![]() |
Re: Provocari
Cand se face nebunia m-as prezenta si eu sa vad cum stau.
|
ramine la latitudinea lui ery
tre sa isi schimbe ambreiajul |
nu stiam io de ce l'am vazut pe ery l'am vazut intr'un clio, il saluta pe ceres la semafor, parca ieri.
|
Quote:
Am si eu "nimicurile" alea de schimbat ... :) |
se accepta .... cu toate ca sunt constient...
|
Quote:
:) :) :) Si eu care te credeam 100% inconstient ... :) Glumeam ... Eu imi schimb ambreiajul peste 1 luna , 2 , chiar 3 ... cand cade luam altul ... |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
ai grija cum vb...te intreci cu gluma. - ERY
|
Ct 38 mit, provoaca o dacia berlina..
A mea`i in 4 trepte stoc mancaiash ochii ei.. ;) Se arunca cineva? *sa ma anuntati cu o saptamana inainte ca`s din Medgidia* |
pai ce dureaza o sapt sa ajungi aici?
:-)) |
Lol... Nu neaparat. Dar pot sa ajung acolo doar la sfarsit de saptamana si aia intr`o duminica, rar sambata.
Nu intru chiar zi de zi pe forum si intr`o saptamana sigur o sa vad raspuns la provocare. Nu vreau fite sau nush ce.. Vreau sa incerc sa vad daca stiu eu ceva. :) Pot sa o fac si cu un ferarri daca e vorba, dar..;)) Nu o sa imi dau seama daca poate ceva daciutza mea. |
AAAAAAAAAA .... daca e cineva din Cta cu o masina intre 100 - 120 cp ma dau si eu cu o BORA da 90 cp....da grabitiva care vreti ca o sa dispar pt vro 6 luni cat de curand..
|
yo zic sa va pregatiti ca tre sa vina ceva socant . asa pe la vreo 130 cai in sus turbo. si o sa aveti cu cine sa va tot dati ca omu e nebun . rau d tot . sunt cativa care stiu despre e vorba ... restu ... asteptativa la ceva frumos d tot.:)
|
Daca spuneai de ceva mai spectaculos peste 400 de cai mai ziceam sa ne pregatim :) , dar cand zici la 130 de cai sincer nu vad nimic spectaculos decat alte 50.000 de masini din constanta :)
|
las ca or sa apara 2 cu 400cp,unaneagra si una rosie
|
Quote:
:) |
yo ma refeream la categoria lui . si oricum ...130 de cai stock. urmeaza o iinvestitie majora . si s- putea sa ai o surpriza cu banalitatea asta de masina . atat la performante cat si la exterior (mai ales ). si oricum la o adik . nu conteaza . numai caii ci la 900 d kile crek e binisor . la cum se misk masina ... chiar si asa la 130 d caii ......si ...dak baiatu cu zx e acelasi care are si un ford portocaliu ...stie despre c vb. .....
|
Ceva ptr mine nu aveti??? Un Trabant, un Lastun??? Sa ne facem o ``dunga``...
|
cine cu max 180 cai eu am 163 pe dino arat si fisa
|
Iau eu un sac de cartofi in portbagaj si ne tragem. Merge?
|
Quote:
|
merge sa marcat
|
pia lasa tata alergatu...fa-ti drq masina k te asteapta barile :))):P...vezi k sa-r putea sa te dai q ursu..dar q alt proprietar, sa'r putea sa o dau tot in cta :P
|
Psycho, next time maybe
|
Quote:
lasa... k este timp :)) .... |
Totul e bina cand se termina cu bine ...
Am ras de nu am mai putut cat de prosti sunt aia 2 cu alea 2 albe si cu beculete !!! Cum ma sa vina cu "proiectoarele" alea de sus aprinse ??? HA HA HA .. in loc sa vina linistitzi sa parcheze langa usor si sa zica salut ... am venit si noi sa ne bagam in seama ei veneau ca la circ ... :D:D:D Si impresarul ala din spate de la vreo 1 km in loc sa stea sa faca revizia pe loc el venea la bahaos ... :) :D :) M-am lamurit cat de retardati sunt unii ... saptamana asta o sa mai iasa o galceava ! Sa mai radem 1 data de aia 2 :D |
io am plantat un morcov .. ashtept sa iasa :D
|
Baietii cu circul vroiau sa ne salute doar si noi ne gandeam la altele :) sau poate vroiau sa lumineze drumul ca sa il vedem mai bine :))
|
Quote:
|
-= fara sa supar pe nimeni si fara sa se ambaleze cei cu "mashini mai mashini" as lansa si eu o provocare ... defapt vreo 4 ... catre ZLA , APV , YZF (actualul COJ) si MDN !!! asa... ca intre prieteni !!! dup-aia cine pierde la cea mai mare distanta face cinste cu o pizza ceva :P !!! baietzii imi cunosc mashina !!! detalii despre ce , cum si unde pe prv ... :D =-
|
pei atunci pregateste banii ca eu mananc mult :)) :)) :)) :))
|
Quote:
|
pei pe drum lung n-am ce face cu asta ma :) eu imi recunosc masina drept una slaba normala de 75 de cai ( din care un hambar din ei mortzi :)) ) si 11 ani vechime + ca ai 20 de cai in plus , daca aveam YZF`u ala rosu in continuare cu cea mai mare placere :) , dar la liniute n`are rost sa ma bag cu asta pana o schimb , doar daca ar fi in oras unde sa fie si alte masini sa terminam de la un punct la alt punct al orasului cu trafic :) in rest n`am cum pt ca e masinutza batrana
|
Quote:
|
accept provocarea .. asa intre prieteni .. eu va dau pizza cu branza . k deh .. nu degeaba sunt makidon :P
|
EU pun banii pe MDN...sa anuntati aici rezultatele.
|
ma dau si eu :D
|
io ma leg de psycho :))))
|
Quote:
|
shi io tot pe mdn mizez.........lam vazut intr-o seara..sa tzinut bine de un r19...care fugea bine de tot
|
n`ai abecedar ... ai ramas fara el .. tu vb serios ?!?!!?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning