Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oltcit tuning (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning.html)
-   -   Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/19644-hai-vedem-tare-oltcit.html)

r3sp3cT 11-10-06 20:34

Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT

Votez xxs si jsj - au iesit cel mai bine !

dj16xxs 11-10-06 21:03

Quote:

Originally Posted by r3sp3cT (Post 582933)
Votez xxs si jsj - au iesit cel mai bine !

restecpa for r3sp3cT

weedboy 12-10-06 01:05

doamne deci a fost tare greu sa votez aicea.............dar eu unu cel putzin am votat RED.......nu stiu asta mi-a placut mie cel mai mult

Drroqhy 12-10-06 08:44

bene ca nu ai votat CLA :D JJS-ul e facut cu still :P

Spark 12-10-06 20:50

eu sincer de tot ... am inceput sa apreciez mai mult CLA-ul ..
desi .. nu contest ca sunt mai faine facute ca el ...
dar eu masina ... cam in acel stil as vrea sa o fac

White_Dragon 22-10-06 12:01

cel mai mult imi place pmd
e super

Dependentu 23-10-06 10:54

XXS votat ...imi place cum arata mai ales la interior.

grinelluu_TOG 04-11-06 16:14

eu o sa il votez pe piticu..adica XXS .avand in vedere cat a muncit la acea superba masina si nu numai a muncit..a pus si suflet si este cel mai de apreciat dintre toti care au oltcit dupa mine...

xxs -ule ..mai pune si tu poze cu oltcitu aici ..alea facute noaptea cu neoanele aprinse....ca sunt marfa...si eventual si ziua..

bodyspeed 04-11-06 18:21

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 529963)
gata cu atata offtopic..
la subiect ..
daca nu sterg
multumesc pentru intelegere
__________________________________________________ _______________

sa zis fara offtopic :???: ....
va multumesc..
FARA OFFTOPIC FARA POZE LA ALTE MASINI CARE NU SUNT IN TOP FARA TOT CE INSEAMNA OFFTOPIC
__________________________________________________ _______

grinelluu_TOG 05-11-06 12:57

Quote:

Originally Posted by Zaf (Post 464938)
Votez XXS.

salut......mi s-a spus ca tu esti noul propietar al xxs-ului.....mai pune si tu te rog poza cu masina ...eventual noaptea..cu neoanele aprinse:D :D

Zaf 08-11-06 06:36

2 Attachment(s)
Nu se vede prea bine dar...

grinelluu_TOG 08-11-06 16:06

Quote:

Originally Posted by Zaf (Post 614416)
Nu se vede prea bine dar...

mersi pt poze.....dar ma intrebam,masina in ce stare se mai afla...am auzit ca i-ai pus turbina si intercooler pe motorul ei...a mers? ..e vreo diferenta?

Zaf 09-11-06 14:21

Vezi ca sunt filmulete recente aici https://forum.4tuning.ro/320-zona-tehnica-oltcit/8364-carburatoarele-alfa-romeo-33-a/page-2.html

Ja_Rule 09-11-06 14:45

asta a fost masina visurilor mele :( acum e la Calarasi ... Zaf`ule poate nu ai grija de ea, ca vin acolo si mare cearta ce fac cu tine ;)

fasso 17-11-06 08:38

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 582953)
restecpa for r3sp3cT

:))))))))))))
XXS-ule tu esti Ali G in persoana!hai ca mi-a placut asta!restecpa:)))))))))esti tare!

fasso 17-11-06 08:49

in sfarsit!votat Oltcitul lu Sasha...ce pot sa zic a fost o sursa de inspiratie pt al meu...cel putin la vopsea!il vopsisem exact la fel...pt ca mi s-a parut un oltcit facut cu stil...cu alte cuvinte nici prea prea nici foarte foarte!cius!

dj16xxs 17-11-06 18:38

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 626067)
:))))))))))))
XXS-ule tu esti Ali G in persoana!hai ca mi-a placut asta!restecpa:)))))))))esti tare!

east side iz di best.....aaaaaaight!!! :D:D:D

fasso 18-11-06 08:10

XXS-ule cea mai tare e aia...Aliiiiiiiiiiiii...I LOVE YOU..............Julieeeeeeeeeeeeee........Hallo:) ))))))))restecpa XXS!

tune_AKj 21-11-06 08:18

PMD...."she" spread flames ....like a nervous car...:-) :-)

bogdanlascu 26-11-06 18:56

am votat ,am aplaudat ,in concluzie este vreun oltcit mai tare ca al meu?in buc sant 2 turbo al meu si al lui pupa si in tg mures inca unul ;)

vali-tgm 26-11-06 20:37

despre care oltcit zici ca este turbo in tg mures ? unul albastru ? sigur e a lu tipul care are magazinul cu piese de oltcit in tg mures. el cauta acum cativa ani un carb de r5 pt turbo .

bodyspeed 26-11-06 20:58

Quote:

Originally Posted by bogdanlascu (Post 637678)
am votat ,am aplaudat ,in concluzie este vreun oltcit mai tare ca al meu?in buc sant 2 turbo al meu si al lui pupa si in tg mures inca unul ;)

ne bucuram sa vedem atatea turbate :lol: .. dar mai mult ma bucur.. sa le vedem in actiune... adica in competitie ;) .. asa ca..... pana una alta.. altele sunt pe primul loc acolo ..;)

bogdanlascu 26-11-06 21:15

in tg mures este unul gri-auriu met ,daca tizul meu bodyspeed se multumeste cu un grafic ,lista ,clasament pe net ................ghinion ,strada vorbeste, astept o provocare daca are cine :))

vali-tgm 26-11-06 21:29

si in craiova ?

Laure2fast 26-11-06 21:42

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 637810)
si in craiova ?

eu stiu de unu din craiova ...05 pmd

bogdanlascu 26-11-06 22:27

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 637821)

in craiova inca nu am auzit nimic.........dar asteptam cu interes,daca apare unul turbo in craiova io o sa-l fac biturbo +nos,oricum pina in primavara pun si nos asa ca.............

vali-tgm 26-11-06 22:33

wayyyy inseamna ca o sa tai tot la legale si ilegale:D. il faci mai mult pt curse ? sau sa fie de toate. oricum 1,3 - vreo 150-200 cp ? sau pana unde te duce nos?
ambreiajul te tine ?

dj16xxs 26-11-06 22:34

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 637821)

e in faza de proiect.....masina are turbo...dar turbina e in garaj si motorul in service....mita se chinuie de foarte mult timp....concret NU exista un oltcit care sa mearga pe strada si sa aibe turbo....multi au inceput nimeni nu a terminat,inclusiv eu!

vali-tgm 26-11-06 22:36

nu stiu dc stiam ca pmd-ul are turbo. se pare ca stiam prost. ma refer la 21 pmd nu la 05 pmd. cel al lui dany

dj16xxs 26-11-06 22:39

Quote:

Originally Posted by bogdanlascu (Post 637862)
in craiova inca nu am auzit nimic.........dar asteptam cu interes,daca apare unul turbo in craiova io o sa-l fac biturbo +nos,oricum pina in primavara pun si nos asa ca.............

felicitari bogdane pentru masina si pentru faptul ca nu ai renuntat....BRAVO...ai facut o masina de invidiat....sper sa ne intalnim vro' data sa povestim!

dj16xxs 26-11-06 22:41

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 637874)
nu stiu dc stiam ca pmd-ul are turbo. se pare ca stiam prost. ma refer la 21 pmd nu la 05 pmd. cel al lui dany

al lui dani este motor aspirat....este motorul de oltcit cu 4 carburatoare de alfa 33 foarte bine reglate si o evacuare directa....dar ce e in motor e foarte important....numai el stie(dani)

vali-tgm 26-11-06 22:44

nu de alta dar l-am in filmulete cu diferite curse si fugea super bine...si am crezut ca are turbo. cam cati cai are al lui cu secrete cu tot :D?

dj16xxs 26-11-06 22:58

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 637881)
nu de alta dar l-am in filmulete cu diferite curse si fugea super bine...si am crezut ca are turbo. cam cati cai are al lui cu secrete cu tot :D?

habar n-am...dar cred ca are cam cu vro 15-20 de cai peste un motor de trs bine pus la punct!

bogdanlascu 26-11-06 23:02

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 637881)

cam 75 max 80,la craiova l-a facut o solenta un pic modificata care avea 80-85 hp
Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 637879)
al lui dani este motor aspirat....este motorul de oltcit cu 4 carburatoare de alfa 33 foarte bine reglate si o evacuare directa....dar ce e in motor e foarte important....numai el stie(dani)

xxs daca trec prin craiova ne vedem daca vii in buc nu uita sa ma anunti ca sa bem un suc

vali-tgm 27-11-06 14:19

cand vedem poze si filmulete cu vyp de pe la legale....vreau sa vad cum mi se umple sufletul de fericire si implinire cand face diverse masini cu un anume statut.

bogdanlascu 27-11-06 16:42

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 638352)
cand vedem poze si filmulete cu vyp de pe la legale....vreau sa vad cum mi se umple sufletul de fericire si implinire cand face diverse masini cu un anume statut.

cu prima ocazie

bogdanlascu 27-11-06 16:42

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 638352)

cu prima ocazie

bodyspeed 27-11-06 21:05

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 637873)
e in faza de proiect.....masina are turbo...dar turbina e in garaj si motorul in service....mita se chinuie de foarte mult timp....concret NU exista un oltcit care sa mearga pe strada si sa aibe turbo....multi au inceput nimeni nu a terminat,inclusiv eu!

din pacate a cam lasat proiectul momentan.... dar nus e stie de unde sare :rolleyes2
iar astept f mult sa il vad pe tizul meu la legale.....cu turbata...
bafta

bogdanlascu 27-11-06 21:38

tizule sa speram sa mai fie legale in buc ..............daca nu ,asta e ....sper sa nu se aleaga praful de el stind in curte degeaba

vali-tgm 27-11-06 21:46

inafara de curse banuiesc ca nu e chiar asa de folositor :D. oricum il mai scoti si u la plimbareala. asa a un prieten are un matiz ala il bazaie toata ziua prin oras si sambata sau duminica iese la plimbare cu bmw-ul lui un 320 rechin carb dublu....sa nu zica si el ca nu are masina :D si sa nu uite cum merge o masina k-lumea.....cam asa si u :D

All times are GMT +2. The time now is 21:50.

- Copyright 2026 4Tuning