![]() |
Re: Golan "BRABUS"
de cand ziceai ca vrei sa faci asta....bafta multa, daca iti iese o sa fiu primul tau client:lol:
|
6 Attachment(s)
Amortizorul azi a scapat de talerul arcului...:D
Azi am primit jantele de la prima faza a reparatiilor.Au fost indreptate si janta care "batea" din butuc a fost centrata.Urmeaza sa le incarc cu sudura si sa le refac pe strung |
Se pot repara jante strambate din butuc incat sa ajunga perfect echilibrate dupa aia si sa nu bata deloc, nici sa nu se simta in mers?
|
Nu ma gandeam ca poate cineva face dintr-un amortizor normal , unul reglabil :D.O sa ai multi clienti dupa aceea.Jantele arata destul de nasol ... se merita sa le indrepti si centrezi ?Nu o sa ai ceva probleme dupa aceea?
|
asa brabusica , fa`te mare ca meriti.
|
Vreau si eu suspensie reglabila :-| Apropo, poti sa-mi trimiti si pe PM pretu pt reconditionarea jantelor? Am si vreo 2 din ele care trebuiesc aranjate, si vreau sa stiu la cat m-ar duce... Mersi. :-)
|
3 Attachment(s)
Prima janta este gata..(cea sparta la sibiu)..maine va intra pe strung la refacut :-)
P.s......amortizorul este aproape gata:)...urmeaza poze:) |
Unde ai reparat jantele? Cumva in spate la OMV Diham? Si intrebarea intrebarea mea este, merita sa le repari? Or sa mai fie sigure?
|
@b08ygs..nu sunt reparate la nici un service,vulcanizare etc.....sa-ti raspund la intrebare "ce e facut de mana ta e bine facut" :).....da..sunt sigure...fratele meu a avut una praf praf...am reparat-o si arata bine,nu "bate"...nu a intrat mult plumb pe ea...deci a fost facuta bine:)
Bafta |
O varianta mult mai plauzibila pt tine era asta: https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...5-40-16-a.html ,in caz ca prezentele nu au vreo valoare sentimentala pt tine.chiar nu inteleg efortul financiar de a le reface.
|
@bolidu'..o avere nu m-au costat...dar momentan pentru mine e cea mai buna solutie...momntan :)
|
vii sa te dai la braila sambata?
|
OMULE E PREA TARE MASINA
TREC APROAPE ZILNIC PE LANGA EA SI MA OPRESC MACAR 2 SEC SA MA UIT LA EA.....TE-AI DAT O DATA IN SENSU GIRATORIU DIN COMUNA ... ERAM IN SPATELE TAU SI SE AUDE DEMENTIAL....BAFTA |
5 Attachment(s)
Azi am mai facut cate ceva:-)
Am curatat urmatoarea janta de vopsea/lac pentru a fi sudata......si mi-a venit AMORTIZORUL..proiectul este finalizat in proportie de 70%....mai trebuiesc ceva modificari facute:-) |
3 Attachment(s)
Si cele trei tipuri.....Stock...Jeep...si LOW.:lol:
|
Deloc nu stai locului :D.Foarte tare ideea cu amortizorul, poate ne spui si noua daca doresti , cum ai facut :D.
|
Quote:
Felicitari pt amortizoare, e bine ca mai sunt persoane care au ambitie sa-si fabrice componetele:) |
@NXdev..Multam..e complicat...si sincer nu prea este de zis :lol:
@b08ygs..multam omule...dar nu e chiar cum zici ..ansamblele sunt putin diferite comparativ cu descrierea ta :)...mai trebuiesc facute cateva elemente de siguranta si ma mut la suspensia spate:) |
marius harnic om, tace si face
|
ti-a dat si ghetto post... acum iese fitza suspensia...
al tau .. sti tu ... :lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
Deci..ca sa stie toata lumea : Barabus e prietenul meu ( mai mai...mai mai Barabus...mai mai ) :d Marfa suspensia ! sa o vedem finalizata si montata ( pe kys) :)) |
Quote:
Matheo, a iesit super suspensia, spor la treaba si la aia pe spate, o sa fie forta! :twisted: |
Quote:
|
@b08ygs..esti vecin cu Cata FOF-ul...vii cu el la intalnire si vorbim :)
|
2 Attachment(s)
Intre timp am primit si cealalta janta de la sudat...a mai ramas...strunjirea si vopsirea lor :-)
|
foarte tare proiectul cu suspensia... spor in continuare si succes in tot ce iti propui
|
16 Attachment(s)
Si azi ca nu am avut stare am mai surubarit pe la masina
-am REantifonat spatele dupa ce a fost masina lovita ( ca deh "meseriasii" de la service au stiut sa manjeasca putin acolo.. -am incercat sa asez bara pe spate mai bine (lufturile) dar tot nu a iesit foarte bine . -am terminat suspensia Acum tre sa-mi fac curaj sa o pun pe masina sa vad cum se prezinta (o sa merg foarte putin cu eadin 2 motive -mai trebuie refacut amestecul de ulei din amortizor. -mai trebuie facut inca un amortizor la fel sa fie pereche. |
Quote:
|
Ce admir eu la tine, este răbdarea!
Felicitările mele! |
2 Attachment(s)
@andi_cimpean ..Multumesc...usurel usurel :)
Hop si porbagajul..e aproape gata...Sper sa reusesc sa vopsesc spatele mai repede :-) |
Nu stai deloc.
Asa,asa bravo. Hai sa o vedem terminata. Bft cu "albastrica" |
Quote:
|
Hai nenea mai repede cu jantele alea ca imi plac la nebunie :-). Si suspensia e crima rau...
|
foarte frumoasa masina !! facuta cu gust bravoo si bafta in continuare sa o faci cat mai frumoasa8)
|
4 Attachment(s)
Multumesc baieti :)
Azi am mai prins putin timp si am montat capota de la portbagaj si m-am mai "certat" putin cu reglabila. Am golit de ulei amortizorul si l-am desfacut si am mai aflat o mica surpriza....( cine cunoaste...stie. .:-) ) |
Ce bine a iesit :D. O sa fie un golan de nota 10 ....Mare pasionat esti domn Matheo.
|
O sa iasa cv f frumos..bafta
|
3 Attachment(s)
A aparut si una din roti...mai este de lucru la ea putin.
|
Frumos:-p Unde le-ai prelucrat? Cine le pregateste de vopsea? Si unde le vopsesti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning