![]() |
Re: B 89 Wrc
Quote:
|
Quote:
|
adevarate si triste motivele, da' mai is si unii care intreaba (ma refer in general nu numai la topicul asta) si isi primesc raspuns mistouri...
|
eu vreau sa stiu despre partea tehnica si mecanica
|
Quote:
|
sunt un mare admirator al masinii tale s insist a t ruga intru a dezvaluii mistrele masinii... detalii tehnice ? asta daca nu are ceva impotriva TAU, ...
|
Poate ca uni stiu nu tresa subestimam pe nimeni ;)
|
WRC eu am intrebat acum cateva posturi ce motor ai pe masina dar din nefericire nu mi s-a raspuns.
|
e supraalimentat?
|
Quote:
|
Pune-ti niste neoane sub masina, niste instalatii de brad prin masina, faruri cu xenon, argon si alte gaze rare, stopuri cu lumanari, etc. Sa vezi ce or sa sara baietii pe tine cu intrebari sa isi puna si ei.
Toata lumea intreaba de motoare, toti vor cai cati mai multi. Eu inainte de a intreba ce motor pot monta pe o Dacia,as intarii caroseria, si i-as imbunatatii suspensiile de rahat pe care le are si franele neechilibrate.Numai dupa aceea se poate trece la motor. |
ce rost are sa iti faci frane si suspensii ideea e sa fuga ca de oprit se gaseste cate o masina un zid un copac
|
La a mea cand franez brusc se deplaseaza f mult de spate dreapta.Ambreaijul la a mea agata f sus de la ce este , sa uzat discul?
|
Mai slabeste cabul de ambreiaj, si va prinde de jos. In legatura cu frana, sunt multe motive.
|
motivul e simplu...nu-ti tin toate rotile EGAL sau iti tzine spatele mai devreme decat fata...sau o roata tine mai mult si una mai putin
|
Quote:
imi place cum gandesti ...eu i-as monta si o servodirectie(care la lada e f necesara) |
nu cred ca merge spre alpine :P se duca catre nemti :D
|
Quote:
|
si pana la urma nu ne dezvalui si noua detalii tehnice ? poate sunt unii curiosi cu dacii 1300 care ar putea invata ceva de la tine...cum ai facut...ce ai facut sa se comporte mai bine la drum...
|
Quote:
|
iau o parasuta cu mine s ma opresc... cat despre suspensii_TAU pot sa scriu?!!!
|
ce ai cu el ??? e si el mic, e fratior de-al vostru :P
|
Mie imi place foarte mult masina...jantele sunt super si girla fata imi place la nebunie.Nu ai avut pana acum probleme cu politia din cauza barei?
|
WRC-ule tata cred ca mai bine nu putea sa iasa , e superba ,sau poate nu mi o inchipui io altfel . Am o intrebare cum se numeste culoarea ?
|
Albastru de Voronet !
|
identic cu albastrul de logan doar ca e alt cod
|
albastru de metil :P
|
probabil ca ai fost renegat de parinti inainte sa ne nastem noi,ca nu te stim.
TERMINATI CU OFF-TOPICUL. WRC spune-ne si noua cate ceva despre suspensia masinii ca eu unul sunt foarte interesat |
da chiar mei vereceule de bucuresti lumineazane cu partea tehnica a frumoasei tale masini (na ca sa nu mai zici ca nu te intreaba nimeni de partea tehnica)
|
mai bine sa ramana un mister partea tehnica
|
secretosule :P
u, sgm si restu ati ajuns ca mosii aia care daca ii intrebi ceva zic : nu zic nimic, nu zic nimic, nu dau nimic, nu stiu :P |
si daca stie lumea ce rezolva daca vor sa stie sa ma caute si poate le spun
|
:)) sa te caute :)) micule zeu :P
pai si unde vrei ma sa te caute ? pe PM ? |
La paine sa il caute, si daca nu e la paine il pot cauta la oua!
|
[QUOTE=gabiWRC;701643]
Quote:
|
[QUOTE=gabiWRC;701687]
Quote:
daca vrei sa lasi masina mai aproape de strazi si cartier de ce nu ii pui jenti pe 14" cum era masina pe vremuri...... |
nu prea am inteles nimic din ultimile 2 pagini....prea mult misto,in locu lui
W R C as fi dat ordin sa se stearga posturile aiurea in tramvai... |
revenind la aprecierile legate de aceasta dacie: cea mai frumoasa din tara indraznesc sa spun,sa o stapaneshti sanatos shi poate ne zici shi noua ce modificari iai facut la partea tehnica.app d vopsea,am vazut in poze k era sarita vopseaua putzin de pe capota,shi la inceput era janta dreapta fatza dak nu ma inshel:D putzin ruginita sau sarita vopseaua iar ... una din doua ... oricum e prea tare mashina.ai grija de ea shi d tn ;)
|
wrc cum sta treaba cu omologarea pt 4 prezoane cum se procedeaza ? dupa ce ai facut modificarile se duce la omologat ? se anunta dinnainte ?? acolo testeaza noile flanse ? cum se procedeaza ??
|
nu ti le omologheaza nimeni asa ca nu are rost sa te agiti degeaba
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning