![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
Quote:
|
salut,
mi-a mai venit o idee si as avea nevoie de ajutorul vostru. imi trebuie si mie urmatoarele piese : - capota vento - faruri vento - grila fata vento thnks in advance edi |
@racemaster, cumva nu iti trebuie si aripi de vento ? ;)
|
|
3 Attachment(s)
salutare !!!! sunt marco din timisoara si as avea nevoie de un capac de janta de golf 3, e un capac cu sigla vw in curand am sa pun si o poza ,daca e cineva care ar putea sa ma ajute as fii foarte recunoscator tel 0723 371 277
poza Salutare !! baieti as avea nevoie de un capac de janta Golf 3 il cumpar sau ofer 2 stopurii negre de Golf 2 pe ele!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marco tm 0723 371 277 Quote:
|
ajutati-ma si pe mine, caut ornament Lupo,dintre grila si radiator si spolier in care se afla semnalizatoarele de sub faruri .
|
Am gasit masina cu trapa taiata in parcare si acum caut trapa panoramica,e model open air ,va rog frumos o sugestie ceva....
|
sal .
caut urgent geamuri electrice(stanga/dreapta fata ) sau macara manuala(stanga fata) pt golf 3 . urgent ca nu mai merge macaraua fata stanga si acuma vara .... o nebunie . |
vand golf 3 gti 16 v 150 cp din 93 in 4 usi complet sau motor / caroserie astept oferte YM : tavihalls - posibilitate circulatie martie 2008 - pret total 2000 euro fix , nu negociez , masina e super ok.
|
Quote:
|
faruri g3 originale cu motorash... schimb cu interior ornamente cupola pe negreu, sau volan negru sau sanii culisoare de la trapa....
|
are cineva idee cum fac sa lipesc tapiteria de plafon la golf 4?a inceput sa se dezlipesasca si arata oribil.
|
Quote:
|
ce fel de silicon?de geamuri?!de sticla?
|
salutare,
ma poate ajuta si pe mine cineva cu un motoras pentru trapa. am un golf 3, bineinteles contra cost. merci. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
stie kreva vreo fata completa(faruri + masca radiator + prinderi de caroserie) de Volkswagen Transporter T3.
Daca stei cineva ceva ma intereseaza ffff tare......si astept un P.M. cu raspunsul!!!!!!! Asta e masina ...asa ar trebui sa arate fata de care am nevoie. |
super oferta :
oglinzi manuale golf 3 // vento o pereche st/dr in stare perfecta si 1 buc de pe stanga cu oglinda sparta pret 1,5 mil. brgds edi |
poti lipi cu un silicon de calitate si ala de sticla merge dar mai intai incearca intr-un singur loc sa nu aiba reactie cu materialul, slabe sanse dar lasa macar o ora sa vezi cum se prinde.... si faza cu spray-ul e bun numai daca ai acces sa pulverizezi ambele suprafete.... enjoy
|
Stie cineva daca se poate monta AC pe un vento cu motor 1.8 benzina? si daca da, daca stiti pe cineva care imi poate vinde instalatia.
|
am mare nevoie de partea metalica in care vin prinse farurile la golf mk1....
|
sharky vb cu xanu sau cu turbo ... cred ca te pot ajuta ei :)
|
a facut rost....
|
am rezolvat.....si a iesit super ok lucrarea :D
|
Are cineva un motor VR6 AAA desfacut?
Am nevoie de o supapa care isi are locul in partea de jos a blocului motor... Contzine si o bila cu un arc..., nu o gasesc nicaieri. Sunt 6 bucati. Eventual le cumpar pe toate. Cine ma poate ajuta? Am motorul desfacut si nu pot incepe montajul pieselor fara acea supapa. Am morcovul intrat cu vanator si cu padure cu tot. Help me pls!!! |
Am o caseta de directie de Golf 4 si una de Skoda Fabia!Daca intereseaza pe cineva sa sune la 0788095070!O zi buna!
|
Sal... sunt la inceputul unui proiect al unui Polo tip86c din 1986.. Nu radetzi de mine , dar la 18 ani macar am masina :D ..
Imi doresc foarte mult sa iau o grila fatza fara emblema, dar numi permit sa dau 400 lei, sau sa iau de la nemtzi cu 100 de euro, cand vad la dezmembrari cele cu emblema la 30 de lei[IMG][/IMG]. Pls cine poate sa ma ajute.. nu vreau moka !!! dau bani, dar ceva de buzunaru meu :D http://img2.freeimagehosting.net/upl...4d55668b6b.jpg |
Salutare la toata lumea...
Am si eu un passat ceva mai vechiut de prin 1992, un B3, 2.0 syncro, cu ABS si climatronic... de ce spun asta? pentru ca exact cele 2 nu merg... becul de la ABS imi sta totdeauna aprins si clima nu merge de nici o culoare, ba inca imi arata pe caldurile astea ca sunt afara -6 grade celsius...(poate asa crede ea ca mi-ar placea mie).... Poate ma ajuta si pe mine cineva cu ceva sfaturi practice despre aceste doua subiecte... multumesc...:-) |
caut si eu un motor diesel sa il pun pe un G MK1 ....cam pe la ce bani se invart ?? cu cutie ..instalatia electrica planetare .. tot ce trebe ...numai pus pe majina ...bafta
|
daca mai da cineva pe topicul asta ... caut si eu :
* usi fara triunghi pt golf 2 * bara fata - > lata * buza bara fata de gti * chedere de plafon cu tot cu cleme * cheder de trapa Please help me :D Ranzi vezi pe vwforum ca avea golfistu motoare :) , mai vindea si frn un motor de 1.6d :) |
daca faci rost...sa zici si d unde...
imi tre si mie chedere... |
alea sunt cel mai greu de gasit :(
eu am rezolvat cu usile :) mai am nevoie de : * bara fata - > lata * buza bara fata de gti * chedere de plafon cu tot cu cleme * cheder de trapa |
am si io nevoie d bara spate lunga...dar nu cred ca o gasesc moca, nu?
:P |
luni am dat una cu 150 ron cu tot cu armatura si suport de numar facut in bara :) daca stiam ti-o rezervam
daca aud ceva te anunt :) |
vand toate geamurile de pe un golf 1 an 78 in 2 ushi
parbriz = 100ron luneta + latareale spate = 100 ron geamuri ushi = 30 ron cu fara trinunghi, 40 cu triunghi mai am o aripa care o dau pe 25ron masca fata in 2 faruri 20ron cu un ochelar dreapta in stare ok singura problema este ca nu stiu sa dau jos geamurile insa cred ca fac rost de ajutor de la cineva..... detalii ym o_kh3 tel 0745303509 |
Quote:
mersii oricum |
Buna si salut la toti. Am si eu urgent nevoie de un alternator pt. volkswagen golf 4, 1.6 benz., 100 CP. Un prieten a ramas in pana pe la fetesti si nu gaseste si pace, aia din service i l-au stricat si acum nu poate face nimic...
Se pare ca nici nu se gasesc dezmembrari auto in constanta... Daca stie macar cineva un nr. de telefon pt. piese auto din constanta (second hand).... HELP PLEASE ! ... |
Usa de torpedou de golf 3 caut si eu.De culoare neagra(masina e fara airbag)
|
am telescoape stock de golf 2 ... intr-o stare buna(zic eu).MOKA bineinteles!Cine vrea pm :D
|
Salutare tuturor,usa de la torpedo (neagra golf 3) as avea si eu nevoie.
Si mai am nevoie de un electrician priceput (sa aibe ceva experienta pe Golf 3 ) in Bucuresti.Saptamana asta plec in vacanta dar peste 10 zile o sa-l caut sa-mi faca o revizie bara-n-bara.Nu e mare lucru dar ceea ce este ma enerveaza. Nu se aprinde lampa habitaclu de la usa soferului Nu functioneaza proectoarele de langa semnal (fata)Apropos ,trebuie sa functioneze ? Nu se aprinde lampa nr spate . Nu functioneaza stergatorul spate.Stropitorul da ! Culmea ! Nu functioneaza geamurile (electric) spate. Si as mai vrea sa-mi puna comanda geamurilor pe direct...acum sunt pe contact. In alta ordine de idei...Am cumparat din Targul Vitan accesorii(cum intri in dreapta cam vis-a-vis de ala cu casetofoane si boxe,un stand mai sus) pleoape pentru g 3(aveau si pentru g 4 si g5) negre ,si ornamente prag din inox, pe care scrie GOLF se vad super misto.Sunt autoadezive.La G3-ul meu GTI am ales de G4 s-au potrivit.Mi-a placut faptul ca mai aveau o indoitura care se muleaza pe prag. Poate am dat si eu informatii folositoare cuiva... Ornamente prag 80 ron(au mai multe modele) Pleoape 30 ron(au mai multe modele) Si eu care spuneam ca in Targul Vitan (accesorii)sunt numai taranizme...Tot ce am cumparat ieri chiar mi-a placut...sunt cu gust lucrate.Dar altceva nu cred ca mai iau de acolo...:D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning