Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Golan "BRABUS" (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/193799-golan-brabus.html)

ynp_46 09-10-10 16:10

Re: Golan "BRABUS"

de cand ziceai ca vrei sa faci asta....bafta multa, daca iti iese o sa fiu primul tau client:lol:

matheo66c 12-10-10 19:51

6 Attachment(s)
Amortizorul azi a scapat de talerul arcului...:D

Azi am primit jantele de la prima faza a reparatiilor.Au fost indreptate si janta care "batea" din butuc a fost centrata.Urmeaza sa le incarc cu sudura si sa le refac pe strung

SV25MBN 12-10-10 19:53

Se pot repara jante strambate din butuc incat sa ajunga perfect echilibrate dupa aia si sa nu bata deloc, nici sa nu se simta in mers?

NXdev 12-10-10 20:59

Nu ma gandeam ca poate cineva face dintr-un amortizor normal , unul reglabil :D.O sa ai multi clienti dupa aceea.Jantele arata destul de nasol ... se merita sa le indrepti si centrezi ?Nu o sa ai ceva probleme dupa aceea?

Andreea13 13-10-10 00:49

asa brabusica , fa`te mare ca meriti.

B-99-SAA 13-10-10 09:23

Vreau si eu suspensie reglabila :-| Apropo, poti sa-mi trimiti si pe PM pretu pt reconditionarea jantelor? Am si vreo 2 din ele care trebuiesc aranjate, si vreau sa stiu la cat m-ar duce... Mersi. :-)

matheo66c 13-10-10 20:36

3 Attachment(s)
Prima janta este gata..(cea sparta la sibiu)..maine va intra pe strung la refacut :-)
P.s......amortizorul este aproape gata:)...urmeaza poze:)

b08ygs 13-10-10 21:39

Unde ai reparat jantele? Cumva in spate la OMV Diham? Si intrebarea intrebarea mea este, merita sa le repari? Or sa mai fie sigure?

matheo66c 13-10-10 21:57

@b08ygs..nu sunt reparate la nici un service,vulcanizare etc.....sa-ti raspund la intrebare "ce e facut de mana ta e bine facut" :).....da..sunt sigure...fratele meu a avut una praf praf...am reparat-o si arata bine,nu "bate"...nu a intrat mult plumb pe ea...deci a fost facuta bine:)

Bafta

bolidu' 13-10-10 21:59

O varianta mult mai plauzibila pt tine era asta: https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...5-40-16-a.html ,in caz ca prezentele nu au vreo valoare sentimentala pt tine.chiar nu inteleg efortul financiar de a le reface.

matheo66c 13-10-10 22:26

@bolidu'..o avere nu m-au costat...dar momentan pentru mine e cea mai buna solutie...momntan :)

Sirius 13-10-10 22:47

vii sa te dai la braila sambata?

yo_mario 14-10-10 18:47

OMULE E PREA TARE MASINA
TREC APROAPE ZILNIC PE LANGA EA SI MA OPRESC MACAR 2 SEC SA MA UIT LA EA.....TE-AI DAT O DATA IN SENSU GIRATORIU DIN COMUNA ... ERAM IN SPATELE TAU SI SE AUDE DEMENTIAL....BAFTA

matheo66c 14-10-10 21:26

5 Attachment(s)
Azi am mai facut cate ceva:-)

Am curatat urmatoarea janta de vopsea/lac pentru a fi sudata......si mi-a venit AMORTIZORUL..proiectul este finalizat in proportie de 70%....mai trebuiesc ceva modificari facute:-)

matheo66c 14-10-10 22:31

3 Attachment(s)
Si cele trei tipuri.....Stock...Jeep...si LOW.:lol:

NXdev 14-10-10 22:34

Deloc nu stai locului :D.Foarte tare ideea cu amortizorul, poate ne spui si noua daca doresti , cum ai facut :D.

b08ygs 14-10-10 22:57

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3727982)
Deloc nu stai locului :D.Foarte tare ideea cu amortizorul, poate ne spui si noua daca doresti , cum ai facut :D.

A luat un corp de amortizor, ia facut filet pe corp a fabricat o piulita mare si o contra piulita iar talerul la facut culisant cu piulita mare, cand invarte de piulita talerul sta apasat de arc si nu se roteste doata cu el.... cand ajunge la inaltimea necesara strange contra piulita si gata:)

Felicitari pt amortizoare, e bine ca mai sunt persoane care au ambitie sa-si fabrice componetele:)

matheo66c 14-10-10 23:03

@NXdev..Multam..e complicat...si sincer nu prea este de zis :lol:
@b08ygs..multam omule...dar nu e chiar cum zici ..ansamblele sunt putin diferite comparativ cu descrierea ta :)...mai trebuiesc facute cateva elemente de siguranta si ma mut la suspensia spate:)

mihai.ghetto 14-10-10 23:46

marius harnic om, tace si face

CocaMaximus 15-10-10 00:29

ti-a dat si ghetto post... acum iese fitza suspensia...

al tau .. sti tu ... :lol::lol::lol:

dog99 15-10-10 01:46

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3727975)
Si cele trei tipuri.....Stock...Jeep...si LOW.:lol:

foarte intresant ;) succes si cu spatele

B-61-KYS 15-10-10 09:13

Quote:

Originally Posted by dog99 (Post 3728317)
foarte intresant ;) succes si cu spatele

Deci..ca sa stie toata lumea : Barabus e prietenul meu ( mai mai...mai mai Barabus...mai mai ) :d

Marfa suspensia ! sa o vedem finalizata si montata ( pe kys) :))

B-99-SAA 15-10-10 09:17

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3728620)
Deci..ca sa stie toata lumea : Barabus e prietenul meu ( mai mai...mai mai Barabus...mai mai ) :d

Marfa suspensia ! sa o vedem finalizata si montata ( pe kys) :))

Concluzia.... Prietenu la nevoie se cunoaste :lol: Ar fi ceva sa vedem si KYS-u asa jos...

Matheo, a iesit super suspensia, spor la treaba si la aia pe spate, o sa fie forta! :twisted:

b08ygs 15-10-10 09:42

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3728073)
@b08ygs..multam omule...dar nu e chiar cum zici ..ansamblele sunt putin diferite comparativ cu descrierea ta :)...mai trebuiesc facute cateva elemente de siguranta si ma mut la suspensia spate:)

Atunci zimi si mie cum e fatza de descrierea mea;) poti sa folosesti PM-ul cu incredere daca vrei ca secretul sa ramana:lol: mar interesa o astfel de tehnologie pt batrana mea:D

matheo66c 15-10-10 09:51

@b08ygs..esti vecin cu Cata FOF-ul...vii cu el la intalnire si vorbim :)

matheo66c 16-10-10 23:21

2 Attachment(s)
Intre timp am primit si cealalta janta de la sudat...a mai ramas...strunjirea si vopsirea lor :-)

Unic 17-10-10 09:46

foarte tare proiectul cu suspensia... spor in continuare si succes in tot ce iti propui

matheo66c 23-10-10 21:03

16 Attachment(s)
Si azi ca nu am avut stare am mai surubarit pe la masina
-am REantifonat spatele dupa ce a fost masina lovita ( ca deh "meseriasii" de la service au stiut sa manjeasca putin acolo..
-am incercat sa asez bara pe spate mai bine (lufturile) dar tot nu a iesit foarte bine .
-am terminat suspensia

Acum tre sa-mi fac curaj sa o pun pe masina sa vad cum se prezinta (o sa merg foarte putin cu eadin 2 motive
-mai trebuie refacut amestecul de ulei din amortizor.
-mai trebuie facut inca un amortizor la fel sa fie pereche.

Cosmin-SNR 23-10-10 21:06

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3751262)
Si azi ca nu am avut stare am mai surubarit pe la masina
-am REantifonat spatele dupa ce a fost masina lovita ( ca deh "meseriasii" de la service au stiut sa manjeasca putin acolo..
-am incercat sa asez bara pe spate mai bine (lufturile) dar tot nu a iesit foarte bine .
-am terminat suspensia

Acum tre sa-mi fac curaj sa o pun pe masina sa vad cum se prezinta (o sa merg foarte putin cu eadin 2 motive
-mai trebuie refacut amestecul de ulei din amortizor.
-mai trebuie facut inca un amortizor la fel sa fie pereche.

Esti tare, sincer nu am cuvinte sa te laud:D ,e frumos ca ideile care le ai le pui si in practica

andi_cimpean 23-10-10 21:26

Ce admir eu la tine, este răbdarea!

Felicitările mele!

matheo66c 26-10-10 19:19

2 Attachment(s)
@andi_cimpean ..Multumesc...usurel usurel :)
Hop si porbagajul..e aproape gata...Sper sa reusesc sa vopsesc spatele mai repede :-)

pwr_bz 27-10-10 10:37

Nu stai deloc.
Asa,asa bravo.
Hai sa o vedem terminata.
Bft cu "albastrica"

Sonny™ 27-10-10 23:35

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3759584)
@andi_cimpean ..Multumesc...usurel usurel :)
Hop si porbagajul..e aproape gata...Sper sa reusesc sa vopsesc spatele mai repede :-)

bravo domnu pui foarta multa pasiune si rabdare in ceea ce faci, ai o masina criminala...;)

Alex30 28-10-10 06:18

Hai nenea mai repede cu jantele alea ca imi plac la nebunie :-). Si suspensia e crima rau...

petryy 28-10-10 13:59

foarte frumoasa masina !! facuta cu gust bravoo si bafta in continuare sa o faci cat mai frumoasa8)

matheo66c 28-10-10 18:35

4 Attachment(s)
Multumesc baieti :)
Azi am mai prins putin timp si am montat capota de la portbagaj si m-am mai "certat" putin cu reglabila. Am golit de ulei amortizorul si l-am desfacut si am mai aflat o mica surpriza....( cine cunoaste...stie. .:-) )

NXdev 28-10-10 18:37

Ce bine a iesit :D. O sa fie un golan de nota 10 ....Mare pasionat esti domn Matheo.

bib_andrey 28-10-10 22:36

O sa iasa cv f frumos..bafta

matheo66c 29-10-10 00:30

3 Attachment(s)
A aparut si una din roti...mai este de lucru la ea putin.

b08ygs 29-10-10 16:32

Frumos:-p Unde le-ai prelucrat? Cine le pregateste de vopsea? Si unde le vopsesti?

All times are GMT +2. The time now is 14:34.

- Copyright 2026 4Tuning