![]() |
re: Cea mai frumos modificată maşină din Bacău
acum revenind la masini din bacau, care exista deja, intr-o forma modificata (sper ca n-o sa vina nimeni cu propuneri de genul mertzul/bmw-ul ala e de pus in top, ca e masina de 50000 de euro)
mai asteptam propuneri( nu voturi deocamdata, doar propuneri) |
Nu ar fi bine ca la orice propunere sa fie pusa si o poza ? Zic si eu... ma scuzati ca ma bag in seama.
|
ba da, dar de unde poze cu toate?
la sfarsit, cand voi face poll-ul, voi pune si poze, deocamdata e faza de antrenamente libere :) |
Quote:
SI IN PLUS DE ASTA EU IL CUNOSC FOARTE BINE PE CRISTOFOR ASA CA STIU CA VA FACE CEVA CU BUN GUST. SI O VA FACE CAT DE CURAND. :!: |
Quote:
|
Eu-l votez pe cristi pt ca e prietenul meu ... si mai si stam impreuna la iasi ... si avem gusturi comune ... la masini, femei si altele ...
Ah ... si mi-a zis ca-si face masina in primavara si sunt sigur ca va iesi bine ... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ah ... si imi votez si urmatoarea masina ... ce tare va fi .... promit :shock: Acum lasand gluma la o parte ... fara suparare ... dar ... suna ca dracu faza asta ... sa-si faca masina si dupa sa o voteze lumea ... asa zic eu ca-i normal ... Hai ca m-am satura de atata preselectie ... votez cea mai impresionanta masina din Bacau la ora actuala .... Zoz-ul ... pt ca are modificari atat la exterior cat si la motor ... si mie chiar imi place dracusorul negru ... Imi place mai mult a mea la exterior :rolleyes2 ... da tre sa dau cezarului ce-i a cezarului si sa recunosc ce e de recunoscut :???: si anume ca la performante e mai tare :???: Astept cu interes pe cristinuta lui gabriel ... mai ales superchargerul :twisted: |
Quote:
|
ce masina are gabi si ce ii face? chiar nu stiu :D
|
https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/14364-ford-capri-2-9-v6-cosworth-is-born.html bafta la citit ;) FORD CAPRI
|
Quote:
|
Quote:
|
Si eu am toate piesele asa ca.... :) :) Si am vazut ce pune pe masina si nu ma impresioneaza deloc..Apropo daca vrea sa isi mai puna Logo cu Alpina sa ii spui cum se scrie ca la seria 7 avea scris ALPHINA :)
|
drop the subject pls w00p
|
BUGATTI VEIRON IN BACAU..... PROBABIL CEA MAI TARE MASINA DIN BACAU... ROMANIA.... SI CE MAI VRETI VOI.... ASA AM AUZIT LA PROMOTOR CA SI-A ACHIZITIONAT CINEVA O BUCATA IN BACAU :p ASTEPT SA VA DA-TI CU PAREREA
|
Stim de mult asta mertan..E cineva din Oituz :)
|
casuneanu.... stiu asta... dar na.. acu am aflat si eu... dar oare cand ii vine... am auzit ca sunt 2 bucati pt romania....
|
ia venit d mult.....si acu e in Germania ;).......
|
hummer... bugatti... oare mai poate ? :D:D:D
|
Quote:
murcielago .... :D |
vw...:lol: :lol:
|
:lol: oare nu are si vreun logan??:lol:
|
a adus bugatiul ala in tara. e la oituz, in curtea casei:((....sper weekendul asta sa o vad sui eu:))
|
oricum nu cred ca o vezi. cred ca o duso sus acolo.. si nu vezi nik
|
poi eu stiam de cand a fost meeting-ul in bacau ca si-a comandat "cineva di oituz" veyron da nu credeam ca o sa apara asa repede pe la noi. tata lucreaza pt el si cand se intoarce din concediu il intreb cate ceva ca despre murcielago mi-a zis....
|
Din toata splendoarea de Romania intrata de curand in m.....UE avem noi cei din jud. Bacau onoarea unui bolid de 1001 cp? Gata stiu ce urmeaza, autostrada sa treaca pe langa noi nu?
|
dextere cand anume se intoarce din concediu ca multi sunt curiosi sa afle dintro sursa mai apropiata
|
veyron e cea mai tare investitie
VW cheltuie pt fiecare masina 5mil euro si le vinde doar cu 1mil euro doar ca sa demonstreze d ce anume e in stare. Oricum VW recupereaza la golf/passat :D |
Quote:
|
No shit! :shock: Cred ca e singura masina care a depasit pragul de 300 pe teritoriul Romaniei. Voi mai stiti vreo una ca eu nu stiu. Ce nas da sa fiu ruda cu el :peace:
|
eu cred ca sunt destui care au sarit de viteza asta, dar.. cine o s-o recunoasca vreodata? :D
|
eu zic car trebui sa se laude caci in romania noastra unde poti prinde 300?
|
ehh uite ca se poate,dra in conditii speciale
|
nu neaparat in conditii speciale....sunt persoane si din bacau care pe Bacau-Bucuresti au mers cu 280.....asa ca......
|
ar mai fi cateva persoane care au trecut bine de 300km\h ;) pe autostrada soarelui rasare dincolo... sau cum se cheama...
e o masinutza portocalie .. german engineering.. :twisted: .. ma fac k nu stiu despre cine e vb :lol: dar a aratat k se poate.. astept sa vad cu ce se intoarce.. din tzarile calde.. bafta bacauanilor... |
Quote:
|
nope...eu acu sunt in sesiune la brasov si nu prea am timp sa merg acasa...
|
cea mai tare masina din BC la ora actuala e wrx sti ala rosu,e prea tare 265 cp integrala(fabrica),e unica si rupe la 400m.
1 WRX-STI(rosie) unica si 265 cp pe integrala,rupe tot la 400m si e prea frumoasa! Respect si spor la liniute baieti!!! |
hmm... eu zic un s600. parerea mea. cred. nu stiu. poate gresesc.
dar un bmw 330i? coupe? are ceva de zis si asta. |
Quote:
|
cristi cred ca masina ta trebuie si ea pusa aici, in top
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning