Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Road Kills & Top Speed (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/20736-road-kills-and-top-speed.html)

Skma 23-10-06 18:03

Re: Road Kills & Top Speed

Bravo bah ! Cand ne vedem sa-mi arati si mie masina?!:D

Gogu02 24-10-06 13:16

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 595925)
OPEL VECTRA A fab. '89, motor 2000cc, 116 CP (ce mai e pe langa asta e secret) ;)

LOOOL! De ce e ma secret??? Ce e asa de ascuns??? Ca doar nu vrei sa-mi spui ca ai modificari la motor de ai dus-o la 300 de armasari!!!:rolleyes2 In fine ia zi-mi si mie cat costa inscrierea in club si cat tre sa cotizez lunar???;)

DONU' 24-10-06 13:53

N-are 300 de armasari dar da rusine la multe masini pe 400m ;)
Vino pe 28 si stam de vorba.
Inscrierea te costa 25 RON, primesti un formular de inscriere, vii cu copie dupa buletin, permis si talon si primesti sticker parasolar cu NO SPEED LIMIT si sticker rotund.
Ai reduceri la service-ul NO SPEED LIMIT BUCURESTI si uneori intrari gratuite la diferite expozitii auto (4 Tuning Day, si alte evenimente).
Vino sambata la intalnire si mai discutam acolo. Oricum, nu eu ma ocup de inscrieri ci Tweety.

Gogu02 26-10-06 10:24

Nu pot sa ajung sambata pentru ca: in primu rand nu stiu daca ma fac bine pana sambata, in al doilea rand sunt invitat la ziua unui prieten la Busteni :(

tre 04-11-06 03:42

de-as gasi si eu pe cineva care sa monteze corect o cutie de 1,6 ar deveni si balena mea o capreoara sprintena pe 400 m... dar las ca ma duc la taz sa-mi puna 3-4 turbine si sudez cutia de volanta in treapta a 5a.

DONU' 04-11-06 12:16

Nu sugerez nimanui sa-si puna o cutie de viteze neproportionala cu puterea motorului decat in cazul in care merge frumos cu masina, fara demaraje puternice si inferioare grave.
Cine cunoaste stie... :peace:

tre 05-11-06 00:08

lasa ma ca merge asa. :)

DONU' 06-11-06 01:09

Din contra, la mine nu :(

tng 06-11-06 19:13

reveniti OnTopic va rog frumos

bogdan_wrc 08-11-06 07:30

unde ai fost tu Donule aseara..sa vezi cum am mancat Opeluri pe paine :D! vectra ala...de care ti-am zis, astra 2.0 DTI, 1.7 DTi(asta asa cand sa racoresc turbina :)) ), si un E46 31x benzina. cred ca 318, dar nu sunt sigur.
intrebarea e retorica..stiu unde ai fost... dar afost frumos aseara. si mereu zic ca nu mai alerg masina...dar mereu uit... :d

bogdan_wrc 09-11-06 14:24

buey..unde umbli Donule..geme orasul de fete..maisni..curse...zici ca e vara.
unde mai pui ca si loganuri galbene stau in fiecare seara..deci totul e conform planului..sigur nu vine vara?
hai cu fullgeru' ala care taie cercu mai repede prin oras...

DONU' 09-11-06 18:23

Ce sa fac frate, am treaba, mi-am luat munca, acum nu prea am timp nici sa-mi repar masina.
In weekend sper sa reusesc sa termin treaba cu cutia aia.
O sa reapara si fulgerul meu pe drum. In curand.
Pana atunci va mai las pe tine si pe Tre sa va simtiti bine, ... ca pe urma... :lol:

bogdan_wrc 10-11-06 08:12

vezi ca in ritmul in care urc e..posibil sa mai iesi de 2-3 ori ca dupa aia iau eu coroana. tre..mereu uit ce motor are?
poate imi pun o data softu' agresiv o zi..asa doar sa iti fur coroana de lider pe 400m. :P :P
welcome to the working class, where i am an unproud member... :D

tre 12-11-06 07:09

2 litri avem.

DONU' 12-11-06 17:59

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 617007)
vezi ca in ritmul in care urc e..posibil sa mai iesi de 2-3 ori ca dupa aia iau eu coroana. tre..mereu uit ce motor are?
poate imi pun o data softu' agresiv o zi..asa doar sa iti fur coroana de lider pe 400m. :P :P
welcome to the working class, where i am an unproud member... :D

La ce coroana te referi? Aia cu flori sau aia din cutia de viteze? :rolleyes2

bogdan_wrc 13-11-06 08:07

aia cu lauri.... :))
tre..2 litri .. bun asa.

DONULE>.aseara iar erai cu masina la somn... ce frumos a fost.
audi TDI de 130. de Buc. de la Carrefour la Hiprodrom... tare rau... tareeee.
cum politia nu are camere, confirm... hahahahah in fata la hipodrom aveam 170... :))))))))))))))))) :))))))))))))))) noroc cu podu' de la sud ca am coborat si eu mai tare si am prins viteza..... oricum i-am dat... si la demraj si la mixaje prin trafic. la final a ajuns primu ca am dat de un *** cu un cazan care nu stia pe c e banda se mereg si s-a nimerit sa imi taie fata... ca asta i-a facut flashuri de pe banda I si l-a bagat in fata mea pe banda II. deci banda II...adica pt cei care nu stiu banda cea mai apropiata de mijlocul drumului.... ce oameni retarzi.

DONU' 13-11-06 09:52

Depinde la ce ora ca eu pe 0 am ajuns akasa si pe la 3 m-am bagat la somn.
Oricum, bravo pentru alergatura...

bogdan_wrc 13-11-06 11:10

devreme mah..devreme pe la 8..8.30.
mai hang out..da ture..ca se agata cate ceva.. :D

shantzu 13-11-06 14:33

bv bogdane ;) un ''reisar'' adevarat in ploiesti :)
io nu am inteles cu benzile alea :mrgreen:

bogdan_wrc 13-11-06 14:43

neh...nu e race aici
asta cu cazanu' mergea undeva intre banda I (hai ca te pregatetsi pt scoala...stii ca banda I e langa trotuar)si banda II. si tipul cu audi din spatele meu, mergea pe banda I , iar eu pe II. deh..viteza superioara :)) si audi a facut flashuri incontinuu si cazanu' s-a mutat de pe jumate de banda direct in fata mea pe banda II. si a trecut audi prin stanga mea..liber si nestigherit. pai sa nu ii ***i 2-3 palme de idiot si cretin?

si shhhht...keep a low profile ca e mai bine ;) :rolleyes2
nu sunt racer...

shantzu 13-11-06 14:49

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 620909)
neh...nu e race aici
asta cu cazanu' mergea undeva intre banda I (hai ca te pregatetsi pt scoala...stii ca banda I e langa trotuar)si banda II. si tipul cu audi din spatele meu, mergea pe banda I , iar eu pe II. deh..viteza superioara :)) si audi a facut flashuri incontinuu si cazanu' s-a mutat de pe jumate de banda direct in fata mea pe banda II. si a trecut audi prin stanga mea..liber si nestigherit. pai sa nu ii ***i 2-3 palme de idiot si cretin?

si shhhht...keep a low profile ca e mai bine ;) :rolleyes2
nu sunt racer...

sincer pana acum chiar eream nedumerit care e I si II banda ;) fara mishto ;)
nu te cred ca nu esti racer :mrgreen: unu care nu prea era racer nu dadea banii pe un bilstein (parca ) ;))
nu iti face probleme ca astia cu 4 clase se pierdeau prin cat am scris in postu asta ;) citeau printre randuri

bogdan_wrc 13-11-06 19:09

las ca te vad eu pe la sala..sa vezi ce te alerg.... sa vezi ce race iti dau...

tre 13-11-06 23:08

pai retard e ala cu audi, cum sa dea flashuri pe banda 1. daca are omu pofte sa gaseasca alte metode, nu tre sa deranjeze pe altii.

bogdan_wrc 13-11-06 23:53

retard nu e ala care incearca..ci ala care accepta ;)
ce..eu daca te rog sa te arunci de la etaj, eu sunt retard sau tu ca te arunci? bine, si eu sunt nebun ca iti zic...dar tu daca te arunci..esti retard :D. no offence. un simplu exemplu, ca mai suntem si vecini... :D

shantzu 14-11-06 14:09

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 621284)
las ca te vad eu pe la sala..sa vezi ce te alerg.... sa vezi ce race iti dau...

cat scoti pe 50m ? :mrgreen:

bogdan_wrc 14-11-06 14:24

scoteam cand eram in liceu 6.4. dar acum am mai mula minte si peste 25 de kg in plus :D :))

DONU' 14-11-06 14:28

Bai Bogdane, daca ala cu Audi-u' i-a dat lu' ala cu cotetzu' flashuri sa se bage pe banda 2 pe care erai tu si el s-a dus mai departe dupa ce ala ti-a taiat fatza, tu de ce nu l-ai depasit p-ala pe contrasens? Ca eu asa faceam...

bogdan_wrc 14-11-06 14:32

ca eram pe pod la Sud si nu prea aveam loc. si ma apropiam de trecea de pietoni depeste pod.

DONU' 14-11-06 14:34

Aoleu e a draq rau trecerea aia.
E chiar la 150 m de biroul meu :)

tng 14-11-06 15:28

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 622256)
E chiar la 150 m de biroul meu :)

de remarcat, da? :D

hai va rog eu mult, nu mai faceti offtopic

tre 15-11-06 04:10

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 621730)
retard nu e ala care incearca..ci ala care accepta ;)
ce..eu daca te rog sa te arunci de la etaj, eu sunt retard sau tu ca te arunci? bine, si eu sunt nebun ca iti zic...dar tu daca te arunci..esti retard :D. no offence. un simplu exemplu, ca mai suntem si vecini... :D

e foarte corect ce spui tu dar eu ma refeream mai degraba la bun-simt si chestii d-astia. de exemplu ai fi chiar naspa daca mi-ai zice sa ma arunc de la etaj, pana la urma de ce sa ma arunc de la etaj, ca asa vrei tu? :)

ontopic:
m-am tinut cateva clipe dupa o octavia rs pe pod. m-as fi tinut si mai mult cred dar n-a mai continuat el.

offtopic iar:
donule nu stii ca nu e voie sa taiem dunga dubla continua? :D

bogdan_wrc 15-11-06 06:56

da..clar.
aseara a fost liniste :D :D .... pt ca TDI meu doarme...

DONU' 15-11-06 10:38

Quote:

Originally Posted by tre (Post 623137)

ontopic:
m-am tinut cateva clipe dupa o octavia rs pe pod. m-as fi tinut si mai mult cred dar n-a mai continuat el.

offtopic iar:
donule nu stii ca nu e voie sa taiem dunga dubla continua? :D

Nu trebuie calcata?
Ia uite mah si eu care credeam ca trebuie sa mergem pe ea... :lol:
S-a jucat cu tine nitel ala cu RS-ul aseara, ai?

bogdan_wrc 15-11-06 11:03

tre..trebuia sa ne chemi..ca aseara eram cu ceva artilerie grea prin oras..si il executam pe ala cu RS de nu avea aer :D
asa e DONULE?

DONU' 15-11-06 14:02

Da domne, cel putin la capitolul sunet.
Pana la urma de catzi cai dispune minunatul GTI cu care te plimbai aseara?

bogdan_wrc 15-11-06 15:06

la capitoltul sunet ...da..dar la capitolul motor..cam rupe un vRS.
ala de aseara avea cam 250-260 PS. :D cip+evacuare :D

tre 16-11-06 00:37

n-am numarul tau, da incerc data viitoare prin semnale cu fum.

bogdan_wrc 16-11-06 07:13

:D .nici pe al lui Don nu il ai? :d ca in seara aia m-am intalnit si cu el si cu kraven.
daca nu, incearca pe la balcon sa strigi..ca poate raspund :))

ce frumos e afara... nu am mai scos TDIu de luni seara :(. cred ca sambata bag un kart ceva.... :D

shantzu 16-11-06 14:20

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 624681)
:D .nici pe al lui Don nu il ai? :d ca in seara aia m-am intalnit si cu el si cu kraven.
daca nu, incearca pe la balcon sa strigi..ca poate raspund :))

ce frumos e afara... nu am mai scos TDIu de luni seara :(. cred ca sambata bag un kart ceva.... :D

daca nu stiam ce masina ai , ma gandeam ca zici ca nu ai mai iesit cu kartu :lol:

bogdan_wrc 16-11-06 14:54

pai..sunt adevarate ambele variante ! nici cu kartul nu am mai iesit ! :D

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning