![]() |
Re: SEAT LEON CUPRA R VS ORICE CU TRACTIUNE FATA
Quote:
|
Important e sa se intample cand trebuie :lol::lol:
|
Quote:
|
ce sa zic .....felicitari soferului de pe lambo :lol:
|
Quote:
In alta ordine de idei ,am inteles ca incerci extrapolezi un pic cu acel link,cu scopul de a accentua ideea ta,insa mi se pare ca bate spre deplasat comparatia:) O zi buna ! |
Ce-a fost a fost, nu mai conteaza. Oricum, in conditii "normale" mai bine decat un loc 4 Seat-ul nu ar fi reusit. Clar, Speedster-ul, TOP si NSL sunt mai rapizi, inca o luna-doua isi pot disputa linistiti locurile pe podium la S3.
|
eu am dat videoclipurile cu cele doua bmw uri turbo batute de seat ptr a arata k usor usor,un fwd turbo (chiar cu motor mai mic)poate bate un rwd turbo.si cred k sezonul viit de drag o sa vedem fwd sub 11,5(p.s un seat leon cupra r costa mai mult decat un 325-k sa revin la comparatia idioata intre oltcit si lamborghini)
|
Quote:
Pe de alta parte mi se pare ok remarca organizatorilor referitoare la BMW Top care s-a dat cu alte anvelope pana in finala si in finala a pus slick-uri. Ceea ce conteaza pana la urma e ca ne-am distrat frumos 2 zile si pot spune ca am convingerea ca regulamentul de anul viitor cu grupe street/ profi, va aduce la start mai multe masini, incadrate in grupe ceva mai echilibrate. Succes tuturor! |
Quote:
|
Quote:
Seatul trage fantastic ... bravo propietarului ... dar motorul nu este asa de mic ... in cazul de fata 1.8 20v se comporta ca un 2.2 20v (cine stie despre ce vorbesc eu imi da dreptate ... si eu am avut leon 1.8 turbo 4x4 care mergea destul de binisor - https://www.youtube.com/watch?v=BzJGFAlDqds .... oricum departe de cel in cauza) Bafta cu masina ... si sfatul meu ... treci la slabit si daca mai vii la competitii de drag invata sa vii cat mai bine pregatit ... P.S. Uitate la rotile spate de la Killer Bee sau Red Roket ... si tu ai putea sa faci asta si crede-ma ca ar fi un avantaj destul de mare. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sunt sigur ca dc mashina era strict pt 400m arata cu totul altfel si cred ca o ridicam fara ajutor de la pamant(vb de partea din spate). Iar acele mashini de care aminteshti tu, nu cred ca ies vreodata pe strada sau vin pe rotzi la curse organizate! |
Quote:
|
am inteles k seatul a mai reusit o eclipsa,sa bata iar ursul turbo de iasi cu TED la numar...
|
Cred ca te inseli, ursul TED nu a participat. A fost un urs turbo din Neamt si celalalt urs turbo visiniu din Iasi,dar TED nu.
|
Ursul 2,5 turbo are nr. ZGO si este din Neamt. TED-ul nu a participat de data asta.
|
Ursul ZGO are numere de NT dar proprietarul este din Iasi. A mai fost un urs turbo din NT,culoare crem.
Singura masina care a batut Leon-ul a fost Audi UrQuattro. Merge foarte tare Seatul. |
cupra/gtc te-ai dat la ct cu un golf 4 si ai luat bataie destul de tare?
scuza-mi curiozitatea, dar vb cu cineva si de aia. |
Daca nu ma insel in cursa de la CT masina era a vechiului proprietar.
Si da a fost invinsa, masinile concurand in cadru legal si la Tulcea, unde Golful a iesit invingator. |
Iar o dati in balarii?? Stiti foarte bine ca Golful vostru a scos la Tulcea un timp cu mult mai mare decat Seat-ul dar il declarati invingator doar ca este REVO, nu?? Chiar nu va mai saturati? Si lasati cursa de la Constanta ca nu are nici o relevanta, ceea ce conteaza sunt timpii obtinuti in cadru legal si aici nu aveti ce comenta.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
......
|
Filmarea aia este de la etapa de calificari, nu v-ati intrecut intre voi acolo, fiecare incerca sa scoata timp cat mai bun si atat, voi nu concurati atunci intre voi ci cu sistemul de cronometrare, dar daca tu ai considerat ca v-ati intrecut, este problema ta. Cum iti explici ca timpul chiar si la runda aia a fost mai bun al seat-ului decat al golfului tau? Si daca tot ai o masina asa puternica, comparativ cu Seat-ul, cum de nu ai reusit sa scoti si tu macar un timp apropiat de 12,6?
