![]() |
Re: VW Polo 6N
intrebare oare cutia de 1.2 se potriveste pe 1.0, cred ca e aceeaisi cutie, rapoartele sunt la fel din cate am inteles.
|
Quote:
|
Ce se mai aude cu cutia?:)
|
am vorbit cu RedFighter, mi-a spus ca a gasit el o cutie pt mine, trebuie sa vb cu el sa vad cat costa.
|
fain 150 euro toate cutiile:( cred ca n-am incotro, o sa dau 150 pe ea:(
|
Daca iei un motor cu tot cu cutie nu te ajunge ma ieftin?
|
iese undeva la 200 euro, cu 250 euro gasesc motor de 2000 cmc, doar ca nu am atatia bani:(.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Poate reusesti sa dai motoru care il ai acuma.....mai vinzi din muzica, mai una, mai alta si se strang banii... Pentru 4 mil nu mai sta pe ganduri sa iti iei cutie...direct motor mare!
|
intentionez sa fac cutia si sa vand masina, sa-mi iau o Honda Civic EG4.
|
cand va aud frate omu abia intretine masina cu motorul asta mic, dapai pe cel de 2000...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce-a patit cutia?
|
de asta iarna de cand am avut un incident neplacut cu masina, nu era ok cutia, acum s-a rupt cu totu din suport cutia, iar suportul la randul lui s-a rupt si el, acum nu mai pot sa schimb viitezele pt ca nu sta fix la locul ei cutia:(
trebuie schimbata, nu mai ma complic cu tot felul de prostii. |
ai pus cutia sus colegu'? :D
|
inca nici nu am cutie:(
|
vorbind cu mai multi prieteni, am ajuns la concluzia ca mai bine incerc sa sudez cutia de viiteze de suport, sa pot sa circul cu ea, ca sa nu mai dau banii pe alta cutie. in cel mai scurt timp polo va fi din nou pe sosele. cam in 3 luni o sa fie si 2.0 8v.
|
pai nu ziceai ca vrei golf 2?
|
golf 2 o sa fie luat din banii mei, fara sa vand polo, din cauza unor controverse in familie =))
|
ii e frica ca o sa ramai pieton si dealea, ei ti-au cumparat-o doar ei ti-o vinde... :))
|
nu conteaza, fac polo calumea si dupaia imi voi lua golf 2.
|
vesti bune polo merge din nou :X:X
|
Oooo daaa! Felicitari!
Pana la urma ai sudat? Cat te-o costat? |
am sudat, nu ma costat decat 2 zile de munca. am mare noroc ca am asa prieteni buni. daca nu erau ei cine stie cat ma costa:-"
|
masina este de vanzare, nu mai fac nimic la ea. 1700 euro, negociabil (fara muzica). 2000 euro negociabil cu muzica.
|
masina nu mai este de vanzare.
m-am apucat de lucru la ea. momentan am lasat-o pe burta, spatele e mai jos. fata trebuie coborata mai mult. momentan este lasata prin varianta romaneasca "arcuri taiate" dar o sa vina o suspensie reglabila. |
bravo , ma bucur ca nu o mai vinzi , era pacat... bafta in continuare cu ea si la cat mai multi km fara incidente!
|
7 Attachment(s)
am revenit cu poze
: - suspensie - pozitii de america - Stickerbomb (interior) |
Nebunie Ralphi :) Bafta ;)
|
de unde ai stikerele?, mi-as umple o capota de ele :))
|
Nu am nimic cu nimeni si nici nu critic nimic, numai ca eu nu inteleg stilul asta actual cu stick-ere. Am vazut pe multe masini.
Incet incet se fac toate! Spor la treaba in continuare! |
Ai cam exagerat cu ele...:shock:
|
multumesc pt aprecieri. legat de exagerare, depinde cine se uita la ele, mie cel putin imi place cum a iesit:X.
|
Quote:
Mie personal imi place,dar nu asa mult... |
Cum merge pe arcuri taiate ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning