![]() |
Re: Corsa mea
Quote:
|
5 Attachment(s)
am si eu o corsa din 2003 eu o am d 2 luni motor1.7 u ce motor ai am niste poze ku ea ce ma sfatuiesti sa ii pun?
|
revin mai tarziu cu alte poze
|
Quote:
|
ce tunning pot sa fac la motor si unde se poate face
|
Quote:
|
ce se mai aude cu mica "bazdaganie"??cum se impaca kit-ul cu drumurile noastre?probleme ceva?
|
Quote:
|
tocmai de aceea sunt sigur ca e bine masina...asteptam si noi surprize fie ele si mici pe la primavara?
|
Quote:
|
eu nu ma mai joc cu tine daca incepe partea cu putere in plus :))
|
Din pacate...am reparat lovitura shi cum am ieshit din service la 4 ore diferentza ceva de genu asta...m-a lovit altu in acelashi lok...imi vine sa imi iau campii...s-ar putea sa o repar shi sa o vand... Offf nici eu nu shtiu ce cale sa aleg. Povatuiti-ma...
|
Quote:
:???: Imi pare rau pt.tine :sad: . Parerea mea ... vinde-o si ia'ti altceva :D ... E 'ghinionista' masina ... :rolleyes2 . |
vreau sa vand si eu o corsa dar nu stiu care e pretul ei pt ca are mai multe modificari daca poti sa ma ajuti iti sunt recunoscator poate stii pe cineva care vrea astept un raspuns de la tine
|
Quote:
|
am auzit ca intra in reparatii masina :) ma bucur ca in sfarsit se rezolva problema cauzata de neatentul ala si o sa o vedem cum trebuie pe strazi :)
|
1 Attachment(s)
In sfarshit imi duc mashina inapoi in service maine, sper k de data asta sa nu ma mai acroseze altu... Shi totodata azi imi vin nishte piese pe care le pun cred k joi... :D, in rest m-am plictisit de bara spate...shi m-am decis k i-ar sta mai bine cu alt model o sa postez poza shi astept sa vad ce ziceti... Tot raul spre bine...
|
Ignorati faptu k e toba pe dreapta shi vinyl-u ala...
|
FOARTE TARE FRATE in sfarsit si mai agresiva :) bravo fratioare...dar zici ca ne-am vorbit sa mor eu ca si eu m-am apucat de treaba la a mea...pana vineri e suspensia gata :)
|
:twisted: hehehehe "fraierache" azi imi vine suspensia ma ajuti s-o pun sau o duc in service miercuri sa o puna ei :D
|
frate cel mai bine sa o puna ei :) si la mine a vneit suspensia azi asa ca sunt pregatit sa imi clantzane dintii in gura la cat de rigida va fi :)))
|
eu am suspensie sport la a mea deja:-P
|
Sunt curios cat de rigida e a ta... K asta care am comandat-o e facuta sa nu se mishte :twisted: , nu de alta dar... jante mari...
|
Quote:
|
cred ca tu glumesti :))) doar masina mea e dacie frate...se monteaza la shoarecu SRL iar firma nu cred ca mai are rost sa zic ca sunt bilstein INTARITE deci e acelasi amortizor doar ca e mai tare si mai scurt :)
|
e destul de rigida se tine f bine in curbe are si roti late si se tine ff bine in curbe la un drum de severin craiova l-am c-am alergat pe unu cu o nubira
|
Tata eu am arcurile momentan shi sunt KW...pareri ai auzit de bine de rau???
|
daca vreti detalii ceva de suspensie nu stiu nimic am si evacuarea schimbata toata si rotile e modificata in germania
|
pareri nu am auzit dar imi place mult cum merge pe asfalt ca pe la tara "sare" cam tare prin gropi. Iar daca ai zis ca merg la preturi aste nu o mai dau mai schimb cate ceva la ea cand am bani si o tin pentru mine. e super imi place mult dar tati ar vrea un passat kombi stii si de aia ar fi vrut sa o dea dar nu iasa banii pe ea si degeaba nu o dau iar pana schimb eu pe passat cate piese am pe asta dureaza si costa asa ca ma apuc si eu de tunnat
|
ai discuri spate? eu am tamburi daca ai schimbat poate ma ajuti si pe mine ms
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
In sfarsit mi-au venit arcurile, sunt un pic cam dezamagit fiidca sunt FK chiar dak sunt cele mai tari de la ei... nu prea am incredere in produsele lor(chiar shi cu garantia mare pe care o dau). In schimb tovarashii imi spun k sa imi revin fiindca nu cunosc pe nimeni cu FK care sa aiba probleme cu ele...asa k... Nush ce sa zic cei care shtiu mai multe sa imi mai zica shi mie. Pun shi o poza k sa le vedeti dupa care saptamana asta spre sfarshit le montez pe mashina...low rider :D
|
sper sa nu ai probleme cu ele si asteptam poze cu masina mai aproape de sosea...;)
|
Quote:
|
abia astept sa vad masina ta dupa ce montezi arcurile.....
|
Quote:
|
super tari jentile..si cu noile arcuri ..o sa arate demential masina
cum sa zic.. sunt DITAI..super tare:) ai ales super bine modelul |
Quote:
|
vyper .. ai grija la gropile din bucuresti .. k la ce jante ai .. + arcuri ;)) :D
abia astept sa o vad mai aproape de strazi si cartier .... La 4TuningDay vei fi prezent ?? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2026 4Tuning