Legat de provocarea pentru sezonul urmator, provocare pe care ai lansat-o, ei bine, pentru cei ca tine se pregateste un 1.8T, tot seat. Cand va fi gata te anunt si poate te intreci pe ceva cascaval sa scoatem si noi macar o mica parte din cheltuiala. Si soferul o sa fie nebaut si benzina alta decat de 95. |
Mai nici nu a inceput sezonul curselor si voi deja ati luat foc!Calm oameni buni mai e pana in primavara.cred ca la sfarsitul lunii o sa afiseze Gaju regulamentul pentru 2011 cu grupe profi si street.Doamne ce nebunie o sa fie anul asta.O sa fie anul masinilor bomba si se anunta multe tare.La fwd turbo o sa fie nebunie maxima Mup Lascarica Vlad(polo) Sandu Hi-fi Popsy si cred ca o masina cu multa potenta pentru grupa voastra este Giany cu crx de Timisoara ca a pus o turbina si din cate imi aduc aminte Gyani scotea pe aspirat vreo 13.7 deci o sa aveti de treaba!Eu va doresc succes in noul an si sa doborati cat mai multe recorduri.
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=gP0ad6sGPEQ
https://www.youtube.com/watch?v=DnsPUOd5eqM imaginile vb de la sine start la mana, liniuta clasica |
Felicitari! Chiar ma intrebam cand o sa iesi la rampa! :lol:
|
Quote:
Vreau totusi sa-mi expun cateva puncte de vedere: 1. Noul propietar este la a doua participare la o competitie de genul asta, nu cunoaste inca masina, si nici nu stie sa fure startul cum altii o fac cu lejeritate si maxima nesimtire 2. Noul propietar inca nu a inteles ca un motor cu firele de la sonda lambda topite si lipite intre ele si cu "capsula" de la wastegate sparta nu are cum sa mearga in parametri normali, daca ar fi inteles nu ar fi participat la Pitesti, cum dealtfel l-am si sfatuit 3. O masina puternica are nevoie si de un sofer care sa stie sa o puna in valoare 4. Singurul (nici macar initialul detinator al masinii) care a scos aproape tot ce se putea din potentialul Leon-ului este Razvan, timpii obtinuti de el fiind cu mult inferiori timpilor obtinuti de ceilalti (deci masina POATE) 5. Atat la Constanta cat si la Pitesti unde Leon-ul "si-a furat-o" soferul nu a fost Razvan 6. POWERTECH PERFORMANCE nu face si scolarizare de DRAG pe 402m si nici nu-si asuma raspunderea greselii in pilotaj a clientilor lor 7. Competitiile cu start "la mana" au apus de ceva vreme, multumita lui Gaju, avem si noi posibilitatea sa participam la intreceri organizate si cronometrate profesional, TIMPII PE 402M arata cat de bine este preparata masina 8. La sfarsitul anului 2010 masina asta a terminat cu un best time 12,6s/402m, nu-mi aduc aminte ca un 1.8T din tara sa fi avut un timp mai bun, indiferent cine ar fi fost tunerul Intrucat masina are un alt proprietar decat initiatorul acestui topic, propun inchiderea lui, lasand la latitudinea noului detinator al Leon-ului de a lansa, eventual, alte provocari. |
de acord cu ultima idee.
1. atata timp cat s-a pus la linia de start si a acceptat provocarea care nu a fost adresata cu pistolu la tampla inseamna ca si-a luat in considerare toate nefunctionalitatile si a crezut ca va iesi invingator 2. cine pierde mereu are de scuzat ceva....nu are nush ce, nu e nush cine la volan, etc 3. liniutza a fost clasica, asa cum erau acum 6-7 ani cand cursele erau in apogeu 4 sa inteleg ca daca masina a scos un timp bun inseamna ca e din start invingatoare? pe sistemu " Domle nu ma dau cu tine ca tu ai 13.1 sec/400 si te omor"? Propun Sa se inchida topicul deoarece masina nu mai este la buzau si acest topic apartine lor mi se pare corect daca se vor provocari de catre noul proprietar sa deschida altul. |
kiki,tu nu propui nimic k n ai valoare in nicio valuta,deci eu propun acest topic inchis,k fost proprietar al MUP ului
|
cel mai clar a fost la tulcea,a mers 13.3 cu noul proprietar si de 2 ori 12.6 cu fostul proprietar
asa ca pe langa masina,mai fac parte din joc si cel care e la pedale. asa ca nu mai are rost sa continuati, vin cursele si sa va vad acolo! |
1 Attachment(s)
leonul se pregateste pentru noul sezon!
cateva piese ce asteapta sa fie montate!!!:D |
banditule nu ai pozat si "piesa de rezistenta"
|
Quote:
|
Bafta Ginel...se anunta periculoasa rau masinutza.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning