Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/638-street-racing-squad.html)
-   -   Topic de OFF-TOPIC! (https://forum.4tuning.ro/638-street-racing-squad/203522-topic-off-topic.html)

Vera.Tygrutza 08-10-10 13:18

Re: Topic de OFF-TOPIC!

auci..:-s..ce a vrut sa faca? sa vada dak zboaza? :-s :shock:

Tank 09-10-10 00:00

a zis ca daca eu am tank... el are avion si ...restu e cancan :P

TaZzY E30 09-10-10 11:02

se pare ca cineva a avut dreptate.....revenim la formula de inceput......Eu,Grin Leo SR,Tank si blondu'.......unii si-au facut obicei din a nu raspunde la telefon,sau diverse scuze....atat va zic,INCEPE CURATENIA DE IARNA!!!!
RESPECT SRS!!!

green_e30 09-10-10 12:16

Pe scurt vinerea viitoare Tazz chiar se pune pe treaba care nu vine vinerea viitoare (neanuntat sau cu motiv extrem de prost) este OUT din club!!!exceptii sunt cei cu motive grave!!!(nu ca nu am benzina sau trebuie sa stau cu iubita&stuff) vii stai juma de ora te-am vazut la fata am vorbit cu tine si aia e dar ce s-a intamplat seara trecuta a fost pur si simplu penal rau de tot...
Respectele Mele Leo SR. si tot clubul SRS!!!

ionutz_njd 09-10-10 16:19

=))=))=)) cat de tare frate :)))
ce vam zis eu ma ca nu vine nimeni cum da frigul aaaaaa ................ups am fost eu prost da asa e ca am cobit ..........frate chiar crezi ca le mai arde de cluburi acum la uni :)............

TaZzY E30 10-10-10 20:24

frate eu nu te inteleg....tu ai zs acu mult timp ca nu mai faci parte din SRS,ca o arzi cu golf-club(care e club de racing,dupa spusele tale).Deci,neavand nici o treaba ,de ce iti bati degetele in taste aiurea:|?si apropo,prezenta nu e doar pentru mine,si ,cu ocazia asta ,tin sa multumesc celor care chiar apreciaza SRS asa cum este el.
Asta e,mai bn 4 si buni decat 15 si varza;)
Va salut
Respect SRS!!!

ionutz_njd 11-10-10 11:36

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3717493)
frate eu nu te inteleg....tu ai zs acu mult timp ca nu mai faci parte din SRS,ca o arzi cu golf-club(care e club de racing,dupa spusele tale).Deci,neavand nici o treaba ,de ce iti bati degetele in taste aiurea:|?si apropo,prezenta nu e doar pentru mine,si ,cu ocazia asta ,tin sa multumesc celor care chiar apreciaza SRS asa cum este el.
Asta e,mai bn 4 si buni decat 15 si varza;)
Va salut
Respect SRS!!!

uite vezi ca esti.............. unde am zis eu ca golf club e club de racing :)) poate u ai zis mai baiatule eu am zis ca e o comunitate o monomarca :P ai vazut u racing la golf club eu nu poate trebuia golf club racing sa fie nu :P da asa scrie golf club ro
hai te pup si ai grija de club
ps: aveai dreptate eu nu eram in club de mult da veneam din respect pt alti ;) pt tine in nici un caz ....sunt alti care merita

TaZzY E30 11-10-10 15:34

hai ma frate,cat ne-am certat noi ca Golf-Club.ro nu e club de racing si tu ziceai,ca dom'ne ,este...ti-am zs si eu,si mai multi ca nu e:))?nu ma mai mintii pe fata....ai uitat cand ne-am certat pe tema asta,cand ne-am vazut la tank?Da,man,o sa am grija de club,si iti doresc si tie multa bafta si app.....Respectul il meriti daca ii respecti pe cei din jur:D.
Te-am pupat.Bafta Cu golfuletzu:D

R3d_light 11-10-10 17:49

ba da voi chiar ati inebunit oameni buni? chiar numai cearta stiti pe acest forum? mai discutati dracu de problemele clubului
si de altele. voi chiar nu intelegi ca pe acest forum nu se mai admit certurile

ionutz_njd 11-10-10 18:25

Quote:

Originally Posted by R3d_light (Post 3719533)
ba da voi chiar ati inebunit oameni buni? chiar numai cearta stiti pe acest forum? mai discutati dracu de problemele clubului
si de altele. voi chiar nu intelegi ca pe acest forum nu se mai admit certurile

ai vazut u vro cearta aici eu zic sa taci sa nu mai incepi u cu vorbele tale ...cand oi vedea ca se cearta cineva atunci sa spui ca se cearta k:)
ai ochii si creier !!!!!!..... de aia sunt puse ......sa vezi si sa gandesti

green_e30 11-10-10 20:47

Propun schimbarea locului de intalnire!!!
Stiu ca toti o sa ziceti NU dar... io zic ca cel mai bine ar fi sa mergem la carol e lumina ne vedem la fata e mai ok!!!
Astept pareri/critici pro/contra!!!
Respect S.R.S.!!!

TaZzY E30 11-10-10 20:48

si,ia zi boss,unde ne parcam toti?:)

LEO.SR 11-10-10 22:18

B:suspicioua da multi suntem

TaZzY E30 11-10-10 22:24

:lol:uhm.....din ce am mai citit si eu,cica nu prea e bine cu Carol-ul:)....

Avi8er ® 12-10-10 00:00

Quote:

Originally Posted by LEO.SR (Post 3720453)
B:suspicioua da multi suntem

tati eu nu plec la vecini ca nu vreau:-P... deci +1 :lol:

aaaa si loc de intalnire acum cu frigu' ar merge undeva adapost, gen parcare ... parerea mea:oops: daca e de plecat la 23 sau drifturi plecam de unde ne intalnim... sau nush ziceti si voi, Noroc !

LEO.SR 12-10-10 08:03

Sunt de acord cu o parcare, conducerea decide

TaZzY E30 12-10-10 08:04

Ma gandeam la Sun Plazza:D....voi ce spuneti?:D

Avi8er ® 12-10-10 16:09

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3720900)
Ma gandeam la Sun Plazza:D....voi ce spuneti?:D

ala din berceni... nu e cam departe :oops: ? hai in ala de la trafic greu sau cotroceni... (cu numele de mall'uri nu stau prea bine ca nu le frecventez :lol:)

R3d_light 12-10-10 16:16

Quote:

Originally Posted by ionutz_njd (Post 3719614)
ai vazut u vro cearta aici eu zic sa taci sa nu mai incepi u cu vorbele tale ...cand oi vedea ca se cearta cineva atunci sa spui ca se cearta k:)
ai ochii si creier !!!!!!..... de aia sunt puse ......sa vezi si sa gandesti

deci te rog frumos sa nu ma jignesti... yo nu cred sa te fii jignit pe tine si orce mai postezi de acum incolo despre mine (chiar si injuraturi) yo 1 o sa'ti zic direct in fatza frate... pt ca forum'u asta nu e de scandal... nu e ziaru cancan aici.... ok? sper ca m'am facut inteles....

NXdev 12-10-10 16:30

Quote:

Originally Posted by Avi8er ® (Post 3721853)
ala din berceni... nu e cam departe :oops: ? hai in ala de la trafic greu sau cotroceni... (cu numele de mall'uri nu stau prea bine ca nu le frecventez :lol:)

Liberty center :D

bLoNduL 12-10-10 16:43

Quote:

Originally Posted by green_e30 (Post 3720095)
Propun schimbarea locului de intalnire!!!
Stiu ca toti o sa ziceti NU dar... io zic ca cel mai bine ar fi sa mergem la carol e lumina ne vedem la fata e mai ok!!!
Astept pareri/critici pro/contra!!!
Respect S.R.S.!!!

Eu nu cred ca ai fost in ziua aia care a venit politia si a dat amenzi pentru parcare interzisa, daca imi platesti tu amenda eu vin :))

Tweety_rzw 12-10-10 17:06

Cānd , unde şi la ce oră este īntālnirea săptămānală a clubului SRS ?:peace::peace:

LEO.SR 12-10-10 18:28

An ziua de vineri la orele 20:00

green_e30 12-10-10 20:06

Nenea Tweety intra la noi doreste cat mai repede un parasolar MARE...si LOGO ...NXdev a zis ceva perfect..liberty center ca loc de inturnire avem 30 lei ne si distram la karturi vedem care are sange-n c***e mai mult la karturi ca acolo e senzatie marfa:lol::lol::lol:!!!
Blondu am fost la fiecare intrunire posibila de la carol nu au fost exceptii tin minte orice zi si da stiu ziua aia pentru ca se jucau muncitorii cu excavatoarele faceau WHEELIE!!!:lol:!!!
Sky esti tare omule bravo ca nu pleci la vecini ramai la noi ca e bine si frumos asa putini cati suntem:lol:....te pupa jeanica!!!
Haideti fiti STRONG ramanem 10 maxim da acei 10 toate respectele mele...si cele mai importnate cuvinte...
Respect S.R.S.

Vera.Tygrutza 12-10-10 21:22

Respect SRS si din partea mea pt cei care merita pt ca a-ti ramas prietenii mei.. bafta in continuare si eu oricum o sa mai trec pe la voi la intruniri..:*:*:*

bLoNduL 13-10-10 01:58

liberty e ok, cred ca e ok si pentru cei care vin din cornetu

TaZzY E30 13-10-10 08:56

intrebare,liberty are subterana,nu:-??
daca acolo vreti,acolo sa ne vedem .Deci:
VINERI,ORA 20.00,LIBERTY CENTER
Respect SRS!!!

R3d_light 13-10-10 19:20

Quote:

Originally Posted by green_e30 (Post 3722420)
Nenea Tweety intra la noi doreste cat mai repede un parasolar MARE...si LOGO ...NXdev a zis ceva perfect..liberty center ca loc de inturnire avem 30 lei ne si distram la karturi vedem care are sange-n c***e mai mult la karturi ca acolo e senzatie marfa:lol::lol::lol:!!!
Blondu am fost la fiecare intrunire posibila de la carol nu au fost exceptii tin minte orice zi si da stiu ziua aia pentru ca se jucau muncitorii cu excavatoarele faceau WHEELIE!!!:lol:!!!
Sky esti tare omule bravo ca nu pleci la vecini ramai la noi ca e bine si frumos asa putini cati suntem:lol:....te pupa jeanica!!!
Haideti fiti STRONG ramanem 10 maxim da acei 10 toate respectele mele...si cele mai importnate cuvinte...
Respect S.R.S.

frate. daca am bani iti dai seama ca nici nu stau sa ma uit. ma bag in cartu ala si il fac sa'i iasa fum din roti:))):p... glumeam. orcum sper sa fie frumos pt ca vinerea asta fac pe dracu sa ajung...

Tank 13-10-10 19:25

salut baieti. o sa intarzii putin vinerea asta pt ca se intalnesc baietii cu TICOlosi la polivalenta la ora 20:00 si vreau sa ajung si yo ca poate mai fur vro idee 2-3, dar o sa ajung si la noi. e foarte ok la liberty. bafta SRS

TaZzY E30 13-10-10 19:43

frate
eu n-am bani de kart,dar improvizez.Am masina de spalat(de la care se ia motor)si o drujba:))....cu care vreti sa va rup in 2:))))?
Si de cadru....,4 roti,un volan si 2 pedale,vedem noi.......ROMANUL ESTE INVENTIV:))))

Tank 13-10-10 19:44

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3724918)
frate
eu n-am bani de kart,dar improvizez.Am masina de spalat(de la care se ia motor)si o drujba:))....cu care vreti sa va rup in 2:))))?
Si de cadru....,4 roti,un volan si 2 pedale,vedem noi.......ROMANUL ESTE INVENTIV:))))

am yo o saniuta de knd eram mic :D in loc de cadru :P

TaZzY E30 13-10-10 19:45

Mersi de donatie,mai departe?cine ce mai ofera:))?

TaZzY E30 13-10-10 23:51

Il mut la Bazar:)

Avi8er ® 14-10-10 12:00

cum ar iesi din 2 motoare de motocicleta rele :lol:? 2 kart'uri sau decat una bucata muscle kart :lol: ? cadru se rezolva din componente de avion:lol:... volan, pedale, scaun, partea electrica si hai sa zicem si o corelare buna intre cutia si motoru' de motocicleta cu pedalele ceea ce e cam greu dar se face :D aaaa? de 5-6 ani am motoarele aruncate in garaj [p.s. si asta e tot un gand de al meu care il am demult, dar daca veni vorba am zis si eu ce as vrea :-P]

p.s. 2 green te pwpa si Jeanel =)))))

green_e30 14-10-10 13:48

La Multi Ani BLONDUUUUU....sa ne traiasca...dai de baut diseara:lol: glumesc glumesc, sa ai parte de tot ce iti doresti!!!:D:hug:

Tank 14-10-10 14:13

LA MULTI ANI BLONDULE SI SA AI TOT CE ITI DORESTI (SANATATE, BANI SI FEMEI :P )

TaZzY E30 14-10-10 18:24

LA MULTI ANI BLONDULE!!!MULTA,SANATATE,FERICIRE SI LA CAT MAI MULTE FEMEI TUNATE!!!

R3d_light 14-10-10 18:42

LA MULTI ANI BLONDULE!!!! SA TRAIESTI MULTA SANATATE SI TOT CE'TI DORESTI:d:d:d:d:

LEO.SR 15-10-10 11:10

LA MULTI ANI BLONDULE SI SANATATE MULTA, RABDARE PENTRU TERMINAREA GOLFULUI SI BAFTA LA PROIECT:peace::dance::drunk::caffine:

Tank 15-10-10 11:30

dar nu are golf :P are megane :D

All times are GMT +2. The time now is 23:09.

- Copyright 2026 4Tuning