplod de 13 cm, are cineva de vanzare? ca as vrea sh, noi sunt exagerat de scumpe:oops: :lol:
|
Stiti unde pot gasi o husa volan din piele pt un Golf IV? E in 4 spite...
|
Quote:
btw, dak e in comutatoarele rotunde intreruperea, trage cu incredere de ele, becul lor e pozitionat in mijlocul butonului, care se fixeaza prin presare . dak ai nevoie de detalii, intreaba punctual, si-ti mai spun... |
nu stiu sa scot cadranul, am incercat si mi-e frica sa trag de el poate rup ceva. Poate ne intalnim pe undeva, fac o cinste cu o bere (fara alcool), ma ajuti si pe mine sa stiu si eu cu cati km/h merg noaptea.
Astept raspunsul tau. |
nu iese, pt k trebuie sa desfaci volanul prima data ( asta o faci asa: tragi de masca de cauciuc de pe volan - claxonul propriuzis, iese destul de greu, dar nu rupi nimic, tragi pur si simplu. sub el, ai surubul central, care il tine, il desfaci cu o tubulara de 13, e destul de facil )
asta ca sa ai loc sa scoti bordul. dupa ce i-ai desfacut suruburile, vei vedea ca il tine ceva: e cablul de la kilometraj, care iese prin desurubare. asta o faci ori prin spatele ceasurilor, cat iti permite , ori pe sub bord, desfacand cele 6 suruburi care tin placa de plastic de sub volan ( numai sa ai grija sa nu rupi clemaprinsa cu un clips metalic, de deasupra pedalei de frana ) cam asta e... |
Am tras de tot cadranul dar nu iese, am desfacut placa de sub volan dar nu am nici un acces pana la cadrane sau in spatele lor. Fac o cinste mare daca ma ajuti.
|
aici e mai vizitat decat la bazar, caut strungar sa``mi faca niste inele de centrare :) mercic
|
sunt 400.000 de mii setu
daca nu le am pe stoc le aduc repede |
pai vreau sa fac comanda, ce date trebuie sa`ti dau?
|
un prieten si-a patat pielea din masina cu pasta d pix ..a sters cu spirt da au mai ramas cateva dungi ....ce sugerati ...dac stiti cva special ..ms
|
curatat tapiterie 150 ron park la gheraiesti :)
SILVIUUU!!! Ai pe stoc inele de 70.1 iar butucul e de 66,6? |
Am si eu nevoie de ajutor... am nevoie sa gasesc fete darnice care sunt pe cale de disparitie in Bacau :) Stie cineva unde pot gasi? (de astea cuminti m-am lasat ca oricum nu gasesti :lol: :lol: :lol: )
|
prin bc nuprea ai sanse prin iasi mai merge ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Merita sa zicem 4000 euro cu toate modificarile facute (telescoape, arcuri, frane filtru sport cu con, jante, muzica care este SUPER!, kitt exterior si interior, si ce mai are pe ea)?
Si as putea sa o inmatriculez? Cat mar costa? Chiar am nevoie de parerea voastra! ;) |
Eu zic ca nu merita ... si in + nush dak o poti inmatricula.... sau e foarte scump.... acum cu U.E :))
|
eu zic k se merita ce motor are? eu dc jtiam de ea o cumparam eu:) la masina am numere de frantza si merg q ea asa nu cred k am sa o inmatriculez prea curand :D
|
are motor de 1.5 V-TEC si are 170 cp
|
4378 euro taxa de prima inmatriculare
merita? ma indoiesc... |
mama mia, oricum nu mai este mult si statul roman o sa fie dat in judecata de uniunea europeana pentru discriminare, k na tre sa ne afirmam cu conducearea noastra care nu stiu cum sa mai pape de pe fundu nostru, da in fine, cu asa o taxa nu o iau, mersi alexs
|
La faze de astea mori de nervi cand vezi ca numa la noi nu se poate ca sa fi fost in alte tari uite ce masina misto iti luai cu 4000 E
|
eu va dau un sfat: lasati idee ca va disparea taxa de prima inmatriculare...
poate o sa scada, asta e probabil, dar de disparut, no chance :) |
Da, daca procesul dureaza un an de zile in tot acest timp taxa nu se va scoate.... :(
|
Dar mergi cu ea q ne de ITALIA .... ma ...k doar poti ..... vezi cat timp :D cat ai asigurare nush cum e treaba ...
|
eu zic k merita
eu merg q ea asa si nu am nici procura si nui belea masina merge super mai are unele prob da merge alecs kt e taxa la mine q euro 2 si motor de 1.6? |
Vezi ca era tot pe aici pe un topic un program pus tot de aleks pentru calcularea taxei ... park :D
|
imi puteti spune unde imi pot vopsi si eu o pereche de jante?
ceva cu crom dc stiii?? |
cauta`l pe da aici cauta pe aici sau pe la bazar, ca e un baiat :), tipu cu matizu rosu, GFI ;):)
|
0788781545 woop
Andrei e tipul cu matizu roshu sunal shi vezi ce zice |
musumesc fratiorul meu cel drag am sa vad kt costa k e km limitat bugetul :)
|
nu te baza pe el ca nu ti le face...
|
Quote:
|
aleks, cu stickerul ala m-ai uitat ? :lol:
|
sa treaca 4tuning days, si te rezolv....
|
Aleks.... m-ai uitat??? In legatura cu luminile in bord la D190, am incercat toate variantele si sincer nu am reusit, la un moment dat ma uitam ca pisica in calendar. Fac cinste daca ma ajuti, doar nimic nu e gratis in lumea asta :). Bafta, astept raspunsul tau.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |
- Copyright 2026 4Tuning