![]() |
Re: Bmw E30 - 1990 ~ Death Bringer
ce ai facut ai rezolvat problema e inmatriculata ?
|
Saptamana asta o voi rezolva!
|
Salut!Am revenit!Au fost ceva probleme dar s-au rezolvat!Miercuri sau joi va primi numere si ursul in sfarsit!Are si un nou eleron!Nu e nemaipomenit da asta e!Voi monta kitul Mtech 2 fara spoilere!Sper sa fac rost de bani sa il scap pe Maroo de bara aia urata de spate!Peste 2 luni am in plan si o vopsea!Tot atunci sa vad cum fac,vreau sa schimb si stopurile cu unele pe leduri rotunde!Da la varianta asta ma mai gandesc!Bafta tuturor si spor la tunat!
|
yeeey :D
bravos,asteptam sa-l vedem 8) |
Quote:
|
Bandourile de pe usi + praguri!
|
Astazi a primit si o toba intermediara!
|
si un sound ceva???
|
La sound nu ma prea omor!Are cd player Pioneer si patru boxe Magnat!E suficient!Poate o sa iau un mp3!
|
vred k m-ai inteles gresit.Te intrebam de sound ca ziceai k i-ai pus o toba intermediara si din asta am inteles k i-ai modificat evacuarea.
|
M-am gandit ca de asta e vb!Inca nu am montat-o!O schimb ca actuala e dusa!Se aude bine!
|
Asa cum am spus voi renunta momentan la proiectul turbo!Maine ursulache va intra la transplant!Va primi un m20 2.5!Cel ce va prelua motorul pregateste o surpriza pt un eveniment apropiat!Prietenii stiu cine!Bafta si ne mai auzim!
|
vecineeee ce mai face ursaruuuu?????
|
Sa zicem bine!Ii schimb motorul ,instalatia electrica va primi si serpi!
|
ohooo bvbv
|
totusi stau si ma gandesc la ..cum i-ar fi stat cu ..o admisie de aer fortata..de catre gazele de evacuare:twisted: :rolleyes2
in orice caz astept ursul inapoi la locul lui in cartier PS Vezi ca nu prea mai sunt locuri de parcare :lol: |
In urma divergentelor dintre 4Tuning si A.C.S. Anonymous Motorsport rog un moderator sa stearga topicul "Bmw E30 - 1990 ~ Death Bringer" din cadrul thread-lui Masina mea,sectiune Bmw!
Multumesc! |
ai privat de la mine...
|
frumoasa masina......s-o stapanesti sanatos
|
Multumesc pt aprecieri!
|
sper sa nu te superi k te anuntz aicea.....dar vezi k tzi-au pus aia de la primarie aviz pe parbrizul masini k e abandonata pe domeniul public si s-ar putea sa tzi-o ridice de acolo!!!
|
Quote:
|
Quote:
Maroo ai o bara spate urata rau de tot!Nu mi-o dai mie? |
hmmm ma nenea sincer acum chiar imi place cum se vede bara doar ca tre sa-mi iau alte roti sau flanse mai mari dar schimb rotile sigur ....daca gasesc mt2 ti-o dau am auzit ca s-a ieftinit bara a ajuns pe undeva pe la 200 si ceva dc nu intrebi pe cineva care aduce???iar cu bombele cred ca va raportez la militie nu mai pot sa dorm linistit :)) hai dracu cu masina aia mai repede sau macar aduo acasa si lasa-mi mie cheile si cand ma plictisesc mai fac cate ceva la motor si tot e gata mai repede...
|
Tre sa imi iau chiuloasa de la Nosu si pe miercuri e gata!
|
de ce chiulasa ai nevoie? si in afara de asta ce alte piese?
|
Am revenit dupa o lunga perioada de timp!Azi sa zicem ca am inchis motorul!Mai sunt cateva amanunte de pus la punct!Luni ma voi duce sa rezolv cu actele iar pe joi sper sa dau ursul pe strada ca il mananca talpile rau de tot!Bafta tuturor!
|
hai bafta si scoate-l la vedere ( pe urs, k sa nu se inteleaga altceva :) )
|
vecineeeeeeeeeee sa ma dai dracu si pe mine o tura ca m-am plictisit de pietoneala =))) ma mananca dracu pe mine talpile si nu stau de cand sta al tau ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un up cu ursache care se bronzeaza pana vin numerele!
|
Miercuri ursache va avea toate actele si numerele necesare ;)
|
Hai ca am innebunit asteptand!Deja e cu martori!
|
asteptam asteptam.....
cat sa mai asteptam?:???: Vecineee hai odata ca ..pierzi locul de parcare.... nu am unde sa-mi parchez masina asa ca ...iti mai acord cateva zile sa-l aduci pe " aducatorul de moarte ":lol: |
masina asta rugineste de stat pacat ca te chinui cu numerele alea de atata timp
|
Quote:
|
Quote:
TU ce astepti de te vaiti?? |
E fan ursul meu!
|
Quote:
treaba asta? astept sa il aduca acasa, sa-mi fac poze pe capota lui, in costum de baie...:lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning