Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Aţi murit ? Ce s-a intamplat cu lumea curselor ? (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/194483-murit-intamplat-lumea-curselor.html)

bix 19-11-10 21:46

Re: Aţi murit ? Ce s-a intamplat cu lumea curselor ?

am vb cu Roscatu (nu poate veni saptamana asta..e la un botez) dar e foarte interesat pt un munte, iar Mazilu ar veni duminica la un gratar. ( daca e vb si cu LLL-u GAW-u etc. numai ca maine n am cum)

blazeyblaze 20-11-10 02:32

atunci pt weekendu viitor ca sa ne stramgem mai multi
zic rau?

F_L_R 20-11-10 09:11

Ahhhhhh ce as mai vrea sa va vad pe toti gramada .....prezent oriunde oricum !!!

Lucian 20-11-10 09:24

Ok. Facem asa - Sambata 27 noiembrie ora 11.00 ne vedem la IDM. In functie de cum e vremea ramanem acolo sau o punem de un gratar undeva. Ramane stabilit?

TOBA^ 20-11-10 15:50

pe F L R il cunoaste cineva ??? ca vad ca vrea sa vina si el :)))))))))))))))))))))))

F_L_R 21-11-10 09:54

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 3828616)
pe F L R il cunoaste cineva ??? ca vad ca vrea sa vina si el :)))))))))))))))))))))))

Sa ti iei casca la tine :))

kimi 22-11-10 13:26

Ne-am tot intrebat de-a lungul acestui topic de ce s-a stricat lumea curselor..Cred ca unul dintre raspunsuri il gasim in primul post al topicului : https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/2...eed-racer.html ...

morpheusmaster 22-11-10 13:30

E tragic...o expresie'mi vine in minte. "Tot ce'i bun tre sa dispara"...

Lucian 22-11-10 13:47

Hai sa va spun eu cum vad lucrurile. Din punctul meu de vedere treaba asta cu cluburile de la bun inceput a fost si inca este ceva in genul "eu o am mai mare". Din pacate sunt putini cei care se bat in performante, cei mai multi se bat in numar de membrii. Toate astea au in schimb si un lucru bun : indiferent de sigla ce o au pe luneta, ma bucur ca am cunoscut oameni care mi-au devenit prieteni, oameni de la care am avut ce invata, oameni cu care m-am distrat si cu care am amintiri placute. Restul... e poveste. Ramane sa ne (re)vedem sambata! Noi astia mai "batrani".

calibrazor 22-11-10 13:59

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 3833876)
Ne-am tot intrebat de-a lungul acestui topic de ce s-a stricat lumea curselor..Cred ca unul dintre raspunsuri il gasim in primul post al topicului : https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/2...eed-racer.html ...

deci e chiar penala faza cu desfazurarea activitatii sa mor.

TOBA^ 22-11-10 18:04

pacat ca noi ii lasam ...se nasc cluburi la orice ora ...

Bong 22-11-10 18:29

cand eram tanar feciooor.....
parca era un desen animat cu unu speed racer...nu?

lasati-i mai nene sa se desfasoare si ei...sa se simta bine ca au clubul lor...ce naiba. sunt penibili...da...nu fac defapt nimic...da...si ce daca? sa fie sanatosi... si fiti atenti la ploaie....ca dupa sigur mai apar vreo 2 d'astea... :))

NightClubRacer 24-11-10 00:41

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 3834559)
pacat ca noi ii lasam ...se nasc cluburi la orice ora ...

si cum sa ii tii in frau? atata timp cat 4tuning ii lasa fara sa fie A.C.S si le face subforumuri...acuma o sa zica lumea ca sunt rau, dar atata timp cat sunt destule cluburi legale, de ce nu apeleaza la ele, sunt mult mai bine organizate si mai vechi in domeniu. Uni se plang de criteriile cerute de cluburi si li se par deplaste, dar multe sunt normale si logice...Si nu multe din noile cluburi rezista, si din unu se mai fac inca 2-3 dupa despartire...si tot asa. :rolleyes2

Si ca sa nu las loc de discutie, si eu am vrut sa fac parte din unele cluburi mari(nu dau nume). Dar am constatat ca nu masina de ele, si nu merit insemnele lor si am o mica problema cu chestia aia roz :rolleyes2 sper sa se rezolve mai repede si asta.
Quote:

Originally Posted by Bong (Post 3834643)
cand eram tanar feciooor.....
parca era un desen animat cu unu speed racer...nu?

lasati-i mai nene sa se desfasoare si ei...sa se simta bine ca au clubul lor...ce naiba. sunt penibili...da...nu fac defapt nimic...da...si ce daca? sa fie sanatosi... si fiti atenti la ploaie....ca dupa sigur mai apar vreo 2 d'astea... :))

azi a plouat deci maine dimineata mergem dupa ciupercute :lol:

TOBA^ 24-11-10 07:41

Sunt curios cate cluburi ,sunt inregistrate ca Asociatie Club Sportiv ... nu cred ca multe au toate actele la punct ! din punctul meu de vedere cele care nu au acte sa se numeasca ,,echipe''... daca aveam o Federatie de Drag nu cred ca mai erau asa multe.
Acum daca un tanar de 18 ani vrea sa isi faca club, nu este greu ... isi ya vecinii si verisorii si gata clubul ! asa ingreunam performantele cluburilor !

trafy-vr6 24-11-10 07:47

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 3839019)
Sunt curios cate cluburi ,sunt inregistrate ca Asociatie Club Sportiv ... nu cred ca multe au toate actele la punct ! din punctul meu de vedere cele care nu au acte sa se numeasca ,,echipe''... daca aveam o Federatie de Drag nu cred ca mai erau asa multe.
Acum daca un tanar de 18 ani vrea sa isi faca club, nu este greu ... isi ya vecinii si verisorii si gata clubul ! asa ingreunam performantele cluburilor !

Adevaratele cluburi sunt acelea cu acte. Celelalte se pot numi " grup de pietreni "....asta cred ca recunoaste oricine....

Lucian 24-11-10 09:15

Asta cu actele mereu mi s-a parut amuzanta rau. Nu vreau sa sune ca spun ceva in apararea mea dar "gasca de prieteni Streetline" nu s-a facut de rusine nicaieri, are o vechime mai mare decat 80% decat alte "grupuri de prieteni" si decat multe alte ASC-uri. La CNR l-am avut pe Robot , la drift il avem pe Dragos, la drag era Dragos (UGA) si este Iulica GTO iar la tuning show-uri am avut un Corvette Stingrey si o Cobra in stand... asta inseamna, cu alte cuvinte, ca am participat decent si nu ne-am facut de ras. Daca aveam acte de ASC dadea mai bine? Nu cred ca actele sunt problema ci mentalitatea. Multi stiu animozitatile intre Speedline si Anonymous create de mine chiar pe forumul asta. Azi pot spune ca am tot respectul fata de ASC Anonymous pentru felul in care se prezinta, pentru rezultate, dar nu pentru acte. Si daca erau "gasca de prieteni" as fi avut acelasi respect. Din pacate "cluburile" aparute dupa ploaie nu au ca scop decat dorinta unora de a iesi in fata, de a fi "presedinti" de club, de a se lauda in parcarea blocului ca ei fac "racing". Pur si simplu parerea mea ....

P.S. Toba, ne vedem sambata?

TOBA^ 24-11-10 09:52

Da dar fara A.C.S nu poti sa organizezi nimic...fara acte nu te baga in seama nimeni !aici nu se pune problema speedline!pt ca daca vreti sa organizati o cursa si ati dat un telefon ,sar in ajutor multe asociatii pt a isi baga actele .:Ddar daca unul dintre cluburile gen ,,trutrucica racing'' organizeaza ceva ... sincer nu stiu cine participa :))eu sincer daca aveam o masina STOCK si mai eram 5,6 tovarasi imi faceam echipa cu numele,,STOCK CARS'':))

Cat despre sambata : vreau sa vin ... sa imi dai un PM cu locatia si ora :D si o sa vb si cu Raz-u,Rus-u,Bishop.

