![]() |
Re: Renault clio mk1`
Decat sa o colanteze mai bine o face clean si o lasa asa :-s..e mai de durata.
|
Noi vbim akm de "clean"..alea alea..dar bani..? :(
|
Vorbim ca sa stim ce facem nu ?Ca banii...se strang ei...2-3-4 luni nu conteaza cat :P
|
Quote:
|
Quote:
Nu am zis ca e nasol colantu pe masina..dimpotriva si mie mi-ar place sa am anumite portiuni de masina colantate dar... nu prea stiu cu ce se "mananca" colantul ca sa zic asa:)).99-SAA facem o afacere..ca tot iti place NX-ul meu..vinde-ti Tico si apoi o iei pe a mea , si asa facem fericiti 2 oameni :X ( glumeam :))) |
Hai andrey ca toti ne aflam cam in aceeasi oala...criza si banii. Incet, incet le facem noi pe toate. Sanatate sa avem ca e mai importanta decat toate ;) restul vine de la sine. Strange banuti si apuca-te de clean si altele ce iti mai place tie
|
Quote:
Andrei, baga mare si pune bani deoparte, lasa shaorma si punem si niste jante ceva :D Sau o pereche de arcuri sport, sa fii mai aproape de asfalt...:rolleyes2 |
O sa nevedem...eu propun sa facem "grupul nostru" o ieseala luna viitoare intr-o parcare sa stam de vorba :D.M-am uitat si pe mobile..si da acolo sunt masini la pretul alor noastre si mai scumpe..de exemplu masina mea e cea mai ieftine din RO si pe la mijloc fata de mobile. :-??
Asa i-am zis si eu lui Andrey..cu suspensia o rezolva repede cu 1-2 spire taiate..iar cu jantele..daca isi cumpara 2 table isi dubleaza rotile spate si o sa fie criminala masina:D |
Da, merge si cu ceva spire taiate din lipsa de fonduri. Oricum, la mine se simte, mi-era o frica inainte... acuma e diferenta. In oras, ca in afara n-am iesit inca... trebuie sa fac lonjeroanele alea:evil:
Facem frate o ieseala... Andrei, Zuz, noi doi, mai gasim pe cineva, nu e problema. Apropo, de ce pana mea ai inchis topicu la NX?? :x |
Facem frate o ieseala... Andrei, Zuz, noi doi, mai gasim pe cineva, nu e problema. Apropo, de ce pana mea ai inchis topicu la NX?? :x[/QUOTE]
Dap ,discutam si vedem cand iesim..facem si un photo sesion:)).Topicul l-am inchis sa nu stea degeaba pentru ca numai fac la masina nimic vreo 3 luni..sunt cu bacul , admiterea si e greu cu fondurile...tu dc l.ai inchis :-w? |
Aveti dreptate..banii se strang..dar na..depinde cat dureaza...acum o sa mai fac si eu maruntisuri la masina..mai cu putini bani..macar sa fim noi sanatosi ( vba lui Alex ) ..restu..o sa vedem...:rolleyes2
|
10 Attachment(s)
Update: becuri H4 Xenon super light :-)
Parca arata mai bne spalata :-P |
Arata mai bine cu becurile astea :D.Mi se pare ca asa am si eu si se vad super bine...vezi ca vine ploaia si tu ai spalat masina =))...cam asa fac si eu:|
|
@Andrei: Alta viata asa curata :D Sa faci o poza pe intuneric la becurile alea. Cat au fost?
@Alex: Lasa frate ca poate nu vine ploaia... am de mers prin oras si sunt pe jos :shock: |
Eh..atunci sa nu ploua :D
|
@NXdev- pai daca o lasam cu jegu ala pe ea se intindea si se facea si mai nasol..asa macar ploua si asta e..se usuca si nu o sa raman urme de la praf..:rolleyes2
@B-99-SAA-becurile le`am luat din targ,parca 25 de lei si le`am luat la 20:lol: Acum arata si ea a masina..:lol: Si am pus colant la nr de inmatriculare acolo ca era reclama Rca la tine acasa" :lol: |
Daca ai colant..pune si pe emblema RENAULT de pe capota :D
|
Quote:
|
Apropo, tinand cont ca modelul tau nu e cel face-lift, cel mai bine merge la tine un bad-boy agresiv, altfel.... arata naspa farurile. Nu e vina ta, pur si simplu au gandit-o ei aiurea. Uita-te la AYG, el are bad boy pe model ca al tau, si imi place cum arata. Ala zic sa-l faci primu la exterior :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
LE: Alex, la NX tau nu ai cum sa-i faci bad-boy :( trist. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Se poate orice :> :arrow:....dar arata nasol :(
|
Quote:
|
O sa o faca si Andrey stiu eu :D.
|
Asa andrey bravo. Arata bine cu xenon...am vrut sa imi iau si eu din targ dar nu prea am incredere. 20 lei dai, 20 lei te tin. Acum sa vedem sper sa fie ok. In caz ca nu se ard la tine imi iau si eu :))
|
@B-99-SAA- o sa ai de asteptat :lol:
@NXdev-da,o sa fie si asta dar peste cv timp @Alex30-ms Alex,eu cred ca o sa tina,un prieten are de 6 luni pe logan si merg beton,aia din targ au sp k dak merg pe dacie merg pe orice..acum ce o fii o fii..dar cred k o sa tina..dar nu trb sa iei foarte puternice:-) |
7 Attachment(s)
Poze cu xenoanele 8) m`a prins ploaia in masina:lol:
|
Quote:
Bai era sa zic ce blugi ti-ai tras :))dar dupaia am observat lumina farurilor.Se vede super.Ti-am zis eu ca vine ploaia.. |
O sa vedem cat o sa tina..8)
|
Bun,bun cu xenoanele astea :D. Si eu era sa zic ce blugi ti-ai luat da dupaia am vazut ce a zis nxdev si am vazut xenoanele :)). Sa le vezi luminanad cu placere peste tot si sa te indrume bine :-)
@nxdev: e bine ca tin atunci :D |
[QUOTE=Alex30;3621219]Bun,bun cu xenoanele astea :D. Si eu era sa zic ce blugi ti-ai luat da dupaia am vazut ce a zis nxdev si am vazut xenoanele :)). Sa le vezi luminanad cu placere peste tot si sa te indrume bine :-)
Ms alex! |
4 Attachment(s)
Am decaupat la stopul pe frana in spate :-) majoritatea am vazut k au asa...asa k am facut sh eu la fel8)
|
Hmmmm nu stiu ce sa zic. Oscilez intre da si nu :)). Arata bine inainte, arata binisor si acum. Poti sa incerci sa vopsesti ce e cu gri de la stopul ala in negru si sa lasi geamul rosu.
|
Quote:
|
O corectie vreau si eu sa fac. Masina nu este Clio mk1. Este primul model de Clio Symbol. Din perspectiva asta poti spune ca este Clio Symbol mk1.
Bafta! |
Quote:
S-a mai zis...stie. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning