![]() |
Re: Mashinile nasoale din oradea...
mai era mai demult un M5 in orash inaintea lui asta , nu mai stiu 100% ce nnumar avear dar era sigurat M5 dupa sunet , dupa design dupa tot , dar vad ca a disparut
|
sunt mai multe bmw-uri care au spoilere si praguri de M, si isi mai pun ceva evacuari sau chip si se dau mari balene ca au Mpower, dar defpt... :P
|
ala era M5 crede-ma stiu sigur
|
Quote:
|
:)) cum zici:))... masa o fo curva:))
|
si de ce e nasoala totusi?
|
Quote:
zicea unu "mai incolo" ca ar fi forjata:suspiciou ... dar asta nu avem noi de unde sti:suspiciou . eu zic numai ca nu prea isi are locul pe topicul asta:mrgreen: ... desi eu am pus-o :drunk: |
o alergat`o la liniutze si anu asta si anu trecut draq s`o scuture...pfa
|
si o pierdut cu M3 ;)
|
nasol...
asta nu inseamna ca nu e masina klumea... poate cine stie ce sofer are... ati vazut ca si domy_m3 o facut un lambo cu bmwul lui din '89? dar nu ca ii masina varza ci ca nu are sofer...:)) uitativa pe topicul lui domy_m3 eu am crezut ca ma pish pe mine de ras cand am vazut...:)) |
Ba, terminati cu prostiile, de unde naiba sa aiba 587 de cai ? Ati pus botul ca e chipuita ? Si da, e forjata. Si da, a batut-o un M3
|
daca te bagi la cateva linii cu un M5 deja e forjata ? :) :) :) voi credeti ce spuneti ?
E un m5 automat , cum naiba poti sa o chinui ? :rolleyes2 |
Faci abuz de Launch Control ;)
|
Intr-adevar ca daca bagi o masina la cateva liniute nu o poti numi forjata:blahblah: , doar stam de vb despre un M5:giggle: . Si la cum arata masina si cum suna:ihearu: :weirdface ... nu:no: prea as zice ca ii forjata... iar daca e forjata si nu mai are nevoie de ea... :mrgreen: sa mi-o dea mie:mrgreen:
|
nici eu nu mas supara sa mio dea mie asa forjata.. :)
|
singurul lucru care se poate uza la masina aia pe drumurile noastre sunt suspensile & co .. dar hai sa mai facem offtopic ...
|
Deci fratilor... masini naspa nu a mai vazut nimeni... nu mai pune nimeni poze???
|
am eu una albastra in zona mea cik are piele la interior da nu prea imi vine sa cred. dak cumva trec pe langa ea .. ii fac o poza si o pun
|
Ce de pasionati pe-aici frate...
|
Quote:
|
Quote:
Sau te referi si la pasionati de a gasi masini neaspa? |
Nu mai stiu la ce ma refeream. Oricum postez aiurea pe-aici, nu ma omor dupa forumul asta. :)
|
Quote:
Ii rea plicitsela asta... |
Chiar iti place forumul asta ? Vezi cumva comunitatea din Oradea sa posteze pe-aici ? Arunca mai bine un ochi pe forumul wsr, poate iti place si iti mai pierzi vremea pe la ei. :)
|
Quote:
Am un cont si pe wsr numai nush. nu ma prea obisnuesc cu forumul ala... hai ca poate incerc mai mult p-acolo...:) |
hehe,prieteni stiu de ce :)
PS: Valer,tradatorule,cica Timisoara,RO :) :) |
Pai daca aici sunt, ce sa fac :P
|
Quote:
|
Re: Masini nasoale din Oradea, kitsch tuning
Mdeah... tiganie...
Daca masina asta o putem numi tiganie... nush ce sa mai zic. |
va rog sa va moderati...sunteti baieti maturi nu ceva fete caree se trag de par :)
|
Quote:
Noi suntem ardeleni... scriem greu si rar...nu ca tu nu ai fi:twisted: |
Hehe, boss, aia era pe vremea cand erau mici probleme cu WSR si 4T.
Bineinteles ca sunt ardelean :D |
Quote:
tiganie curata ziceai? tu te-ai nascut in bentley si ai condus numai lamborghini reventon de vorbesti asa? mai controleaza-te. |
Quote:
are peste 570 si aici nu-i vorba numai de chip; tot ce tine de evacuare,admisie au fost facute in germania. |
70 de cai din admisie si evacuare? de chip nu poate fi vorba ca`i aspirat...am vazut ca mai nou il conduce o tipa,si si`a tras niste bijuterii pe 19" Hartge :X
|
Quote:
|
hai mai cu masini nasoale, parca asta scrie in titlu :) ca m5-ul chiar nu intra aici oricata carcota sau invidie ar exista ;)
|
un slk 350 de toata jena se plimba prin oras...ii alb,am vb cu tipu,un manelar borat... vrea sa`i puna jante pe 20 croame,oglinzi cromate,neoane,basii in portbagaj,ceva kit d`ala nesimtit de la Carzone Specials de Astra G...:crazy:
l`am si condus,trage putin mai tare ca un logan de 1.6...nimic special :poke: |
=)) Horicutz cand o sa te trezeasca din somn cu evacuarea aia o sa stii despre ce ii vorba =)). Sau cand o sa te calce peste degetele de picioare cu croamele alea naspa de 20" sau cand o sa iti traga o oglinda daia cromata peste spate =))
:poke: |
glumeam Alex,stai flex ca suntem prieteni d`aia mi`am permis luxul :D
:boogy: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning