Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Masina mea, Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/20634-masina-mea-audi-a4.html)

bullibutton 01-10-06 03:03

Re: Masina mea, Audi A4

cat te-a costat pedalierul pt A4, toate 4 ?

SFW 01-10-06 04:31

Quote:

Originally Posted by bullibutton (Post 570967)
cat te-a costat pedalierul pt A4, toate 4 ?

Cele 3 pedale cam 100 euro ... si pedala de odihna ... nu mai tin minte ... vreo 300 de mii ... da a fost o greseala ... a fost gresit pretul ... dar ... asta e ... nu a fost problema mea ...

Adica ... sigur tre sa fie gresit pretul pt ca e prea mic...

SFW 01-10-06 04:35

Quote:

Originally Posted by dacian7777 (Post 570833)
La FK se fac si stopuri chrom, nu numai pe negru sau rosu -cum ai comparat si nu ti-a suras . Eu mi-am pus negre si sunt belea pe masina neagra. la tine trebuie musai chrome.Suna la 0747.128.058 , e un tip cu nick-name-ul Golf II , are si vanzari pe forum . Uita-te pe site-ul www.Fk-automotive.de .Si inca ceva:faruri fk chrome cu angel-eyes sau poti cumpara si monta doar cerculetele pe farurile stock.Eu mi-am pus de la Fk-tot negre.Sunt beton.Good luck.

Angel-eye nu vrea ...
Stopuri ... in nici un caz pe crom ...
Deocamdata nu cumpar nimic ... mai vad eu ... mai e timp ... :D

WoW 06-10-06 20:46

la footrest sigur e gresit dar e norocul tau.

SFW 06-10-06 21:00

Quote:

Originally Posted by WoW (Post 577435)
la footrest sigur e gresit dar e norocul tau.

stiu stiu :lol: :D

MKE 08-10-06 00:46

inca nu au venit cauciucurile ...???
mai pune poze cu masina ....sa vada si ochii nostrii

SFW 08-10-06 14:46

Quote:

Originally Posted by b_22_mke (Post 578701)
inca nu au venit cauciucurile ...???
mai pune poze cu masina ....sa vada si ochii nostrii

au venit dar eu sunt la iasi acum ... o sa ajung sapt asta prin bacau sa le pun. poze n-am mai facut ... dupa ce pun jantele o sa mai :-) pun.

vlad_Mafiotu 08-10-06 21:45

abia asteptam sa vedem cum o sa arate mashina cu jantele . eu crek o sa arate demential mai ales ca au aceeasi culoare ca masina :)

SFW 11-10-06 17:05

3 Attachment(s)
Am pus jantele ...

Din cauza buzei si a formei lor par mai mici decat sunt :((( da sunt f multumit de ele ... :D

Si cauciucurile ar fi trebuit putin mai late... sunt 235 dar ar fi trebuit 245 pt ca si jantele sunt mai late 8.5 fata de 8 cat era cele originale.

M-am tot plimbat prin oras si am ochit vitrinele sa vad cum se vad in mers :lol: din ce am vazut arata bine ... o sa pun diseara un prieten sa mearga cu ea sa vad cum se vad .. :D

Sasha_z 11-10-06 17:16

ii vin sooper jantele.....bv....place masinuta !!!!

vlad_Mafiotu 11-10-06 17:19

imi place la nebunie cum arata masina .am shi eu o intrebare jantele astea afecteaza cumva performantele masinii ?

SFW 11-10-06 17:40

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 582711)
ii vin sooper jantele.....bv....place masinuta !!!!

10x :D

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 582712)
imi place la nebunie cum arata masina .am shi eu o intrebare jantele astea afecteaza cumva performantele masinii ?

In bine sau in rau? :lol:
Normal ar fi sa afecteza pt ca sunt putin mai grele jantele mai mari ... nu am apucat sa le cantaresc ... dar nu pare a fi o diferenta mare ... asa ca nu prea ... cel putin nu e o dif care sa o simt la accelerare.

Bogdan_mb 11-10-06 17:47

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 582694)
Am pus jantele ...

Din cauza buzei si a formei lor par mai mici decat sunt :((( da sunt f multumit de ele ... :D

Si cauciucurile ar fi trebuit putin mai late... sunt 235 dar ar fi trebuit 245 pt ca si jantele sunt mai late 8.5 fata de 8 cat era cele originale.

M-am tot plimbat prin oras si am ochit vitrinele sa vad cum se vad in mers :lol: din ce am vazut arata bine ... o sa pun diseara un prieten sa mearga cu ea sa vad cum se vad .. :D

in sfarsit mult asteptalele jante... dau foarte bine pe masina , hai ca merg eu cu ea dar nu mai vin inapoi :-) :-)

SFW 11-10-06 17:53

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 582751)
in sfarsit mult asteptalele jante... dau foarte bine pe masina , hai ca merg eu cu ea dar nu mai vin inapoi :-) :-)

:lol: :lol: :lol:

10x :lol:

Au venit si neoanele pe care tre sa le montez ...

O sa urmeze cateva modificari (schimbat consola centrala) + montat clima noua (achizitionata de pe ebay) + dvd ... in dash ... dar aici nu ma grabesc...

Plus ... stopuri ... am vazut azi alea pe led ... pe negru ... si dau bine, numai ca si-a mai luat un tip din bacau care are tot un a4 modif (kit abt) asa ca nu mai pot sa-mi iau acum ... dar o sa-mi iau unele fara led led ... simplute dar frumoase...

Si pleoape ... doar superioare ...

Saptamana viitoare cred ca o sa dau comanda :???:

MKE 11-10-06 18:16

in sfarsit au venit si cauciucurile.... dau super bine pe masina felicitari.....
si cu urmatoarele modificari planuite cred ca o sa fie cel mai tare A4 pe care il stiu.....;)

cristi_407 11-10-06 19:01

Arata super..Sa ai grija de ele, ca sti ce am patit eu..:)

SFW 11-10-06 19:18

Quote:

Originally Posted by b_22_mke (Post 582787)
in sfarsit au venit si cauciucurile.... dau super bine pe masina felicitari.....
si cu urmatoarele modificari planuite cred ca o sa fie cel mai tare A4 pe care il stiu.....;)

sunt multe mai tari (cel putin pe afara :lol: ) dar eu sunt f multumit de ea ...

Ar merge ceva la motor ... :cry: da accept sponsorizari :lol:

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 582787)
Arata super..Sa ai grija de ele, ca sti ce am patit eu..:smile:

Da ... o sa incerc ... n-as vrea .... :no: (maine ma duc sa le asigur ... sa fie totul ok)

MKE 11-10-06 22:44

1 Attachment(s)
....ceva la repezeala pt desktop....sper sa-ti placa...;)

Bmw_Rulllzzz 11-10-06 23:53

frumos frumos frumos.................bv

SFW 12-10-06 01:27

10x :D

Am vazut si rotile in mers ... in mers sunt absolut superbe (parerea mea) cum se vede buza aia ... si daca sunt rotile curate au si o stralucire superba ... m-am indragostit :yikes: :yikes: :love: :love: :love: :love:

mike20 12-10-06 21:31

prea frumos arata masina acum...ai grija sa nu murdaresti jentile...k de zgariat nici nu incape vorba...ar fi pacat sa li se intample ceva
stopuri dc nu pui negre cu led?ce conteaza k mai are cineva?tot masina ta va arata mai bine :P

SFW 13-10-06 02:00

Quote:

Originally Posted by mike20 (Post 584071)
prea frumos arata masina acum...ai grija sa nu murdaresti jentile...k de zgariat nici nu incape vorba...ar fi pacat sa li se intample ceva
stopuri dc nu pui negre cu led?ce conteaza k mai are cineva?tot masina ta va arata mai bine :P

10x ... o sa am grija mai ales de zgariat si indoiat ... sper sa nu am ghinion ... :???:

La stopurile negre cu led in primul rand nu prea imi place lumina de pozitie ... prea putin sesizabila noaptea ... parerea mea ... astept sa vad A4 ala cu ele si dupa o sa ma decid ... cred :-)

Oricum ... si ala arata frumos ... imi place mai mult al meu (ca doar de asta m-am chinuit atat de mult sa aduc kit-ul asta) da e frumos si ala ...

O sa vad ... ma mai gandesc putin ... si vad ... :D

SFW 13-10-06 11:35

Quote:

Originally Posted by weedboy (Post 584365)
:shock: :shock: :shock: ..........nice very nice!!!!!!!

10x :D (10 caractere)

Skillzu 13-10-06 16:09

asa fel?asa stil? e treaba,treaba. Felicitari!

SFW 13-10-06 16:24

Quote:

Originally Posted by madskilz (Post 584800)
asa fel?asa stil? e treaba,treaba. Felicitari!

:D 10x :D ...

EvLSant0S 13-10-06 17:09

1 Attachment(s)
cu un deosebit respect...
mi-am amintit de filmul pus in iarna .. pe zapada cu masina .. si .. am zis ca .. tre sa dea bine de-un desktop ..

anyway ..

daca ajungi prin buc ... da un semn plz .. poate o punem de-o sedinta foto :)

numai bine ..

SFW 13-10-06 17:55

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 584849)
mi-am amintit de filmul pus in iarna .. pe zapada cu masina .. si .. am zis ca .. tre sa dea bine de-un desktop ..

anyway ..

numai bine ..

:D
Da, cand o sa ajung cu masinutza prin Bucuresti o sa anunt ... chiar mi-ar face o deosebita placere ... sa vad ce poate sa iasa in urma unei intalniri dintre masinuta si aparatul tau si ochiul tau f bine format :D Si poate cand o sa vin o sa fie si mai frumoasa masinutza ... :D

10x si pt wallpper ... poate o sa fac o poza mai clara ... mai artistica cat de cat ... si poate arunci un ochi pe ea ... sa o editezi putin :D

EvLSant0S 13-10-06 18:05

cu cea mai mare placere.. chiar vroiam sa te rog .. sa iei un aparat cu .. ceva mai multi megapixeli pe el .. :) si sa tragi o poza de genul asta :)
mai ales ca pe la bacau aveti si locatii smechere ... :D

SFW 14-10-06 00:29

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 584902)
cu cea mai mare placere.. chiar vroiam sa te rog .. sa iei un aparat cu .. ceva mai multi megapixeli pe el .. :) si sa tragi o poza de genul asta :)
mai ales ca pe la bacau aveti si locatii smechere ... :D

Am editat si eu poza ... ca sa fie mai mica ... sa se afiseze repede ... o sa pun si o poza mare ... pt tine :D:shock:

claudiu lucian 14-10-06 12:56

felicitari pt bijuteria ce o tii in garaj! Dak era o culoare care sa iasa din comun era :yikes: nu k acum nu ar fi...:dribble:

SFW 14-10-06 13:23

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 585468)
felicitari pt bijuteria ce o tii in garaj! Dak era o culoare care sa iasa din comun era :yikes: nu k acum nu ar fi...:dribble:

10x. Mie chiar imi placa culoarea (mi-ar placea putin mai inchisa, putin) ... nu-mi place sa sara in ochi ... sa fie asa ... mai ... nu stiu ... :D

Un prieten spunea ca masina seamana cu o umbra cand o vedea venind. :???: :D

claudiu lucian 14-10-06 13:37

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 585490)
10x. Mie chiar imi placa culoarea (mi-ar placea putin mai inchisa, putin) ... nu-mi place sa sara in ochi ... sa fie asa ... mai ... nu stiu ... :D

Un prieten spunea ca masina seamana cu o umbra cand o vedea venind. :???: :D

MDA...E SI ASTA CEVA, MASINA D MAFIOT :p:d

SFW 14-10-06 14:12

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 585497)
MDA...E SI ASTA CEVA, MASINA D MAFIOT :p:d

da, da ... mai lipseste mafiotul din masina :lol: :D

vlad_Mafiotu 14-10-06 15:54

las ca vin eu in mashina sa nu mai lipseasca :))

MKE 14-10-06 18:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 584849)

anyway ..

numai bine ..

...santos oricum mi-ai dat K.O. cu poza asta ....:-P
...mai pun si eu una poate ma mai ridic putin.....;)

SFW 14-10-06 18:34

Quote:

Originally Posted by b_22_mke (Post 585707)
...santos oricum mi-ai dat K.O. cu poza asta ....:-P
...mai pun si eu una poate ma mai ridic putin.....;)

:D Ar arata bine pe coperta ... sa aiba si ceva frumos sub capota ... :D dar ... :sad: ... eh merge si asa ... :D

Lasa ca o sa fac mai multe poze ... mai reusite ... astea au fost facute la repezeala ... si o sa va las sa le editati ... sa le faceti cat mai frumoase :D

mike20 19-10-06 20:08

semnatura nu o mai schimbi?ca ziceai k dupa ce iti vin jentile faci alta:)

SFW 19-10-06 22:32

Quote:

Originally Posted by mike20 (Post 591368)
semnatura nu o mai schimbi?ca ziceai k dupa ce iti vin jentile faci alta:)

N-am zis eu ca o schimb ... altii au zis sa o schimb :lol: :lol:

Da e chiar asa de urata semnatura aia de trebuie schimbata? :lol:

Andr3i 19-10-06 22:46

E urata tare... ne-am plictisit de ea de atata timp :D Schimb-o!

Mandella 20-10-06 10:47

nu e urata delcoc semnatura :D dar ar trebui updatata ..macar pt jantele alea superbe !

All times are GMT +2. The time now is 04:34.

- Copyright 2026 4Tuning