![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
cat te-a costat pedalierul pt A4, toate 4 ?
|
Quote:
Cele 3 pedale cam 100 euro ... si pedala de odihna ... nu mai tin minte ... vreo 300 de mii ... da a fost o greseala ... a fost gresit pretul ... dar ... asta e ... nu a fost problema mea ... Adica ... sigur tre sa fie gresit pretul pt ca e prea mic... |
Quote:
Angel-eye nu vrea ... Stopuri ... in nici un caz pe crom ... Deocamdata nu cumpar nimic ... mai vad eu ... mai e timp ... :D |
la footrest sigur e gresit dar e norocul tau.
|
Quote:
stiu stiu :lol: :D |
inca nu au venit cauciucurile ...???
mai pune poze cu masina ....sa vada si ochii nostrii |
Quote:
au venit dar eu sunt la iasi acum ... o sa ajung sapt asta prin bacau sa le pun. poze n-am mai facut ... dupa ce pun jantele o sa mai :-) pun. |
abia asteptam sa vedem cum o sa arate mashina cu jantele . eu crek o sa arate demential mai ales ca au aceeasi culoare ca masina :)
|
3 Attachment(s)
Am pus jantele ...
Din cauza buzei si a formei lor par mai mici decat sunt :((( da sunt f multumit de ele ... :D Si cauciucurile ar fi trebuit putin mai late... sunt 235 dar ar fi trebuit 245 pt ca si jantele sunt mai late 8.5 fata de 8 cat era cele originale. M-am tot plimbat prin oras si am ochit vitrinele sa vad cum se vad in mers :lol: din ce am vazut arata bine ... o sa pun diseara un prieten sa mearga cu ea sa vad cum se vad .. :D |
ii vin sooper jantele.....bv....place masinuta !!!!
|
imi place la nebunie cum arata masina .am shi eu o intrebare jantele astea afecteaza cumva performantele masinii ?
|
Quote:
10x :D Quote:
Normal ar fi sa afecteza pt ca sunt putin mai grele jantele mai mari ... nu am apucat sa le cantaresc ... dar nu pare a fi o diferenta mare ... asa ca nu prea ... cel putin nu e o dif care sa o simt la accelerare. |
Quote:
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: 10x :lol: Au venit si neoanele pe care tre sa le montez ... O sa urmeze cateva modificari (schimbat consola centrala) + montat clima noua (achizitionata de pe ebay) + dvd ... in dash ... dar aici nu ma grabesc... Plus ... stopuri ... am vazut azi alea pe led ... pe negru ... si dau bine, numai ca si-a mai luat un tip din bacau care are tot un a4 modif (kit abt) asa ca nu mai pot sa-mi iau acum ... dar o sa-mi iau unele fara led led ... simplute dar frumoase... Si pleoape ... doar superioare ... Saptamana viitoare cred ca o sa dau comanda :???: |
in sfarsit au venit si cauciucurile.... dau super bine pe masina felicitari.....
si cu urmatoarele modificari planuite cred ca o sa fie cel mai tare A4 pe care il stiu.....;) |
Arata super..Sa ai grija de ele, ca sti ce am patit eu..:)
|
Quote:
sunt multe mai tari (cel putin pe afara :lol: ) dar eu sunt f multumit de ea ... Ar merge ceva la motor ... :cry: da accept sponsorizari :lol: Quote:
Da ... o sa incerc ... n-as vrea .... :no: (maine ma duc sa le asigur ... sa fie totul ok) |
1 Attachment(s)
....ceva la repezeala pt desktop....sper sa-ti placa...;)
|
frumos frumos frumos.................bv
|
10x :D
Am vazut si rotile in mers ... in mers sunt absolut superbe (parerea mea) cum se vede buza aia ... si daca sunt rotile curate au si o stralucire superba ... m-am indragostit :yikes: :yikes: :love: :love: :love: :love: |
prea frumos arata masina acum...ai grija sa nu murdaresti jentile...k de zgariat nici nu incape vorba...ar fi pacat sa li se intample ceva
stopuri dc nu pui negre cu led?ce conteaza k mai are cineva?tot masina ta va arata mai bine :P |
Quote:
10x ... o sa am grija mai ales de zgariat si indoiat ... sper sa nu am ghinion ... :???: La stopurile negre cu led in primul rand nu prea imi place lumina de pozitie ... prea putin sesizabila noaptea ... parerea mea ... astept sa vad A4 ala cu ele si dupa o sa ma decid ... cred :-) Oricum ... si ala arata frumos ... imi place mai mult al meu (ca doar de asta m-am chinuit atat de mult sa aduc kit-ul asta) da e frumos si ala ... O sa vad ... ma mai gandesc putin ... si vad ... :D |
Quote:
10x :D (10 caractere) |
asa fel?asa stil? e treaba,treaba. Felicitari!
|
Quote:
:D 10x :D ... |
1 Attachment(s)
cu un deosebit respect...
mi-am amintit de filmul pus in iarna .. pe zapada cu masina .. si .. am zis ca .. tre sa dea bine de-un desktop .. anyway .. daca ajungi prin buc ... da un semn plz .. poate o punem de-o sedinta foto :) numai bine .. |
Quote:
:D Da, cand o sa ajung cu masinutza prin Bucuresti o sa anunt ... chiar mi-ar face o deosebita placere ... sa vad ce poate sa iasa in urma unei intalniri dintre masinuta si aparatul tau si ochiul tau f bine format :D Si poate cand o sa vin o sa fie si mai frumoasa masinutza ... :D 10x si pt wallpper ... poate o sa fac o poza mai clara ... mai artistica cat de cat ... si poate arunci un ochi pe ea ... sa o editezi putin :D |
cu cea mai mare placere.. chiar vroiam sa te rog .. sa iei un aparat cu .. ceva mai multi megapixeli pe el .. :) si sa tragi o poza de genul asta :)
mai ales ca pe la bacau aveti si locatii smechere ... :D |
Quote:
|
felicitari pt bijuteria ce o tii in garaj! Dak era o culoare care sa iasa din comun era :yikes: nu k acum nu ar fi...:dribble:
|
Quote:
10x. Mie chiar imi placa culoarea (mi-ar placea putin mai inchisa, putin) ... nu-mi place sa sara in ochi ... sa fie asa ... mai ... nu stiu ... :D Un prieten spunea ca masina seamana cu o umbra cand o vedea venind. :???: :D |
Quote:
|
Quote:
da, da ... mai lipseste mafiotul din masina :lol: :D |
las ca vin eu in mashina sa nu mai lipseasca :))
|
1 Attachment(s)
Quote:
...mai pun si eu una poate ma mai ridic putin.....;) |
Quote:
:D Ar arata bine pe coperta ... sa aiba si ceva frumos sub capota ... :D dar ... :sad: ... eh merge si asa ... :D Lasa ca o sa fac mai multe poze ... mai reusite ... astea au fost facute la repezeala ... si o sa va las sa le editati ... sa le faceti cat mai frumoase :D |
semnatura nu o mai schimbi?ca ziceai k dupa ce iti vin jentile faci alta:)
|
Quote:
N-am zis eu ca o schimb ... altii au zis sa o schimb :lol: :lol: Da e chiar asa de urata semnatura aia de trebuie schimbata? :lol: |
E urata tare... ne-am plictisit de ea de atata timp :D Schimb-o!
|
nu e urata delcoc semnatura :D dar ar trebui updatata ..macar pt jantele alea superbe !
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning