![]() |
Re: Focsani
am uitat sa mentionez pt cei care conduc 19tdi .sedan sau masina mortuara,fratilor nu mai pierdeti vremea aiurea pe forum .poate aveti altceva de facut mai bun..aici noi vb despre motoare nu despre masini agricole....poate va incurcam sistemul de gandire si nu vrem sa avem remuscari...
|
daca nu am fost explicit....folositi dex-ul
|
Focsani
Cei mai tari..."7000 racing club"...
|
Am si 150Cp pot sa intru in club....
|
Pot sa imi prezint masina..: كأننا عشرون مستحيل في اللّد ، والرملة ، والجليل هنا .. على صدوركم ، باقون كالجدار وفي حلوقكم ، كقطعة الزجاج ، كالصبّار وفي عيونكم ، زوبعة من نار.. هنا .. على صدوركم ، باقون كالجدار نجوع .. نعرى .. نتحدى .. ننشد الأشعار ونملأ الشوارetc.
|
....................................inca nu.....se vor adauga si imag...dar la momentu potrivit...
|
da upo??,,,,,,,,,,,,,,,......................
|
Ce imagini...?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:O Audi A8 ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ba io nu pot sa dau reply la posturile voastre.
NEN io am a6 4200 v8 335 cp. si nu conteaza cat consuma la cum fuge. |
da de ce ma intrebi? te bate vreun gand dupa ce ii pui cip?
|
Taranu , repley dai pe quote ;) si scrii sub textu ala , si posteaza intr-un sg post , o data ... ca ne dau astia afara de pe forum ... au si ei anumite reguli . Nu ma bate gandu de CIP ... ca dupaia trebuie sa imi cumpar masina noua ... fiindca din cat am inteles eu iti forteaza motorul si uzura lui ... deci putere mare pe durata mica :D A6 V8 :D pot sa imi pun si 30 de CIPuri si nu te fac ... plus ca la disel nu e recomandat sa faci intrecerii se strica , nu stiu ce la ele , tot pe aci am citit pe forum ... si apropo ma cheama Victor , incantat ... YM vik_nen daca e ceva :D ... ganduri de tuning exterior , ca la motor nu cred ca mai e necesar :D ... Daca are cineva de vanzare un Mp3 player ptr masina cu iesire ptr statie ( Subwoofer ) ... am boxele stock ( 8 incinte , 4 de medii si bass si 4 tweetere ) putere totala , dupa spusele producatorului ( Pioneer ) 160W - 120W ... as fi interesat sa achizitionez ... pana in 2 - 2.5 mil ... ms :D
|
nu ca te dam afara de pe forum.......ai inteles gresit......nu esti bine venit in acel club despre care tot zici tu(nen) si ben..: urata sigla...reguli ca de ***....nu ai mai intalnit asa reguli ..plm si alte d'alea..." nici macar nu te-am invitat in club frate-miu......
|
NEN daca vrei am io un PICKUP dela rusesc de 2.5 milioane dar cred ca o sa sara placa de la trbpidatiile motorului diesel :lol:
|
cred ca primim si cu 90 hp....doar sa ne ajutati cand e nevoie (spalat o masina...o pana ....sau altceva)=)) ....si apropo ai zis ca la cat mergi tu cu masina.....mai bine asa frate nu iti tb mai mult de 90 sa mergi prin parcare sau pana la piata
|
eu nu mai zic nmic:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu luati in ras tdi-urile sau masinile cu kw putini dar si greutate mica ;)
|
...maine imi iau un 2.5v 6 tdi ,ii schimb turbina + intercooler,si o remapare micutza si...o fac masina de liniutze ;)
|
Fratilor l-ati disperat pe saracu baiat "VN-08-NEN"...o sa ii moara caluti si cu ce se mai duce el la piata...
|
Bai mickye dj ti-ai scos bestia la asfalt...:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Tazule da tu ce masina ai ? De esti asa tare ? Nu au toti banii tai sa isi cumpere masini de sute de caii ... Tu ai lucrat la C&C Tuning Focsani ? Acolo pe langa liceul 1 era un magazin ...
|
Quote:
|
Quote:
|
pt NEN....................................
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning