![]() |
Aoleu :yikes: ''cu ale mele'', pai cate ai? :mrhappy:
totusi un sot, ceva, chiar nu vrei :wave: vin in weekend la Oradea :oops: am manuale pt motoare Ford in 4 si in 6 cilindrii, ma uit sa vad ce zic la 2.3 -ul tau... :wink: EDIT: codrine alea sunt ceasuri facute sau cumparate k sunt super faine?? ma refer la fundaluri, k mi-ai dat o idee stralucita .. :lol: din pacate eu n-am dekat 2 ceasuri :cry: |
1 Attachment(s)
designul e creatie proprie si personala 100%
ulterior mi-am dat seama ca pe un fundal rosu cu scris alb era mai de efect-next time... anexez ce am despre motorizarile ford,luate tot de pe forum.... caprise-jocul e 20 cu 20(admisie-evacuare) cum a spus vivi mai sus. si daca tot mai cautai...spuneti-mi si la 2.8 cat e :? ca eu nu pot sa-mi dau seama din ce am! |
20:20 ?! sunteti siguri? :? valorile sunt egale? eu am gasit la motor de 1,6 resp de 2,0 20:25! la 2,8 e 35:40. oricum va multumesc de ajutor! :wink:
apropo, nu veniti la ITS 2005? se tine duminica asta la Oradea. |
n-am fost eu in stare sa ma duc la legale in Iasi...dar la Oradea :shock:
eu n-am zis ca-i sfant 20 cu 20-keep searching pana esti sigura si poti fi sigura cand citesti personal asteptam poze fată.... :) |
ford capri
ma bucur sa vad ca virusul \"capri \"a atins si o reprezentanta a sexului frumos! :peace:
bine ai venit! :D :D |
-alo? -nu Ali
este pe aici vreun capri de constanta?
daca nu a fost pana acum o sa fie de acum inkolo si o sa vina si cu poze din 72 dar reinventat adica arata ca III |
1 Attachment(s)
capri de capri din tzara lu capri
in sfarsit un club si in Romania ca restul lumii geme de CPRI CLUB |
1 Attachment(s)
inca una
|
1 Attachment(s)
de la alb la rosu, de la rosu la alb,
acum e din nou rosie si asa o sa ramana |
Hello :) ia si masinutza mea.. cea originala, celalta e modificata si e la faza de ... hm sa zicem ca nu e rosie si nu e nici alba ca a lui cosmineloo ci e \"ciocolatie\" fiindca e data cu grund :P am sa pun poze si cu ea...
|
N-am putut sa scap de oamenii din poza.. :anger: sper sa nu va deranjeze :P
|
Re:
Quote:
din cate stiu eu nu se da cu grund. daca ai multa sudura exista un spray care contzine particule de zinc si se aplica inainet de sudura ca sa se arda o suprafatza cat mai mica, si dupa sudura, dupa ce in prealabil, a fost temeinic polizat si nu a ramas nici o urma de rugina ca sa nu aiba ce sa se inmultzeasca. SERIOS!!! in legatura cu supapele sunt absolut sigur sa sunt 35 admisie 40 evacuare. stiu ca pare mult dar altfel este posibil sa nu potzi regla avansul optim in veci. motorul ala e cel mai tare de pe toate capri-urile carburate. performantze si sonsum optime daca ai carburatorul perfect. daca nu........e nasol..good luck!! |
Bine ati venit \"taticilor\" si \"mamicilor\".
Caprice, poti sa mai astepti dar eu unu stiu de 20:20, dar vad ca parerile sunt impartite. spor la lucru... |
cosmineloo ... la noi se sudeaza in puncte :wink: deci nu se arde, dar merci oricum.
salut vivi (ce s-a ales de capri-ul rosu al lui tony?) ... n-are cum sa fie 20:20 evacuarea e totdeauna mai mare decat admisia, oricum poate fi ceva in ceea ce zice cosmineloo pt reglarea avansului, dar sunt valori cam mari pt un 2.3 merci ca mai dati si voi vu pararea.. poate ajuta! :roll: :P |
Re:
Quote:
mai pune niste poze intre timp. CE BINE CA MAI EXISTA IUBITORI DE MASINI!!! da de MASINI! |
Pai masina de care e vorba e un MK I din '69 deci era si de sudat pe ea ... dar in plus e si modificata 8) nu stii tuh :P
|
4 Attachment(s)
sunt adeptul modificarii
de ex:mai jos.ce or sa zica hotii cand n-or mai avea ce yale sa forteze? si \"noul\"motor la mana a doua care pana la urma e de 2.8 si jegos urmeaza sa-l fac bijuterie:) |
super! tot ce pot sa itzi urez e spor la treaba...si sa termini cat mai repede. eu mai am 2 luni si fac un an de cand stau pe bara cu al meu. dar sper sa il termin pana incepe sezonul!!
|
toti speram man,toti speram:(....dar 2 ani:O!!!!!!!!1
|
Re:
Quote:
|
esti pe muchie,bafta multa si spor la bani si treaba
sincer,sper sa ne intalnim toti taticii(si mamicile) de capri sa facem o tura de centru,nu stiu de ce dar as prefera in timisoara(poate ca de acolo e si al meu) |
CAPRI
problema cu portierele fara miner va fi mai mare la -20 de grade,la iarna ,dar la tine poti intra linistit prin portbagaj,ceea ce la mine nu e posibil!
nu reusesc din fotografie sa-mi dau seama ce culoare e -electric blue sau o nuanta de indigo? :shock: |
e albastru electric blue perlat...cred :?
|
pai hai sa ne intalnim! constanta -timisoara =vreo 900 km!!! aaaaaaaaaaaaa
cam mult la naiba. nu o sa vina nici unu la mare vara asta? daca da ar fi supeeeer! eu toata vara o sa stau in costinesti. adica din 10 iulie pana in 1 septembrie. sper sa stau cu tot cu ford. duminica ar trebiu sa fie gata bara spate. Doamne ajuta!! |
Sunt oarecum in dificultate, am nevoie de o punte sau macar doar grupul pentru MKIII.
Daca stiti ceva... mi-ar fi de mare ajutor. :roll: Caprise Capri-ul Rosu este in aceeasi stare deocamdata. :P |
vivi,n-ai mai dat pe aici de 1000 de ani. nu merge sa pui un grup de pe sierra?
|
din cate stiu nu merge decat grupul de capri. eventual sa skimbi toata puntea cu una de scorpio sau siera. este posibil sa mearga grupul de pe granada dar.....sunt doar vorbe. s-a kinuit un amic la treaba asta pe un mkII si l-a abandonat dupa aia. dar nu stiu motivul. sper sa reusesti si sa nu faci la fel!!!
|
Sunt mai incepator la Fosrdulete, dar cred ca e cam greu sa pui puntea de Sierra sau Granada pt ca sunt mai late; va trbui dupa parerea mea sa scurtezi din planetare cu tot cu punte si asta in cazul in care ai aceeasi prindere (nu prea cred);
Eu vorbesc pt ca m-am informat de aceeasi chestie pt mine: vroiam sa pun Puntea cu totul de Omega. Senator sau Comodore dar sunt mult mai mari; Cred ca daca tot vrei sa ii faci modificari, ia-ti un autoblocant si nu mai ai treaba; vezi si tu de la ce ar merge... |
kiar nu vine nici unul din voi la mare in vara asta?
|
Puntea de Capri este English Axe din cate stiu eu iar granada si sierra au punte independenta pe fiecare roata.
Ma insel? |
nu stiu exact. kiar o sa ma uit. cred ca te refereai la suspensie independenta nu?
|
man,daca tot umbli la puntea din spate,crezi ca ar merge adaptata frana pe disc?pe net vazusem un capri cu discuri pe spate.
|
CAPRI
am trimis un mail la un tip din marea britanie referitor la montajul de discuri de frina pe spate!acu astept un raspuns.sa vedem ce iese! :D
|
siera si scorpio au suspensie independenta pe spate, decei nu o potzi folosi. singura varianta cred ca ramane granada care are punte rigida.
|
Re:
Quote:
ca sa pui sistemul de franare cu disc se poate, dar trebuie sa faci cateva artificii. Am sa vad ce si cum cu puntea de granada. Dar eu unu stiu ca nu are axa. Ma gandeam la o punte de Opel Ascona??? |
FRINE PE DISC
mai baieti daca pe burtonpower.com exista un kit de discuri spate pt conversie ,eu cred ca n-ar trebui sa fie asa de complicat,cred ca se preteaza la capri o astfel de modificare,numa ca trebe cumparat(cine dispune )si de vazut exact cum sta treaba!sau daca nu de vazut ceva manuale heynes
|
Re:
Quote:
|
Re: FRINE PE DISC
Quote:
|
discurile se monteaza pe puntea originala si ramane suspensia pe foi.
dar de la ce masina se adapteaza? http://www.movit.de/images/caporbr.jpg |
io zic sa venitzi la o baie in mare va racoritzi putzin si dupa aia punem si discuri. ce zicetzi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning