Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/19284-tulcea.html)

Eugen_TL 09-01-07 20:14

Re: Tulcea

da eu desenez in timpul orelor ca ma plik la culme dar desenez la panarama asa ..cand ma pun pe desen imi iese dar nu prea ma pun ca imi ia mai mult timp si mai am si alte treburi cum ar fi sa arunc cu guma,sa ascult muzica sa fac panarama =))).... eu stau la banca aia ..pe partea cu cuierul a2a dupa usa spre spate..iar in spate e obraznick (banca scoasa din parchet adica de noi =))) ) pe banca mea am zgariat tuneri nici nustiu dak mai sunt :))

DaViD TL 09-01-07 21:23

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 691229)
da eu desenez in timpul orelor ca ma plik la culme dar desenez la panarama asa ..cand ma pun pe desen imi iese dar nu prea ma pun ca imi ia mai mult timp si mai am si alte treburi cum ar fi sa arunc cu guma,sa ascult muzica sa fac panarama =))).... eu stau la banca aia ..pe partea cu cuierul a2a dupa usa spre spate..iar in spate e obraznick (banca scoasa din parchet adica de noi =))) ) pe banca mea am zgariat tuneri nici nustiu dak mai sunt :))

tuningboy ,azi cand ai plecat d la scoala aveai cumva o mapa albastra,si ai iesit pe la profesori???

Eugen_TL 09-01-07 21:53

daaaa pai pe acolo ca pe acolo ies vipurile =)))

DaViD TL 09-01-07 22:03

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 691407)
daaaa pai pe acolo ca pe acolo ies vipurile =)))

bn mah VIP ,gata stiu care esti ,ai o palma d la mine cand t vad ca ejti cam aiurit:lol: ,ps azi erai in trening si sapca adidas nu !!!

Cosmin255 10-01-07 23:20

lol ce discutii interesante aveti voi aici , vorbiti dracu pe mess daca postati doar de dragu de a scrie ceva

Cosmin255 14-01-07 11:37

O sa urc niste filmulete cu o plimbare romantica la 3 dimineata in portbagajul unui Golf V prin fata pe la MGM :)

Eugen_TL 14-01-07 11:40

si poate si cu o rapire demo ? =)))

Cosmin255 16-01-07 15:00

cred ca pun diseara filmuletele daca n-o sa imi fie lene:)

vlad_Mafiotu 16-01-07 15:21

asteptam cu nerabdare :)

MauS 17-01-07 11:11

Quote:

Originally Posted by tune3r_soul (Post 688651)
vlade polo ala e in fata , la mine la bloc si a lu unu din strainatate care a venit in vizita la un vecin ,a plekt ,prea tare e soferu ala !!!

:shock: Asta intelegi tu prin sofer tare? Sa plece "q un scartait d roti aseara d au iesit toti vecinii la balcon " ...... unde e Tulcea aia pe care o stiam eu?:???:

Bai frate....un sofer isi arata maiestria pe circuit, la drifturi(daca are masina pt. asa ceva) sau pe 402m....schimbatul treptelor sa stii ca este o chestie extrem de importanta la drag .... asta inseamna sa fii sofer... nu la modul spus de tine...si unul de 7 ani daca-l pui la volan pleaca cu fitze d'astea ieftine:!:

peste doi ani sper sa vezi lumea altfel.

sKija 17-01-07 15:31

1 vot pt. tulcea (kiar daka's din bucuresti :D ):|

Eugen_TL 17-01-07 20:33

da maus asa e ..si sofer e si acela care intr-o fractiune de secunda evita un mare rahat :)

vlad_Mafiotu 17-01-07 21:24

ce se mai aude obraznik cu filmarea cu portbagaju ? :D

DaViD TL 17-01-07 23:16

mda ai dreptate maus, oricum prea frumos face cand pleaca:lol: ,mai ales aseara ca eram in fata blocului cu niste tovarasi a iesit val vartej si a facut un demaraj de neam speriat nu alta ,oricum cel care o conduce este tanar,si cred ca de aceea face fitele astea,oricum iti acord 100% dreptate !!!

Cosmin255 21-01-07 23:21

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 701945)
:shock: Asta intelegi tu prin sofer tare? Sa plece "q un scartait d roti aseara d au iesit toti vecinii la balcon " ...... unde e Tulcea aia pe care o stiam eu?:???:

Bai frate....un sofer isi arata maiestria pe circuit, la drifturi(daca are masina pt. asa ceva) sau pe 402m....schimbatul treptelor sa stii ca este o chestie extrem de importanta la drag .... asta inseamna sa fii sofer... nu la modul spus de tine...si unul de 7 ani daca-l pui la volan pleaca cu fitze d'astea ieftine:!:

peste doi ani sper sa vezi lumea altfel.

subscriu! :)

DaViD TL 23-01-07 20:23

a murit tulcea,sau a pierit chefu de tuning ??!!

Ovy FTZ 25-01-07 15:35

pakt de tuning k cu voi tulcea va disparea fiti mai activi!!!!

Eugen_TL 25-01-07 16:13

lol! te-ai trezit si tu ..ce ar fi sa fii tu activ frate ...... noi toti ce facem ramane intre noi... nu stam sa filmam si alte chestii..sunt momente pe loc

Cosmin255 27-01-07 13:25

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 715037)
lol! te-ai trezit si tu ..ce ar fi sa fii tu activ frate ...... noi toti ce facem ramane intre noi... nu stam sa filmam si alte chestii..sunt momente pe loc

corect , lua-ti-va ma copii carnete mergeti apoi cu masina si o sa vedeti lucrurile din alta perspectiva
O sa pun si filmul ala probabil maine ca azi imi e cam lene sa caut cablu` de date

andy_x3m 27-01-07 17:06

super tare
ma bucur sa vad, sau mai bine zis sa aud ca in Tl se scartaie roti chiar daca basbi &co nu mai sunt pe acolo
super mashina shi'a facut mihai (fly)
sper sa ajung shi eu... candva intr'o viezeta
vrum vrum...

Cosmin255 28-01-07 13:35

Quote:

Originally Posted by andy_x3m (Post 717966)
super tare
ma bucur sa vad, sau mai bine zis sa aud ca in Tl se scartaie roti chiar daca basbi &co nu mai sunt pe acolo
vrum vrum...

Cine ti-a spus tie ca nu mai sunt bazby & co?(Poate o parte din co)
Inafara ca e zambaliu bazby ce mai face?:)

Leul 30-01-07 09:35

Tulcea e aproape de Focsani ... ce ziceti sa ne intalim intr-un loc si sa ne masuram masinile ???

MauS 31-01-07 10:49

Quote:

Originally Posted by andy_x3m (Post 717966)
super tare
vrum vrum...

Si tu esti cu scartzaitul rotilor?:???:

vlad_Mafiotu 31-01-07 12:33

cand am sa fiu mare am sa scartzai roti :lol:

MauS 01-02-07 10:54

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 724116)
cand am sa fiu mare am sa scartzai roti :lol:

Asa sa faci.... gata eu ma retrag din chestia asta sa invat juniorii ca ar trebui sa invete intai sa tina volanul in mana sa stie ce sa faca intr-o situatie periculoasa si dupa aia sa inceapa sa faca fitze ieftine. Nu de alta dar nu vreau sa mor ca ma calca unu' cu permis de 2 saptamani caruia i-au cumparat mamica si taticu' masina.:x
"cand am sa fiu mare am sa scartzai roti ". Si ce rezolvi cu asta in afara de uzura fara rost a pneurilor, planetarelor, discului de ambreiaj?

Mai uita-te la TV..... poate vezi reclama de la Zaraza..... poti invata multe din ea.... desi ma indoiesc:???:

Eugen_TL 01-02-07 18:29

LooooooooooL..... good point MAUS ;)

MauS 01-02-07 19:30

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 726112)
LooooooooooL..... good point MAUS ;)

Au inceput sa ma enerveze..... toti copilashii de 15 - 16 ani isi iau poze cu EVo sau cu Sti- uri , le pun la semnaturi sau in avatare si vorbesc despre masinile care le-au vazut in filmele western.... alea cu .... "cowboy"

Si eu am avut varsta aia mane.... dar atunci stateam, taceam si bagam la cap.

No offence. Nu va suparati pe mine, este doar o parere....dar vad ca este impartita de mai multi.

numai bine!

Eugen_TL 01-02-07 21:35

maus...:) eu la 15-16 anisori tot faceam ceva chira daca nu aveam carnet :))) role (viteza pe strazi dat drumu sus de la peco pana jos in centru,,,viteza pe varianta mai multi can ebunii..era beton) apoi cu bicla (tuning:jenti ghidon cadru sha furca frante foaie mica pinion mare :)-trial) apoi tampenii cu scuteru... asa ca dupa mine daca n-ai de la varsta astta activitati mai "ciudate" nu pur si simplu mersul cu rolele si bicla ca orice prost stie asta, nici mai tarziu nu cred ca vei face ceva! pe masura ce inaintezi in varsta renunti la role,bicla,scuter, si ajungi la masina nu ! :)

vlad_Mafiotu 02-02-07 14:16

MauS nu ne suparam pe tine pur si simplu e parerea ta

andy_x3m 03-02-07 01:09

e un fel de a spune (o metafora daca vrei :P)
ma bucur ca in tl s'a apucat lumea de tuning? de curse? e mai bine asha... sau oare e mai bine zis de "scartzait rotzi"
numai de bine
shi, pentru numele lui Dumnezeu, va rog aveti grija, evitati accidentele provocate din prea multa bravura

Eugen_TL 04-02-07 10:28

intre 3 si 4si ceva dimineata pe babadag .. intre banca transilvania si egrete e rupere :) 6ar - vai ce sunet are doamne o sa urc si un filmulet cu o plecare / ii da fara mila impreuna cu un a4 modificat beton

Cosmin255 04-02-07 11:40

corect maus ;)

flmoise 06-02-07 07:22

salutare! am un oltcit care v a trebuie vopsit anul asta...ma gandeam cum sa l fac mai interesant ! si poate ceva idei:peace:

Eugen_TL 06-02-07 13:45

tu esti cel cu labute pe capota nu? :) parerea mea e sa strangi banuti pt bara fata/spate praguri dragute daca tot vopsesti masina! apoi niste genti dragute la bani putini,o toba sport! apoi te ocupi putin si de interior si de sunet! uita-te aici la MASINA MEA oltcit ca sunt destule care merita vazute!
poti sa o vopsesti in doua culori: eu personal - maro perlat sau visiniu perlat, albastru inchis perlat si cabina neagra!

DEPINDE de cat esti dispus sa bagi in ea :)

flmoise 06-02-07 21:42

am de gand sa cheltui in jur de 20 mil(-+2 mil) pe tinichigerie si vopsit! la interior deja am inceput! e cam desfacuta! cu sonorizare mai slabut ca am un proiect da pentru mai tarziu! oricum amplificatorul sta degeaba ca mi au furat mp3 playerul iar de un an am un cas de 500 mii pentru care nici nu mi inchid usa la masina daca le cer! promit ca dupa ce termi o sa am cel mai tare oltcit din zona!
https://img236.imageshack.us/img236/5404/dsc00036gu4.jpg
asa arata pe banc
mai trebuie sa i vopsesc plasticele in grena si sa i imbrac portierele in vinilinul care l am folosit pentru plafoniera si o parte din ornamentele masinii! o sa arate marfa:oops:
https://img261.imageshack.us/img261/4620/dsc00042uc9.jpg
astea sunt ceasurile puse pe masina

Cosmin255 06-02-07 22:53

misto ceasurile , mult succes cu acest proiect....si eu abia astept sa apara noua jucarie .... cat de curand.Salut

flmoise 07-02-07 06:59

va tin la curent! interiorul o sa fie gata mai repede! de vopsit ...la primavara!

Cosmin255 07-02-07 09:53

asteptam asteptam;)

Eugen_TL 07-02-07 17:32

1 Attachment(s)
ce astepti tu ma uratule? =)))

o plecare a 6arului... cu telu dar oricum facea prea frumos !

DaViD TL 07-02-07 18:51

aia e plecare a facut tata una mai frumoasa cu oltcitu in dealu somovei,o acceleratie mare chestie !a facut si ala q 6aru!!!

All times are GMT +2. The time now is 18:35.

- Copyright 2026 4Tuning