Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Discutii diverse dinainte de nasterea sectiunii( arhiva Mures:D) (https://forum.4tuning.ro/402-mures/19683-discutii-diverse-dinainte-nasterea-sectiunii-arhiva-mures.html)

Senzor 28-03-07 00:26

Re: Mures

BTW, astept sa va intalnesc pe toti, sa va cunosc mai bine decat dupa numele de pe forum (Inafara de PIJ, Vali si Oszkar, pe ei ii cunosc deja:D ). Pana atunci toate cele bune!

ByAlin 28-03-07 00:54

.................

clau_vr6 28-03-07 16:52

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 820429)
claule... tu nu ti-ai pus axe cu came de vr6 2900 ? am auzit ca creste puterea motorului cu ceva... am vazut de vanzare pe forum.... si deaia intreb daca merita... erau 200 euro (nu shu ce incredere poti avea... dar na...)

Salut vali .... axele cu came de la 2,9 la 2,8 nu se potrivesc si asta pt ca motoru de 2,8 e in 12 supape... adica 2 pe piston (1 admisie...1 evacuare) iar la cel de 2,9 exclusiv Corrado motoru e in 24 de supape...adica 4 pe piston (2 admisie ....2 evacuare)...si cu asta am spus tot.... dar oricum in 2 3 saptamani o sa aduc un Corrado Vr6 de afara complet de 2,9..... asa ca cine e interesat de motoru ce il am eu in prezent pe Corrado sa sara cu ofertele.....VR6 2,8L 6 cilindri 200 de cai....astept oferte....

clau_vr6 28-03-07 16:54

ar potrivi doar in cazul in care as schimba toata chiuloasa .... sa iau o chiuloasa de 2,9 si sa o pun pe un bloc de 2,8.... si atunci se schimba datele problemei..... dar nu imi merita din moment ce o sa imi iau un corrado vr6 de afara....

boti 28-03-07 19:21

salut Clau. "umblat in debitmetru de aer" - ce inseamna? pot sa "umblu" si eu la debitmetru?

vali-tgm 28-03-07 19:32

da stiam asta clau vr6. ma refeream cu tot cu chiuloasa. dar daca aduci unul complet vr6 2,9 atunci se intelege... :D

boti 28-03-07 20:47

are cineva "sturt bar" pentru astra G? cel putin pentru model...

vali-tgm 28-03-07 20:48

ce sa avem ???? chiar nu stiu la ce te referi. fi putin mai explicit.

Senzor 28-03-07 22:53

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 821492)
.................

Cred ca ai nimerit post-ul gresit...
Nu stiu ce ai vrut sa spui prin "................."

stelypro 28-03-07 23:20

Quote:

Originally Posted by boti (Post 822493)

salut
pot sa iti aduc eu

boti 29-03-07 19:26

am scris eu gresit :)) e vorba de STRUT-BAR. O bara intre telescoape fata sau/si spate. Stelypro, la ce pret?

stelypro 29-03-07 21:18

nu stiu pretul acuma dar variaza intre 80 si 170 de euro cu aproximatie. incerc sa iti zic maine, si depinde si d ecare vrei fata sus sau jos sau spate

vali-tgm 29-03-07 23:19

pana la urma care sunt cei care merg la 4tuning days ?????? acuma pe ultimii metri....

MS 87 PIJ 30-03-07 00:16

Mah io sigur ca nu :)) io o iau directia OPUSA!!!!!!!! :::((( da las ma ca ajung eu akasa!!!

MS 87 PIJ 30-03-07 00:19

Oricum !!! DISTRACTIE PLACUTA pt cei care merg la 4tuning days!!! Si sa speram ca la anu sa patricipam si noi !! >>>MURES<<< !! HAVE FUN

BMW Fan 30-03-07 01:00

Eu ma duc daca totul iese bine :D

Dutzu 307 30-03-07 14:06

Restu la 9 la city

clau_vr6 01-04-07 14:35

Quote:

Originally Posted by boti (Post 822379)
salut Clau. "umblat in debitmetru de aer" - ce inseamna? pot sa "umblu" si eu la debitmetru?

In debitmetru de aer ai putea normal sa umbli doar in cazul in care nu e digital....adica sa fie cu clapeta.... daca e cu clapeta se poate umbla si poti castiga o cantitate mai mare de aer.... din care va rezulta si mai muta benzina data de computer... si normal va merge mai tare masina.....cam atata se poate face din debitmetru .... dar asta include neaparat si un filtru de aer sport

Dutzu 307 01-04-07 14:38

ajuta cu ceva un filtru de aer sport? afecteaza cu ceva masina in timp daca il montezi?

clau_vr6 01-04-07 14:38

Quote:

Originally Posted by boti (Post 822493)

salut....daca te intereseaza strut-bars suna-ma la 0745199860 si se rezolva... preturi foarte bune .... pt ca noi lucram direct cu producatorii....astept

clau_vr6 01-04-07 14:41

Quote:

Originally Posted by Dutzu 307 (Post 827772)
ajuta cu ceva un filtru de aer sport? afecteaza cu ceva masina in timp daca il montezi?

Filtru de aer sport si normal ca ajuta la motor....creste cantitatea de aer pe care o poate trage motoru .... dar filtru de aer sport este si conic.... si este si model care se pune in cutia de filtru normal al masinii....oricum nu ajuta atat de mult ca si cel conic.....iar de afectat nu afecteaza cu nimik atata timp cat ai grija de el si il curetzi atunci cand e murdar si imbaxit....daca nu il curetzi cand e nevoie..... poate afecta motoru si normal.....deci cu filtrele sport multa grija.... fac ele bine la motor.... dar pot face in acelasi timp si rau

vali-tgm 01-04-07 14:45

multi pun la masinile mai noi filtre de aer sport in cutia originala pt ca de multe ori in cutia aceea se afla si debitmetrul si atunci nu se poate demonta cutia. un filtru sport ofera motorului posibilitatea de a trage o cantitate mai mare de aer intr-un timp mai scurt. un filtru de aer sport are un castig mai mare de raspuns si cp la masinile aspirate, la cele turbo se simte dar nu chiar asa mult ca la cele aspirat.

PS: am vazut NGL-ul la bucuresti in parcare. sa banuiesc ca ati fost si voi la 4 tuning days

clau_vr6 01-04-07 14:48

4TUNING DAYS.....un spectacol....intr-adevar primul showroom de tuning reusit in Romania....de la masinutze dragutze la masini adevarate ....de la interioare la exterioare... si nu in ultimul rand motoare......frumos.....singura senzatizie de suparare a fost ca nu am gasit nici un Corrado acolo ,.....ce pt mine ar fi fost f inedit sa apar cu Corrado-ul meu acolo.....nu m-as fi facut deloc de rusine.....nici eu si nici NGL-ul .... am fi reprezentat Mureshul cu brio....dar asta e.... mai sunt si altele... sa speram ca de acum nu vom mai lipsi de la asa ceva.... pt ca intr-adevar meritam si noi sa aparem acolo reprezentand Muresul...

clau_vr6 01-04-07 14:53

da ... asa e Vali... iti dau dreptate si in legatura cu, cutiile unde sunt debitmetrele.... dar de aceea se numeste tuning...ca sa le modifici si sa scoti afara debitmetru din cutie si sa il pui inaintea filtrului de aer... la fel cum am facut si eu ....iar legat de motoarele aspirate, da, si aici iti dau dreptate....face mai mult un filtru de aer sport la motoarele aspirate decat la cele comprimate (turbo charger,super charger)...

vali-tgm 01-04-07 14:55

cine are poze de pe la tuning days sa dea un pm cu id-ul lor... sa facem schimb de poze....

da.. asa e Claudiu aia inseamna tuning. dar la asa ceva trebuia facut cu cap ca daca nu.... poate nu se monteaza debimetrul chiar cum trebuie si poate sa indice aer mult deci si combustibil mai mult si atunci consumul va fi enorm.... sau poate fi prea putin deci prea putin combustibil = masina va trage f prost. trebuie avut grija.

clau_vr6 01-04-07 15:07

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 827799)
cine are poze de pe la tuning days sa dea un pm cu id-ul lor... sa facem schimb de poze....

da.. asa e Claudiu aia inseamna tuning. dar la asa ceva trebuia facut cu cap ca daca nu.... poate nu se monteaza debimetrul chiar cum trebuie si poate sa indice aer mult deci si combustibil mai mult si atunci consumul va fi enorm.... sau poate fi prea putin deci prea putin combustibil = masina va trage f prost. trebuie avut grija.

Eu la mine tot ce am facut am facut cu mana mea si cu cap....daca faci ceva modificare la masina o faci cu cap si foarte exact....cu masuratori....si probe.....si asa ar trebui sa faca toata lumea ca sa nu se influentzele mai apoi orice altceva la care nu s-a umblat
Poze am facut f f f multe la Bucuresti....dar inca nu le-am scos de pe aparat....si cu lenea care o am in mine eventual pe maine o sa le am....id mess:[email protected]

vali-tgm 01-04-07 15:12

eu am vreo 512 mb de filmuletze si poze. filmuletzele is nashpa ca is fara sonor. dar cerculetzele facut de bmw-uri se vad clar :D. cine mai are poze sa zica.

Eddye_Furia 01-04-07 17:46

4Tuning Days....da,cine a fost si a vazut s-a convins ca intradevar si Romania incepe sa miste vizibil in lumea tuningului.Clau,cum ai zis tu,intradevar ar fi fost bine daca am fi avut si noi Corrado-ul si NGL-ul pe acolo ca sa reprezentam si noi Mureshul.....dar asta e ce sa faci,poate la anu`.Sa speram ca pana la anul sa putem face si noi ceva miscare pe acolo cu mai multe masinutze.

kopatz 02-04-07 10:23

salutare la toata lumea !din pacate io nu am putut ajunge la buc.,asa a fost sa fie .....cu totu` kca i-mi place tuningu la nebunie:rolleyes2 am si io un "golanas"....de 1.4...as-i vrea si eu sa pun cite ceva pe ea.mai xact sa umblu putin la motor.Din pacate nu prea ma pricep la mecanica asta-i adevaru.dar dupa cum vad voi aveti ceva experientza....(corradoul-daca zice k a facut totu el...jos cu palaria...respecte0masina o cunosc de mult timp.deci sa revin la masinuta mea...eventual un chip....umblat putin pe la computer k ma scutura de ma ia toti dracii de la limitare.........deocamdata in masina am o linie MNC+SAL.....cam atit:sad: ................ma intereseaza pretul la chip daca merita banii .............si bafta in continuare k faceti treaba bune........respecte:D

vali-tgm 02-04-07 10:54

pai pt logan castigul nu e mare pt ca e doar un motor aspirat. motoarele aspirate castiga cu chip in jur la 10% din puterea actuala a masinii. deci in cazul loganului de 1.4 de la 75 cp si 112 NM cu chip ajungi la 85cp si 127 NM. dar cred ca combinat cu un filtru sport si un esapament.... macar toba finala.... vei avea un rezultat bunicel. la noi chip tuningul mentionat mai sus te coasta 265 euro + TVA. daca merita.... asta doar tu poti sa stii. au fost masini si mai tari decat loganul tot aspirate si au facut aceasta modificare pt doar 5 cp. decizia iti apartine. bun venit pe 4 tuning.

kopatz 02-04-07 12:53

ms mult de informatie....cred k o sa-mi pun pina la urma........azi montam o toba sport....(finala)Borla si vreau sa-mi scot catalizatoru..fiindca dupa un pic de cox mi so incalzit apa .........sa speram k nu va afecta functionarea motorului lipsa de catalizator,in sens rau ma refer !:???:

horatiums 02-04-07 13:42

singurul dezavantaj e ca nu va mai fi ok la testul de fum,cand faci ITP, dar dupa cum bine stim cu totii se poate aranja, cu atat mai usor la tine cand sunt atatea masini in oras.In rest evacuare mai rapida a gazelor, sunet frumos cu ocazia noii tobe..

dinodish 02-04-07 14:01

am vazut azi PIJamaua parcata in fata la zebra in tudor ;) lucrezi prin zona ? sau intamplator ?

vali-tgm 02-04-07 14:58

MS 87 PIJ e putin plecat la ora actuala. dar v-a revenii. taicaso era cu masina azi. si se poate spune ca lucreaza prin zona.

kopatz... unele masini au un martor la catalizator, dar nu cred ca dacia logan are asa ceva :). la acelea trebuie mintit calculatorul ca catalizatorul este inca acolo. e un sistem de protectie .... pt a nu il scoate toata lumea pt performante sau ca asa au avut ei kef. atunci da putin mai multa bataie de cap modificatorilor.

kopatz 02-04-07 17:44

sa speram k nu au ajuns asa departe cu Loganu baietii.....deseara fac o tura sa vad ma lasa pe drum:D ......sa speram k totul va functiona normal cat de cat...........k mai am si o trepidatie la motor si cica cineva de la Lion mi-o zis k ar fi catalizatoru de vina.............vom trai si vom vedea:twisted:

clau_vr6 02-04-07 18:06

Quote:

Originally Posted by kopatz (Post 829165)
ms mult de informatie....cred k o sa-mi pun pina la urma........azi montam o toba sport....(finala)Borla si vreau sa-mi scot catalizatoru..fiindca dupa un pic de cox mi so incalzit apa .........sa speram k nu va afecta functionarea motorului lipsa de catalizator,in sens rau ma refer !:???:

daca scoti catalizatorul ar fi bine ca sondalambda sa o mentii pe masina si anume sa o montezi pe tzeava ce inlocuieste catalizatorul... altfel motorul va merge in reggim de avarie ... si deci vei pierde tot ce ai facut pana acum....

boti 02-04-07 20:33

eu am pus un filtru sport si asa simt ca trage un pic mai bine. in schimb, motorul are un sunet mai "frumos" >:) de curatat nu trebuie, doar schimbat dupa 100.000 de mile. (asa scrie pe prospect) dar cred ca dupa 100.000mile, mai bine schimb toata masina :) vreau sa-mi scot si eu toba intremediara si las numai catalizatorul, dar nu stiu ca zgomot va face. nu am chef sa ma cert cu politistii, desii merita. am toba finala "powerfull"cu teave dubla, dar e naspa. am avut un Kadett GSi, la care am pus "Sebring". avea un sunet incredibil. cred ca vand toba acesta si cumpar ceva mai bun(remus,sebring,magnex). in rest nu stiu ce sa mai fac la masina, ca hotii deja mi-au furat o pleoapa, dopul acela din janta, emblema de pe haion. asta este :(

vali-tgm 02-04-07 21:04

dar ce masina ai acuma ???? ca sa intelegem si noi... :D

boti 02-04-07 21:10

astra g caravan

dinodish 02-04-07 22:23

si locuiesti in rovinari sau ady de se fura asa sau unde iti tii masina ?

All times are GMT +2. The time now is 10:32.

- Copyright 2026 4Tuning