B|shOp-VR6 24-11-10 11:46

Daca e prea pe zi nu o sa pot onora initiativa desi mi-as dori.. Am motul finutei si n-am cum sa lipsesc.. Daca se organizeaza mai pe seara, voi veni.

Lucian 24-11-10 12:01

@ Toba Nu de organizat e problem. BTW Speedline are acte, Streetline nu are ;) Era la un moment dat "noi 2 racing" Culmea ca baietii aia chiar stiau cu ce se mananca. Si ia nu te mai lua de astia cu masini stock :P Sa te vad pe tine ce faceai daca aveai o masina aspirata :P
@ Bishop ... cred ca ne vedem de dimineata, dar macar astia care inca nu suntem tatici poate stam pana mai spre seara ;)

blazeyblaze 24-11-10 12:03

cand o aud pe asta cu masina "stock" ma pis pe mine de ras

toba - scuza-mi-l, da nu cumva ti-ai cumparat masina DEJA preparata?

Lucian 24-11-10 12:18

Chiar Toba, eu avand RS o pot considera "tunata" din fabrica? :lol:

TOBA^ 24-11-10 12:47

gata? sunteti pe mine ???:)))))))))))

Lucian 24-11-10 13:00

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 3839742)
gata? sunteti pe mine ???:)))))))))))

Sa pui tu BOV pe a mea ! :)))))))))))))

F_L_R 24-11-10 22:49

Lasati frate copii sa si faca ce vor.....sau mai tre sa vad pe unul prin parcare alergand ca l bate Micutu ca si a facut club :))).....ce Sanos ai uitat ? :))) ce vremuri !!! hai spuneti cu intalnirea relicvelor:)))

Lucian 25-11-10 07:53

Quote:

Originally Posted by F_L_R (Post 3841611)
Lasati frate copii sa si faca ce vor.....sau mai tre sa vad pe unul prin parcare alergand ca l bate Micutu ca si a facut club :))).....ce Sanos ai uitat ? :))) ce vremuri !!! hai spuneti cu intalnirea relicvelor:)))

Sambata ora 11.00 AM - IDM . Ar fi de preferat sa vina doar "relicve". Nu e o intalnire de "racing"!

B|shOp-VR6 25-11-10 08:28

Quote:

Originally Posted by F_L_R (Post 3841611)

Mai sus se vorbea de lumea curselor si cei din ziua de azi... Pana si discutia purtata pe adevarata tema a "conflictului" de care amintesti tu mai sus, pe care am avut-o la terasa de langa Parcul Operei, ar putea fi un exemplu de comunicare intre cei vechi si cei noi (la momentul respectiv). Pacat ca noi aia, cei noi atunci, aveam ceva in cap si am preluat informatiile ca atare.. Acum.. daca am purta o astfel de discutie cu x si y ar spune ca avem ceva cu ei :D (pe scurt s-a discutat despre "organizari" de curse, ca sa nu ramana lumea cu ochii in soare :) ).

Mentalitatea bate-o vina...

F_L_R 25-11-10 08:45

-Bishop acum vre o 6 ani nu stia nimeni cat de fideli veti ramane , cat de seriosi ve ti fi....conteaza un lucru ,ca a ti avut o sansa. Pe parcurs a ti dovedit ca o meritati. Cu siguranta aceste cluburi nu vor ajunge niciodata sa org evenimente , au trebuit ani sa se ajunga la un anumit nivel , trebuiesc ani sa se formeze un nucleu de baza intr un club.
-Conteaza ca in toti acesti ani am pastrat respectul unii fata de celalti ,chiar daca uneori muschii tastaturii............. ne au luat o inaintea ratiunii.

B|shOp-VR6 25-11-10 08:58

Pai asta spun si eu... noi am inteles discutia si am actionat in directia trasata de cei care stiau cu ce se mananca una alta.. Faptul ca atunci am vrut sa facem un club chiar nu era o problema pentru cei vechi.. ci faptul ca se zvonea ca noi vrem sa facem ce facea Micutu a fost o "problema" care ar fi putut afecta negativ totul, noi am inteles si am lasat asta in seama celor care chiar stiau ce si cum.

Acum, daca am incerca sa trasam o directie celor noi, am fi considerati ingamfati si mentalitatea pe care o vad eu le-ar spune ceva de genul "Ce sa-i ascultam noi pe astia.. cine sunt ei sa ne dea noua sfaturi.. noi facem cum vrem noi, le aratam noi lor ca suntem mai buni" si uite asa apar probleme care afecteaza intreaga comunitate.

Oricum, respectul pe care il purtam noi intre noi nu prea mai exista la cei care apar de la o zi la alta. Bine, nici nu simt ca ar fi nevoie de el pentru ca asa cum apar si dispar... Pacat ca in perioada asta scurta pot influenta rau mersul acestei comunitati.

F_L_R 25-11-10 09:11

Nu ti bate cap ul bro....pana la a dovedii mai au de mancat mult din painica curselor.

B|shOp-VR6 25-11-10 09:15

True! Sa revenim la intalnirea pe care nu cred ca o voi putea onora.. decat pe seara daca se mai sta :sad:

TOBA^ 25-11-10 15:38

cand vorbim de vremurile de mult apuse ...imi amintesc pantalonii de piele si bandana lui Florica!!!dupa care cracul ridicat de la pantalonii lui Micutzu!!!aaaaa am uitat si mai era si un slabanog care il vedeam ca sufera rau de tot pe vremea aia -Hasky :)))))era alt respect ...o perioada de neuitat pentru noi !!!!

tea_radu 25-11-10 16:14

Era cam fioros Florica pe vremea aia:P

blazeyblaze 25-11-10 16:34

toba - sa nu uitam cine-si dadea talonu si cheile la lautari :)

Lucian 25-11-10 16:46

Va mai amintiti?

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/89ePAMwVkTk?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/89ePAMwVkTk?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

TOBA^ 25-11-10 17:44

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 3843434)
toba - sa nu uitam cine-si dadea talonu si cheile la lautari :)

am si uitat ...:D

blazeyblaze 25-11-10 17:45

nu-i panica...ne-am reamintit!

NXdev 25-11-10 22:54

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 3843469)
Va mai amintiti?

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/89ePAMwVkTk?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/89ePAMwVkTk?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Imi cer scuze ca intervin in discutie...am vizualizat mai demult videoclipul...foarte frumoasa atmosfera si se pare ca...va intelegeati chiar super bine intre voi, fata de prezent...

turb0 26-11-10 00:13

Eu pe atunci poate eram mic, poate nu stiam 'de' masini, si asa mai departe, dar o parere tot imi dau, asumandu mi riscuri.
Acum sunt numai impresii peste tot, bisericute, carcoteala ieftina, toti se mananca intre ei, si asa mai departe. Atunci ( si nu numai in domeniul asta ) lumea era muuult mai unita decat este in zilele noastre.Mie , unul, mi-ar place sa revad atmosfera aceea ...

Ma fac eu mare. ( glumesc ).

DTH 26-11-10 00:24

Ce-i drept , frumoasă atmosferă ...îmi pare rău că nu am putut fi prezentă şi eu de pe vremea aia ...dacă eram mai mare era mai bine :lol:

tea_radu 26-11-10 04:44

E un film mai vechi facut de studentii de la Universitatea Media Pro daca nu ma insel, dar nu il gasesc pe youtube.Si filmul acela prinde foarte bine atmosfera acelor vremuri

All times are GMT +2. The time now is 18:37.

- Copyright 2026 4Tuning