![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
As vreau sa va interb daca are rost sa bag in masina un sub de SAL-XC-12 si un amplificatior SAL-SAF-3070!Vreau sa pun in DCAIA.Si ce se intampla daca nam condesator??Si parerea vostru despre sal!!!????
|
1 Attachment(s)
Sandu - tot nu mai lamurit explica-mi ce parere ai de acest spoiler, asta nu zice ca nu seama nu linia de Corsa si la far si la prag
Zozo - is curios de acest nou loc , sper sa nu incurcam camioanele din poligon! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
iata acum iti arat si ce e acoperit in fata, deci referitor la stil am pastrat-o pe acesta de la ei , poate se pricep mai bine decat mine. Dar ma rog, parerile pot fi impartite , mie mi-a placut asa si la proprietar . Bafta !
|
La Ce Masina Vrei Sa Pui Spoi Si Pragul?tot La Un Ford Fiesta?
|
1 Attachment(s)
Daca Va Ajuta Poza Asta!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pana atunci prinde promotzii mai faine :):):):):):)
|
asa cum zici
ce ziceti de ceva newww??? |
10 Attachment(s)
audi a 6 din 2006 ...;) ii facui sa vada dvd-uri filme clipuri pe monitorul original al masini......asta e viitorul cand vorbim de masini de lux si pentru cei ce pastreaza originalitatea ;) sunt modalitati si pentru cele incorporate fara posibilitate de schimbare a aparatului ca si exemplu acesta magazie dvd-mp3 si are omu tot ce vrea ;)
|
Foai de capu meu cum arata masina aia dezmembrata.. In fine, faina treaba chelu` ;)
|
2 Attachment(s)
parasolar cu dvd si monitor incorporat acesta este intr-un touareg eu sincer nu il montam dar daca clientul a insistat asta e pentru ca aceste masini au niste parasolare mai masive si nu culca perfect suportii acestui tip de parasolar ;) avea monitor mare in bord cu navigatie si era mai misto sa vada pe acela dvd decat sus acolo dar cerinta clientului nu tre refuzata :):):)
|
si inca ceva !!masina lui ervin o stiti are un monitor dragut pe retrovizoare tot de la mine achizitionat.....tot ce va prezint aici am si va ofer si spre cumparare si va dau cate mici idei de instalare :):):) dar la masini scumpe daca nuu va aveti familiarizti sau putin specializati atunci nu puneti mana ca ''doare'' de se duce sau se decupleaza un calculator :):):)
|
3 Attachment(s)
auuu pozeleeeeeeeeeee!!!!!!!!!
|
frumos sefu. spor la munca in continuare
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Bauuuuu.ce Faci Kopasz.
|
Quote:
|
lucrez tati nam timp de plimbari.sant pana peste cap.
|
vad ca ti-a iesit Zozo pragul ? II misto asa !
|
Frumos va fii opelu';) super dvd-ul in oglinda;)
|
Quote:
|
Faina masina lu ZOZO..superba..de-a bea astept cand va fi gata..:D
|
anunt umanitar!!!tristete in imaginea tuningului oradean despartirea de portocala noastra portopolo :( aceasta masina a insemnat foarte mult pentru mine si oriunde isi facea aparitia domina privirea multora si in italia a fost foarte admirata si in croatia si in austria si in ungaria unde este dubla campioana are 2 cupe de locul 1 unul recent castigat de 2 saptamani dintre 400 de masini a luat locul 1 la best car hifi instalation,multimedia & interior design(paint,fibra tapiterie modelare).....azi va fi ziua cea mare cand o dezmembrez ca cine a cumparat-o o cumpara fara multimedia si fara sound...asa ca azi am de lucru nu gluma.....pana ii scot tot ce inseamna cabluri tampesc:)de restu nici nu vorbesc......oricum sincer masina aceasta a castigat tot ce a putut in romania este de 8 ori campioana si dubla campioana in ungaria ....si-a facut datoria dar suntem totusi curiosi la showuri totdeauna de noutati....si aceasta masina o stia tot tineretu care e in teresat de tuning
ma gandesc ca sunteti curiosi de noua achizitie el va fi un golf 4 motor wr6 150kw=201 cai putere culoarea galbena spoilerit roata profesional de cei care au facut si poloul cei de la baia mare are nevoie de cateva interventii minimale exterioare maximale interioare :)...ce fac din asta baieti !!!!!!!!!!pfoai 2 lucruri va paresc va avea minim 8 maxim 10 monitoare interioare si tot sistemul audio MTX AUDIO firma care are acel produs JACK HAMMER :):):) fara fibra pe interior nu mai vreau sa aud de asa ceva .........cu asta iar am curaj la liniute si ceva sanse mai mari avand si cutie sport scurta :):)are multe lucruri bune si unele lipsuri da noah de maine va fi in vechiul ''foteliu''parcare al mosului polo ....salut baieti v-am instiinta doar si vin si cu poze ;) |
bafta la noua achizitzie sandule` spor la tunat :D
|
Sa ne arati si poze cu maisna cum o vinzi adika dezmembrata..:D orcum imi pare rau masian aia o iubeam este superba..cat timp a stat la tine intradevar avea al cupe la greu...sa vedem si noua achizitie..:D
|
pan la urma se pare ca ai dato. bravo sefu.
am vrut sa trec azi pe la tine sa aflu ce s-a intamplat dar pur si simplu nu am avut timp. PS. acu vreo 2 ore (1 dimi) am trecut p decebal si am vazut polo-ul in parcare nu galbenutza. dc?? |
si eu m`am mirat sandule .. si eu pe la 3 (dim) am fost pe acolo si eram curios de golfu` .. oricum banuiesc ca nu dureaza mult pana faci prezentare ;)
|
Frumoasa masina gras`.Am vazut-o azi dimineata in fata la Politie pe republicii.Sa ai bafta la ea!
P.S. Nu o mai lasa cu capota deschisa ca poate iti fura careva motorul :)) |
Quote:
oare cine oare cine.... ;) :) ;) :) ;) |
Eu am crezut ca ti-ai luat Golfuletul 5 acela care mai tot parca unde parchezi si tu si mi-a zis cineva ca vroiai din acela, oricum bafta grasu la el
|
II CUMVA GOLFUL DIN SATU MARE:lol: ?
|
da..ii ala
|
Sandu ... am si eu o intrebare ... ca am vazut pe ceva site nemtesc ... si ca ... tu ai mai avut polo ... ia raspunde-mi la intrebarea asta de baraj ... pe polo asta verde a meu ... se poate pune motor de TT ? :D caa....... ma bate un gand demonic ;)
|
Quote:
|
a si inca ceva Sa ai bafta la Golfu tau de culoarea bananei ;) e tzatza de matza :x
|
Quote:
masina lui cosmin e slaba...nai ce bate de ea, eventual daca ai SDI, poate are o sansa. :) :) :) :) :) :) :) P.S. glumesc domnu PCD :P |
hai ca ma dau eu cu buburuza mea :) .. frumos golfu sandu .. sa nu ai parte de incidente ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning