![]() |
Re: Peugeot 407
Quote:
Nice job :D |
1 Attachment(s)
Pun si eu o poza editata de mine ... nu prea ma pricep ... dar sunt multumit de ce a iesit :D
Noroc si de modelul care a pozat pt mine :D |
super frumos 407-le. e criminalaaaaa
poate am sa reusesc sa ajung la p. neamt sa o vad mai bine :) |
1 Attachment(s)
un fel de preview :shock:
|
1 Attachment(s)
sau..... :rolleyes2
|
cat de marfa poate sa arate 407-le ....:yikes:
crek e singuru 407 modificat:rolleyes2 .....Respect k ai avut initiativa ;) ..numai bine ...! |
te-am vazut dand ture prin copou :D ... foarte frumoasa masina btw;)
|
Quote:
|
deci frate, ai o masina naspa, e urata, nici nu m-as sui in ea, e kiar nasoala, si ce ai pus pe ea, kitch curat, deci e foarte naspa, clar
p.s.: nu ma dai si pe mine o tura cu ea, sa fac din mana la lume, sa vada cu ce ma plimb eu? :D:D:D |
acum e si mai misto!!! ti-ai schimbat numarul, nu? CRS???
|
@cristi_407,ai putea sa renunti la ramele de la numere
Arata bine masina! |
O sa vad ce o sa ii mai fac..Decamdata astept ziua de luni sa o bag la vopsitorie..si acolo o sa mai fac eu anumite schimbari..
|
ohoo ... abia astept sa vad 407`le aratand ca un m6 ;)) :D bafta
|
Felicitari cristi pt masinutza!!!!este supeeeeer si bafta in continuare
Am si eu acasa un 306 de prin 97 si tre sa contrazic unu care zicea pe aici ca nu sunt bune....am cumparat masina sh in 2000 si multe nu am schimbat la ea si merge impecabil.intra-adevar intretinerea e marisoara da nu se cere toata ziua la service:lol: :lol: Felicitari inca odata!!! |
Azi am dus masina in service..a intrat deja la demontat.Pe 9 martie mi-a promis masina gata..Sper sa arate bine.Vor mai fi mici modificari la estetica..
|
Quote:
Cu siguranta va iesi bine ;)) ... Ne dezvalui si noua modificarile care le va suferi ?:P |
Pai eu cred ca intra la vopsit unele elemente sau toata masina;)!
|
Toata masina va fi vopsita cu o vopsea specifica M-urilor de la BMW si anume Idianapolis Red..Vor disparea elemetele cromatate pe pe sapte, si anume emblema si si inscriptia ``peugeot`` iar logoul cu 407 va fi vopsit in negru..
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: Glumesc glumesc ... va iesi super ... Poate o sa fie colege de service masinile noastre saptamana viitoare ... daca o bag si eu la cosmetica :D |
Grila cromata doar pe orizontala ii mai pui ?
|
Da..dar nu sa imi mai revin un pic cu banii..Deja in luna asta am chetuit MULT..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ba tu esti criminal sa dea draq =)))))))))) el asa se baga la tine pe topic ma? m-a bufnit rasu la replica ta cristi si daca o vopsesti toata ii lasi liniile decrom sau? tinant cont ca ai zis ca 407 scrii negru ! negru pe visiniu si crom pe visiniu nush parca suna ciuda....dar o sa vedem ps: sfw am glumit sper ca tii la gluma 8) |
Dispar si bandourile cromate.. ma tot gandesc cu emblema din fata..
|
Quote:
SFW ... helpppp ..... Tu lai convins si data trecuta |
Am vopsit bandourile, si la emblema am vopsit doar rama cromata din jurul emblemei in culoarea caroseriei.. http://www.protv.ro/emisiuni/divertisment/pro-motor/ am gasit aici un M6 cu coloarea care am imprumutat-o..e emisiunea din 24 cu Nicoleta Luciu
|
Abia astept sa vad masina vopsita ;))
Stiu culoarea e super marpha |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Cateva poze..
|
4 Attachment(s)
Alte pozeee..
|
holly shit ....:shock: :shock: :shock: :yikes: :yikes:
ce adevarat poate sa arate masina....felicitari si respectele mele....chiar f dementiala |
Hai k a ieshit frumos ... dar pacat de bandourile cromate :( ... park e prea sobra fara ele
|
foarte frumoasa masina....
|
Multumesc..
|
ii sta bine si fara crom :) superba avatarul meu de pe mess se bucura de pozele tale de ceva vreme ...sper sa nu te superi ! CEL MAI TARE 407
ps: am comparat 2 poze ..si culoarea e doar mai inchisa..daca nu esti atent nu prea iti dai seama .... asta din poze! live sa spuna cine a vazut-o daca e diferenta mare sau nu |
cristi as avea o sugestie ptr tine :)
Renunta la suportul de numar .. si prinde direct numaru ca nustu park e prea gros si cu suport |
Cristi ... ce sa zic ... decat ... nu imi place :lol: Hai ca glumesc, stii doar ca e superba masina ta.
Quote:
Nu e o diferenta extraordinara, dar este sesizabila ... asta e spre caramiziu. Oricum, dorinta lui cristi de a avea un 407 unic a devenit realitate :D |
da am obs asta...e spre caramiziu ..se vede bine acnd bate lumina in ea ... oricum banuiesc ca nu toti isi vor da seama ca masian e vopsita
|
2 Attachment(s)
E spre caramiziu..Mie imi place..Seara nu prea iti dai seama..
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning