Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

CJ02VDV 27-10-06 10:21

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

As vreau sa va interb daca are rost sa bag in masina un sub de SAL-XC-12 si un amplificatior SAL-SAF-3070!Vreau sa pun in DCAIA.Si ce se intampla daca nam condesator??Si parerea vostru despre sal!!!????

horguemtuning 27-10-06 19:48

1 Attachment(s)
Sandu - tot nu mai lamurit explica-mi ce parere ai de acest spoiler, asta nu zice ca nu seama nu linia de Corsa si la far si la prag

Zozo - is curios de acest nou loc , sper sa nu incurcam camioanele din poligon!

SoundIdentity 28-10-06 08:53

Quote:

Originally Posted by horguemtuning (Post 601212)
Sandu - tot nu mai lamurit explica-mi ce parere ai de acest spoiler, asta nu zice ca nu seama nu linia de Corsa si la far si la prag

Zozo - is curios de acest nou loc , sper sa nu incurcam camioanele din poligon!

baaa sa ma ierti si tu si proprietaru dar pe mine nu ma prinde acest kit nicidecum :( asta ultimul e in asa hal pozat sa nu il vad in intregime si nu pot da parerea per general dar oricum e masiv acest kit pentru el.....sincer tu nu esti de aceaiasi parere sa fie mai finut???fiind masina micutza?

horguemtuning 28-10-06 09:52

1 Attachment(s)
iata acum iti arat si ce e acoperit in fata, deci referitor la stil am pastrat-o pe acesta de la ei , poate se pricep mai bine decat mine. Dar ma rog, parerile pot fi impartite , mie mi-a placut asa si la proprietar . Bafta !

CJ02VDV 28-10-06 13:24

La Ce Masina Vrei Sa Pui Spoi Si Pragul?tot La Un Ford Fiesta?

CJ02VDV 28-10-06 13:30

1 Attachment(s)
Daca Va Ajuta Poza Asta!!

SoundIdentity 28-10-06 14:40

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 600594)
As vreau sa va interb daca are rost sa bag in masina un sub de SAL-XC-12 si un amplificatior SAL-SAF-3070!Vreau sa pun in DCAIA.Si ce se intampla daca nam condesator??Si parerea vostru despre sal!!!????

sincer !!!lasa sal-u ca e cam slabut orienteaza-te spre alceva...mai bine mai pune la sac si ia ceva calumea macar un extreme de la directed este acu promotie amplif bas si set cabluri la doar 7 milioane si rupe !!!garantat le vand ca painea calda aici :)

CJ02VDV 02-11-06 09:48

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 601960)
sincer !!!lasa sal-u ca e cam slabut orienteaza-te spre alceva...mai bine mai pune la sac si ia ceva calumea macar un extreme de la directed este acu promotie amplif bas si set cabluri la doar 7 milioane si rupe !!!garantat le vand ca painea calda aici :)

Pot sa primesc niste informati despre promotie?poze sau niste date despre amplif&bass??

SoundIdentity 02-11-06 20:58

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 608030)
Pot sa primesc niste informati despre promotie?poze sau niste date despre amplif&bass??

hai asculta-l daca vrei sa nu mergem pe vorbe ci pe urechii!!;) la 16 ani ai tai cred ca mai stai vreo 2 si dupa aia vii :):):)

BIG_mafia 02-11-06 21:19

pana atunci prinde promotzii mai faine :):):):):):)

SoundIdentity 03-11-06 09:13

asa cum zici
ce ziceti de ceva newww???

SoundIdentity 03-11-06 10:10

10 Attachment(s)
audi a 6 din 2006 ...;) ii facui sa vada dvd-uri filme clipuri pe monitorul original al masini......asta e viitorul cand vorbim de masini de lux si pentru cei ce pastreaza originalitatea ;) sunt modalitati si pentru cele incorporate fara posibilitate de schimbare a aparatului ca si exemplu acesta magazie dvd-mp3 si are omu tot ce vrea ;)

valerutzz 03-11-06 10:18

Foai de capu meu cum arata masina aia dezmembrata.. In fine, faina treaba chelu` ;)

SoundIdentity 03-11-06 10:20

2 Attachment(s)
parasolar cu dvd si monitor incorporat acesta este intr-un touareg eu sincer nu il montam dar daca clientul a insistat asta e pentru ca aceste masini au niste parasolare mai masive si nu culca perfect suportii acestui tip de parasolar ;) avea monitor mare in bord cu navigatie si era mai misto sa vada pe acela dvd decat sus acolo dar cerinta clientului nu tre refuzata :):):)

SoundIdentity 03-11-06 10:25

si inca ceva !!masina lui ervin o stiti are un monitor dragut pe retrovizoare tot de la mine achizitionat.....tot ce va prezint aici am si va ofer si spre cumparare si va dau cate mici idei de instalare :):):) dar la masini scumpe daca nuu va aveti familiarizti sau putin specializati atunci nu puneti mana ca ''doare'' de se duce sau se decupleaza un calculator :):):)

SoundIdentity 03-11-06 10:29

3 Attachment(s)
auuu pozeleeeeeeeeeee!!!!!!!!!

civic_ex 05-11-06 04:28

frumos sefu. spor la munca in continuare

SoundIdentity 05-11-06 21:19

Quote:

Originally Posted by civic_ex (Post 611019)
frumos sefu. spor la munca in continuare

multzam!!!;)

DR.ZOZO 05-11-06 23:01

2 Attachment(s)
Bauuuuu.ce Faci Kopasz.

SoundIdentity 06-11-06 17:14

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 612071)
Bauuuuu.ce Faci Kopasz.

baaa da nu te mai vede omu????ce e cu tine????faina cotez :):):)

DR.ZOZO 06-11-06 18:01

lucrez tati nam timp de plimbari.sant pana peste cap.

horguemtuning 06-11-06 21:37

vad ca ti-a iesit Zozo pragul ? II misto asa !

Mihaitza_tdi 07-11-06 19:10

Frumos va fii opelu';) super dvd-ul in oglinda;)

SoundIdentity 08-11-06 06:24

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 613931)
Frumos va fii opelu';) super dvd-ul in oglinda;)

ai reinviat??demult nu ai mai scris ;)

Andre3y 08-11-06 06:27

Faina masina lu ZOZO..superba..de-a bea astept cand va fi gata..:D

SoundIdentity 08-11-06 06:39

anunt umanitar!!!tristete in imaginea tuningului oradean despartirea de portocala noastra portopolo :( aceasta masina a insemnat foarte mult pentru mine si oriunde isi facea aparitia domina privirea multora si in italia a fost foarte admirata si in croatia si in austria si in ungaria unde este dubla campioana are 2 cupe de locul 1 unul recent castigat de 2 saptamani dintre 400 de masini a luat locul 1 la best car hifi instalation,multimedia & interior design(paint,fibra tapiterie modelare).....azi va fi ziua cea mare cand o dezmembrez ca cine a cumparat-o o cumpara fara multimedia si fara sound...asa ca azi am de lucru nu gluma.....pana ii scot tot ce inseamna cabluri tampesc:)de restu nici nu vorbesc......oricum sincer masina aceasta a castigat tot ce a putut in romania este de 8 ori campioana si dubla campioana in ungaria ....si-a facut datoria dar suntem totusi curiosi la showuri totdeauna de noutati....si aceasta masina o stia tot tineretu care e in teresat de tuning
ma gandesc ca sunteti curiosi de noua achizitie el va fi un golf 4 motor wr6 150kw=201 cai putere culoarea galbena spoilerit roata profesional de cei care au facut si poloul cei de la baia mare are nevoie de cateva interventii minimale exterioare maximale interioare :)...ce fac din asta baieti !!!!!!!!!!pfoai 2 lucruri va paresc va avea minim 8 maxim 10 monitoare interioare si tot sistemul audio MTX AUDIO firma care are acel produs JACK HAMMER :):):) fara fibra pe interior nu mai vreau sa aud de asa ceva .........cu asta iar am curaj la liniute si ceva sanse mai mari avand si cutie sport scurta :):)are multe lucruri bune si unele lipsuri da noah de maine va fi in vechiul ''foteliu''parcare al mosului polo ....salut baieti v-am instiinta doar si vin si cu poze ;)

BIG_mafia 08-11-06 14:09

bafta la noua achizitzie sandule` spor la tunat :D

Andre3y 08-11-06 14:59

Sa ne arati si poze cu maisna cum o vinzi adika dezmembrata..:D orcum imi pare rau masian aia o iubeam este superba..cat timp a stat la tine intradevar avea al cupe la greu...sa vedem si noua achizitie..:D

civic_ex 09-11-06 01:07

pan la urma se pare ca ai dato. bravo sefu.
am vrut sa trec azi pe la tine sa aflu ce s-a intamplat dar pur si simplu nu am avut timp.

PS. acu vreo 2 ore (1 dimi) am trecut p decebal si am vazut polo-ul in parcare nu galbenutza. dc??

B.v.L 09-11-06 02:08

si eu m`am mirat sandule .. si eu pe la 3 (dim) am fost pe acolo si eram curios de golfu` .. oricum banuiesc ca nu dureaza mult pana faci prezentare ;)

P_C_D 09-11-06 08:36

Frumoasa masina gras`.Am vazut-o azi dimineata in fata la Politie pe republicii.Sa ai bafta la ea!

P.S. Nu o mai lasa cu capota deschisa ca poate iti fura careva motorul :))

civic_ex 09-11-06 18:58

Quote:

Originally Posted by P_C_D (Post 615721)
Frumoasa masina gras`.Am vazut-o azi dimineata in fata la Politie pe republicii.Sa ai bafta la ea!

oare cine oare cine.... ;) :) ;) :) ;)

horguemtuning 09-11-06 19:02

Eu am crezut ca ti-ai luat Golfuletul 5 acela care mai tot parca unde parchezi si tu si mi-a zis cineva ca vroiai din acela, oricum bafta grasu la el

only_4dan 09-11-06 20:55

II CUMVA GOLFUL DIN SATU MARE:lol: ?

BIG_mafia 09-11-06 20:58

da..ii ala

Hori 10-11-06 01:30

Sandu ... am si eu o intrebare ... ca am vazut pe ceva site nemtesc ... si ca ... tu ai mai avut polo ... ia raspunde-mi la intrebarea asta de baraj ... pe polo asta verde a meu ... se poate pune motor de TT ? :D caa....... ma bate un gand demonic ;)

Hori 10-11-06 01:31

Quote:

Originally Posted by P_C_D (Post 615721)

Bai Cosmine ... o linioara candva undeva ? ;) doar asa sa vad cu cati juma de metru ma iei ;) Benzinaru tau vs motodizelaru meu :rolleyes2

Hori 10-11-06 01:33

a si inca ceva Sa ai bafta la Golfu tau de culoarea bananei ;) e tzatza de matza :x

civic_ex 10-11-06 02:23

Quote:

Originally Posted by Hori (Post 616915)
Bai Cosmine ... o linioara candva undeva ? ;) doar asa sa vad cu cati juma de metru ma iei ;) Benzinaru tau vs motodizelaru meu :rolleyes2

masina lui cosmin e slaba...nai ce bate de ea, eventual daca ai SDI, poate are o sansa. :) :) :) :) :) :) :)
P.S. glumesc domnu PCD :P

B.v.L 10-11-06 02:47

hai ca ma dau eu cu buburuza mea :) .. frumos golfu sandu .. sa nu ai parte de incidente ..

All times are GMT +2. The time now is 21:50.

- Copyright 2026 4Tuning