![]() |
Re: Femeile la volan
...ce interesant...tot timpul "era sa patiti" din cauza femeilor :rolleyes2
nush dc,eu tot asa sunt cu taximetristii.oare m-i s-o pus pata p ei de cind am luat 45 d zile d la medicul legist,sau care o fi problema???? |
Quote:
|
eu ma intalnesc cu o soferita si bineinteles ca se crede priceputa la sofat.
nush de cati ani are carnet dar banuiesc ca are de ceva ani ca majoritatea femeilor, zice ca a mai avut pb dar la viteza mica eram in afara localitatii, bezna, nu venea nimic de pe contrasens si ii zic "pai pune faza lunga sa vezi mai bine". a pus faza lunga, pb e insa ca atunci cand au inceput sa vina masini de pe contrasens, n-a scos faza lunga decat cand i-am zis eu. iar la intoarcerea din 3 manevre a oprit de vreo 2 ori motorul ca il tinea aproape la relanti. |
pai da! f PROST adica! eu ca baiat luam cainele sub roti :)
|
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: trixi
|
lumea soferilor se imparte in 2 categorii:
1. cei priceputi, unde se vede inteligenta in trafic si abilitatea de a conduce o masina pana la limita... 2. ce care se cred soferi si care in realitate nu sint decat niste "hingheri" pusi pe demolat masina... tin sa mentionez ca sexul conducatorului auto nu are relevanta... desi cele mai multe dintre femei se regasesc in a 2a categorie, nu pentru ca nu vor ci pentru ca nu pot! cele mai multe! nu toate! ca imi pun fetele in cap...:D |
Quote:
|
Mai fratilor ce ma iau de femei mai bine zic de mine cum conduc :
Yo sa fie a draq de masina daca sar de 90 - 100 km/h max , si am lovit masina decat o data ,am dat cu ea in gard pt ca am uitat k am carlig la ea si vedeam k mai am loc :D :D :D in rest nik , nu-mi place viteza si fac si yo gafe ca orice om ,de ex: am intrat in depasire la un autobuz fara sa ma asigur si era sa ma loveasca unu (se intampla acu 2-3 sapt) se intampla la oricine asa ceva , nu poate sa zik nimeni k el conduce perfect pt k nu e asa , e imposibil sa nu faci o gresala in trafic cat de mik o fi ea dar o faci ..... ! (dar in schimb fac liniutze la greu,astea imi plac la nebunie) ! |
mda... dar vorbeai de o greseala cat de mica... nu de autobuze depasite fara sa te asiguri....:D
|
eeeee acu si u :D , tu nu ai facut nici o gresala de asta , dar de atunci ma uit de 10 ori inainte sa depasesc :D :D :D
|
Quote:
|
Pai normal k nu ma supar , nu exista om care sa nu fi zgariat masina cel putzin odata , cunosc un tip care merge in Germania cel putzin o data pe luna si are permisu` de 20 de ani si acu 2 sapt o lovit prima masina din viatza lui , deci niciodata nu e prea tarziu , nu doresc la nimeni asa ceva !
|
ahaaaaaaaaa! :D azi m-am prins eu de ce nu pleaca femeile de la stop la timp. ea la volan eu in dreapta mai devreme si oprim la stop. si uite asa ii vine cheful de mozoale. nu m-am uitat cate secunde mai erau de culoare rosie ca nu eram eu la volan dar dupa cateva secunde vad ca habitaclul e luminat in verde, de unde pana atunci era luminat in rosu. de ce oare? era si o masina in spate si probabil a vazut ala ce facem noi acolo. ma mir ca nu a claxonat noroc ca i-am atras eu atentia ei ca e cazul sa-i dea drumul ca vad ca n-avea deloc grija semaforului... of femeile...
|
nah,probleme mai mari sa nu ai cu femeile la volan,si cred k vei fi si u multumit!:D HAVE FUN!;)
|
ce vrajealaaaaaaaaaa...de parca tie nu ti a placut...si oricum si voi faceti din astea la volan...asa ca nu te mai face asa de nemultumit:lol: :lol: :lol:
|
Am tot timpul din lume sa ma giugiulesc cand e masina trasa pe dreapta undeva sau cand nu-s in masina sau chiar si la semafor dar nu cand se face verde. in fine intr-un fel a dat bine ca i-a trebuit si ca a uitat si de culoarea verde :D dar din punct de vedere al sofatului... :D
insa in fine nu conduce chiar rau per total. in schimb ieseam din parcare de la mall in Iasi si era cam ambuteiaj din cauza ca o masina neagra (nu mai stiu ce model dar parea mai barbateasca) nu inainta cu toate ca era loc sa treaca chiar daca nu ca pe autostrada. tot ii faceam semn cu mainile sa treaca... nimic... nu vedeam cine e la volan din cauza montantului de la parbriz. si mi-era ca e vreun jmecher care nu se da la o parte ca asa vrea muschii lui de mai era putin si ma duceam sa il iau oleaca de guler. dar cand mai inaintam putin surpriza: era una bruneta, creata si derutata la volan. atunci am inteles eu care era problema... |
Iar mie personal nu mi se intampla niciodata sa incurc lumea prin trafic... eu is ala care depasesc iar la semafor cum s-a facut verde am plecat. as uri sa fiu claxonat sa ma misc. mai ales ca sunt pasionat de curse si de la anul chiar o sa debutez in campionatul de viteza in coasta... s-a mai intamplat sa nu plec cand s-a facut verde si sa stau pe frana cat am avut chef dar am facut asta intentionat pt ca m-au claxonat de aiurea idioti cand inca era semaforul pe rosu.
|
:D:D:D hai hai! ...nu e chiar asa! chiar nu ti s-a intamplat niciodata sa "dormi pe tine"? sa te gaseasca verdele cu gandurile aiurea si sa ai o secunda sau 2 de neatentie?
|
nu mi se intampla. oricum chiar si daca e sa ma gandesc la ceva conduce masina subconstientul meu si o face poate chiar mai bine decat constientul.
eu chiar si cand merg tare uneori subconstientul conduce masina. daca joc raliuri pe computer pe trasee cunoscute nu mai zic... de la start la sosire se intampla sa ma gandesc la cu totul altceva si conduc din subconstient. mie condusul mi-e intrat in reflex. |
nu zic ca eu nu mai fac unele greseli dar sa nu plec cand se face verde nu prea mi se intampla mai ales ca pe aici avem numaratoare inversa cam la toate semafoarele
|
Nu mai criticati atata femeile, pentru ca sunt o gramada de barbati afoni si nesimtiti in trafic, aici sa nu uitam de soferii de taxi si maxi-taxi pe care e imposibil sa nu-i vedeti pe bl. Mamaia la Tamponari si Accidente usoare zi de zi! E adevarat ca mai gresesc si ele, insa stiu sa-si ceara scuze cand o comit, spre exemplu de altii care te mai si injura cu toate ca ei sunt vinovati. Zicea cineva pe pagina anterioara parca de macheat la semafor, chiar acum 2 zile am vazut o femeie de vro 35-40ani care statea la semafor, fiind prima, verde pus si abia dupa 10 sec( dupa ce s-a aranjat, rujat fardat) a plecat...
|
si cate claxoane au fost in urma ei ? :)
|
lasa claxoanele da cate p***i in gura si-a luat...:))
|
Quote:
tu le mai si iei apararea? pai asa o faza cu atata egocentrism e prea de tot. aici e vorba de lipsa totala de respect nu e vorba de cele 10 sec pierdute. ar trebui facuta o baza de date (daca nu exista deja) cu soferi/ soferite de ocolit sau care trebuie invatati(e) o lectie despre respect in trafic. (cam cum e topicul "Kamikaze pe shosele" de pe un site interzis (cu motiv) aici (gasiti topicul dupa o cautare pe google) |
ar cam trebui sa se faca semne distincte pentru idiotii si idioatele care sunt afoni sau afoane cu condusu ...
gen lamaitza :D |
:lol: :lol: :lol:
|
mustang vezi ca "afon" are alt sens decat ii dai tu... http://afon.vocabular.ro/wordSearch....a5e28876790eff
1. AF'ON, -Ă, afoni, -e, adj., s.m. si f. 1. (Persoană) care suferă de afonie. ♦ (Persoană) care nu poate cānta corect, care nu are voce. 2. (Lingv.; la f.) (Consoană) surdă. - Din fr. aphone. Sursă : DEX'98 (1218) - ana_zecheru 2. AF'ON adj. v. surd. Sursă : Sinonime (171146) - siveco 3. af'on adj. m., s. m., pl. af'oni; f. sg. af'onă, pl. af'one Sursă : DOR (220774) - siveco 4. AF'ON ~ă (~i, ~e) si substantival . Care cāntă fals; care nu are voce (sau auz muzical). 2) Care nu are sonoritate. ◊ Consonantă ~ă consonantă surdă. /<fr. aphone Sursă : NODEX (322171) - siveco 5. AF'ON, -Ă adj. 1. Care si-a pierdut vocea. ♦ Care cāntă fals, care n-are voce sau simţ muzical. 2. Consoană afonă = Consoană care se articulează fără vibrarea coardelor vocale; consoană surdă. [< fr. aphone, cf. gr. aphonos < a - fără, phone - voce]. Sursă : DN (360935) - LauraGellner |
doaamne!la ora asta tu ai asa idei?????:D :D :D minte odihnita poti sa ai si u!!!
|
bine mah ... atunci pentru cei si cele care sunt paralele cu condusu' :)
|
hehehehe , vedetzi cum folositzi cuvintele k apare iasi_drifter cu dictionaru` :D :D :D
|
sa nu se mai intample :lol:
|
:D :D :D femei la volan ???? nu radetzi k era sa ma fak femeia parf cu masina , a condus ea k yo nu aveam pofta (alcoolu`) si mai avea 10 cm ca sa ea o borna cu noi :D :D :D
|
Sambata am vazut o vaca care avea un bmw seria 6 si l-a facut praf, nu stiu cum pot unele sa aiba asa masina si sa nu stie sa aiba grija de ea!!!
|
app de faza cu plecatul tarziu de la semafor iasi_drifter... azi eram cu prietenul meu in masina si asteptam sa se faca verde...si el ma saruta si eu ii tot faceam semn ca s a facut verde si trebuie sa plecam....asa ca, nu numai fetele sunt neatente la asa cva. se intampla tuturor;)
si Mititica, te ai gandit ca poate nu a fost vina... "vacii"?:???: |
am si eu o curiozitate ...
Care`i rata accidentelor provocate de femei si care`i rata celor provocate de barbati ? Just asking!:rolleyes2 |
pai intreaba si tu la politia rutiera...ca nu are de unde stii nimeni:lol:
|
daca prin accidente se intelege si contacte ale diverselor parti ale caroseriilor masinilor cu diverse obiecte de prin parcari... 10 la 1 :lol:
oricum as zice ca is mai multi soferi decat soferite si e normal ca or sa faca mai multe accidente -grave- barbatii. problema cu femeile e ca is prea precaute si/sau speriate si/sau dezorientate si/sau neindemanatice si daca au probleme la 10-20 la ora cum o sa mai si mearga cu viteza? ieri a schimbat cea de care am vb o banda fara sa se asigure si a si recunoscut ca a avut noroc ca nu ne-a si lovit ala care venea din spate... probabil femeile nu provoaca accidente grave ca in afara orasului merg la fel de lent ca de obicei, nu se angajeaza in depasiri decat rar si in locuri f sigure. si (cred ca) femeile conduc mai putin in afara orasului decat barbatii. ele isi si iau masini de oras mai mult decat barbatii. e intr-adevar bine ca nu fac accidente grave prea multe (dar mai fac si ele destule) si e mai bine sa ajungi mai tarziu acasa decat niciodata. clar ca femeie lenta si enervanta vs barbat rapid si apoi mort = 1 la 0 dar noi mergem mai tare si mai agresiv pt ca pe noi viata ne invata ca e mai bine sa fim mai temperamentali si asta se aplica si la volan. voi sunteti mai pasive si din nou asta se vede si la volan eu unul conduc mai prost daca merg incet ca ma plictisesc si nu-s cat trebuie de atent. conduc insa mult mai bine cand merg in ritmul meu. vitezometrul pt mine e oricum un accesoriu nefolositor in general. doar cand stiu ca sta garcea cu radarul pe mine ma intereseaza cat am la bord. ca o concluzie, barbatii merg destul de corect in general insa uneori periculos pt integritatea corporala a lor si a altora iar femeile merg mai precaut dar de multe ori mai neindemanatic si/sau enervant de lent. barbatii gresesc putin dar cand gresesc, gresesc grav, femeile gresesc mai putin grav dar de mai multe ori. ramane pt fiecare sa decida cum e mai bine. eu unul o sa il consider la orice ora de exemplu pe pilotul de raliuri Colin McRae care e f rapid dar a avut si o gramada de accidente, un sofer mai bun decat o femeie obisnuita care nu poate nici sa parcheze normal o masina. consider ca e vorba de cu totul alt nivel. insa o sa prefer totusi cand o sa fiu pe DN ca de pe contrasens sa vina femei cu 80 la ora decat barbati cu 200 la ora :D |
in ultima vreme si intre femei am inceput sa vad oarecare diferenta...este "disperata" kre se tine d volan,d park ar depinde viata ei d ea...in gen in masini rupte,k se stie k e la faza cind invata...apoi next level..fete tinere,kre nu isi permit sa invete p o dacie rupta,conduc ceva mai nou..mic,si se cred prea pricepute(de preferabil imi aleg o alta ruta daca le vad)....apoi-asta e moartea mea-specia "masinutza rosie" cu nr,ANG,ANK,YBY,EMI,ALN...si asa mai departe,ele sunt femei mai in virsta,kre au masina lor,dar in veci nu se vor invata cu condusu'....si ultima categorie,e aia d la kre pici p spate..in gen la bordul unor limuzine impunatoare,femei putin mai in virsta...nah d ele nu tre sa-mi fie frica! :D
|
lasa Trix...ca am vazut si eu una intr un audi a6 care nu si tinea banda si venea spre noi...pana i am facut eu semn prietenului meu care vorbea cu mine, ca proasta mai are putin si intra in noi...deci nu tine de masina...tine de atentie si pricepere:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning