![]() |
Re: E36 - Coupe FFS
Felicitari JimGod!
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute. Eu unul nu as merge pe turbo chiar daca nu reusesti sa scazi sub 12. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
On-Topic: bafta Costele cu jucaria .....ai o masina de exceptie dupa atata munca depusa |
Quote:
|
Felicitari pentru timpul scos !
Am auzit masina live si suna foarte bine !:rolleyes2 |
Quote:
Mai bine v-ati vedea lungul nasului si ce aveti in ograda nu credeti ? V-am deranjat eu cu ceva ? Legat de ce am scris aici pe TOPIC ma priveste doar pe mine si pe FFS-u cu care sunt prieten si totul a fost amical. Nu are legatura cine a condus masina mea la Tulcea atunci, ca era Maioneza, da era Maioneza ca mi-e prieten si e normal.. By the way si anul trecut i-am dat masina si lui Vecu sa mearga si nu a fost nici o problema, nu cred k e o bijuterie sa o tin la loc de cinste sau sa fiu arogant ... . Legat de faza cu BECALI e hilara ... Mie si sila sa mai stau sa scriu pe acest forum unde exista astfel de " barfitori " Nici nu am sa mai scriu aici , sa nu ii stric topicul On topic : Bafta FFS-ule cu masinuta si sarbatori fericite iti doresc alaturi de cei dragi |
Quote:
Cred ca am incercat sa fac o masina cu potential si rezultatul s-a vazut . Nu am stat sa ma laud sau sa fiu arogant cu cineva , cine ma cunoaste stie !! Deci ... |
Quote:
|
Quote:
|
horica eu am scos 12.8s pe un frig de erai cu fular si manusi la start si cu softul masinii stock!eu am scos timpul asta pe pista din romania, poate pe aia scoteam si eu 12.5s :P
nu-i problema, la anul o sa fie cel mai rapid bmw aspirat si daca ma zbat un pic posibil sa fie ce-a mai rapida masina aspirata, dar e de munca foarte mult si singur nu pot sa lucrez la masina.imi trebuie rampa sau elevator si un garaj acoperit ceea ce eu nu am.eu mi-am facut masina in strada, in fata portii mele.au fost momente cand am munci 24de ore in continuu,fara pauza doar de masa, sa intamplat pe 27-28 mai, cand am incercat sa fac tot posibilul sa ajung la cursa aia.si la final sa vad ca radiatorul de apa e lipit cu superglue si nu am radiator sa merg la curse.am crezut a intru in pamant... singurii care m-au ajutat a fost wpp si adi de la ad garage si pe aceasta cale le multumesc inca odata. |
nu stiu de ce nu pui odata soft-ul ala..poate nu mai trebuia sa astepti pana la anu` sa scoti 12,5.
|
cred ca deja o dovedit destul de multe! in conditiile enumerate de el mai sus, o scos un timp cu doar 0,1 respectiv 0,2 secunde mai slab decat doua M3`uri E92(12.6, 12.7), resoftate, care or concurat la cursa de la Kiscunlachaza atunci in conditii aproape perfecte atat meteorologice cat si de aderenta :D
|
Quote:
|
te mananca rau........
|
Quote:
|
nu ca nu mi-ar place dar prea multe M uri in curte dauneaza grav:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
ramai aspriat dude, tu nu te`ai saturat de atatea turbaciuni pe BMW? se pierde toata esenta cu care o fost creat ///M`u ...
|
ce ai folosit la transmisie de e bomba.... ma intereseaza mersi
|
Quote:
de la anul o sa am 3 harti pe care o sa merg.inca nu vreau sa fac public numele firmei care o sa-mi trimita softurile ca nu este nimic batut in cuie.mi-au promis 3 harti diferite insa una foarte agresiva.ramane de vazute daca chiar fac minuni sau e frectie la picior de lemn... ciprian nu este nimic special la transmisie.este doar cea de m3.puntea spate cu planetare tot de m3,bucsile powerflex spate X8 bucati,bucsile oem noi alea mici de la punte,flansa cardan noua oem.la puterea care masina a scoso pe dino 250cp ma refeream ca nu are ce sa cedeze pe lipici, gen planetare.singura problema ar fi diferentialul,o sa ii fac suportul ala sa stea fix. daca te intereseaza pt masina ta eu zic sa te uiti un pic la masina lui domy ca am vazut ca a detaliat partea de transmisie a masinii lui.la 700cp+ nu stiu sa fi cedat ceva....la voi parca a cedat cutia nu?domy parca merge pe cutie de e60 3.0d cu sincroane de titan sau nu tin eu bine minte? |
ce 60feet ai avut cand ai scos 12.8?
|
da o cutie a cedat dar mai aveam una de rezerva..... ma gandeam ca ai pus ceva mai hardcore ...app pt grup nu luat suport ,inlocuieste toate bucsile grupului cu unele din fier asa am facut eu si nu sa rupt nimic deocamdata si nici nu mai misca nimic acolo ....sunt 3 bucsi una in fata la cardan si 2 in spate,inlocuiestele cu unele din fier facute la strung si nu o sa iti para rau ...daca nu le-am rupt eu cu MT 255-50-16 pe lipici nici tu nu le rupi sigur
|
Quote:
Quote:
|
te duci cu astea stoc si iti face dupa ele dar sa le faca putin mai mari ca sa intre fortat pe capacu grupului si pe suport sa nu intre lejer ca prinde joc poate ajung in buc sapt asta si stam la un pahar de vorba ....da nr tau si cand ajung in buc te sun si vb daca vrei bineinteles
|
pai e cam complicat ca la capacul din spate la alea 2 buci capacul e de aluminiu si daca fortez bucsa pe el poate sa crape,am mai intalnit diferential cu urechea de la capacul din spate carapata.si iarasi daca nu e fixa isi prinde joc,trebuiesc niste masuratori exacte.o sa ma interesez pe internet ce solutii ar mai fi,ce busci le-ar putea inlocui pe astea stock.
suna-ma daca ajungi si vorbim 0763 373 808 Costin |
dai bucsele vechi jos iei dimensiunile si cand te duci la strungar ii spui sa iti faca cu cota de presare (unde e nevoie sa intre presat) si el va sti ce sa iti faca
|
3 Attachment(s)
Odata cu zapada sau achizitionat si 6X Dunlop slick 235/40/17 ca sa avem aderenta buna pe zapada :shock:
pt doritori vand 1 set din ele,sunt foarte moi iar uzura lor este minima gen 10%.sunt si foarte usoare cca 5kg bucata. pretul este 200euro set. vand 1 set pt ca vanzatorul le vindea pe toate 6 la pachet iar mie nu cred ca imi trebuiesc chiar 6 bucati pt 2012 tinand cont ca mai am un set de semi slick pirelli. |
Hmmm, ce adidasi frumosi, cred ca-mi vin si mie, yamiii :)
|
Cer inchiderea topicului.masina e praf motorul e praf iar eu nu stiu ce inseamna BMW.imi pare rau ca am depasit stage-ul folie+xenon si toba sport.sunt multe alte topicuri la care aveti ce sa vedeti si ce sa invatati.
Ne vedem pe pista. |
Stai calm, masina aceasta merita sa fie prezentate aici, se poate invata ceva de pe acest topic.Suntem multi care citim dar nu scriem,nu avem loc de cunoscatori.Ti-am urmarit discutia de pe celalalt topic, nu stiu cum se face dar moderatorii pe aceasta sectiune DORM nevoie mare.
|
Keep calm!
Ai mancat ceva expirat de te`a luat asa?!
|
sper sa nu se supere jimgod ca postez aici cauza
https://forum.4tuning.ro/291-discutii...bucuresti.html Asa cum ti am zis si pe PM , e un gest copilaresc sa inchizi topicul doar din cauza ca doi useri au luat-o razna pe acolo. stima LE : vad ca nu mai merge ok acel topic , cand dai click pe pagina 4 te duce imediat pe pagina 2. |
Re: Keep calm!
Quote:
:))) tre sa fi copil sa inchizi topicul din cauza la ce sa discutat pe topicul ala :))) Cine stie si apreciaza nu comenteaza. ;) |
Re: Keep calm!
Quote:
JimGod , lasa topicul asa cum e , eu l-am urmarit chiar daca nu am postat aici si in plus esti un exemplu pt multi useri de aici |
felicitari !!! am ramas masca bv
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning