![]() |
Re: VW Golf MKII - Car Audio
2 Attachment(s)
am mai strans 2-3 suruburi azi
|
1 Attachment(s)
si primul bass
|
Quote:
|
la primul bass speram sa vina un video, nu o poza :cry:
|
se aude mai bine in video ha ?
nu am usi nu am parbriz ..e senzatie |
macar in poza aia, cantau? :lol:
cum se comporta cu 2 amplifuri? se simte nevoie de mai mult? presupun ca dupa recone trebuie iar rodate... |
momentan am un singur amp ....unu era de forma ..si model diferit
pana termin sistemul apare si fratele geaman momentan este de lucru la acordaj si multe alte finisaje ...alimentari cabluri etc... |
o sa fi prezent pe 23 aprilie la severin?
|
daca se tine DA
am inteles ca pana atunci mai este ceva la Iasi ...nu stiu sigur |
1 Attachment(s)
am mai gasit una
|
Quote:
=)) |
Quote:
|
Ne vdm acolo :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
intrati la aceeasi clasa ??? ps. eu daca as termina masina nu as putea venii ...pana nu imi iau procura pe numele meu ... ar fi pacat , nu? |
Quote:
Eu nu concep sa parasesc casa fara sa stiu ca sunt in regula cu actele automobilului... sa nu mai mentionez faptul ca merg destul de des in afara tarii si procura in acest caz este obligatorie. |
Quote:
|
Quote:
|
in momentul de fata nu putem sa ne comparam in nici un fel noi 2.
eu folosesc 1 amplif de 5.7 kw cu 4 difuri de 15'' de 1 kw pe 5 plumburi de 66 ah. NICIODATA nu poti sa compari cele 2 masini . MOMENTAN 8) Eu daca pot sa vin, o sa vin. Menirea mea e sa ma distrez. Scorul in momentul de fata ptr mine este irelevant! O sa vina si vremea de scor. Oricum ptr ce este in masina acum nu ma dezamageste deloc masinuta si chiar o sa faca o impresie buna . Zic eu. Si ca si clasa sincer ma doare undeva ce loc iau atata timp cat masina mea canta toata ziua si nu am probleme tehnice de nici un fel ;) |
Si dak e sa luam menirea la te risti in sensul in care vin pe roti cu ea, stai linistit o aduc pe platforma :lol:
|
Quote:
|
Si cand o sa bag ambele amplifuri o sa am 11.5 kw reali pe ele.. nu cat o sa ai tu acolo din 4.. iar de difuri nici nu mai vorbim.. ca sa nu mai vorbim ca ale mele sunt pe 15'' si ale tale pe 18'' :lol:
|
Asta ca scorul e irelevant e cea mai mare minciuna, dacă e irelevant nu ai mai măsura masina la fiecare etapa si ai veni doar sa o expui...
|
Quote:
|
Era adresată lui Vlad nu tie acel răspuns.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O sa vin la prima etapa si nu o sa dau br. Ca vad ca roli continua in prostie. Si aici.
|
5 Attachment(s)
am inceput intregirea masinii
montat bord de golf 3 montat intaritura metalica sub bord si cateva ranforsari |
spor la lucru ;)
|
3 Attachment(s)
o parte din conectica este gata
incarcarea este si ea gata ..am reusit sa schimb releele de incarcare am luat 2 noi din acelasi lot ... 14,72 v cu bateriile neincarcate din toamna si cu o pierdere pe traseu pana la bornele ampului de 0.04 adica 14,68v |
Spor la lucru in continuare:)
|
spor este ..timpu e marea problema ...abia daca mai apuc 2-3 ore pe saptamana sa mai pun mana pe masina
|
2-3 ore de munca intens, restu timpului iti faci planuri pentru cele 2-3 ore, eu asa fac :D
|
Quote:
ma refer strict la masina ta si cea a lui ugod ... |
Eu ma chinuiesc pana cand imi iese cel mai mic detaliu :"> deci....nu stiu ce sa zic :D
|
1 Attachment(s)
am rezolvat si cu pierderea de 0.04 v
acum am pervect 14,8 v pe bornele amplifului sper dupa incarcarea tuturor baretiilor sa ajung la 15v sau poate mai mult |
Nepoate....arata ca panoul de forta de la renel:idea:.....azi maine platim factura la tine;).....!!!
Un video ceva cu probe ,teste ,sa ne facem si noi ideie,sau pastrezi secret????:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning